2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Aynen canım. Daha dogalini vermek en iyisi. Ben cok tatliya alismasin diye direkt vermek taraftari değilim. Sulandirip biberona koyuyorum o kendi içiyor :)

Deniz hanım arada yüzüstü dönüyor ama kolu altta kalıyor biz çıkarınca da bağırıyor zilli
Ayy sevdanın da öyle oluyor ama kurtaınca mutlu oluyor ağlamıyor. Bir de bugün kafasını kaldırıp kaldırıp birden bıraktı kendini oyun sanıyor heralde canı acısa ağlar diye müdehale etmedim bende :))

Sagol canım. Aynen erken yakaladim şükür. Bu gece rahat olurlar inşaAllah.

Sağol ilgilendiğin için canım. Ben de içirdim bugün şifa olsun şnşallah

Kızlar bende bugün kotrole gittim 300 gr almış yemene dikkat et bulgur pilavı ye protein ağırlıklı beslen dedi yememe dikkat ediyorum eşimde sanki görüyormuş gibi onunlada papaz olduk
Canım bebeğinin kaçıncı ayı. Artık az kilo alıyorlar gerçi daha önceki aylarda ne kadar alıyordu. Doktor da bana tatlı şeyler ye demişti ne kadar dikkat ettiysem de yine de zayıf kızım. 5 aylık olacak 5 gün sonra, tattıda hala 5500 gözüküyor

Son nesilde çok gozlenmesinin nedeni güneşten uzak kalmalaridir belki hep dört duvar arasında maalesef çocuklar günde yarım saat güneş görmesi yeterli diyorlar kış bitsin bırakacağım dediğin gibi ben de bilerek unutuyorum çoğu zaman sonra da sorumlu hissedip veriyorum

Oyuna ve ilgiye alışmış olabilir mi acaba, benim kızım da bazı geceler uyanıyor agular gugular hiç yepki verip almıyorum yatağından ya hafif hafif sallıyorum uyuyor ya da mızırdanınca alıyorum emip uyuyor canım.

Bizde ateş yapacak gibi bu aşı inşallah daha da yükselmez 37.1 şuanda koltukaltı ölçümü. Geldiğimizden beri hiç uyumadı mızır mızır bende ağrısı vardır diye yarım saat önce bi çay kaşığı kadar calpol verdim. Eğer ateşi daha da yükselirse kaç dereceye geldiğinde ne kadar daha calpol versem kızlar? Fitil de var ama fitili şimdi vermem. Ağrısı varmış heralde ki şimdi mızırdaması geçti inşallah ateşi de düşer. Soydum kuzuyu üzerinde bi tek bezle kısa kollu zıbını var evde socak zaten

Can'ım Ateş düşürücü vermişsin 5 saat sonra tekrar verebilirsin en erken.yukarda yazmıştım önce soguk su ile ıslatılmış bezle eklem yerlerine koyarak vücut ısısını düşürmeye çalışmalıyız eğer Ateş düşmez ise calpol vermeliyiz 37 derece müdahale edilecek bir Ateş degil canım 38 E yaklaşırsa müdahale etmeye başlanmalı.suan bir şey yapma 37,5 olursa ki insallah olmaz bezle kompres yaparsın

Tamam canım çol sağol. İnsan acemi anne olunca bazen ne yapacağını bilse de şaşırıyo. Şuanda üzerinde sadece bez ve kısa kollu zıbın var. İyiyiz şimdilik ama normalde bu saatte uykuya geçerdi uyumadık hala. Sabah uykusunu da uyumadı. Bi yandan damakta kaşınıyo

Arkadaşlar Ateş konusu önemli hem sağlık ocağı Hemşireleri ve doktoru hem 2 ayrı cocuk doktorunun soykediklerine ve okuduklarıma dayanarak Ateş 37,5 dan sonra yükselmeye devam ederse müdahaleye önce hafif soguk suyla ıslatılan bez ile alın ve eklem yerlerine koyarak Ateş düşürülmeye çalışılmalı ilk etapta.baktık 38 E dogru yükselme eğilimi var o Zaman 1 çay kaşığı calpol verilmeli.38den sonra hala düşmüyorsa yarım fitil atılmalı.vucut Ateş'le savaşmayı öğreniyor ve güçleniyor.ateş birden düşürülmemeli aşama aşama düşürülmeli hele ki aşı sonrası görülen Ateşten korkmayın hastalık ateşi değilmiş sonuçta 37 civarı Ateş'ler asla düşürülmemeli

Cnm kolay mı vücuda yabancı madde giriyor yani aşı.huzursuzluk hafif Ateş cok normal hatta vucut savaşıyor bağışıklık kazanıyor Acemiliği de yaşayarak öğrenerek bitireceğiz :) üzerine ince bir örtü örtersen daha iyi olur 1 saat arayla kontrol edersin Ateş'ini

bugün tetikte olacaksın artık canım.

bizim yine 37 lerde. Ama cok kötü değil bakalım gece ne olacagız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…