2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Anneler günaydın rotavirus aşısını yaptırdı mı herkes benim bu ay karar vermem lazım artık yan etki yaşayan oldu mu
Yaptirdim hic bir yan etki olmadi :)
Simdi okudum. Ah aksilikler yaka birakmaz.

3 ocaktada bizim asimiz var şimdiden tirstim :/

Kızlar demir damlasini ne kadar veriyorsunuz?

Bana 5 damla dedi ama öylesine. Ay arkadaş 5 demişti galiba sen 5 ver dedi. Bizim hemşire her ay değişiyor. Toplum sağlığından gelenler de bu kadar biliyor işte.
Bizimki 7 damla ver dedi canım

canım bizim dr tahlil olmadan kan/demir damlası kullandırmıyor. eğer bebekte yeterli düzeyde ise boş yere bağırsak ve böbrekler yoruluyor diyor. ben 1 yaşında tahlil yaptırana kadar hiç kullanmadım. tahlil sonuçları da normal çıktığı için yine kullanmamıza gerek kalmadı iki kızımda da.

Neden ? Bi sorun mu var ilacta. Kotu bisi olsa vermezlerdi diye dusunuyorum

evet. bize de vegaferon verdi. o da çöpe gitti.
Bende tartışmayalım diye aldım. Laf anlatmak ne mümkün. 6. Ayda olcturmeyi düşünüyorum bende.
Hadi ya. Kiloya göre demek.
Ne iyi doktor ya o. Keşke bende öyle birini bulsam. Gerçi şimdi gittiğimiz doktor da iyi kilo alımı azaldı mama başla demedi. Olabilir anne sütü kalorisini dengeler dedi. Belki bunu anlatsam o da anlayışla karşılar.

aynen. hiç itiraz etmiyorum. sorarsa arada kullanıyorum, evde var diyorum :)

teacher1907 canım Allah güç kuvvet versin annen ya da bir tanıdık gelemez mi yardıma. Hrm minnak bebek hem okullu oğlan hem iş hem ev hem koca ... kaça bölünüyorsun tabi dayanmaz vücut,
Annemler gelir de .Benim babam da 2 yıl önce kanser tedavisi gördü yoruldun istemiyorum. Annem desen şeker ve karaciğer hastası hemen yoruluyor.Sicaga hiç gelemiyor .Bizim evler de sıcak. Sonra hava alayım diye balkona çıkıyor her geldiğinde hasta oluyor.Diyorum kendilerine baksınlar da biz idare ederiz.

İyi akşamlar kızlar bu damlalar konusunda benim de hiç içim rahat değil veriyoruz ama içerikler hep şüpheli su an devit3 var bizde veriyorum genelde unuttuğum zaman da oluyor demir damlasina başlamayı düşünmüyorum ek gıdaya geçince pekmez veririm dedim kan sayımı bile yapmadan direkt her çocuğa vermek anlamsız sanki bahar da deviti de bırakıp güneşe çıkarmayı dusunuyorum sizde var mı d vitamini kullanmayan

Oy oyy banyo yaptırdım bir guzel gule oynaya gidindik emzirdim baktim esniyor ( 6 bucukta 20dk uyumustu) uykusu geldi herhalde dedim uyutayim yarim saat kucagimda asagi yukari yaptiktan sonra belim kilitlendi o kadar agriyor ki kucagimda bile tutamiyorum esim ve anneme o kadar kiziyorum ki onlar oyle sallaya sallaya Elif te hep onu istemeye başladı. Belim sirtim öyle cok agriyor ki sonuc agla agla uyumayan bir Elif sirt agrisindan kivranan bir anne geldik salonda oynuyoruz sanki o aglamadi az önce diş kasiyoruz :)

Gitsenize işte ne güzel :) gerci yogunsunuzdur ama harika olur. Bize kalsa bizde gitmeyi göze kestiremezdik herhalde. Arkadaşlar organizasyon yapinca iyi oluyor. Hazır plan :) sana katılmak düşüyor :)
Srvdayı napacağuk :) kimsemiz yok ki bırakacak :) sinrma yerine kızımı izliyorum ben de

İyi geldi karbonat canım söndü bugün çoğu. Dediğin gibi aç ama ememiyor bi yandan dünümüz öyle memeyle kagvayla geçti ama bugün daha iyiydi beze sürüp ağzının içini siliyordum ama yarın vereyim bir çay kaşığı kadar sağol canım. Bir de emzik ememediğinden iyice sinirleniyor. Pis pamukçuk adı ne güzel kendi ne biçim

Nasıl ödeyecek bu minnaklar analarının hakkını. :)

Boşver uyumasın yanına yatır sen de onunla oyna :) başladı mı dönmeye, adı neydi senin fıstığın elif miydi

Nasıl ödeyecek bu minnaklar analarının hakkını. :)

Boşver uyumasın yanına yatır sen de onunla oyna :) başladı mı dönmeye, adı neydi senin fıstığın elif miydi

Evet cnm Elif oyy yanima yatirinca kulak zarim patladi saniyorum bagrisina :) daha donmuyoruz cnm cabaliyor ama yarim dönüyor ama daha sirt üstünden yuz ustune dönemiyor :) c.tesi 4 aylık olucaz bakalim ne zaman dönecek

Evet cnm Elif oyy yanima yatirinca kulak zarim patladi saniyorum bagrisina :) daha donmuyoruz cnm cabaliyor ama yarim dönüyor ama daha sirt üstünden yuz ustune dönemiyor :) c.tesi 4 aylık olucaz bakalim ne zaman dönecek
Adı gibi dim dik mağrur bir kız olsun inşallah
Sevda da dün yan döndü bıgün tam döndü. Çabuk öğrendi dönmeyi

Pazar 5 aylığız biz de uyuytum koydum odasına çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…