Canım bizde geçen ay 19 kasımda yaptırdık ilk dozumuzu hiç bi yan etkisi olmadı.Anneler günaydın rotavirus aşısını yaptırdı mı herkes benim bu ay karar vermem lazım artık yan etki yaşayan oldu mu
geçmiş olsun canım, 4 ayda yine 3 ası mı oluyorduBizde bugün yaptırdık agladi kızım kanamis bacağı. Üzüldüm şimdi uyuyor.
Kızlar demir damlasini ne kadar veriyorsunuz?
Bana 5 damla dedi ama öylesine. Ay arkadaş 5 demişti galiba sen 5 ver dedi. Bizim hemşire her ay değişiyor. Toplum sağlığından gelenler de bu kadar biliyor işte.
Üstüne bir de 6 yasinda oglum var.Ev işleri yemek ...Çocukları bırakacak hiç kimse de yok biraz dinlenelim. Sonunda direncini kaybetmiş vücut. İğnebu haftalarda olan Bi şey galibasen birde öğretmenlik yapıyorsun he ben çalışmıyorum dayanamıyorum senin Allah yardımcın olsun
Oyyy kıyamam çok geçmiş olsun..Üstüne bir de 6 yasinda oglum var.Ev işleri yemek ...Çocukları bırakacak hiç kimse de yok biraz dinlenelim. Sonunda direncini kaybetmiş vücut. İğnedelik deşik toto
Üstüne bir de 6 yasinda oglum var.Ev işleri yemek ...Çocukları bırakacak hiç kimse de yok biraz dinlenelim. Sonunda direncini kaybetmiş vücut. İğnedelik deşik toto
Ayy ben direkt karışık verdim aklımda bulunsun canım çok teşekkür ederim :)Geçmiş olsun canım. Belki karıştırdığın için olmuştur. Doktor bize önce yoğurtla başlıcaz.Her verdiğini üst üste 3 gün sadece tek çeşit olarak dene ki dokunan bişey olursa anlarsın demişti. Yani 3 gün deneye deneye ne dokunur alerji yapar gozlemlicez demişti.
ohhh maşallah fıstığa hiç üzmemiş annesini hep böyle uslu olsun inşallah :)Sağol canım sorduğun içingüzel geçti hatta erken bitirip kızımın yanına koştum. Babasıyla akıllı akıllı durmuş maşallah avm'de de hiç bunaltmadı bizi maşallah
Yok canım pişik. Katbonat iyi geldi heralde bugün yenileri çıkmadı hatta eskiler söndü bile.Canim doktora göster mutlaka. Alerji de olmuş olabilir. Pişik var mı?
Canim onların parçası vs çok zor temizleniyormus. Onun yerine cam rende öneriyorlar bir de ona bak.
Acaba damla vermemek daha iyi miKızlar demir damlasini ne kadar veriyorsunuz?
Bana 5 damla dedi ama öylesine. Ay arkadaş 5 demişti galiba sen 5 ver dedi. Bizim hemşire her ay değişiyor. Toplum sağlığından gelenler de bu kadar biliyor işte.
Benim ablamda kullaniyordu, birazcik suyu cikiyordu, suyu hic cikmadi miYok canım pişik. Katbonat iyi geldi heralde bugün yenileri çıkmadı hatta eskiler söndü bile.
Cam rende aldım da o ne gıcık bişey ya havuç denedim rendelemedi. Yanlış mı kullandım acaba
Canım bende sinbo var hep kendimize onunla sıkıyorum elma havuç falan gayet memnunum
Bizde bosch var canım kendimize sıkıyoruz arada. Ama daha cok narenciye sıkacagini kullaniyoruz nar portakal sıkmak için ozellikle. Ben kizima kullanmayi hic dusunmedim suyunu icecegine kendisini yesin diye ama ek gidaya geciste ilerleyen zamanlarda kahvatilarda falan vermek icin olabilir. Bizimki 3-4 parçası var yikamaya insan useniyor ama cokta zor değil aslinda yikamasi :) tavsiye ederim ben cnm
Iyi tarafindan bak bence, aksilikler olsada yinede gidebilmissinizAhh canım. Dışarı çıkacaktık biraz rahatlamak için. Aksilikler bırakmadı pesimizi. Ilk kaza yaptık bir araba carpti arabamiza. Ben planimiz iptal olur saniyordum. Neyse dedik büyük bir olay değil. Iki aracta da ufak izler falan. Neyse dedik gunumuz bozulmasın. Yemek yedik sinemaya gececektik internetten satin almıştı arkadaşlar. Tam bizim alacagimiz seansin koltukları biz alırken başkası tarafından alındı. Gec kalmasak halledecektij ne guzel. Kaldık mi oyle? Ben zaten her zaman çıkamıyorum kizimi bırakıp. Süt fazla birakamamistim zaten. Bizim girecegim seans 18:30 du 21:10 en erken seans. Ben gitmek istiyorum tabi ama aksilikler olunca eşim hadi eve gidelim dedi. Bende bozuldum tabi. Cocuk gibi aglayacaktim yani. Neyse dönerken yolda annemlere gidip ipekle ilgilenip sinemaya sonra gidelim dedik. Öyle yaptik. Kizimla ilgilendim sinemaya kadar. Sonra her seye rağmen gidebildik sinemaya. Sinema bahane tabi maksat kafa dağıtmak.
Yok canım sadece turuncu renk çıktı rende kısmına. Ben de sinirlendim bıraktım bunun için mi aldım diye. Belki çok uğraşsam çıkarır ama hiç sevmedim ilk kullanımdaBenim ablamda kullaniyordu, birazcik suyu cikiyordu, suyu hic cikmadi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?