2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Yok canım sadece turuncu renk çıktı rende kısmına. Ben de sinirlendim bıraktım bunun için mi aldım diye. Belki çok uğraşsam çıkarır ama hiç sevmedim ilk kullanımda
Normalde yanlara dogru suyunun akmasi lazim
Acaba susuz bir havuc muydu
Benim ablam cok kullandi ve memnundu
Bir de elmayla dene istersen, ondada ayni sorunu yasarsan rende de bir sorun vardir

MinikPiranha sık tabi canım sabah kahvaltısında cok iyi oluyor :) ne zaman gidiyorsunuz erzuruma? Biz de yazin tayinciyiz bakalim nereye gidicez :)
Canım eşim 1 ocakta gidecek biz de ocağın 15 ine kadar herhangi bir gün gideceğiz.

Siz batıya geleceksiniz artık değil mi, inşallah gönlünüzdeki yer olur :)

Kız maşallah de maşallah de 15 dakika uyuyosa o ara bayağı işini halledersin benimki yatağa koyar koymaz çıyor gözünü

Biz batiya yada ic anadoluya gitcez cnm. Ah ah uyaninca aglayip huzursuz olmasa sorun yokta surekli miz miz

Normalde yanlara dogru suyunun akmasi lazim
Acaba susuz bir havuc muydu
Benim ablam cok kullandi ve memnundu
Bir de elmayla dene istersen, ondada ayni sorunu yasarsan rende de bir sorun vardir
Du şimdi bidaha deniyim öyle deyince krndimden şüphelendim :)

Canım elmayı rendeliyor ama elma zaten yumuşak ne anladım ben bu rendeden. Havucu yine rendelemedi

Cok cok gecmis olsun.. ben de olsam sinir olurdum uzulme bence cunku bebeklerimizden kendimize vakit kalmayinca biraz kotu oluyoruz, normal bisey takma hic

Bizde bugün yaptırdık agladi kızım kanamis bacağı. Üzüldüm şimdi uyuyor.
Ay yavrucuk gecmis oolsun

Üstüne bir de 6 yasinda oglum var.Ev işleri yemek ...Çocukları bırakacak hiç kimse de yok biraz dinlenelim. Sonunda direncini kaybetmiş vücut. İğne delik deşik toto
Gecmis olsunn, once kendimize bakmamiz lazim ama firsat olmuyor dedigin gibj

Ben doktordan uykusu gelsin die tavsiye istedim, bitki surubu yazdi bana aldim bi baktim icinde bi ton yabanci madde koruyucu falan vermedim. Nasil yapiyorlar bu ilaclari anlamiyorum ben de hic

Biz batiya yada ic anadoluya gitcez cnm. Ah ah uyaninca aglayip huzursuz olmasa sorun yokta surekli miz miz
Heheh mızırdanıtken bile tatlı olmuyolar mı ama ):)) Rabbim hepsine uzun güzrl ömür versin.

Ne güzel batıya gelmek. Biz ilk defa tayin olduk bir daha ne zaman olacağız ne tarafa olacağız daha bilmiyorum ama şimdiden özledim ankarayı:) oysa ki hiç sevmezdim bu gri şehri, insanın doyduğu yer demişler:)

Iyi tarafindan bak bence, aksilikler olsada yinede gidebilmissiniz
Insallah bir sonraki daha guzel olur, hersey yolunda gecer
Ayrica gecmis olsun
Sağol arkadaşım.
Yok canım sadece turuncu renk çıktı rende kısmına. Ben de sinirlendim bıraktım bunun için mi aldım diye. Belki çok uğraşsam çıkarır ama hiç sevmedim ilk kullanımda
Havuç sert diyedir belki canım
kaftankef vardır canım bunda da bir hayır. En sonunda gidebilmişsiniz ya sinrmaya güzel bitmiş gün :)
Öyle canım hamdolsun sag salimiz bir de şükür.
Oyy cok kötü ya Allah kolayliklar versin size de.

Sağol canım aynen oyle valla. Kuzumu cok sevsemde bazen insan rahatlamak istiyor. Film de guzeldi keyfim yerine geldi. Sen benim herseyimsin filmin ismi :)

kaftankef sen sinema deyince aklıma geldi biz bir ara avm deki çekilişten 2 kişilik sinema bileti kazanmıştık 31 Aralığa kadar. Yanacak bileyler, düşün kaç aydır dinemaya gitmiyoruz
Gitsenize işte ne güzel :) gerci yogunsunuzdur ama harika olur. Bize kalsa bizde gitmeyi göze kestiremezdik herhalde. Arkadaşlar organizasyon yapinca iyi oluyor. Hazır plan :) sana katılmak düşüyor :)

La Lune canım bizim dr tahlil olmadan kan/demir damlası kullandırmıyor. eğer bebekte yeterli düzeyde ise boş yere bağırsak ve böbrekler yoruluyor diyor. ben 1 yaşında tahlil yaptırana kadar hiç kullanmadım. tahlil sonuçları da normal çıktığı için yine kullanmamıza gerek kalmadı iki kızımda da.

geçmiş olsun canım, 4 ayda yine 3 ası mı oluyordu
Yok canım 2 aşı yaptılar bacaktan.
Başlamak konusunda kararsizim. Bir dahaki kontrolde çocuk doktoru ile konuşup ona göre karar vereceğim sanırım. Gereksiz yükleme yapmaya gerek yok.
Vegafron mu ne ona benzer birşey verdi bu ayki kontrolde hemşire.

Tabi canm tam 1 ay var aramizda ben de 4 bittikten sonra tattirdim zaten en fazla 4-5 defa olmustur oyle her gun yedigimiz uymuyor zaten de :)

Aynen ya yaptikca alisiriz illa kii yogurda da
Aynen kankacim oturtmaya basladin mi yavastan :)
Eğlenmek gezmek benim neyime ki? Uff cok kizginim cook. Kafami duvara falan vurmak istiyorum o derece. Otur ipek e bak iste. Offffff.
Noldu kiz okuya okuya geliyorum yazdinmi bilmiyorumda
Zaten dogrusu o 6 ay anne sutu bende o sekil olcak kismetse :)
Canim kesin pamukcuk. Benimkide oldu ve cok fenaydihuzursuz. Karbonatli suyla sakin silme icir onu. Doktorum dedi bana memenede sur her emzirme once. Ve mikostatin al agzina damlat cok isimi gordu gecti. Birde vitamin verdi onunda etkisi vardi sanirim. Emmeyi guclestirmeye kadar gidiyormus cok korktum ben ve bu lanet pamukcuk bagirsaklara da yayiliyormus. Karbonatli suyu icir dedi o yuzden bana bi cay kasikcik
Ben de tam bu haldeyim bacak bel ve boyun ağrısından ölüyorumm. Nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum ama şimdi daha 6 kilo 8 olunca ben ne yapacagım diye düşünüyorum...
Benimki 8 olmusturdur biliyorsun gece inleye inleye kalkiyorum yataktan

anasonlu papatya çayı iyi geliyor diye duymuştum. ama kaç aylık bebeğe ne kadar verilir bilmiyorum

evet. bize de vegaferon verdi. o da çöpe gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…