Bizimki de bi aydır dönüyor canım. İlk üç hafta sadece sağına döndü şimdi soluna da dönüyor. Aynen çok seviniyolar dönünceEvet yaaa dönünce hoşuna gitti nasıl seviniyor :)
Bizimki de bi aydır dönüyor canım. İlk üç hafta sadece sağına döndü şimdi soluna da dönüyor. Aynen çok seviniyolar dönünceama korkuyorum kanepeye falan bırakınca düşmesin diye. İlk hafta döndüğünde uykusunda da dönmek istemişti o heyecanla demekki sabaha kadar uyumamıştı. Şimdi sırtüstü yatırıyorum gece bi uyanıyorum yüzüstü dönmüş öyle uyuyakalmış
Canım çok şükür uykusu güzel. Bide ana kucağında uyumayı çok seviyo,sizin uyku problemlerini okuyunca üzülüyorum valla hem size hem yavrulara. Dün gece uyanmamasını da yorgunluğuna verdim. Yoksa uykusunda bile yüzüstü dönüp kendi kendini uyandırıyodu normalde.
Kayınvalidenle görümcene de çok güldüm. Ben görümce olarak gelin yanımızdayken annem bişey dese anne sen annesinden daha iyi bilemezsin,emin ol o çocuğunu senden daha çok düşünür karışma derdim. Nerde arkadaş bizlerde böyle görümceövünmek gibi olmasın iyi görümceyim inşallah keyfinizi kaçırmazlar. Ben valla bana ufak bişey deseler sinir oluyorum.
Kaynanama da burdayken dedim anneme atarak tabi kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı. Dedim annem herşeyime karıştı şunu şöyle yap bunu böyle yap diye. O da naapsın sen cahilsin,ilk çocuğun diye diyodur dedi. Ne cahilliği dedim ya internet var,tv'de anne bebek programları var,sürekli hastanelerdeyiz. Cahillik eskidenmiş şimdi istesende cahil kalamazsın. Sanki siz dört dörtlük mü büyüttünüz,hiç mi ağlamadı hasta olmadı dedim. Haklısın yavrum dedi sonra sesini çıkartmadı hiç bişeye. Kimse annesinden daha iyi tanıyamaz yavrusunu. Bize güvenmeleri lazım.
Bizimki de bayadır tek taraflı dönüyordu artık tam dönüyor çok hoşuma gidiyor, kanepeye bırakınca sehpayla kanepe arasına yastık sıkıştırıyorum ben düşmesin diye
Aynen canım sessiz kalma ama çokta yüzgöz olmadan söyle. Bende ilk zamanlar sarılığı vardı biraz mama takviyesi yaptım. Onlarda bana eltimde dahil sütün yok senin muamelesi yaptı. Hele eltim bi komşusu varmış benden önce doğum yapan sütü o kadar çokmuş ki kadın komşuluğa bile gidemiyormuş sütü kıyafetini ıslatıyormuş sürekli. Bana durdu durdu bunu söyledi. Sonra doktor kontrolünden geldik 2.ay dedim kızım 800gr almış,o kadar kusmasına rağmen iyi almış,sütün yetiyo annesi dedi dedim hepsinin yanında daha da biley diyemediler. Ben sonradan öğrendim ki eltim ilk aydan itibaren sürekli mama vermiş kaynanam ağzından kaçırdı. Hımm dedim demek mama verdi. He yavrum mecburen dedi. Ben sanki keyfimden verdim. Te Allah'ım ya cinsler valla bak insan bunların aklına akıl sır erdiremiyo. Ha sinirimdende ne zaman kaynanamgile gitsem ya da onlar bize gelse sütüm azaldı2Ne güzel demissin cnm ben de esimi uyardim gittigimizde eger boyle sacma yorumlara sen cevap vermezsen ben cevap veririm ona göre diye. Ben artik susmama karari aldim cnm çünkü doğum yaptigim günü burnumdan getirdiler kayinvalidem koridorda annesinin sütu yok ufacik bebegi doyuramiyor diye gezindi. Cok birikmisligim var o yuzden artik cevabini vermeyi düşünüyorum.
Maşallah minik kuzuya :) doğum tarihi neydi senin minnagin :) benim kiz da dün iki kere yüzüstü döndü bir daha da donmedi :)
Aynen canım sessiz kalma ama çokta yüzgöz olmadan söyle. Bende ilk zamanlar sarılığı vardı biraz mama takviyesi yaptım. Onlarda bana eltimde dahil sütün yok senin muamelesi yaptı. Hele eltim bi komşusu varmış benden önce doğum yapan sütü o kadar çokmuş ki kadın komşuluğa bile gidemiyormuş sütü kıyafetini ıslatıyormuş sürekli. Bana durdu durdu bunu söyledi. Sonra doktor kontrolünden geldik 2.ay dedim kızım 800gr almış,o kadar kusmasına rağmen iyi almış,sütün yetiyo annesi dedi dedim hepsinin yanında daha da biley diyemediler. Ben sonradan öğrendim ki eltim ilk aydan itibaren sürekli mama vermiş kaynanam ağzından kaçırdı. Hımm dedim demek mama verdi. He yavrum mecburen dedi. Ben sanki keyfimden verdim. Te Allah'ım ya cinsler valla bak insan bunların aklına akıl sır erdiremiyo. Ha sinirimdende ne zaman kaynanamgile gitsem ya da onlar bize gelse sütüm azaldı2
27 ağustos doğumlu küçük hanım :)
3.demek istedin demi13. Bebeğim ama sanki ilk günkü gibi çok korkuyorum yüzünde kizarik kizarik lekeler var
Çok sağol kuzum ya. Aynen bende seni takip ediyorum. Çabuk geçer umarım.Bence atakla birlesince agir geldi yavruma,sen benden. 1 hafta sonra gosteriyorsun belirtileri,2 haftayi gecti hiz ataktayiz,her gun farkli bir macera farkli bir olay,sizinkide kolaycacik gecsin canim,neva kuzum huzuru kacmasin insalah
Aman canım hasta falan olmaz umarım. Çok üzülüyor insan.Oyy mahvolmus minik kuzu yatabi sende... Insallah bir an once gecer canim gercekten uyumamalari onlari cok yoruyor yoruldukca da agliyorlar biz de yarin olucaz aşı bakalim bizi neler bekliyor c.tesi de istanbula gidicez uçakla. Umarim gecer o güne kadar yoksa ilk defa tek gidicez onun stresiyle daha da zorlar beni
Günler sonra değil canım ertesi sabah ateşledi. Ateş yok ama huzursuzluk bizi mahvetti.Aşı olalı 3 gün mü oldu? Hala ateşlenebiliyolar mı günler sonra da canım?
Maşallah canım eşine. Ben yanlış anlattım sanırım. Sadece ertesi sabah ateşledi oldu. Her gün değil ama huzursuzluk vardı.Sağol canım sorduğun için. Çok şükür en fazla 37.6 yı gördü aslında o da ateşten sayılmazda öncesinde ağrısı var diye calpol vermiştim onunda etkisi oldu bence daha fazla yükselmemesinde. Çünkü üzerini soydum resmen bu kadar bile olmamalıydı. Neyse atlattık ya. AmaLa Lune 'nin ateşlenmiş 3 gündür. Tekrar nükseder mi bende bilemedim.
Kızım gece pek bi güzel uyudu normalde 2 saatte bir emmeye kalkıyodu onada kalkmadı ben uyandım Allah'tan öyle emzirdim. Ateşini de kontrol ettim yoktu. Babası sağolsun benim pil bitince erkenden uyudum o 2ye kadar kızıma baktı salladı uyuttu. Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin,ev huzurumuzu bozmasın inşallah.
Ailemizden uzakta kimsemiz yok yanımızda birbirimize desteğiz işte.Duygulandım şimdii
Tabii canım köşeden lahmacun da yaptıralım. Ac olsa bile onların yiyeceği süt ayrıca sakın haslamadan verme havuç vb sert yiyecekleri boğulur. Allah muhafaza.Dün kayinvalidemlerle görüntülü konuşurken Elif sürekli parmaklarini yiyordu. Tabiki hemen eşimin kardeşi aç mı bu çocuk falan demeye başladı. Kayinvalidem de havuç verin eline diyor. Yani normalde görsen bilgili bir kadin dersin ama böyle konuşup sinir ediyor beni. Bakalim ocakta yanlarina gidince bizi nasil maceralar bekliyor :)
Aman canım inşallah sorunsuz atlatırsınız. Bize ağır geldi.Çok geçmiş olsun neva kuzusuna canım, bu aşı fena heralde yaa bakalım salı günü biz napıcaz.
Sağol tatlım daha iyiyiz çok şükür. Sanırım yarına eski düzene döneriz..La Lune tatlım cok gecmiş olsun şimdi Nasıl kuzucuk gecti mi huzursuzluğu
Oha o ne biliyormuş aç oldugunu? Çok ayıp. İnsanın sinirden gider sütü böyle sözlere.Ne güzel demissin cnm ben de esimi uyardim gittigimizde eger boyle sacma yorumlara sen cevap vermezsen ben cevap veririm ona göre diye. Ben artik susmama karari aldim cnm çünkü doğum yaptigim günü burnumdan getirdiler kayinvalidem koridorda annesinin sütu yok ufacik bebegi doyuramiyor diye gezindi. Cok birikmisligim var o yuzden artik cevabini vermeyi düşünüyorum.
Tabi canım bu zamana kadar tutmadan memeyi cocuk gelişti kilo aldı 4 aylık oldu anası gezdirdi gezdirdi emzirmiş sandı millet hayret bir şeyŞu süt muhabbeti de bir bitmiyor gelen giden sütun var mı yetiyor mu? Ya sana ne ben düşünmüyor muyum evladımı sen kadar? Nefret geldi artık. Geçen Neva hanım emecek gittim yatak odasına. Kv kapıdan kafayı uzattı yüzüne baktım tutuyor mu ona bakıyorum dedi. Yok ben gezdirip geliyorum emzirmis gibi. Te allam.
Hadi canım sen de onların sütleri fışkırıyordu bizlerin hiç sütü yokk gizli gizli mama veriyonuz demi 4 aydır..Çıldırmamak içten bile değil çok haklısın ..Şu süt muhabbeti de bir bitmiyor gelen giden sütun var mı yetiyor mu? Ya sana ne ben düşünmüyor muyum evladımı sen kadar? Nefret geldi artık. Geçen Neva hanım emecek gittim yatak odasına. Kv kapıdan kafayı uzattı yüzüne baktım tutuyor mu ona bakıyorum dedi. Yok ben gezdirip geliyorum emzirmis gibi. Te allam.
Şu süt muhabbeti de bir bitmiyor gelen giden sütun var mı yetiyor mu? Ya sana ne ben düşünmüyor muyum evladımı sen kadar? Nefret geldi artık. Geçen Neva hanım emecek gittim yatak odasına. Kv kapıdan kafayı uzattı yüzüne baktım tutuyor mu ona bakıyorum dedi. Yok ben gezdirip geliyorum emzirmis gibi. Te allam.
Şu süt muhabbeti de bir bitmiyor gelen giden sütun var mı yetiyor mu? Ya sana ne ben düşünmüyor muyum evladımı sen kadar? Nefret geldi artık. Geçen Neva hanım emecek gittim yatak odasına. Kv kapıdan kafayı uzattı yüzüne baktım tutuyor mu ona bakıyorum dedi. Yok ben gezdirip geliyorum emzirmis gibi. Te allam.
Yine hasta mı ettiniz yine ne yaptınız bunlar da benim favori sorularım.
Sormasa söylemeyeceğim çocuğu balkona çıbıldak çıkarıp ayazda yatırıp hasta ettiğimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?