2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
La Lune sizde bu akşam durum nasil canim geçti mi aşı huzursuzluğu
Hayır maalesef. Uyku düzeni mahvoldu. Saatlerce uyumuyor ya da 3 saat uyuyor. Gece uykusuna çok geç ve zor geçiyor.
Ateş de yaptı 38 ı gördüm. Üstünü inceltince geçti ama. Şimdi hala halsiz ve huzursuz. Bugün 3. Gün.

Cok sagol dunurum. Ferrum damlanın yazılması mi gerek? Bir de ondan kaç damla verilecekmiş?

Cok sagol dunurum. Ferrum damlanın yazılması mi gerek? Bir de ondan kaç damla verilecekmiş?
Yok canım özelmiş direkt eczaneden alıcaz diğerd vitamini 30 tlydi sanırım bunu da bugün alıcaz fiyatını bilmiyorum ama. Ara 6 kg 400 gram 7 damla verelim kilosunun bi tık üstünde başlamalıyız dedi. Emzirdikten 1 saat sonra ver dedi. Bu arada Neva kuzumu bu aşı neden bu kadar etkiledi ki ilk dozunda da etkilemiş miydi böyle?

Ne kadar kilo almış canım Ata 1 ayda? İlk dozda sadece uyudu 3 gün. Bu sefer halsizlik ve huysuzluk yaptı aşırı. Bir ara ateş de oldu ama yarım saat falan sürdü ve yükselmedi.

Bence atakla birlesince agir geldi yavruma,sen benden. 1 hafta sonra gosteriyorsun belirtileri,2 haftayi gecti hiz ataktayiz,her gun farkli bir macera farkli bir olay,sizinkide kolaycacik gecsin canim,neva kuzum huzuru kacmasin insalah

Oyy mahvolmus minik kuzu ya tabi sende... Insallah bir an once gecer canim gercekten uyumamalari onlari cok yoruyor yoruldukca da agliyorlar biz de yarin olucaz aşı bakalim bizi neler bekliyor c.tesi de istanbula gidicez uçakla. Umarim gecer o güne kadar yoksa ilk defa tek gidicez onun stresiyle daha da zorlar beni

Aşı olalı 3 gün mü oldu? Hala ateşlenebiliyolar mı günler sonra da canım?

yapraq tatlım senin kuzun nasıl oldu? Düştü mü ateşi falan?
Sağol canım sorduğun için. Çok şükür en fazla 37.6 yı gördü aslında o da ateşten sayılmazda öncesinde ağrısı var diye calpol vermiştim onunda etkisi oldu bence daha fazla yükselmemesinde. Çünkü üzerini soydum resmen bu kadar bile olmamalıydı. Neyse atlattık ya. Ama La Lune 'nin ateşlenmiş 3 gündür. Tekrar nükseder mi bende bilemedim.
Kızım gece pek bi güzel uyudu normalde 2 saatte bir emmeye kalkıyodu onada kalkmadı ben uyandım Allah'tan öyle emzirdim. Ateşini de kontrol ettim yoktu. Babası sağolsun benim pil bitince erkenden uyudum o 2ye kadar kızıma baktı salladı uyuttu. Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin,ev huzurumuzu bozmasın inşallah.
Ailemizden uzakta kimsemiz yok yanımızda birbirimize desteğiz işte. Duygulandım şimdii

Iyi canm
Cok sukur gecmis olsunn. Gecmistir sabaha bi seyi kalmamistir insallah
Geçti canım şükür. Dün gündüz uyumadığı için bugün maşallah deyim sabah 8 de uyandı 11 de geri uyudu. Hala uyuyo. Dinlensin yavrum ya dün mızır mızırdı.
Ya bu aşıların daha ince uçlusu yok mu acaba hart diye soktu aşıyı bacağına gerçi başla nasıl yapacakta. Ama ne biliyim kıl gibi ucu olan aşılar yok mu? Babam şeker hastası o bile insülin yaparken dör beş çeşit kalınlıkta iğne ucu var en incesini kullanıyo. Mis gibi. Bu aşılar kalın nedense

Dün kayinvalidemlerle görüntülü konuşurken Elif sürekli parmaklarini yiyordu. Tabiki hemen eşimin kardeşi aç mı bu çocuk falan demeye başladı. Kayinvalidem de havuç verin eline diyor. Yani normalde görsen bilgili bir kadin dersin ama böyle konuşup sinir ediyor beni. Bakalim ocakta yanlarina gidince bizi nasil maceralar bekliyor :)

Yok cnm atesi değil huysuzlugu 3 gundur devam ediyormus anladigim kadariyla. Senin kiz masallah ne guzel de uyumus :) yarin da biz olucaz aşı bakalim biz neler yasiycaz eşim de gece çalışıyor napicam bilmiyorum umarim huysuzlanmaz

Çok geçmiş olsun neva kuzusuna canım, bu aşı fena heralde yaa bakalım salı günü biz napıcaz.

Canım çok şükür uykusu güzel. Bide ana kucağında uyumayı çok seviyo,sizin uyku problemlerini okuyunca üzülüyorum valla hem size hem yavrulara. Dün gece uyanmamasını da yorgunluğuna verdim. Yoksa uykusunda bile yüzüstü dönüp kendi kendini uyandırıyodu normalde.
Kayınvalidenle görümcene de çok güldüm. Ben görümce olarak gelin yanımızdayken annem bişey dese anne sen annesinden daha iyi bilemezsin,emin ol o çocuğunu senden daha çok düşünür karışma derdim. Nerde arkadaş bizlerde böyle görümce övünmek gibi olmasın iyi görümceyim inşallah keyfinizi kaçırmazlar. Ben valla bana ufak bişey deseler sinir oluyorum.
Kaynanama da burdayken dedim anneme atarak tabi kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı. Dedim annem herşeyime karıştı şunu şöyle yap bunu böyle yap diye. O da naapsın sen cahilsin,ilk çocuğun diye diyodur dedi. Ne cahilliği dedim ya internet var,tv'de anne bebek programları var,sürekli hastanelerdeyiz. Cahillik eskidenmiş şimdi istesende cahil kalamazsın. Sanki siz dört dörtlük mü büyüttünüz,hiç mi ağlamadı hasta olmadı dedim. Haklısın yavrum dedi sonra sesini çıkartmadı hiç bişeye. Kimse annesinden daha iyi tanıyamaz yavrusunu. Bize güvenmeleri lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…