2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Cnm öyle bir ihtimal var mi ki? Çocuk istemiyorsan korunuyorsundur zaten ?

Cnm bebeklerin damaklari cok kuvvetli havucu koparir mi bilemem ama öyle bir ihtimali göze alip ben veremem hem mis gibi %100 kauçuk kasiyici almışım onunla kasisin. Ben vermem hiç bir zaman

Cnm öyle bir ihtimal var mi ki? Çocuk istemiyorsan korunuyorsundur zaten ?
Cnm esim korunuyor ama ek bisey kullanmiyoruz korunmak icin cok düşük bi ihtimal aslinda tek bi iliski ama bilemedim ki ya burnuma kokular gelior uykumda biseyler yiyorum istahla ve reglim de gelmedi esime sorsan yuzde yuz emin yok olamaz oyle bisey diyor ama

Onun çocuğu olunca sende kızım diye seversin o zaman anlar :)

Canım benim dökülmüyordu son 2 3 haftadır demir ve d vitaminimi içmeyi unutuyorum acayip dökülüyor seninki de ondandır belki. Tekrar düzenli içmeye başladım

Canım hamile değilsindir emzirme döneminde olduğumuz için de iştahımız çok açık o yüzden yemek istemişsindir yani

Kızlar merhaba nasılsınızz??
Eniştemin ameliyatından dolayı annemlerde kalıyrm yeğenmle falan ilgileniorm tel ile oyun oynuyor sürekli giremiyorum arada bakıp cıkıorum nasılsınız bebeler nasıl??
Enesle yuvarlanıp gidioz bi sıkıntısı yok şükür diş çıldırtıyor arada günü gününü hala tutmuyo tabiiii
Eskiden 9 da uyurdu artık 23 24 de uyuyo o canımı sıkıyor
Ayağmda sallayarak uyutuyorum o da canımı sıkıo bide kundak yapmazsam hiç uyumuyo bu uyku olayını napcaz bilmiorm arrık uyku alışkanlıklarını değiştirmek istiyorum :/ sizlerde be var ne yook??

Uyku düzenini çok önceden kurmuştuk.ben gündüzleri egzersiz yapıp asla yormuyorum kızımı sadece oyuncaklarla oynatıyorum gündüz parça parça toplam da 1 ya da 2 saat uyuyor örneğin 20 dakka 30 dk gibi kısa uykular.akşam saat 19,00 gibi bacaklarını kollarını kullanarak yaptırdığım egzersizler var bunları yaptırıyorum 1 saat dinlenmesine fırsat verip tekrar egzersiz yapıyoruz ve tüm vücuduna masaj yapıyorum kıyafetini çıkarmadan yapıyorum cok hosuna gidiyor ve yorulmuş oluyor enerjisini de atıyor gaz problemimiz de olmuyor bu sayede. Saat 20.30 da bezini değiştirip emziriyorum zaten uykusu geliyor hemen yatağına götürüyorum.odadan çıkarsam ağlıyor o dalana kadar karşısında bekliyorum 1 adım 1 adım geri geri uzaklaşıyorum odadan 21:00 civarı uyumuş oluyor.sabah 7 ye kadar uyanmadıgı da oluyor ama genelde sabah 5 gibi uyanıyor sessizce kucağıma alıp emziriyorum hic ses çıkarmadan tekrar yatırıyorum 2 saat daha uyuyor 8-9 gibi güne başlıyoruz.kesinlikle üşür diye kalın giydirip üzerini kalın örtmeyin cocuk daralıp sıkılıp sık uyanır.ben kısa kollu çıtçıtlı atletinin üzerine pamuklu alt üst pijama giydiriyorum kendim gibi.üzerini de ince bir battaniye var onu örtüyorum terlemiyor da üşümüyor da huzurlu olması da önemli uyanmaması için

Geçmiş olsun Cnm hersey yolundadır inşallah.ortam değişikliğinden geç yatıyor olabilir mi.

Yok canım kauçuk diş kaşıyıcılar özel olarak üretilen şeyler varken hiç riske giremem korkarım valla

Ah canım ah senin kayınvalidenin bakmaya müsait olduğu yerlere en seksi iç çamaşırlarını koy bence
Gelelim uyku düzenine canım evet ben de tracy sayesinde şunu öğrenmiştim memede uyuyordu hemen yatağına koyuyordum 20 dk sonra uyanıyordu aslında oksitosin hormonundan dolayı uyuyormuş etkisi geçince de yani 10 dkn15 dk uyanıyordu artık emerken uyusa bile eliyle koluyla oynayıp uyandırıp emmeye devam etmesini sağlıyorum baktım en sonunda bıraktı memeyi artık istemiyor ve kucağımda uyumaya devam ediyor o zaman da gazını çıkartacakmış gibi omzuma dik konuma alıyorum açıyor gözlerini. Ardından Tracynin aktivite dediği kısım devreye giriyor fazla yormadan oynuyorum onunla hafif sesle şarkı söylüyorum falan veya oyun halısında duruyorsa oraya koyuyorum veya anakucağına kendi takılıyor biraz o anki duruma bağlı zaten bi süre sonra 15 dk veya yarım saat esnemeye uyku belirtileri göstermeye başlıyor hiç vakit kaybetmeden uykusu dağılmadan yatağına koyuyor emziği veriyorum artık kolay oluyor ama ilk zamanlar şöyleydi yatağa koyunca ağlıyordu Kucağına al emziği ver sakinlesin fazla kucakta tutmadan tekrar yatağa koy yine ağlıycak yine al böyle ilk zamanlar 1 saat oldu yatır kalk yaptım sonra 20 dk sonra bikaç yatır kalka dönüştü. Şimdş bırakıyorum yatağa ağlamıyor ama dönencesini falan izliyor kendi kendine dalıyor arada dalamazsa ağlıyor kucağa alıp emziği veriyorum sakinliyor koyuyorum uyuyor. Emmesi yaklaşık 4 saate bir denk geliyor artık. Ve genelde uyandıktan sonra emzirmeye çalışıyorum böylece uykuyla beslenmeyi bağdaştırmamaya başladı. Gelelim geceye iki günde bir banyo yaptırıyrum bu arada. Banyo yapıp emiyor yatağına bırakıp çıkıyorum yapmadıysa da yine emiyor yatağa bırakıyorum sadece akşam uykularında emdikten hemen sonra uyutuyorum Tracy onda da hemen uyutmayın diyo ama öyle alıştı. Gece 11e kadar uyuyor uykusunda alıp sütümü sağıp bazen de mama biberonla veriyorum uykusunda memeyi almıyor. Eskiden gece her uyandığında memeye alıyordum ve ihtiyacı tekrar uykuya dalmakmış emmek değil o yüzden her uyandığında kucağıma alıp emziği verip sakinleştirip yatağa koydum böyle böyle sabah 7ye kadar çektik. Tabii arada açsa emziği kabul etmeyip fazla ağlıyor o zamanlarda memeye aldığım oldu ki baktım gerçekten baya emdi açmış. Ama şimdi alıştı. Karışık mı oldu bilmiyorum biraz Tracy biraz Fatoş işi sor sen yine anlatamadığım ya da atladığım bir yer varsa

seni tebrik ederim... zten iyi bir anne olcağını hissetmiştim:)

Kanser gibi tövbe yarabbim tuta tutam dökülüyor

Egzersizler kac dk sürüyor canım?

Gündüz tamam uykusu gelince emziği verip yatırıyorum. Ama gece 3 saat uyanık kalıyor mutlaka ağlayıp öyle uyuyor. Düzen vardı ama birileri olunca gitti malesef. Çünkü ben yatmadan 1 saat once ışıkları kapatıp uyutuyordum. Evde insanlar olunca olmuyor. Şimdi akşam son uykusunu uyuyunca diğeri ile bağlamam lazım. Çünkü 9 gibi uyaniyor esniyor ama uyumuyor. Emiyor uyutmaya çalışıyorum ama yok. 1 saat sürse de ısrar mi etmeliyim? Bir de sınırlı ki küçük hanım. Dediği yapılmayınca çok kızıyor ağlıyor.

Gece de sık sık kalkıyor. En geç 2 saatte 1. Kalkınca emiyor ama öyle az da değil 10 dakika falan. O yüzden büyüme atağı olabilir diyorum. Çünkü aynı saatte kalkmıyor. Hani 1 2 kere olsa emzirmeden uyutmaya çalışayım ama bu şekilde gece hic uyumamam lazım.

Geceye geçmeyi bir başarsak sıkıntı kalmayacak.

Belki de hatam burada. Çünkü ben gündüz baya oynuyorum donduruyorum falan. Akşam da pek halimiz kalmadığı için daha hafif geçiyor olabilir.

Geçmişler olsun. Nasil şimdi?
Benimki de aynı kundak olacak illa ki. Nasil kundaksiz alisacak bilemiyorum. Benimki gece sallanmayi hic istemiyor hep emcek illa.

Egzersizler kac dk sürüyor canım?
Can'ım egzersiz yarım saat sürüyor yavaş yavaş yapıyorum egzersizden sonra da tüm vücuda masaj yapıyorum kıyafetlerini çıkarmadan.10 kere bir bacağı karnına itme 10 kere sol bacak 10 kere her iki bacak birlikte 10 kere bisiklet çevirme sonra kollar aynı sayıda vücudu da esnemiş oluyor çünkü hem sırt üstü yatıyorlar sırtları ağrıyor bence böyle yaparak rahatlıyor gülücükler saçıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…