Normalde yanlara dogru suyunun akmasi lazimYok canım sadece turuncu renk çıktı rende kısmına. Ben de sinirlendim bıraktım bunun için mi aldım diye. Belki çok uğraşsam çıkarır ama hiç sevmedim ilk kullanımda
Canım eşim 1 ocakta gidecek biz de ocağın 15 ine kadar herhangi bir gün gideceğiz.MinikPiranha sık tabi canım sabah kahvaltısında cok iyi oluyor :) ne zaman gidiyorsunuz erzuruma? Biz de yazin tayinciyiz bakalim nereye gidicez :)
İnşallah canım. Senin kıza da geçmiş olsun,pamukcuk falan mı ki?Oh
ohhh maşallah fıstığa hiç üzmemiş annesini hep böyle uslu olsun inşallah :)
Sonucun da iyi gelir canım inşallah
Canım eşim 1 ocakta gidecek biz de ocağın 15 ine kadar herhangi bir gün gideceğiz.
Siz batıya geleceksiniz artık değil mi, inşallah gönlünüzdeki yer olur :)
Kız maşallah de maşallah de 15 dakika uyuyosa o ara bayağı işini halledersin benimki yatağa koyar koymaz çıyor gözünü
Du şimdi bidaha deniyim öyle deyince krndimden şüphelendim :)Normalde yanlara dogru suyunun akmasi lazim
Acaba susuz bir havuc muydu
Benim ablam cok kullandi ve memnundu
Bir de elmayla dene istersen, ondada ayni sorunu yasarsan rende de bir sorun vardir
Heralde süt alerjisi canım inek sütünden yoğurt vetmiştim bir daha vermeyeceğimİnşallah canım. Senin kıza da geçmiş olsun,pamukcuk falan mı ki?
Cok cok gecmis olsun.. ben de olsam sinir olurdum uzulme bence cunku bebeklerimizden kendimize vakit kalmayinca biraz kotu oluyoruz, normal bisey takma hicAhh canım. Dışarı çıkacaktık biraz rahatlamak için. Aksilikler bırakmadı pesimizi. Ilk kaza yaptık bir araba carpti arabamiza. Ben planimiz iptal olur saniyordum. Neyse dedik büyük bir olay değil. Iki aracta da ufak izler falan. Neyse dedik gunumuz bozulmasın. Yemek yedik sinemaya gececektik internetten satin almıştı arkadaşlar. Tam bizim alacagimiz seansin koltukları biz alırken başkası tarafından alındı. Gec kalmasak halledecektij ne guzel. Kaldık mi oyle? Ben zaten her zaman çıkamıyorum kizimi bırakıp. Süt fazla birakamamistim zaten. Bizim girecegim seans 18:30 du 21:10 en erken seans. Ben gitmek istiyorum tabi ama aksilikler olunca eşim hadi eve gidelim dedi. Bende bozuldum tabi. Cocuk gibi aglayacaktim yani. Neyse dönerken yolda annemlere gidip ipekle ilgilenip sinemaya sonra gidelim dedik. Öyle yaptik. Kizimla ilgilendim sinemaya kadar. Sonra her seye rağmen gidebildik sinemaya. Sinema bahane tabi maksat kafa dağıtmak.
Ay yavrucuk gecmis oolsunBizde bugün yaptırdık agladi kızım kanamis bacağı. Üzüldüm şimdi uyuyor.
Gecmis olsunn, once kendimize bakmamiz lazim ama firsat olmuyor dedigin gibjÜstüne bir de 6 yasinda oglum var.Ev işleri yemek ...Çocukları bırakacak hiç kimse de yok biraz dinlenelim. Sonunda direncini kaybetmiş vücut. İğnedelik deşik toto
Ben doktordan uykusu gelsin die tavsiye istedim, bitki surubu yazdi bana aldim bi baktim icinde bi ton yabanci madde koruyucu falan vermedim. Nasil yapiyorlar bu ilaclari anlamiyorum ben de hicAcaba damla vermemek daha iyi mi
Ilk 6 ay sadece anne sutu diyorlar
Bu nedenle gaz damlasiymis, bitki cayiymis yada vitamin damlasi vermiyenler var
Benim d vitami olarak verdigim damlada seker ve glikoz srubu var
Acd3 veriyorum ben
Bu damlalari bebekler kullaniyo, biraz daha dusunulerek hazirlansa
Heheh mızırdanıtken bile tatlı olmuyolar mı ama ):)) Rabbim hepsine uzun güzrl ömür versin.Biz batiya yada ic anadoluya gitcez cnm. Ah ah uyaninca aglayip huzursuz olmasa sorun yoktasurekli miz miz
Sağol arkadaşım.Iyi tarafindan bak bence, aksilikler olsada yinede gidebilmissiniz
Insallah bir sonraki daha guzel olur, hersey yolunda gecer
Ayrica gecmis olsun
Havuç sert diyedir belki canımYok canım sadece turuncu renk çıktı rende kısmına. Ben de sinirlendim bıraktım bunun için mi aldım diye. Belki çok uğraşsam çıkarır ama hiç sevmedim ilk kullanımda
Öyle canım hamdolsun sag salimiz bir de şükür.kaftankef vardır canım bunda da bir hayır. En sonunda gidebilmişsiniz ya sinrmaya güzel bitmiş gün :)
Oyy cok kötü yakaftankef cnm olumlu yönden bak en azindan bebisi birakip gidebilecegin birileri var :) ne guzel sinema olmasa da esinle basbasa olmak bile iyi gelmistir ki sinemaya da gitmissiniz ne guzel :) biz bir yere gideceksek birimiz evde Elif e bakiyor digerimiz gidiyor :) dışarda da 1 metre kar var Elif i cikartamiyoruz
Sağol canım aynen oyle valla. Kuzumu cok sevsemde bazen insan rahatlamak istiyor. Film de guzeldi keyfim yerine geldi. Sen benim herseyimsin filmin ismi :)Cok cok gecmis olsun.. ben de olsam sinir olurdum uzulme bence cunku bebeklerimizden kendimize vakit kalmayinca biraz kotu oluyoruz, normal bisey takma hic
Ay yavrucuk gecmis oolsun
Gecmis olsunn, once kendimize bakmamiz lazim ama firsat olmuyor dedigin gibj
Ben doktordan uykusu gelsin die tavsiye istedim, bitki surubu yazdi bana aldim bi baktim icinde bi ton yabanci madde koruyucu falan vermedim. Nasil yapiyorlar bu ilaclari anlamiyorum ben de hic
Gitsenize işte ne güzel :) gerci yogunsunuzdur ama harika olur. Bize kalsa bizde gitmeyi göze kestiremezdik herhalde. Arkadaşlar organizasyon yapinca iyi oluyor. Hazır plan :) sana katılmak düşüyor :)kaftankef sen sinema deyince aklıma geldi biz bir ara avm deki çekilişten 2 kişilik sinema bileti kazanmıştık 31 Aralığa kadar. Yanacak bileyler, düşün kaç aydır dinemaya gitmiyoruz
Yok canım 2 aşı yaptılar bacaktan.geçmiş olsun canım, 4 ayda yine 3 ası mı oluyordu
Başlamak konusunda kararsizim. Bir dahaki kontrolde çocuk doktoru ile konuşup ona göre karar vereceğim sanırım. Gereksiz yükleme yapmaya gerek yok.Demir damlası kilosuna orantili veriliyor. Bize doktorumuz dedi. Saglik ocaginin verdigi ve doktorun yazdigi demirin icinde paraben oldugundan ben henuz baslamadim acikcasi. Bu ayki kontrolde doktorumuza tekrar soracagim.
Kilo ile oranti; 5 kilo ise 5, 7 kilo ise 7 damla. Ama 3 damla ile baslayin bi iki gun 3 verin sonra 4-5 artirin demisti. Bi de iki emzirme arasinda verin, emzirmeyle arasinda yaklasik 1 saat olsn dedi.
Sen hangi damlaya basliyosun? Tam 4 aylikken mi basliyorsunuz??
Aynen kankacim oturtmaya basladin mi yavastan :)Tabi canm tam 1 ay var aramizda ben de 4 bittikten sonra tattirdim zaten en fazla 4-5 defa olmustur oyle her gun yedigimiz uymuyor zaten de :)
Aynen ya yaptikca alisiriz illa kii yogurda da
Noldu kiz okuya okuya geliyorum yazdinmi bilmiyorumdaEğlenmek gezmek benim neyime ki? Uff cok kizginim cook. Kafami duvara falan vurmak istiyorum o derece. Otur ipek e bak iste. Offffff.
Zaten dogrusu o 6 ay anne sutu bende o sekil olcak kismetse :)Bizimki bugün 4.aya girdi.bizimki de acayip sesler cikariyor.ciğlik atiyor.tükürüklerinden baloncuklar yapiyor tükürükler saciyor etrafa.yarin 4 aylik aşimizi olcaz.sadece emziriyorum.en son 18 gün once kontrole gitmistik boyu 65 cm kilo 6.150 di.bakalim.ne kadar kilo almisiz .kizlar ben 6 ayakadar sadece anne sütü vermek istiyom.6.aydan sonra ek gidaya gecmek istiyom.sizler ne düsünüyorsunuz.
Canim kesin pamukcuk. Benimkide oldu ve cok fenaydihuzursuz. Karbonatli suyla sakin silme icir onu. Doktorum dedi bana memenede sur her emzirme once. Ve mikostatin al agzina damlat cok isimi gordu gecti. Birde vitamin verdi onunda etkisi vardi sanirim. Emmeyi guclestirmeye kadar gidiyormus cok korktum ben ve bu lanet pamukcuk bagirsaklara da yayiliyormus. Karbonatli suyu icir dedi o yuzden bana bi cay kasikcikMerhaba kızlar :)
Benim kuzumun ağız içi ve dudakları beyaz beyaz yara oldu acaba pamukçuk mu oldu ki, aynı zamanda meme ucumun etrafı da kırmızı kırmızı sivilcemsi şeylerle dolmuş kızımdan mı bana geçti benden mi kızıma bilemiyorum
Karbonatlı suyla siliyorum inşallah çabucak geçer.
Doktor 5. Ayda yoğurtla başlarız demişti birazcık yoğurda birazcık elma rendeleyip verdim o mu yaptı acaba :S 2 gün verdim 2 gündür de vermiyorum ama her sabah daha da artmış oluyor bryazlıklar :
@hayalimsin1 tatlışım sesin çıkmıyor sen nasılsın- tedaviye başladınız mı Nevşin kuzusu nasıl:)
Benimki 8 olmusturdur biliyorsunBen de tam bu haldeyim bacak bel ve boyun ağrısından ölüyorumm. Nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum ama şimdi daha 6 kilo 8 olunca ben ne yapacagım diye düşünüyorum...
Aaa sizinde mi? Mahvetti ya bizim kızı ne uyuyor ne susuyor. Çok agladi bende biraz calpol verdim. Yattı şimdi uyur inşallah. İğneden beri toplam 40 dk falan uyudu. Aha ses geldi uyandı.
anasonlu papatya çayı iyi geliyor diye duymuştum. ama kaç aylık bebeğe ne kadar verilir bilmiyorumCok cok gecmis olsun.. ben de olsam sinir olurdum uzulme bence cunku bebeklerimizden kendimize vakit kalmayinca biraz kotu oluyoruz, normal bisey takma hic
Ay yavrucuk gecmis oolsun
Gecmis olsunn, once kendimize bakmamiz lazim ama firsat olmuyor dedigin gibj
Ben doktordan uykusu gelsin die tavsiye istedim, bitki surubu yazdi bana aldim bi baktim icinde bi ton yabanci madde koruyucu falan vermedim. Nasil yapiyorlar bu ilaclari anlamiyorum ben de hic
evet. bize de vegaferon verdi. o da çöpe gitti.Yok canım 2 aşı yaptılar bacaktan.
Başlamak konusunda kararsizim. Bir dahaki kontrolde çocuk doktoru ile konuşup ona göre karar vereceğim sanırım. Gereksiz yükleme yapmaya gerek yok.
Vegafron mu ne ona benzer birşey verdi bu ayki kontrolde hemşire.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?