Aynen canım. Daha dogalini vermek en iyisi. Ben cok tatliya alismasin diye direkt vermek taraftari değilim. Sulandirip biberona koyuyorum o kendi içiyor :)Benm arkadasim direk veriyordu :) 4 aydan sonra bu kadar dogal bi seyden zarar gelceni sanmiyorm acikcasi. Yapay olan damlayi damlatirken cok rahatiz ama pekmeze tedirgin oluyorz hakliyiz tabi ki ama sistem yanlis gibime geliyor acikcasi.
Canm alerjenlere dikkat ettikten sonra ben de bi sorun olacagini sanmam ozellikle de suyundan ama suyundan ziyade sebze yedirmek lazm tabi de et icin 8-9 aylar uygundu sanirm ben de arkadasimi takip ettiimden biliyorm. Bal, cilek, kuruyemis, cikolata, yumurta aki, inek sutu gibi alerjenlere dikkat etmek gerek sadece ilk bi sene doktor ver demedikce vermemeli bence. Ama mesela inek sutunden yogurt yapinca fermante oldugundan sorun olmuyo demis arkadasa doktor. Alissin inege nasilsa icecek demis.
Ayy sevdanın da öyle oluyor ama kurtaınca mutlu oluyor ağlamıyor. Bir de bugün kafasını kaldırıp kaldırıp birden bıraktı kendini oyun sanıyor heralde canı acısa ağlar diye müdehale etmedim bende :))Deniz hanım arada yüzüstü dönüyor ama kolu altta kalıyor biz çıkarınca da bağırıyor zilli
Sagol canım. Aynen erken yakaladim şükür. Bu gece rahat olurlar inşaAllah.Canımm cok gecmiş olsun 37 iyi yakalamışsın kıyamam insan hic dayanamıyorum.ben gec yakaladım 3 saatte bir den yükselmiş bizimki.demir ilacı ben vermeyecektim zaten doktorum da net konusunca sevindim aynı fikirdeyiz Dr Dedi ki Demir eksikliği olmadan ilacı veremeyiz demir eksikliğinden 6 aydan önce bahsedilemez o yüzden bebeğe ilaç yüklemeye gerek yok Dedi .sen emziriyorsun sen demir değerin eksik mi diye baktır sen kullanmalısın ben zaten kullanıyorum dedim
Allah yardımcın olsun canım senin de.Yok canim asiya haftaya gidiceZ,hastaligimizdan dayi biz gec olmustuk asilari. Atak butiyirdu sozde bilmiyorun nokuyo
Sağol ilgilendiğin için canım. Ben de içirdim bugün şifa olsun şnşallahDoktor silince tad alma duyusuna zarar verirsiniz ayrica bagirsaklara yayilma riskinden kaynakli kesinlikle icirin ve gogusunuze surun dedi canim. Benimkinin dudaklari yanak cevresi dili damagi hep yayilmisti. Ememicek diye cok korkmustum iste sukur ilaclar fayda etti bitirmedim zaten baktim hafifledi dili gecti biraktim ilaci. Sonra kendi kendine tamamen gecti
Benimki bile istememe ragmen kucagimda oturuyo bi zarar olcak diye cok korkuyorum ama ne zaman kafayi arkaya itsem geri one atip oturmak istiyo. Bi gorsen :)
Pamukcuk muymus canım?Sağol ilgilendiğin için canım. Ben de içirdim bugün şifa olsun şnşallah
Canım bebeğinin kaçıncı ayı. Artık az kilo alıyorlar gerçi daha önceki aylarda ne kadar alıyordu. Doktor da bana tatlı şeyler ye demişti ne kadar dikkat ettiysem de yine de zayıf kızım. 5 aylık olacak 5 gün sonra, tattıda hala 5500 gözüküyorKızlar bende bugün kotrole gittim 300 gr almış yemene dikkat et bulgur pilavı ye protein ağırlıklı beslen dedi yememe dikkat ediyorum eşimde sanki görüyormuş gibi onunlada papaz olduk
Canım doktora götürmedim hafiflediği için. Bebekliğinde de pamukçuk olmadığı için tam bilemedim ne olduğunu ama geill in söylediğine göre alerji olmuş, karbonatla geçirmeye çalışıyorum bayağı azaldı şükürPamukcuk muymus canım?
Son nesilde çok gozlenmesinin nedeni güneşten uzak kalmalaridir belki hep dört duvar arasında maalesef çocuklar günde yarım saat güneş görmesi yeterli diyorlar kış bitsin bırakacağım dediğin gibi ben de bilerek unutuyorum çoğu zaman sonra da sorumlu hissedip veriyorumBende bazen bilerek unutuyorum
Vermek icime sinmiyor
Ama vermezsem ve rasitizm cikarsa kendimi suckarim diye veriyorun
Son nesil bebeklerde rasitizm cok gozleniyormus
Verelim ama bu ilaclari iyi duzenlesinler, eger bir zarari varsa, bu vebaldir, nasil verirler bunu hesabini
Ayni benim yasadigim sey gecen hafta canim,bu hafta daha bir farklo alp,gecen hafta en qzindan uykulu uykuluyeu agliyordu ama yine geri uyuyordu, simdi uykudan bir uyaniyor gecenin koru uykuyu bayatlatiyor ve uzerine kesinlikle uyumuyor,oyun oynuyoru gecenin koru,guluxukler gidiklamalar. Yok biyle bir sersemlik gun gectikce iyiye godecegibe daha bi kotu oluyor,bu atak alpi tam degistirdi yani.
13. Bebeğim ama sanki ilk günkü gibi çok korkuyorum yüzünde kizarik kizarik lekeler var
Can'ım Ateş düşürücü vermişsin 5 saat sonra tekrar verebilirsin en erken.yukarda yazmıştım önce soguk su ile ıslatılmış bezle eklem yerlerine koyarak vücut ısısını düşürmeye çalışmalıyız eğer Ateş düşmez ise calpol vermeliyiz 37 derece müdahale edilecek bir Ateş degil canım 38 E yaklaşırsa müdahale etmeye başlanmalı.suan bir şey yapma 37,5 olursa ki insallah olmaz bezle kompres yaparsınBizde ateş yapacak gibi bu aşı inşallah daha da yükselmez 37.1 şuanda koltukaltı ölçümü. Geldiğimizden beri hiç uyumadı mızır mızır bende ağrısı vardır diye yarım saat önce bi çay kaşığı kadar calpol verdim. Eğer ateşi daha da yükselirse kaç dereceye geldiğinde ne kadar daha calpol versem kızlar? Fitil de var ama fitili şimdi vermem. Ağrısı varmış heralde ki şimdi mızırdaması geçti inşallah ateşi de düşer. Soydum kuzuyu üzerinde bi tek bezle kısa kollu zıbını var evde socak zaten
Tamam canım çol sağol. İnsan acemi anne olunca bazen ne yapacağını bilse de şaşırıyo. Şuanda üzerinde sadece bez ve kısa kollu zıbın var. İyiyiz şimdilik ama normalde bu saatte uykuya geçerdi uyumadık hala. Sabah uykusunu da uyumadı. Bi yandan damakta kaşınıyoCan'ım Ateş düşürücü vermişsin 5 saat sonra tekrar verebilirsin en erken.yukarda yazmıştım önce soguk su ile ıslatılmış bezle eklem yerlerine koyarak vücut ısısını düşürmeye çalışmalıyız eğer Ateş düşmez ise calpol vermeliyiz 37 derece müdahale edilecek bir Ateş degil canım 38 E yaklaşırsa müdahale etmeye başlanmalı.suan bir şey yapma 37,5 olursa ki insallah olmaz bezle kompres yaparsın
Cnm kolay mı vücuda yabancı madde giriyor yani aşı.huzursuzluk hafif Ateş cok normal hatta vucut savaşıyor bağışıklık kazanıyor Acemiliği de yaşayarak öğrenerek bitireceğiz :) üzerine ince bir örtü örtersen daha iyi olur 1 saat arayla kontrol edersin Ateş'iniTamam canım çol sağol. İnsan acemi anne olunca bazen ne yapacağını bilse de şaşırıyo. Şuanda üzerinde sadece bez ve kısa kollu zıbın var. İyiyiz şimdilik ama normalde bu saatte uykuya geçerdi uyumadık hala. Sabah uykusunu da uyumadı. Bi yandan damakta kaşınıyo
bugün tetikte olacaksın artık canım.Tamam canım çol sağol. İnsan acemi anne olunca bazen ne yapacağını bilse de şaşırıyo. Şuanda üzerinde sadece bez ve kısa kollu zıbın var. İyiyiz şimdilik ama normalde bu saatte uykuya geçerdi uyumadık hala. Sabah uykusunu da uyumadı. Bi yandan damakta kaşınıyo
Aynen canım. Daha dogalini vermek en iyisi. Ben cok tatliya alismasin diye direkt vermek taraftari değilim. Sulandirip biberona koyuyorum o kendi içiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?