- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
Galiba. Cünkü yediklerin idrara etki ediyorGünaydınlar anneler idrar testine açmı gidiliyor
Valla bravo,ben maltepedeyim istanbul,gittim sağlık ocağına listeyi gösterdim,bunlar yapılmaz burda git devlete dedi. Sen hallettirmişsin hepsini,başka test kalmamış.
Bunlar hangi siteden cnm
Cnm allah rahmet eylesin allahım sabır versin senin gelenin çok olur hamileliğin nasıl geçiyor peki
Avrupa doktorları Türklere kurban olsun. Adı avrupa ama bilgi ve ilgi cok aztürk doktorları için boşuna en iyileri demiyorlar demek ki ,inşallah biran önce iyi haberlerini duyarız ,Allah yardımcın olsun arkadaşım
Avrupa doktorları Türklere kurban olsun. Adı avrupa ama bilgi ve ilgi cok aztürk doktorları için boşuna en iyileri demiyorlar demek ki ,inşallah biran önce iyi haberlerini duyarız ,Allah yardımcın olsun arkadaşım
Benim dr 12 haftadan sonra karından bakıcak mışmerhabalar muayenede kaçıncı haftadan itibaren alttan değilde karından kontrole başlıyordu doktorlar.
Arkadaşlar Doktorum korkulacak birşey yok dedi ilaçlarla yok oluyor dedi guatır. Dahiliye gittim oda testler istedi belki de geçicidir dedi onun için 20 gün sonra tekrar gideceğim. Dua edin inş. Bu arada karından ultrason la bebeğim gözükmedi korktuk eşimle. Sonra alttan muayeneyle gözükdü meleğim GÜM. GÜM atıyordu kalbi şükür ya çok güzel birşeydi Rabbım herkese bu güzel duyguyu nasip etsin inş
Cnm fazla kalırsam hastane degistircem özele gidicem burası büyük hastane ama kalabalık ya kimse bilgi vermiyor yurt dışı başka ne olurGEÇMİŞ olsun. Gece ne yazık başhekimler yok hastanede. 3 günden öncede birakmazlar. Araya hafta sonu giriyor. Belki pzt ye çıkarırlar..iyileşmeden çıkma
Ben neyse yanımda ki Yugoslav kız şu gibi akiyor onada ne fitil ne iğne birsey yok verdikleri küçük bi hap ikimize benim biraz azaldı ama kramplar devam ediyorProgestan iğne yapip niye kanamayi durdurmuyorlarki..
Cnm ben hastanedeyim kanama başladı yatıyorum wc ve banyo harici kalmak yokEvet Can'ım aynen öyle , gelen gidenden başım dönüyor artık ,çoook yorgunum.
Hamilelik iyi fena değil , bulantılar ara ara devam ediyor . Alt karnım hafif sertleşti gibi sende Nasıl?
Bu arada 2 kilo almışım .yine hızlı kilo alacağım galiba
Güzel temizlenmiş,yıkanmış,iyi pişirilmişse mahsuru olmaz ama çok yeme yine de...Kızlar acil bişi sorcam,
Canım kalamar istiyor,balık yerine kalamar yesem bir sıkıntı olmaz demi.
Geçmiş olsun kardeşim, Allahın takdiri ,hakkımızda hayırlısı olsun herşeyin.Kızlar hepinize merhabalar ben malesef düşük yaptım( ALLAH hepinizin bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim kısmet olmadı vardır elbet RABBİMİN bildiği tek tesellim kızım şuan ALLAHIM kızıma sağlıklı uzun hayırlı ömürler versin böyle dua ediyorum hep hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum ALLAHA emanet olun .
Allah sabir versin arkadasim seninde hersey gonlince olsunKızlar hepinize merhabalar ben malesef düşük yaptım( ALLAH hepinizin bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim kısmet olmadı vardır elbet RABBİMİN bildiği tek tesellim kızım şuan ALLAHIM kızıma sağlıklı uzun hayırlı ömürler versin böyle dua ediyorum hep hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum ALLAHA emanet olun .
Gecmis olsun cnm Sende kendine dikkat et olur muKızlar hepinize merhabalar ben malesef düşük yaptım( ALLAH hepinizin bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim kısmet olmadı vardır elbet RABBİMİN bildiği tek tesellim kızım şuan ALLAHIM kızıma sağlıklı uzun hayırlı ömürler versin böyle dua ediyorum hep hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum ALLAHA emanet olun .
Benim de Canım pazar günü çekti yedim. Sürekli yemediğimiz için birşey olmaz bence. Arkadaşımın doktoru da yiyebilirsin canın çekince demiş biraz da ona güvendim. Afiyet olsun :)Kızlar acil bişi sorcam,
Canım kalamar istiyor,balık yerine kalamar yesem bir sıkıntı olmaz demi.
Zaten eriyicanım bende alttan koyuyorum günde 3 kere geri geliyor sokabildiğim kadar sokuyorum halbuki.. mantar mı yapıyormuş bende çok enfeksiyon oluyorum inşallah bişey olmaz ama kanamam da azaldı sanki...
zzatem eriyip akior.blmiorum bnde kasinti baslaynca biraktim ilac kullanim kilavuzuna bak.bunyeden bunyeye fark var tabi.Allahin izniyle bsey olmazcanım bende alttan koyuyorum günde 3 kere geri geliyor sokabildiğim kadar sokuyorum halbuki.. mantar mı yapıyormuş bende çok enfeksiyon oluyorum inşallah bişey olmaz ama kanamam da azaldı sanki...
Hastsnenin ucreti buymus cnm doguma giriyomus.ultrosonu iyi sanki tam anlmm ama bn memnun kaldimAa cok az aliyomuş ya. Acaba ultrasonu falan nasil şu eskilerden mi yenilerden mi. Bi cok doktor.doguma.girmiyo bu adam bizzat kendi giriyomuş o yuzden de hosuma gitti. Ara tatilde gidecem doktor doktor gezecem galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?