2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Oy oy 12 defa nedir ya.
Uykuda emzirmeyi bırak, halüsinasyon bile görür insan.

Bizde yapmadı, ne ateş ne huysuzluk.
Ertesi gün huzursuzdu ama onu genel haline verdim.
Maşallah ya inşallah bizde de yapmaz. Bundan sonra aşılara baya bi ara veriyoruz heralde bakmadım aşı cetveline de ne var ki bundan sonra. Bi rotavirüs aşımız var ama o da bizim tercihimizdi zaten

Oy oy 12 defa nedir ya.
Uykuda emzirmeyi bırak, halüsinasyon bile görür insan.

Bizde yapmadı, ne ateş ne huysuzluk.
Ertesi gün huzursuzdu ama onu genel haline verdim.

Sorma canım ya valla ben benden gittim bi ara basim dönüyordu emzirirken. O kadar emmeye sabah kaka yaparak güne başladık 9da. Ee o kadar yediğine normal :)

Ay canım çok fena oldu bu aşı. Gece 1 e kadar ne uyudu ne sustu mahvoldum. Calpol falan verdim ama yok. Dün ateş yoktu sabah çıktı. Tekrar soydum düştü derken şimdi uyuyor. Umarım biraz uyur bugün çok yorgunum.

Tamam tatlım çok sağol bekliyorum.

Geçen kızıma doktorumuz kan tahlili yaptığında kan değeri 10 çıkmıştı. O yüzden cuma günü kan ilacina başlatacak muhtemelen. Sağlık ocağı verirse almayi düşünmüyorum doktorumla görüşmeden. Hatta c.tesi istanbula gidecegim oradaki doğum yaptigim hastanenin doktoruna goturmeyi düşünüyorum. Genel bir muayene için

Bugun 109 gunluk teyzesi 3bucugu az bisi gectik 4e gidiyoruz kismetse :) Daha 5 aya var tabi acelemiz yok hersey yavas yavas olsun elbet olucak zaten :) Begüm kuzumu öp yerime teyzesi cok cok seviyo onu

Bende dogal organik halamlarin koyde yaptigi dut pekmezim var. 4.ayda bende baslasam pekmeze sulandirip sen gibi olur mu bi zarari olmaz degil mi ?

Kullanıyorum demeyeyim hiç.
Haftada bir iki defa geliyor aklıma.
Ben hatırlayıp da düzenli ilaç kullanabilen biri değilim, gebelikte de doğru düzgün bir şey kullanmadım, çocuğa da unutuyorum.
Kullanıyorum demeyeyim hiç.
Haftada bir iki defa geliyor aklıma.
Ben hatırlayıp da düzenli ilaç kullanabilen biri değilim, gebelikte de doğru düzgün bir şey kullanmadım, çocuğa da unutuyorum.
Bende bazen bilerek unutuyorum
Vermek icime sinmiyor
Ama vermezsem ve rasitizm cikarsa kendimi suckarim diye veriyorun
Son nesil bebeklerde rasitizm cok gozleniyormus
Verelim ama bu ilaclari iyi duzenlesinler, eger bir zarari varsa, bu vebaldir, nasil verirler bunu hesabini

Kızlar bende bugün kotrole gittim 300 gr almış yemene dikkat et bulgur pilavı ye protein ağırlıklı beslen dedi yememe dikkat ediyorum eşimde sanki görüyormuş gibi onunlada papaz olduk

Slm arkadaslar girip yazamiyorum yogunluktan memleketteyim ya gelen gelene ya da çağıran çağırana :) ama artik dönüş zamani ve yine ben yine ucakla yolculuk :) persembe nasipse yolculuk var aksam ama bu kez yalnizim arkadasim yok yanimda kizimla tek basina gidicez istanbul aktarmalı maalesef
ucak yolculugunda kanguru kullanmak kolaylik saglio mu kizlar arkadasim hediye kanguru aldi bize. aktarma sirasinda beklerken falan belim kopar zeynebi taşırken diye düşünüyorum .uçakta aliniomus kangurular diye duydum ama dogru mu bilmem

Bu dördüncü ay aşısı galiba herkeste ateş yapmış. Bizde bugün olcaz inşallah ateş yapmaz çok panik olurum yoksa ben.

Yok canm
Kotuyu dusunme bizde yapmadi meselaa

Oyy sagol teyzesii biz de seni optuk kocamann aynen hicc acelesi yok hepsi olacak zaten zamanla insallah zaten masallahi var bebislerimizin

4 ay bittikten sonra sorun olmaz bence canm sanmam. Bize zaten doktor demir damlasini almak istemezse pekmezle supandirip ver demisti ama ben sadece pekmeze basladm m simdilik. Damla konusunda hala emin degilim zaten yazmistm hem icerikleri hem de dogal olmadiklarindna malum. Benim arkadasim da verdi inlarda da sorun olmadi pekmez canm. En dogali en guzeli.

Canım pekmezi nasıl veriyosun? Çay kaşığıyla mı? Ne kadar su katıyosun? Bizde de üzüm pekmezi var şu aşıyı atlatalım bende vereyim bi çay kaşığı da olsa yoğurt falan. Şimdi ateş falan olursa aşıdan mı yediğinden mi anlayamam

Bu dördüncü ay aşısı galiba herkeste ateş yapmış. Bizde bugün olcaz inşallah ateş yapmaz çok panik olurum yoksa ben.
Ateş yapmadı bizde canım 2 nin aynısı zaten verem aşısu dışında onda sıkıntı yaşamadıysanız bunda da bişeycik olmaz

Ayy bu aşı bizi fena vurdu.. tam duzeliyoruz duzelecegiz derken. Ikinci aydaki cok hafif ateş yapmıştı kendiliginden geçmişti. Bu hem ateş hem aşırı huysuzluk yaptı. Bebek gormeye gidecektik bugün tanıdığa oyle planlamıştik sabah iyiydi kızım diye gittim bende. Hic durmadi geri geldim inleyerek agliyor resmen gül gibi baktım bugüne dek kızıma bir aşı mahvetti. Yararina oldugunu dusunmesem yaptirmam valla aşı maşı...

11den su saate kadar 12 defa uyanan bir Elifcik varmış :) saydim tam 12 defa kalktı ve hepsinde 15dk falan emdi. Bi ara beynim yandı yatakta Elif ariyorum. 12 defa kalktigim yetmiyor gibi ruyamda da Elifi emziriyordum
Ayni benim yasadigim sey gecen hafta canim,bu hafta daha bir farklo alp,gecen hafta en qzindan uykulu uykuluyeu agliyordu ama yine geri uyuyordu, simdi uykudan bir uyaniyor gecenin koru uykuyu bayatlatiyor ve uzerine kesinlikle uyumuyor,oyun oynuyoru gecenin koru,guluxukler gidiklamalar. Yok biyle bir sersemlik gun gectikce iyiye godecegibe daha bi kotu oluyor,bu atak alpi tam degistirdi yani.

Y yapayalniz1 bende yastığın ateşini kontrol ediyordum gece kızım diye sonra bi baktım kızıma benzemiyor cansız yumuşak bi sey hala gülüyorum. :) gececek canım sabret. Bende uyuyamadim migrenim de tuttu düşün

Oyy deme cnm ya haftaya bide istanbuldayim ailemin yaninda orada daha da zor olacak desene

Ateş yapmadı bizde canım 2 nin aynısı zaten verem aşısu dışında onda sıkıntı yaşamadıysanız bunda da bişeycik olmaz
Aşımızı olduk canım. İkinci ayda ateş falan yaşamamıştık şükür bunda da yaşamayız inşallah. Sağlık ocağının tartısı bozulmuş baskülde tartıldık önce ben çıktım tartıldım sonra kızımla çıktık. Kızım 6500gr çıktı ama bu basküller ne kadarda dijital ölçüm yapsa ben pek inanamıyorum. Boyumuzda 68cm çıktı. Geçen aydan bu yana 500gr almışız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…