- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 358
- 36
bugün tetikte olacaksın artık canım.
bizim yine 37 lerde. Ama cok kötü değil bakalım gece ne olacagız..
Tamam canım çol sağol. İnsan acemi anne olunca bazen ne yapacağını bilse de şaşırıyo. Şuanda üzerinde sadece bez ve kısa kollu zıbın var. İyiyiz şimdilik ama normalde bu saatte uykuya geçerdi uyumadık hala. Sabah uykusunu da uyumadı. Bi yandan damakta kaşınıyo
Canım doktora götürmedim hafiflediği için. Bebekliğinde de pamukçuk olmadığı için tam bilemedim ne olduğunu ama geill in söylediğine göre alerji olmuş, karbonatla geçirmeye çalışıyorum bayağı azaldı şükür
Bizde ateş yapacak gibi bu aşı inşallah daha da yükselmez 37.1 şuanda koltukaltı ölçümü. Geldiğimizden beri hiç uyumadı mızır mızır bende ağrısı vardır diye yarım saat önce bi çay kaşığı kadar calpol verdim. Eğer ateşi daha da yükselirse kaç dereceye geldiğinde ne kadar daha calpol versem kızlar? Fitil de var ama fitili şimdi vermem. Ağrısı varmış heralde ki şimdi mızırdaması geçti inşallah ateşi de düşer. Soydum kuzuyu üzerinde bi tek bezle kısa kollu zıbını var evde socak zaten
Bizde bugun sabah asi yaptirdik.aksama kadar iyiydi.aksam 7 den sonra huysuzlandi.surekli miz miz agliyor.saat 9 gibi baktim atesi 38.2 hemen calpol verdim .hemsire atesi olursa 1 cay kasigi calpol ver dedi.6 saat sonra tekrar bir cay kasugi verebilirsin dedi.Bizde ateş yapacak gibi bu aşı inşallah daha da yükselmez 37.1 şuanda koltukaltı ölçümü. Geldiğimizden beri hiç uyumadı mızır mızır bende ağrısı vardır diye yarım saat önce bi çay kaşığı kadar calpol verdim. Eğer ateşi daha da yükselirse kaç dereceye geldiğinde ne kadar daha calpol versem kızlar? Fitil de var ama fitili şimdi vermem. Ağrısı varmış heralde ki şimdi mızırdaması geçti inşallah ateşi de düşer. Soydum kuzuyu üzerinde bi tek bezle kısa kollu zıbını var evde socak zaten
Bu zamaana kadar 3 kere basima geldi canim,bu zamanalrda baptiysam fayda etmrdi,verdikce mamayi puskurtti,atak zamani diye dusundum o yuzdrn. İlla oyun oynicak enerjisini atacak oyle uyuyacakti bende onu dinledim mecbur. Gecenin 6 siydi yeni uyuymustuOyuna ve ilgiye alışmış olabilir mi acaba, benim kızım da bazı geceler uyanıyor agular gugular hiç yepki verip almıyorum yatağından ya hafif hafif sallıyorum uyuyor ya da mızırdanınca alıyorum emip uyuyor canım.
Bu zamaana kadar 3 kere basima geldi canim,bu zamanalrda baptiysam fayda etmrdi,verdikce mamayi puskurtti,atak zamani diye dusundum o yuzdrn. İlla oyun oynicak enerjisini atacak oyle uyuyacakti bende onu dinledim mecbur. Gecenin 6 siydi yeni uyuymustu
Altına çorap giydirmeden patikli don giydirdim canım. Çok şükür ateşi 37.4'ten yukarı çıkmadı. Gece de çıkmaz inşallah.Cnm kolay mı vücuda yabancı madde giriyor yani aşı.huzursuzluk hafif Ateş cok normal hatta vucut savaşıyor bağışıklık kazanıyor Acemiliği de yaşayarak öğrenerek bitireceğiz :) üzerine ince bir örtü örtersen daha iyi olur 1 saat arayla kontrol edersin Ateş'ini
Aynen canım gece uyku yok bize. Eşimle nöbetleşe bekleriz artık. 2. Ayda da ateşi çıkmamasına rağmen öyle sabahlamıştık.bugün tetikte olacaksın artık canım.
bizim yine 37 lerde. Ama cok kötü değil bakalım gece ne olacagız..
Patikli don giydirdim canım. Doğru diyosun ayakları ısınmazsa ateşi düşmez derdi ablamda hep. Evde sıcaktı ondan mı ne ateşi çok yükselmedi Allah'tan.Cnm bizde bir kere yasamistik bunu ayaklarinda corap olsun demisti arkadaslar sende ona dikkat et istersen bir de 37ler bizim kizda da var son zamanlarda 38e yaklaşması tehlikeymis o zaman müdahale edersin
Canım bizim öbür aşılarda hiç 37'yi bile görmeyince bi de ağrısı var heralde diye calpol vermiştim ona rağmen böyleyse daha da çıkar diye korktum açıkcası. Şimdi iyiyiz şükür uyuyo memede.Gecmis olsn pranhacim. Hoc gecme yok mi kizarikliklarda?
Sakin ol canm 37 ler ozellikle de bebeklerde pek atesten bile sayilmiyor. Sen surekli takip et arkadas da yazmis. 37,5 falan gecerse mudahale edersin. Zaten hafifletmissin ustunu.
Ben hep atesimiz cikmadi yazdm asilarda cikmadidan kastim 37 idi. Onun ustune cikmadi hep takip ettim ama hic mudahale etmedim calpol de vermedm, ustunu hafif tuttum sadece. Eminim duser hemen sen sakin kal.
Evet canim asiri hareketli benimki,simdiki modasida ayakta durmak, belim bikanim kalmadi allasen. 10 dan beri uyumaya calisiyoriz, yataga yatiriyorum basiyor cigligi kucagima aloyorum uykuya devam,yanima yatiriyorum yine cigli,sabah kadsr koydumda yatacak sanirim eeee ben nolcam,allahim annelik ne zor isAyy senin için çok zor oluyordur tabi canım, gerçi senin oğlan bizim bebelerden daha hareketli di mi oturmalar falan :)
Geçniş olsun canım. Çok şükür bizim daha da yükselmedi. Şimdi baktım 36.6 uyuyo kuzucuk. Allah'yan dirençli bi ateş değil. Bi sonraki aşı şubattan sonra dedi sonrasında da bi sene sonra. İyi ya ara veriyoruz epey. İnşallah onlarda ateşsiz geçsin. Daha bi de diş heliyo galiba canım onun huzursuzkuğu da varBizde bugun sabah asi yaptirdik.aksama kadar iyiydi.aksam 7 den sonra huysuzlandi.surekli miz miz agliyor.saat 9 gibi baktim atesi 38.2 hemen calpol verdim .hemsire atesi olursa 1 cay kasigi calpol ver dedi.6 saat sonra tekrar bir cay kasugi verebilirsin dedi.
Çıkmadı canım şükür. Bizim kız aynı ben gibi üstünde bişey bırakmıyo uykuda da olsa tepiyo. Bendd beşiüin kenarlarına sıkıştırıyorum örtüyüyapraq insallah çıkmaz canım Allah'ın izniyle.rahat ol.ayaklarında çorap olsa da olur patikli alt da olur üzerine de uyurken ince bir örtü ört ateşi cok yüksek değil üzeri açık olunca uyumaz dalamaz benım kız illa üzerinde örtü olacak
Geçniş olsun canım. Çok şükür bizim daha da yükselmedi. Şimdi baktım 36.6 uyuyo kuzucuk. Allah'yan dirençli bi ateş değil. Bi sonraki aşı şubattan sonra dedi sonrasında da bi sene sonra. İyi ya ara veriyoruz epey. İnşallah onlarda ateşsiz geçsin. Daha bi de diş heliyo galiba canım onun huzursuzkuğu da var[ bizimkinin gece saat 2 de baktim 36.9 yine bir cay kasigi calpol verdim.hemsirevl 6saat sonra yine bir cay kaigi vee demisti.simdi uyandik kizimiz keyifli ama galen 36.8 atesi.normalde hep 34 35 cikardi atesi
Altına çorap giydirmeden patikli don giydirdim canım. Çok şükür ateşi 37.4'ten yukarı çıkmadı. Gece de çıkmaz inşallah.
Aynen canım gece uyku yok bize. Eşimle nöbetleşe bekleriz artık. 2. Ayda da ateşi çıkmamasına rağmen öyle sabahlamıştık.
Patikli don giydirdim canım. Doğru diyosun ayakları ısınmazsa ateşi düşmez derdi ablamda hep. Evde sıcaktı ondan mı ne ateşi çok yükselmedi Allah'tan.
Canım bizim öbür aşılarda hiç 37'yi bile görmeyince bi de ağrısı var heralde diye calpol vermiştim ona rağmen böyleyse daha da çıkar diye korktum açıkcası. Şimdi iyiyiz şükür uyuyo memede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?