2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar demir damlasini ne kadar veriyorsunuz?

Bana 5 damla dedi ama öylesine. Ay arkadaş 5 demişti galiba sen 5 ver dedi. Bizim hemşire her ay değişiyor. Toplum sağlığından gelenler de bu kadar biliyor işte.

Demir damlası kilosuna orantili veriliyor. Bize doktorumuz dedi. Saglik ocaginin verdigi ve doktorun yazdigi demirin icinde paraben oldugundan ben henuz baslamadim acikcasi. Bu ayki kontrolde doktorumuza tekrar soracagim.

Kilo ile oranti; 5 kilo ise 5, 7 kilo ise 7 damla. Ama 3 damla ile baslayin bi iki gun 3 verin sonra 4-5 artirin demisti. Bi de iki emzirme arasinda verin, emzirmeyle arasinda yaklasik 1 saat olsn dedi.

Sen hangi damlaya basliyosun? Tam 4 aylikken mi basliyorsunuz??

bu haftalarda olan Bi şey galiba sen birde öğretmenlik yapıyorsun he ben çalışmıyorum dayanamıyorum senin Allah yardımcın olsun
Üstüne bir de 6 yasinda oglum var.Ev işleri yemek ...Çocukları bırakacak hiç kimse de yok biraz dinlenelim. Sonunda direncini kaybetmiş vücut. İğne delik deşik toto

Üstüne bir de 6 yasinda oglum var.Ev işleri yemek ...Çocukları bırakacak hiç kimse de yok biraz dinlenelim. Sonunda direncini kaybetmiş vücut. İğne delik deşik toto

Gecmis olsn cidden yorucu bi tempodayiz zaten ben de ise baslayinca ne yapacami dusunmeye basladm kara kara... ama o zamn da ona gore alisiyo insan naparsnn... bi de sende iki tane velet var Allah yardimcin olsunn

Ayy ben direkt karışık verdim aklımda bulunsun canım çok teşekkür ederim :)

Oh
Sağol canım sorduğun için güzel geçti hatta erken bitirip kızımın yanına koştum. Babasıyla akıllı akıllı durmuş maşallah avm'de de hiç bunaltmadı bizi maşallah
ohhh maşallah fıstığa hiç üzmemiş annesini hep böyle uslu olsun inşallah :)

Sonucun da iyi gelir canım inşallah

Canim doktora göster mutlaka. Alerji de olmuş olabilir. Pişik var mı?

Canim onların parçası vs çok zor temizleniyormus. Onun yerine cam rende öneriyorlar bir de ona bak.
Yok canım pişik. Katbonat iyi geldi heralde bugün yenileri çıkmadı hatta eskiler söndü bile.

Cam rende aldım da o ne gıcık bişey ya havuç denedim rendelemedi. Yanlış mı kullandım acaba

Kızlar demir damlasini ne kadar veriyorsunuz?

Bana 5 damla dedi ama öylesine. Ay arkadaş 5 demişti galiba sen 5 ver dedi. Bizim hemşire her ay değişiyor. Toplum sağlığından gelenler de bu kadar biliyor işte.
Acaba damla vermemek daha iyi mi
Ilk 6 ay sadece anne sutu diyorlar
Bu nedenle gaz damlasiymis, bitki cayiymis yada vitamin damlasi vermiyenler var
Benim d vitami olarak verdigim damlada seker ve glikoz srubu var
Acd3 veriyorum ben
Bu damlalari bebekler kullaniyo, biraz daha dusunulerek hazirlansa

Canım bende sinbo var hep kendimize onunla sıkıyorum elma havuç falan gayet memnunum

Eşim de hevesli ona narla portalal sıkacağım diye :)) araştırsım biraz da vestelde 150 tlye inmiş onu alacağım heralde sağolun kızlar

Iyi tarafindan bak bence, aksilikler olsada yinede gidebilmissiniz
Insallah bir sonraki daha guzel olur, hersey yolunda gecer
Ayrica gecmis olsun

kaftankef cnm olumlu yönden bak en azindan bebisi birakip gidebilecegin birileri var :) ne guzel sinema olmasa da esinle basbasa olmak bile iyi gelmistir ki sinemaya da gitmissiniz ne guzel :) biz bir yere gideceksek birimiz evde Elif e bakiyor digerimiz gidiyor :) dışarda da 1 metre kar var Elif i cikartamiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…