2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ben de tam bu haldeyim bacak bel ve boyun ağrısından ölüyorumm. Nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum ama şimdi daha 6 kilo 8 olunca ben ne yapacagım diye düşünüyorum...

Kızlar ya kuzenimin 8 yaşında oğlu var. 2.5 yaşına kadar emmiş ama yine de çok çelimsiz zayıf kuzrnşm bana ek gıdaya yavaş yavaş başla dedi 6. Aydan sonra başladıgında bebekler çiğnemeyi çok geç öğreniyorlarmış ve agızda yemek bekletiyorlarmuş bu da dişleri mahvediyomuş çocuk çiğnemeyi öğrenmediği için de normal yemeğe geçemiyormuş. Bunları kendi oğlundaki tecrübelerinden söyledi ve oğlunun bütün dişleri sıkıntılı onun da 4 aylık kızı bar on da ek gıdaya başladı. Oğlundaki sıkıntıları çekmemek için. Benim de kafam katıştı ya...

Eğlenmek gezmek benim neyime ki? Uff cok kizginim cook. Kafami duvara falan vurmak istiyorum o derece. Otur ipek e bak iste. Offffff.
Ben de gecen sahile gideyim dedim de benin bebis durmadi sokakta emzirmek zorunda kaldim onlukle, burnundan getiriyo bazen senin ki de oyle bi durumsa uzulme bence, gecicek hepsi takna kafana

Bugün denizi banyo yaptırırken ayaklarını kaldırıp kaldırıp suya vurdu, vurdukça hoşuna gitti güle güle banyo yaptı minnoş kızım nasıl hoşumuza gitti
Benimki de yapiyo cip cip suya vuruyo deli yaakuduruyo suda:)'

Ayni kaynimayni hareketler sinirlenince bizde var

Sirkeyi direkt mi dokuyorsunuz parlatici bolmesine?

Ya canım sen de biberona alıştıramadın dimi ben de alıştıramadım kara kara düşünüyorum ne olacak diye suluk fln denemişsindir. önceden alıyody benimki bir aydır almıyor
Alışmıyo bi türlü bazıları chicconun kauçuk uçlusunu al diyo da güvenemiyorum memeyi bırakırmıki yada iyimidir avent anne memesi gibi olanından 1ve 2no emziklisini denedim

Evet canım direkt koyuyorum.

Oyy ek gıda da uykuyu uzatmadi demek acaba aclik mi gercekten yoksa aliskanlik mi cnm ya
Canim benim oglan manyak,50 dk da bir gece mama istiyor,kati mama verip uyutuyorum ustelik,1 saat once uyuttum aha yine kipirdanmaya basladi. Batirdi bu cocuk beni,lnssllah bu durum ataktandir

Alışmıyo bi türlü bazıları chicconun kauçuk uçlusunu al diyo da güvenemiyorum memeyi bırakırmıki yada iyimidir avent anne memesi gibi olanından 1ve 2no emziklisini denedim

Artık memeyi bırakırlar mı bilmiyorum, ben kızıma avent 1 numarayla sağdığım sütü veriyorum günde 1 kere sıkıntı yaşamadık şükür...

Ah ah tatlım Ata da iki gündür aynı benimki de memeyi iki cukcuk yapıp bırakıyo mamayı da öyle acaba dişten mi yapıyorlar?

Canım valla yanlış anlama da artık her yerde gözümüze sokulan afişler reklam tabelaları duyurular vs var hatta mama kutuları arkasında bile yazar 6 ay sadece anne sütü diye. Ama evet anne sütü yeterli gelmiyor ve gelişimi iyi değilse o zaman da ona en yakın besin değerlerine sahip formül süt. Zaten hayatları bıyunca yemek yiyecekler az daha sabredip 6 aydan sonra geçelim ek gıdaya. Ha dediğine gelince valla annem bana anne sütü hazır mama pirinç unlu bisküvili mama daha bebecikken neler neler vermiş 4.ayda başlamış ek gıdalara ama ben de hep çelimsizmişim halen de öyleyim yapı meselesi o sakın bu açıdan düşünme tatlım. Ama dersen ki ben başlatmak istiyorum elbette senin beben senin kararın fikir sorduğun için kendi fikrimi yazdım beni sakın ama sakın yanlış anlamanı istemem tatlım

Diş olmasın canım? Kulakla oynama ona belirti de.
Bende aynısını düşünüyorum. Alerji çok yaygın daha ağır sonuçları olabilir. 60 gün de az değil hani.

Canim doktora göster mutlaka. Alerji de olmuş olabilir. Pişik var mı?
Kızlar katı meyve sıkacağı kullanıyor musunuz almayı düşünüyoruz da bilindik iyi markalar 300 den başlıyor sinbo gibi matkalar da 100 civarı. Bebeğim için istiyorum özellikle
Canim onların parçası vs çok zor temizleniyormus. Onun yerine cam rende öneriyorlar bir de ona bak.

Canim benim oglan manyak,50 dk da bir gece mama istiyor,kati mama verip uyutuyorum ustelik,1 saat once uyuttum aha yine kipirdanmaya basladi. Batirdi bu cocuk beni,lnssllah bu durum ataktandir
Aynı durum bizde de var. Atak mı bilmiyorum ama çok zorladı beni. Her saat kalk emzir bir de çığlıklarla uyaniyor sakinlestiriyor ayrı emzir uyut ayrı. Mahvoldum.
Aynısı ya aynısı. Helak oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…