2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
bugün tetikte olacaksın artık canım.

bizim yine 37 lerde. Ama cok kötü değil bakalım gece ne olacagız..

Insallah bu gece rahat olur cnm benim kizin son zamanlarda atesi hep 37.1- 37.2 çıkıyor anlamadim yanaklarda kırmızı kırmızı ama soğuk persembe asimiz var bizimde bakalim napicaz

Cnm bizde bir kere yasamistik bunu ayaklarinda corap olsun demisti arkadaslar sende ona dikkat et istersen bir de 37ler bizim kizda da var son zamanlarda 38e yaklaşması tehlikeymis o zaman müdahale edersin

Gecmis olsn pranhacim. Hoc gecme yok mi kizarikliklarda?

Sakin ol canm 37 ler ozellikle de bebeklerde pek atesten bile sayilmiyor. Sen surekli takip et arkadas da yazmis. 37,5 falan gecerse mudahale edersin. Zaten hafifletmissin ustunu.
Ben hep atesimiz cikmadi yazdm asilarda cikmadidan kastim 37 idi. Onun ustune cikmadi hep takip ettim ama hic mudahale etmedim calpol de vermedm, ustunu hafif tuttum sadece. Eminim duser hemen sen sakin kal.

Bu arada benm kiz asinin ertesi gunu cok huzursuzlanmisti ben asiya baglamistimm... yarin huzurluk olsa da paniklemeyinizz

Bizde bugun sabah asi yaptirdik.aksama kadar iyiydi.aksam 7 den sonra huysuzlandi.surekli miz miz agliyor.saat 9 gibi baktim atesi 38.2 hemen calpol verdim .hemsire atesi olursa 1 cay kasigi calpol ver dedi.6 saat sonra tekrar bir cay kasugi verebilirsin dedi.

Bu zamaana kadar 3 kere basima geldi canim,bu zamanalrda baptiysam fayda etmrdi,verdikce mamayi puskurtti,atak zamani diye dusundum o yuzdrn. İlla oyun oynicak enerjisini atacak oyle uyuyacakti bende onu dinledim mecbur. Gecenin 6 siydi yeni uyuymustu

Ayy senin için çok zor oluyordur tabi canım, gerçi senin oğlan bizim bebelerden daha hareketli di mi oturmalar falan :)

Altına çorap giydirmeden patikli don giydirdim canım. Çok şükür ateşi 37.4'ten yukarı çıkmadı. Gece de çıkmaz inşallah.

bugün tetikte olacaksın artık canım.

bizim yine 37 lerde. Ama cok kötü değil bakalım gece ne olacagız..
Aynen canım gece uyku yok bize. Eşimle nöbetleşe bekleriz artık. 2. Ayda da ateşi çıkmamasına rağmen öyle sabahlamıştık.
Cnm bizde bir kere yasamistik bunu ayaklarinda corap olsun demisti arkadaslar sende ona dikkat et istersen bir de 37ler bizim kizda da var son zamanlarda 38e yaklaşması tehlikeymis o zaman müdahale edersin
Patikli don giydirdim canım. Doğru diyosun ayakları ısınmazsa ateşi düşmez derdi ablamda hep. Evde sıcaktı ondan mı ne ateşi çok yükselmedi Allah'tan.

Canım bizim öbür aşılarda hiç 37'yi bile görmeyince bi de ağrısı var heralde diye calpol vermiştim ona rağmen böyleyse daha da çıkar diye korktum açıkcası. Şimdi iyiyiz şükür uyuyo memede.

yapraq insallah çıkmaz canım Allah'ın izniyle.rahat ol.ayaklarında çorap olsa da olur patikli alt da olur üzerine de uyurken ince bir örtü ört ateşi cok yüksek değil üzeri açık olunca uyumaz dalamaz benım kız illa üzerinde örtü olacak

Ayy senin için çok zor oluyordur tabi canım, gerçi senin oğlan bizim bebelerden daha hareketli di mi oturmalar falan :)
Evet canim asiri hareketli benimki,simdiki modasida ayakta durmak, belim bikanim kalmadi allasen. 10 dan beri uyumaya calisiyoriz, yataga yatiriyorum basiyor cigligi kucagima aloyorum uykuya devam,yanima yatiriyorum yine cigli,sabah kadsr koydumda yatacak sanirim eeee ben nolcam,allahim annelik ne zor is

Geçniş olsun canım. Çok şükür bizim daha da yükselmedi. Şimdi baktım 36.6 uyuyo kuzucuk. Allah'yan dirençli bi ateş değil. Bi sonraki aşı şubattan sonra dedi sonrasında da bi sene sonra. İyi ya ara veriyoruz epey. İnşallah onlarda ateşsiz geçsin. Daha bi de diş heliyo galiba canım onun huzursuzkuğu da var

Çıkmadı canım şükür. Bizim kız aynı ben gibi üstünde bişey bırakmıyo uykuda da olsa tepiyo. Bendd beşiüin kenarlarına sıkıştırıyorum örtüyü

Aynen bizimkinin de bormalde en fazla 36.5 olurdu. Bu sefer alnı da pek sıcak geldi bana. Ama aslında normal ateş bile sayılmaz. Koltuk altı ölçümü 37.2 den fazla olunca ateş sayılıyo diye biliyorum ama çokta mühim bi ateş değil

Iyi canm
Cok sukur gecmis olsunn. Gecmistir sabaha bi seyi kalmamistir insallah

La Lune canım dün aşı olduk ve hemşire vegaferon verdi kilosu kadar damla verilecek ama ilk birkaç gün birkaç danla ver dedi. Ata'nın kendi doktoruyla da az önce konuşabildim de o yüzden şimdi yazıyorum o da Ferrum damla önerdi ve ben de onu dinliycem tabii yine diğer d vitamininde olduğu gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…