2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Valla bravo,ben maltepedeyim istanbul,gittim sağlık ocağına listeyi gösterdim,bunlar yapılmaz burda git devlete dedi. Sen hallettirmişsin hepsini,başka test kalmamış.

bende kocaelindeyim canım..

ben liste göstermedim.. dedim hamileyim testlerimi yaptırmak istiyorum doktoruma götürcem giderken dedim tamam dediler kan aldılar kağıtta yazanlarda bunlar işte canım..

bende tam bilmediğimden acaba çok eksik varmı diye düşünüyordum..sen öyle diyince içim rahatladı sağolasın..

bi tsh yok..ama belkide o test şuan yapılmıyorda olabilir..ilerki zamanlarda yapılıyor olabilir..

ay bende bu tsh ye takıldım kaldım

Cnm allah rahmet eylesin allahım sabır versin senin gelenin çok olur hamileliğin nasıl geçiyor peki

Evet Can'ım aynen öyle , gelen gidenden başım dönüyor artık ,çoook yorgunum.
Hamilelik iyi fena değil , bulantılar ara ara devam ediyor . Alt karnım hafif sertleşti gibi sende Nasıl?
Bu arada 2 kilo almışım .yine hızlı kilo alacağım galiba

GEÇMİŞ olsun. Gece ne yazık başhekimler yok hastanede. 3 günden öncede birakmazlar. Araya hafta sonu giriyor. Belki pzt ye çıkarırlar..iyileşmeden çıkma
Cnm fazla kalırsam hastane degistircem özele gidicem burası büyük hastane ama kalabalık ya kimse bilgi vermiyor yurt dışı başka ne olur
Progestan iğne yapip niye kanamayi durdurmuyorlarki..
Ben neyse yanımda ki Yugoslav kız şu gibi akiyor onada ne fitil ne iğne birsey yok verdikleri küçük bi hap ikimize benim biraz azaldı ama kramplar devam ediyor
Cnm ben hastanedeyim kanama başladı yatıyorum wc ve banyo harici kalmak yok

Kızlar acil bişi sorcam,

Canım kalamar istiyor,balık yerine kalamar yesem bir sıkıntı olmaz demi.

Kızlar hepinize merhabalar ben malesef düşük yaptım ( ALLAH hepinizin bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim kısmet olmadı vardır elbet RABBİMİN bildiği tek tesellim kızım şuan ALLAHIM kızıma sağlıklı uzun hayırlı ömürler versin böyle dua ediyorum hep hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum ALLAHA emanet olun .

Geçmiş olsun kardeşim, Allahın takdiri ,hakkımızda hayırlısı olsun herşeyin.

Kızlar ankete değdi parmağım yanlışlıkla....
Kızımız oluyora bastım.

Allah sabir versin arkadasim seninde hersey gonlince olsun

Gecmis olsun cnm Sende kendine dikkat et olur mu

Kızlar acil bişi sorcam,

Canım kalamar istiyor,balık yerine kalamar yesem bir sıkıntı olmaz demi.
Benim de Canım pazar günü çekti yedim. Sürekli yemediğimiz için birşey olmaz bence. Arkadaşımın doktoru da yiyebilirsin canın çekince demiş biraz da ona güvendim. Afiyet olsun :)

canım bende alttan koyuyorum günde 3 kere geri geliyor sokabildiğim kadar sokuyorum halbuki.. mantar mı yapıyormuş bende çok enfeksiyon oluyorum inşallah bişey olmaz ama kanamam da azaldı sanki...
Zaten eriyi
canım bende alttan koyuyorum günde 3 kere geri geliyor sokabildiğim kadar sokuyorum halbuki.. mantar mı yapıyormuş bende çok enfeksiyon oluyorum inşallah bişey olmaz ama kanamam da azaldı sanki...
zzatem eriyip akior.blmiorum bnde kasinti baslaynca biraktim ilac kullanim kilavuzuna bak.bunyeden bunyeye fark var tabi.Allahin izniyle bsey olmaz

Kızlar Allah hepinizin bebeklerini bağışlasın.Bir şey sorucam.Hangi vitaminleri kullanıyorsunuz?Folik asit ne zamana kadar kullanılmalıymış bilginiz var mı?

Aa cok az aliyomuş ya. Acaba ultrasonu falan nasil şu eskilerden mi yenilerden mi. Bi cok doktor.doguma.girmiyo bu adam bizzat kendi giriyomuş o yuzden de hosuma gitti. Ara tatilde gidecem doktor doktor gezecem galiba :)
Hastsnenin ucreti buymus cnm doguma giriyomus.ultrosonu iyi sanki tam anlmm ama bn memnun kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…