- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 358
- 36
Bende aldim, kizim pek ilgilenmedi, belki de tam kavrayamamasindandir, ama ben cok sevdim, cok sirindi, belki ilerleyen donemde sever, sıkinca ses cikariyo:)
Ah ah evet ya şu an gözünün içine bakıyorum uyusun diye ben de uyuycam onunla bir. Çook yorgunum özellikle bugünKızlaaar bu ara bebelerde saat başı kalkma huyu başladı sanırımm. Buda mı bir tür ataj acabamemelerimde derman kalmadı
Ay evet parçaları zor temizleniyor canım ama güzel sıkıyor hatta posasını boşalttığı hazneden posayı alıp tekrar sıkıyorum çok helak olmasın hiçbişeyi diye :)Canim doktora göster mutlaka. Alerji de olmuş olabilir. Pişik var mı?
Canim onların parçası vs çok zor temizleniyormus. Onun yerine cam rende öneriyorlar bir de ona bak.
Kızlar katı meyve sıkacağı kullanıyor musunuz almayı düşünüyoruz da bilindik iyi markalar 300 den başlıyor sinbo gibi matkalar da 100 civarı. Bebeğim için istiyorum özellikle
Ah ah tatlım Ata da iki gündür aynıbenimki de memeyi iki cukcuk yapıp bırakıyo mamayı da öyle acaba dişten mi yapıyorlar?
Anneler günaydın rotavirus aşısını yaptırdı mı herkes benim bu ay karar vermem lazım artık yan etki yaşayan oldu mu
aynen bende oyle canım ne zaman gelecek bu deliksiz uykularAh ah evet ya şu an gözünün içine bakıyorum uyusun diye ben de uyuycam onunla bir. Çook yorgunum özellikle bugün
Ahh canım. Dışarı çıkacaktık biraz rahatlamak için. Aksilikler bırakmadı pesimizi. Ilk kaza yaptık bir araba carpti arabamiza. Ben planimiz iptal olur saniyordum. Neyse dedik büyük bir olay değil. Iki aracta da ufak izler falan. Neyse dedik gunumuz bozulmasın. Yemek yedik sinemaya gececektik internetten satin almıştı arkadaşlar. Tam bizim alacagimiz seansin koltukları biz alırken başkası tarafından alındı. Gec kalmasak halledecektij ne guzel. Kaldık mi oyle? Ben zaten her zaman çıkamıyorum kizimi bırakıp. Süt fazla birakamamistim zaten. Bizim girecegim seans 18:30 du 21:10 en erken seans. Ben gitmek istiyorum tabi ama aksilikler olunca eşim hadi eve gidelim dedi. Bende bozuldum tabi. Cocuk gibi aglayacaktim yani. Neyse dönerken yolda annemlere gidip ipekle ilgilenip sinemaya sonra gidelim dedik. Öyle yaptik. Kizimla ilgilendim sinemaya kadar. Sonra her seye rağmen gidebildik sinemaya. Sinema bahane tabi maksat kafa dağıtmak.Ne oldu canım hayırdır? Anlat hele.
Aksilikler birakmadi canım ya. Yukarı yazdim. Bir dışarı cikayim dedim egleneyim oy da oyyy yani. Kaza bile gecirdik şükür herkes sapasağlam.Noldu cnm hayırdır? Sakin ol önce
Yok canım benimki aksilikler zincirlemesi oldu.Ben de gecen sahile gideyim dedim de benin bebis durmadi sokakta emzirmek zorunda kaldim onlukle, burnundan getiriyo bazen senin ki de oyle bi durumsa uzulme bence, gecicek hepsi takna kafana
Benimki de yapiyo cip cip suya vuruyo deli yaakuduruyo suda:)'
Ayni kaynimayni hareketler sinirlenince bizde var
Sirkeyi direkt mi dokuyorsunuz parlatici bolmesine?
Mesela oğlum 1.5 yaşına kadar alerjikti.Bazı şeyler hemen vücudunda kırmızı dokuntulere kasintilara sebep oluyordu.Dokundugunu nasil anlicaz benim kafam burda karisiyir
Benim de hiçbir yerimde hayır kalmadı. 1 haftadır saat başı kalk memede uyu.Yerine bırakınca yine vizikla tekrar meme .sabah 6.30 kalk (sanki uyumuş gibi)haydi okulaKızlaaar bu ara bebelerde saat başı kalkma huyu başladı sanırımm. Buda mı bir tür ataj acabamemelerimde derman kalmadı
bu haftalarda olan Bi şey galibaBenim de hiçbir yerimde hayır kalmadı. 1 haftadır saat başı kalk memede uyu.Yerine bırakınca yine vizikla tekrar meme .sabah 6.30 kalk (sanki uyumuş gibi)haydi okula
Olsun canım ne güzel yine de gidebilmissiniz. Olumlu tarafından bak. Güzel bir gündü de. Eskiden de gidiyorduk sinemaya ama bu kadar tatlı değildi.Ahh canım. Dışarı çıkacaktık biraz rahatlamak için. Aksilikler bırakmadı pesimizi. Ilk kaza yaptık bir araba carpti arabamiza. Ben planimiz iptal olur saniyordum. Neyse dedik büyük bir olay değil. Iki aracta da ufak izler falan. Neyse dedik gunumuz bozulmasın. Yemek yedik sinemaya gececektik internetten satin almıştı arkadaşlar. Tam bizim alacagimiz seansin koltukları biz alırken başkası tarafından alındı. Gec kalmasak halledecektij ne guzel. Kaldık mi oyle? Ben zaten her zaman çıkamıyorum kizimi bırakıp. Süt fazla birakamamistim zaten. Bizim girecegim seans 18:30 du 21:10 en erken seans. Ben gitmek istiyorum tabi ama aksilikler olunca eşim hadi eve gidelim dedi. Bende bozuldum tabi. Cocuk gibi aglayacaktim yani. Neyse dönerken yolda annemlere gidip ipekle ilgilenip sinemaya sonra gidelim dedik. Öyle yaptik. Kizimla ilgilendim sinemaya kadar. Sonra her seye rağmen gidebildik sinemaya. Sinema bahane tabi maksat kafa dağıtmak.
Bizde bugün yaptırdık agladi kızım kanamis bacağı. Üzüldüm şimdi uyuyor.Aşımızı olduk kızım inletti s.ocağını. Hemsiremiz bile şaşırdı niye bu kadar huzursuzluk yapıyorsun diye. InşaAllah sağ salim geçer.
bana da beş dediler canım ama galiba kiloya gore değişiyormuşben o damlayı vermeyi düşünmüyorum paraben var içinde altıncı ayda kan tahlili yaptırıp gerekli olursa ferrimixin şase var meyvesinejatıp onu vermeyi düşünüyorumKızlar demir damlasini ne kadar veriyorsunuz?
Bana 5 damla dedi ama öylesine. Ay arkadaş 5 demişti galiba sen 5 ver dedi. Bizim hemşire her ay değişiyor. Toplum sağlığından gelenler de bu kadar biliyor işte.
Cnm bizim ebe kilo basina 1 damla dedi yanlis hatirlamiosam çünkü iki gun verdim biraktim ya cok kusmaya basladi diyeKızlar demir damlasini ne kadar veriyorsunuz?
Bana 5 damla dedi ama öylesine. Ay arkadaş 5 demişti galiba sen 5 ver dedi. Bizim hemşire her ay değişiyor. Toplum sağlığından gelenler de bu kadar biliyor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?