Yaptirdim hic bir yan etki olmadi :)Anneler günaydın rotavirus aşısını yaptırdı mı herkes benim bu ay karar vermem lazım artık yan etki yaşayan oldu mu
Simdi okudum. Ah aksilikler yaka birakmaz.Ahh canım. Dışarı çıkacaktık biraz rahatlamak için. Aksilikler bırakmadı pesimizi. Ilk kaza yaptık bir araba carpti arabamiza. Ben planimiz iptal olur saniyordum. Neyse dedik büyük bir olay değil. Iki aracta da ufak izler falan. Neyse dedik gunumuz bozulmasın. Yemek yedik sinemaya gececektik internetten satin almıştı arkadaşlar. Tam bizim alacagimiz seansin koltukları biz alırken başkası tarafından alındı. Gec kalmasak halledecektij ne guzel. Kaldık mi oyle? Ben zaten her zaman çıkamıyorum kizimi bırakıp. Süt fazla birakamamistim zaten. Bizim girecegim seans 18:30 du 21:10 en erken seans. Ben gitmek istiyorum tabi ama aksilikler olunca eşim hadi eve gidelim dedi. Bende bozuldum tabi. Cocuk gibi aglayacaktim yani. Neyse dönerken yolda annemlere gidip ipekle ilgilenip sinemaya sonra gidelim dedik. Öyle yaptik. Kizimla ilgilendim sinemaya kadar. Sonra her seye rağmen gidebildik sinemaya. Sinema bahane tabi maksat kafa dağıtmak.
Bizimki 7 damla ver dedi canımKızlar demir damlasini ne kadar veriyorsunuz?
Bana 5 damla dedi ama öylesine. Ay arkadaş 5 demişti galiba sen 5 ver dedi. Bizim hemşire her ay değişiyor. Toplum sağlığından gelenler de bu kadar biliyor işte.
Neden ? Bi sorun mu var ilacta. Kotu bisi olsa vermezlerdi diye dusunuyorumevet. bize de vegaferon verdi. o da çöpe gitti.
Bizimki 7 damla ver dedi canım
Neden ? Bi sorun mu var ilacta. Kotu bisi olsa vermezlerdi diye dusunuyorum
maalesef çoğu ezbere veriliyor.Neden ? Bi sorun mu var ilacta. Kotu bisi olsa vermezlerdi diye dusunuyorum
Bende tartışmayalım diye aldım. Laf anlatmak ne mümkün. 6. Ayda olcturmeyi düşünüyorum bende.evet. bize de vegaferon verdi. o da çöpe gitti.
Hadi ya. Kiloya göre demek.Bizimki 7 damla ver dedi canım
Ne iyi doktor ya o. Keşke bende öyle birini bulsam. Gerçi şimdi gittiğimiz doktor da iyi kilo alımı azaldı mama başla demedi. Olabilir anne sütü kalorisini dengeler dedi. Belki bunu anlatsam o da anlayışla karşılar.canım bizim dr tahlil olmadan kan/demir damlası kullandırmıyor. eğer bebekte yeterli düzeyde ise boş yere bağırsak ve böbrekler yoruluyor diyor. ben 1 yaşında tahlil yaptırana kadar hiç kullanmadım. tahlil sonuçları da normal çıktığı için yine kullanmamıza gerek kalmadı iki kızımda da.
aynen. hiç itiraz etmiyorum. sorarsa arada kullanıyorum, evde var diyorum :)Bende tartışmayalım diye aldım. Laf anlatmak ne mümkün. 6. Ayda olcturmeyi düşünüyorum bende.
Hadi ya. Kiloya göre demek.
Ne iyi doktor ya o. Keşke bende öyle birini bulsam. Gerçi şimdi gittiğimiz doktor da iyi kilo alımı azaldı mama başla demedi. Olabilir anne sütü kalorisini dengeler dedi. Belki bunu anlatsam o da anlayışla karşılar.
teacher1907 canım Allah güç kuvvet versin annen ya da bir tanıdık gelemez mi yardıma. Hrm minnak bebek hem okullu oğlan hem iş hem ev hem koca ... kaça bölünüyorsun tabi dayanmaz vücut,
Annemler gelir de .Benim babam da 2 yıl önce kanser tedavisi gördü yoruldun istemiyorum. Annem desen şeker ve karaciğer hastası hemen yoruluyor.Sicaga hiç gelemiyor .Bizim evler de sıcak. Sonra hava alayım diye balkona çıkıyor her geldiğinde hasta oluyor.Diyorum kendilerine baksınlar da biz idare ederiz.teacher1907 canım Allah güç kuvvet versin annen ya da bir tanıdık gelemez mi yardıma. Hrm minnak bebek hem okullu oğlan hem iş hem ev hem koca ... kaça bölünüyorsun tabi dayanmaz vücut, inşallah hemencecik topatlanırsın
Sinema mi ?O ne ola ki@kaftankef sen sinema deyince aklıma geldi biz bir ara avm deki çekilişten 2 kişilik sinema bileti kazanmıştık 31 Aralığa kadar. Yanacak bileyler, düşün kaç aydır dinemaya gitmiyoruz
Belki de havuc sulu degildir, ondanda olabilirDu şimdi bidaha deniyim öyle deyince krndimden şüphelendim :)
Canım elmayı rendeliyor ama elma zaten yumuşak ne anladım ben bu rendeden. Havucu yine rendelemedi
Srvdayı napacağuk :) kimsemiz yok ki bırakacak :) sinrma yerine kızımı izliyorum ben deGitsenize işte ne güzel :) gerci yogunsunuzdur ama harika olur. Bize kalsa bizde gitmeyi göze kestiremezdik herhalde. Arkadaşlar organizasyon yapinca iyi oluyor. Hazır plan :) sana katılmak düşüyor :)
İyi geldi karbonat canım söndü bugün çoğu. Dediğin gibi aç ama ememiyor bi yandan dünümüz öyle memeyle kagvayla geçti ama bugün daha iyiydi beze sürüp ağzının içini siliyordum ama yarın vereyim bir çay kaşığı kadar sağol canım. Bir de emzik ememediğinden iyice sinirleniyor. Pis pamukçuk adı ne güzel kendi ne biçimAynen kankacim oturtmaya basladin mi yavastan :)
Noldu kiz okuya okuya geliyorum yazdinmi bilmiyorumda
Zaten dogrusu o 6 ay anne sutu bende o sekil olcak kismetse :)
Canim kesin pamukcuk. Benimkide oldu ve cok fenaydihuzursuz. Karbonatli suyla sakin silme icir onu. Doktorum dedi bana memenede sur her emzirme once. Ve mikostatin al agzina damlat cok isimi gordu gecti. Birde vitamin verdi onunda etkisi vardi sanirim. Emmeyi guclestirmeye kadar gidiyormus cok korktum ben ve bu lanet pamukcuk bagirsaklara da yayiliyormus. Karbonatli suyu icir dedi o yuzden bana bi cay kasikcik
Benimki 8 olmusturdur biliyorsungece inleye inleye kalkiyorum yataktan
Annemler gelir de .Benim babam da 2 yıl önce kanser tedavisi gördü yoruldun istemiyorum. Annem desen şeker ve karaciğer hastası hemen yoruluyor.Sicaga hiç gelemiyor .Bizim evler de sıcak. Sonra hava alayım diye balkona çıkıyor her geldiğinde hasta oluyor.Diyorum kendilerine baksınlar da biz idare ederiz.[/QUO
Geçmiş olsun babacığına, gitsin gelmesin o hastalık bir daha inşallah.
Herkes yerinde iyi olsun diyorsun :) Allah sana kuvvet versin de kimseye mıhtaç olmayın. Anne hastalandı mı evin tüm sistemi bozuluyor
Nasıl ödeyecek bu minnaklar analarının hakkını. :)Oy oyy banyo yaptırdım bir guzel gule oynaya gidindik emzirdim baktim esniyor ( 6 bucukta 20dk uyumustu) uykusu geldi herhalde dedim uyutayim yarim saat kucagimda asagi yukari yaptiktan sonra belim kilitlendi o kadar agriyor ki kucagimda bile tutamiyorumesim ve anneme o kadar kiziyorum ki onlar oyle sallaya sallaya Elif te hep onu istemeye başladı. Belim sirtim öyle cok agriyor ki sonuc agla agla uyumayan bir Elif sirt agrisindan kivranan bir anne geldik salonda oynuyoruz sanki o aglamadi az önce diş kasiyoruz :)
Nasıl ödeyecek bu minnaklar analarının hakkını. :)
Boşver uyumasın yanına yatır sen de onunla oyna :) başladı mı dönmeye, adı neydi senin fıstığın elif miydi
Adı gibi dim dik mağrur bir kız olsun inşallahEvet cnm Elif oyy yanima yatirinca kulak zarim patladi saniyorum bagrisina :) daha donmuyoruz cnm cabaliyor ama yarim dönüyor ama daha sirt üstünden yuz ustune dönemiyor :) c.tesi 4 aylık olucaz bakalim ne zaman dönecek
Belki de havuc sulu degildir, ondanda olabilir[/QUOTE
Belki de, yani inşallah. Yoksa üzüleceğim verdiğim paraya 10 lira 10 liradır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?