- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 358
- 36
Adı gibi dim dik mağrur bir kız olsun inşallah
Sevda da dün yan döndü bıgün tam döndü. Çabuk öğrendi dönmeyi
Pazar 5 aylığız biz de uyuytum koydum odasına çok şükür
La Lune evet huzursuz kuzum.
MinikPiranha Y yapayalniz1 benimki de dönmüyor henüz :) darisi basimiza :)
Oyyy Neva kuzum güzel gelinim benim şimdi nasıl canım? Huzursuzluğu falan olmadı inşallah? Ben onun aşı olan bacaklarını öperim mis mis. Biz de yarın sabah gidiyoruz aşıya ben de gitmişken b12 eksikliği için falan tahlil yaptırıcamBizde bugün yaptırdık agladi kızım kanamis bacağı. Üzüldüm şimdi uyuyor.
Adı gibi dim dik mağrur bir kız olsun inşallah
Sevda da dün yan döndü bıgün tam döndü. Çabuk öğrendi dönmeyi
Pazar 5 aylığız biz de uyuytum koydum odasına çok şükür
Haha benimki de aynısını yapıyor kolu kaldı diye kurtarayım kolunu diyorum kızıyor ağlıyor sonra bi de yüzüstünden sırtüstüne geri dönemiyoe diye sinirleniyor o zaman da yardım edip döndürüyorum yine kızıyor eeh ne halin varsa gör diyorum yine olmuyor yine kızıp ağlıyorDeniz hanım arada yüzüstü dönüyor ama kolu altta kalıyor biz çıkarınca da bağırıyor zilli
Yok canım 2 aşı yaptılar bacaktan.
Başlamak konusunda kararsizim. Bir dahaki kontrolde çocuk doktoru ile konuşup ona göre karar vereceğim sanırım. Gereksiz yükleme yapmaya gerek yok.
Vegafron mu ne ona benzer birşey verdi bu ayki kontrolde hemşire.
Aynen kankacim oturtmaya basladin mi yavastan :)
Noldu kiz okuya okuya geliyorum yazdinmi bilmiyorumda
Zaten dogrusu o 6 ay anne sutu bende o sekil olcak kismetse :)
Canim kesin pamukcuk. Benimkide oldu ve cok fenaydihuzursuz. Karbonatli suyla sakin silme icir onu. Doktorum dedi bana memenede sur her emzirme once. Ve mikostatin al agzina damlat cok isimi gordu gecti. Birde vitamin verdi onunda etkisi vardi sanirim. Emmeyi guclestirmeye kadar gidiyormus cok korktum ben ve bu lanet pamukcuk bagirsaklara da yayiliyormus. Karbonatli suyu icir dedi o yuzden bana bi cay kasikcik
Benimki 8 olmusturdur biliyorsungece inleye inleye kalkiyorum yataktan
canım bizim dr tahlil olmadan kan/demir damlası kullandırmıyor. eğer bebekte yeterli düzeyde ise boş yere bağırsak ve böbrekler yoruluyor diyor. ben 1 yaşında tahlil yaptırana kadar hiç kullanmadım. tahlil sonuçları da normal çıktığı için yine kullanmamıza gerek kalmadı iki kızımda da.
Atesimiz var ve huysuzluk tavan yapti emziriyorum sakinlessin diye ana cok zorlanıyor kuzum.calpol verdim mecbur. Allah'im sifa versin.
Hmm anladim aslinda mantikli olanda o zaaten :) neden dayiyolarsa ilaclari bize bizde saf saf iciriyoruz :/canım bizim dr tahlil olmadan kan/demir damlası kullandırmıyor. eğer bebekte yeterli düzeyde ise boş yere bağırsak ve böbrekler yoruluyor diyor. ben 1 yaşında tahlil yaptırana kadar hiç kullanmadım. tahlil sonuçları da normal çıktığı için yine kullanmamıza gerek kalmadı iki kızımda da.
Doktor silince tad alma duyusuna zarar verirsiniz ayrica bagirsaklara yayilma riskinden kaynakli kesinlikle icirin ve gogusunuze surun dedi canim. Benimkinin dudaklari yanak cevresi dili damagi hep yayilmisti. Ememicek diye cok korkmustum iste sukur ilaclar fayda etti bitirmedim zaten baktim hafifledi dili gecti biraktim ilaci. Sonra kendi kendine tamamen gectiİyi geldi karbonat canım söndü bugün çoğu. Dediğin gibi aç ama ememiyor bi yandan dünümüz öyle memeyle kagvayla geçti ama bugün daha iyiydi beze sürüp ağzının içini siliyordum ama yarın vereyim bir çay kaşığı kadar sağol canım. Bir de emzik ememediğinden iyice sinirleniyor. Pis pamukçuk adı ne güzel kendi ne biçim
Benimki bile istememe ragmen kucagimda oturuyo bi zarar olcak diye cok korkuyorum ama ne zaman kafayi arkaya itsem geri one atip oturmak istiyo. Bi gorsen :)Aynen onu veriyorlar ama icinde paraben var iste. Ben de henuz baslamadm bakalm. Internette ferromixin diye bi sey buldm daha dogal. Ama baslanmali mi emin degilim.
Cok yavastan basladm canm. Kucagimda sadece cunku belli esiyo oturma istegini zaten cok keyof aliyo artik.
Bunu okuyunca cok sevindimm. Demire henuz baslamadm da acaba yanlis mi yapiyorm die de kafama takildi. Peki d vitamini versin mi devamli?? Ben kisin vereyim bahar yaz 15 dk guneslendireyim diyorm.
Allah sifa versn cam telas yapma takip edersn zaten. Olabilir tabii asidan sonra.
Kullanıyorum demeyeyim hiç.İyi akşamlar kızlar bu damlalar konusunda benim de hiç içim rahat değil veriyoruz ama içerikler hep şüpheli su an devit3 var bizde veriyorum genelde unuttuğum zaman da oluyor demir damlasina başlamayı düşünmüyorum ek gıdaya geçince pekmez veririm dedim kan sayımı bile yapmadan direkt her çocuğa vermek anlamsız sanki bahar da deviti de bırakıp güneşe çıkarmayı dusunuyorum sizde var mı d vitamini kullanmayan
d vitamini de vermedim canım. ama o tahlilde düşük çıkmıştı. keşke verseydim diye canım sıkıldı. dr yazın her gün güneşe çıkar dedi öyle yaptım. sonbahara geçince de iki tüp d vitamini içirdim ayda bir kez.Aynen onu veriyorlar ama icinde paraben var iste. Ben de henuz baslamadm bakalm. Internette ferromixin diye bi sey buldm daha dogal. Ama baslanmali mi emin degilim.
Cok yavastan basladm canm. Kucagimda sadece cunku belli esiyo oturma istegini zaten cok keyof aliyo artik.
Bunu okuyunca cok sevindimm. Demire henuz baslamadm da acaba yanlis mi yapiyorm die de kafama takildi. Peki d vitamini versin mi devamli?? Ben kisin vereyim bahar yaz 15 dk guneslendireyim diyorm.
Allah sifa versn cam telas yapma takip edersn zaten. Olabilir tabii asidan sonra.
Doktor silince tad alma duyusuna zarar verirsiniz ayrica bagirsaklara yayilma riskinden kaynakli kesinlikle icirin ve gogusunuze surun dedi canim. Benimkinin dudaklari yanak cevresi dili damagi hep yayilmisti. Ememicek diye cok korkmustum iste sukur ilaclar fayda etti bitirmedim zaten baktim hafifledi dili gecti biraktim ilaci. Sonra kendi kendine tamamen gecti
Benimki bile istememe ragmen kucagimda oturuyo bi zarar olcak diye cok korkuyorum ama ne zaman kafayi arkaya itsem geri one atip oturmak istiyo. Bi gorsen :)
d vitamini de vermedim canım. ama o tahlilde düşük çıkmıştı. keşke verseydim diye canım sıkıldı. dr yazın her gün güneşe çıkar dedi öyle yaptım. sonbahara geçince de iki tüp d vitamini içirdim ayda bir kez.
rica ederim canım :)Bizimki de oyle canm bi de ben normal tutuyorm kucagimda o bacaklari havaya kaldirip oturur pozisyon yapmaya calisiyo kendisi :) yani cidden belli ediyo bebekler. Seninki de 3,5 aylik oldu di mi? Yine de 5. Aya girin sonra bakarsin duruma gore. Bi sey olmaz Allah'in izniyle ama yine de insan tedirgin oluyor tabi.
Anladm grillcim sagol. Ben de baharin yazin gunesleniriz diye dusunuyorm kisin verim diyordum d vitaminini de. Vermeye devam edim o zamannd vit bende de dusuk zaten. Ama demir yerine simdilik pekmeze devamm.
Oy oy 12 defa nedir ya.11den su saate kadar 12 defa uyanan bir Elifcik varmış :) saydim tam 12 defa kalktı ve hepsinde 15dk falan emdi. Bi ara beynim yandı yatakta Elif ariyorum. 12 defa kalktigim yetmiyor gibi ruyamda da Elifi emziriyordum
Bizde yapmadı, ne ateş ne huysuzluk.Bu dördüncü ay aşısı galiba herkeste ateş yapmış. Bizde bugün olcaz inşallah ateş yapmaz çok panik olurum yoksa ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?