2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Belki de hatam burada. Çünkü ben gündüz baya oynuyorum donduruyorum falan. Akşam da pek halimiz kalmadığı için daha hafif geçiyor olabilir.
Kesinlikle olabilir kuzum gündüz yoruyorsun enerjisinin hepsini gündüz atmış oluyor akşama kadar dinlenmiş oluyor uyumak istemiyor dikkat et uykusu gözünden akıyor fakat uyumuyordur.Biz de yorulunca daha iyi ve uzun uyuruz üstelik benım kız emzik almıyor bu şekilde oyalıyorum ancak.bir de oyun ve egzersiz saatlerini aksama doğru al bakalım yavaş yavaş Uzar uykusu

Bence de canım o zaman acıktığı için emiyordur ve geçici bi durumdur. Aslında evet ne güzel ışıkları falan kapatıp geceye hazırlamak ama dediğin gibi birilerinin olması senin koymaya çalıştığın düzeni de bozmuştur

Benim kızda aksam 8.30 gibi uyuyup 9da uyaniyor tekrar da uyumak istiyor biliyorum ama uyumuyor bunu nasil birlestirmeli bilmiyorum. Simdi bide annemlere gidicem diye çok zorlamak istemiyorum biliyorum ki orada da uyumayacak annemde uykusu yok bunun zorlama diye tutturacak tum duzen yine gidecek o yuzden dönüşte mutlaka kendi kendine dalmasini ve bir düzen kurmasini ogretmeliyim ama nasil Tracy in kitabı işe yarıyor mu az da olsa alip okusam ?

Kizlar bir de benim kiz kollarimizda ve yukari asagi sallamadan uyumuyor kendi kendine uyumayi nasil ogretebilirim ki yani yataga biraksam agliyor deli gibi aglatmadan nasil ogretilir surekli sakinlestir tekrar birak mi yapmali?

Canm aynen oyle ama cidden emzirdimiz icin de canimiz istiyor bi seyler burnumuza kokuyor. Insallah hakkinizda hayirkisi olur ben sanmiyorm hamilelikten olsn. Test yaptn mi??

Selamlarrr.. gecms olsn oncelikler canm, uyku olayi valla zor is duzene sokanlardan fikir almak lazm. Ben su an Begum ne isterse onu yapiyorm bakalm...

Masallah canm nazar degmesn. Cidden super duzen kurmussunuz gerisini becerebilir miyiz bilmem de ben de su emerek uyuma olayindan rahatsiz oluyorm hem kendine de zarari olcak diye korkuyorm. Insallah alistirabiliriz biz de.

Geçmişler olsun. Nasil şimdi?
Benimki de aynı kundak olacak illa ki. Nasil kundaksiz alisacak bilemiyorum. Benimki gece sallanmayi hic istemiyor hep emcek illa.
Saol canm hastanede hala iiyiye gidiyor durumu şükür
Gece enesde sallaymıo anakucapında ileri geri yaparak uyuyoo:/

Deneyeym diye ilk defa yogurt mayaladm valla mis gibi oldu kizlar. Gunluk sutle hazir yogurtla denemek icn yaptm simdilk. Internette bi bayandan okudum cok guzel anlatms uyguladm tas gibi yogurt oldu valla. Eklim size de tuyolari.

Eklentiler

• IMG_2489.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_2490.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 84
Kizlar bir de benim kiz kollarimizda ve yukari asagi sallamadan uyumuyor kendi kendine uyumayi nasil ogretebilirim ki yani yataga biraksam agliyor deli gibi aglatmadan nasil ogretilir surekli sakinlestir tekrar birak mi yapmali?
Emzik alıyor mu? Alıyorsa gözü kapanmaya yakın emzikle koy. Alışana kadar ağlayacak. Ama sürekli al sakinlestir konuş tekrar koy. Ben kucağımda uyumadan yatağa böyle transfer ettim. Artık alışkanlıkları oluşacak. Bundan sonra düzen oluşturmak daha zor olur.

Kizlar bugun doktor kontrolumuz vardi

Emzik nadiren aliyor cnm ama bizimki emzigi agzindan atinca da uyanıyor. Haklisin duzen kurmak gittikce zorlasiyor

Cok iyi dusunmussun. Valla aynen anlattığın gibi egzersizlerimizi yaptik şimdi emiyor. InşaAllah sendeki gibi olumlu olur. Cok istiyorum çook. Hafif sızdı bakalım. Ama içimden bir ses enerjisini toplayip uyumayacak yine diyor

Olumlu düşün olumlu olsun :) insallah düzene girer hemen sonuç almak tabi ki zor ama yavaş yavaş bu şekilde düzene girebileceğini düşünüyorum

Bu aynı 12sinde dört aylik oldu öncesinde 1 kiloya yakın aloyordu geçen ay da 600 gram almıştı kilosu normal de diğer ay yine gel dedi bi sıkıntı olmaz umarım

Sabahin korunde kalkti ve halen uyumadi
Benim pilim bitti ama kizimda tik yok
Uyumasi icin 2 saattir ugrasiyom
Salliyom agliyor,aliyorum susturuyorum, tekrar yatagina koyup salliyorum yine agliyo, bu son 10 dakkadir sadece salliyorum, aglamiyor ama gozleri cin, bu gecede uyku yok
Rabbim bizede duzen olustirabilmeyi nasip etsin, duzen olusturabilenlerede bu duzeni daim etsin

Kizlar, kizlar napiyonuz kizlar

Su dis kasima icin pirasa veya taze sogan verin kemirsin sizin gozetiminiz altinda diyorlar dogal uyusturucuymus. Ben cesaret edemem de eden olursa diye soyluyorum.

Valla mehmet ali beni cok yoruyor ev isleri de beni cok yoruyor.
En cok istediğim sey UYUMAK hepiniz gibi ..
Bi gozum sizde. Ozellikle Y yapayalniz1 ne cektirdi cocuuk sana yaa ama korkma mehmet alide öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…