Maşallah ya inşallah bizde de yapmaz. Bundan sonra aşılara baya bi ara veriyoruz heralde bakmadım aşı cetveline de ne var ki bundan sonra. Bi rotavirüs aşımız var ama o da bizim tercihimizdi zatenOy oy 12 defa nedir ya.
Uykuda emzirmeyi bırak, halüsinasyon bile görür insan.
Bizde yapmadı, ne ateş ne huysuzluk.
Ertesi gün huzursuzdu ama onu genel haline verdim.
Oy oy 12 defa nedir ya.
Uykuda emzirmeyi bırak, halüsinasyon bile görür insan.
Bizde yapmadı, ne ateş ne huysuzluk.
Ertesi gün huzursuzdu ama onu genel haline verdim.
Ay canım çok fena oldu bu aşı. Gece 1 e kadar ne uyudu ne sustu mahvoldum. Calpol falan verdim ama yok. Dün ateş yoktu sabah çıktı. Tekrar soydum düştü derken şimdi uyuyor. Umarım biraz uyur bugün çok yorgunum.Oyyy Neva kuzum güzel gelinim benim şimdi nasıl canım? Huzursuzluğu falan olmadı inşallah? Ben onun aşı olan bacaklarını öperim mis mis. Biz de yarın sabah gidiyoruz aşıya ben de gitmişken b12 eksikliği için falan tahlil yaptırıcam
Tamam tatlım çok sağol bekliyorum.La Lune canım yarın aşıya gidince bize de verir herhalde damlayı hemşire sorarım ben de kaç damla neye göre veriliyor diye. Ama ben d vitamininde olduğu gibi yine çocuk doktorumuza da sorucam bu damlayı onunla da konuşup ne dediğini bildirim sana da
Bugun 109 gunluk teyzesi 3bucugu az bisi gectik 4e gidiyoruz kismetse :) Daha 5 aya var tabi acelemiz yok hersey yavas yavas olsun elbet olucak zaten :) Begüm kuzumu öp yerime teyzesi cok cok seviyo onuBizimki de oyle canm bi de ben normal tutuyorm kucagimda o bacaklari havaya kaldirip oturur pozisyon yapmaya calisiyo kendisi :) yani cidden belli ediyo bebekler. Seninki de 3,5 aylik oldu di mi? Yine de 5. Aya girin sonra bakarsin duruma gore. Bi sey olmaz Allah'in izniyle ama yine de insan tedirgin oluyor tabi.
Kullanıyorum demeyeyim hiç.
Haftada bir iki defa geliyor aklıma.
Ben hatırlayıp da düzenli ilaç kullanabilen biri değilim, gebelikte de doğru düzgün bir şey kullanmadım, çocuğa da unutuyorum.
Bende bazen bilerek unutuyorumKullanıyorum demeyeyim hiç.
Haftada bir iki defa geliyor aklıma.
Ben hatırlayıp da düzenli ilaç kullanabilen biri değilim, gebelikte de doğru düzgün bir şey kullanmadım, çocuğa da unutuyorum.
Bu dördüncü ay aşısı galiba herkeste ateş yapmış. Bizde bugün olcaz inşallah ateş yapmaz çok panik olurum yoksa ben.
Bugun 109 gunluk teyzesi 3bucugu az bisi gectik 4e gidiyoruz kismetse :) Daha 5 aya var tabi acelemiz yok hersey yavas yavas olsun elbet olucak zaten :) Begüm kuzumu öp yerime teyzesi cok cok seviyo onu
Bende dogal organik halamlarin koyde yaptigi dut pekmezim var. 4.ayda bende baslasam pekmeze sulandirip sen gibi olur mu bi zarari olmaz degil mi ?
Canım pekmezi nasıl veriyosun? Çay kaşığıyla mı? Ne kadar su katıyosun? Bizde de üzüm pekmezi var şu aşıyı atlatalım bende vereyim bi çay kaşığı da olsa yoğurt falan. Şimdi ateş falan olursa aşıdan mı yediğinden mi anlayamamYok canm
Kotuyu dusunme bizde yapmadi meselaa
Oyy sagol teyzesii biz de seni optuk kocamannaynen hicc acelesi yok hepsi olacak zaten zamanla insallah zaten masallahi var bebislerimizin
4 ay bittikten sonra sorun olmaz bence canm sanmam. Bize zaten doktor demir damlasini almak istemezse pekmezle supandirip ver demisti ama ben sadece pekmeze basladm m simdilik. Damla konusunda hala emin degilim zaten yazmistm hem icerikleri hem de dogal olmadiklarindna malum. Benim arkadasim da verdi inlarda da sorun olmadi pekmez canm. En dogali en guzeli.
Ateş yapmadı bizde canım 2 nin aynısı zaten verem aşısu dışında onda sıkıntı yaşamadıysanız bunda da bişeycik olmazBu dördüncü ay aşısı galiba herkeste ateş yapmış. Bizde bugün olcaz inşallah ateş yapmaz çok panik olurum yoksa ben.
Ayni benim yasadigim sey gecen hafta canim,bu hafta daha bir farklo alp,gecen hafta en qzindan uykulu uykuluyeu agliyordu ama yine geri uyuyordu, simdi uykudan bir uyaniyor gecenin koru uykuyu bayatlatiyor ve uzerine kesinlikle uyumuyor,oyun oynuyoru gecenin koru,guluxukler gidiklamalar. Yok biyle bir sersemlik gun gectikce iyiye godecegibe daha bi kotu oluyor,bu atak alpi tam degistirdi yani.11den su saate kadar 12 defa uyanan bir Elifcik varmış :) saydim tam 12 defa kalktı ve hepsinde 15dk falan emdi. Bi ara beynim yandı yatakta Elif ariyorum. 12 defa kalktigim yetmiyor gibi ruyamda da Elifi emziriyordum
Ayni benim yasadigim sey gecen hafta canim,bu hafta daha bir farklo alp,gecen hafta en qzindan uykulu uykuluyeu agliyordu ama yine geri uyuyordu, simdi uykudan bir uyaniyor gecenin koru uykuyu bayatlatiyor ve uzerine kesinlikle uyumuyor,oyun oynuyoru gecenin koru,guluxukler gidiklamalar. Yok biyle bir sersemlik gun gectikce iyiye godecegibe daha bi kotu oluyor,bu atak alpi tam degistirdi yani.
Y yapayalniz1 bende yastığın ateşini kontrol ediyordum gece kızım diyesonra bi baktım kızıma benzemiyor cansız yumuşak bi sey hala gülüyorum. :) gececek canım sabret. Bende uyuyamadim migrenim de tuttu düşün
Aşımızı olduk canım. İkinci ayda ateş falan yaşamamıştık şükür bunda da yaşamayız inşallah. Sağlık ocağının tartısı bozulmuş baskülde tartıldıkAteş yapmadı bizde canım 2 nin aynısı zaten verem aşısu dışında onda sıkıntı yaşamadıysanız bunda da bişeycik olmaz
İnşalşah canım. Bastı çığlığı ama aşı olurken. Gerçi ikinci ayda daha çok ağlamış beni de ağlatmıştı. Bunda o kadar ağlamadık. Ama sağlık ocağından eve gelene kadar 5 dklık mesafe ağlaya ağlaya yorgunluktan uyudu yavrum.yapraq yapmaz belki de tasalanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?