2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Selam kızlar 7 haftalk hamileyim ve artk başm dönmeye basladı cok yorgunum dün dısarı gittik esimle yürüyemedim nefes alamadm hemen eve döndük 3 gün önce naget tavuk yemistim ondan sonra böyle oldum simdiyse sadece ekmek arasi peynir domates yiyorum baska bisey yok kusmuyorum ama agzima kadar geliyo kendimi iyi hissetmiyorum hastaneye gittik serum verildi ve doktor yatış dedi ama istemedim simdi biraz acldm. Şu halsizlik baş dönmesi olmasa iyiyim. Böyle benim gibi olan varmi aceba. Allah yardmcmz olsun

Benimde aynı şekilde canım 6+5 im bende tansiyon 8e 5 aç yaşıyorum neredeyse ama yatış verilecek kadar düşmemis keton değerim az az ye kuruyemiş ye kuru şeyler yemeye çalış bugün bi simit yedim o kadar izin aldım geldim eve uyudum uyumaktan başka bişey istemiyorum

6+0 bugun zaten muayne eder etmez kalp atisi yok öldumu acaba dedi o soguk kelimeyi kullandi.zaten kendi doktorum deil yarinkendi doktoruma gitcem umarim sonuc degisir tskler ilgilendiginiz icin Rabbim hepimizin yardimcisi olsun ve bizi insafli insanlarla karsilastirsin

Canımgeçmiş olsun. Nasıl düşük oldu. Anlatmak istersendinleriz. Allah hayırlısııı versin inş.

Benim de Canım pazar günü çekti yedim. Sürekli yemediğimiz için birşey olmaz bence. Arkadaşımın doktoru da yiyebilirsin canın çekince demiş biraz da ona güvendim. Afiyet olsun :)
Güzel temizlenmiş,yıkanmış,iyi pişirilmişse mahsuru olmaz ama çok yeme yine de...

Kızlar tşkler yorum için.valla cnm çok çekti iyide geldi. Ben balık sevmiyorum ve yıyemıyorum sadece bunu yesem yeter bana.

Allah yardmcn olsun canm benimde tansiyonum ayni çıkıyor hep simdi nolduysa iyiyim biraz islerimi yaptm hazir iyilesmisken. Bende bugun ceyrek ekmek arasi peynir domates yedim canm o su icince midem bulaniyo ama icimde yanıyo ah ah annelik iste zorlugu burdan başlıyor canm yapcak bisey yok bebegimiz iyi olsun yeter bize. Dikkat edelim kendimize. Esim zorla ceviz yediriyo ama cevizin tadı acı esimde yooo gayet iyi diyo farkli tatlarda almaya basladm heralde

En sevdiğim şeylerin tadı değişik geliyor bana da bebeklerimiz iyi olsun da her şeye değer canım patates kaynatıyorum şimdi yarın is yerine goturucem o yemekhaneye girecek cesaretim yok

En sevdiğim şeylerin tadı değişik geliyor bana da bebeklerimiz iyi olsun da her şeye değer canım patates kaynatıyorum şimdi yarın is yerine goturucem o yemekhaneye girecek cesaretim yok
Ay kıyamam kız sana. Benim ablam yemekhaneye agzini peceteyle kapayarak giriyordu yogurt yiyodu gidiyodu gülüyordum ona. Siimdiyse ben mutfagima girmek istemiyorum

geçmişler olsun canım, her şerde vardır bir hayır.. sende Allah'a emanet ol..

Kızlar Allah hepinizin bebeklerini bağışlasın.Bir şey sorucam.Hangi vitaminleri kullanıyorsunuz?Folik asit ne zamana kadar kullanılmalıymış bilginiz var mı?
12.haftaya kadar dedi doktorum, 12.haftadan sonra başka bi vitamine geçilecekmiş. folic trio kullanıyorum ben, içinde folik asit, d vitamini ve kalsiyum var

canım çok geçmiş olsun. Umarım iyisinizdir bebişin de sen de...

Geçmiş olsun canım. Allahım tekrar nasip eder inşallah..

Ben çok hassas davranırım karşımdakinden de aynı hassasiyeti beklerim ama...hiiiç görmüşlüğüm yok! Hep mi beni buluyor bu rahat insanlar diyorum çoğu zaman.

Bundan sonra bende vermem! Görümcem oğlanın mama sandalyesini istemişti bi ara tabi benim süt pompamı bozduğundan haberim yoktu 'tamam veririm' demiştim. Sonra bi türlü nasip olmadı..kendi almış. Aman iyiki de veremedim dedim! Kim bilir ne hale sokacaktı bi de çok titiz biri değildir..düşünmek istemiyorum!
Çok geçmişler olsun. Rabbim evladına hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin. Onu alan inşallah daha hayırlısını verecektir. Kendine iyi bak. Allah'a emanet.

Kızlar tşkler yorum için.valla cnm çok çekti iyide geldi. Ben balık sevmiyorum ve yıyemıyorum sadece bunu yesem yeter bana.
Kız çocuun bi tarafı şişer. Canın için istemiş..Günah hem aşermişsin azıcık ye
C candy1907 güzelim geçmişler olsun. Hayırlısıyla bırakmayacaktır inşallah seni. Kötü düşünme hiç. Rabbim en güzelini bilendir

Hanımlar benim ikinci hamileliğim , ilk günler iyiydim ama şimdilerde çok fenayim. Mide bulantısı istifra
Allaha hamd olsun . Herşey yolunda olsun da buna da razıyım. Yarın kalp atışı için gideceğim inşaallah Sağlıkla duyarız . Yarın 7 haftamız dolacak. Sizlere arkadaş olmayı istiyorum ama yetişemiyorum. 2 yaşındaki oğlum çok düşkün bana.
Sizlerin hamileliği nasıl gidiyor

Yorgun halsiz

Saol cnm inşallah bırakmaz kanama azaldi ama kramplar devam ediyor arada geliyor agri kesici de verdiler ama devam ediyor

Pisikedii inşallah canın yarın ola Hayır ola
Ay ben cok gıcık oldum avrupa hastanelerine. Geçen ay bacagimda damar tıkanıklığı olmuştu. Findik büyüklügünde tıkanıklık. Bacagim şişmişti baya yürüyemiyordum. Hastane aciline gitmiştim. Düzgün ilgilenmediler. Kan alırken damarimi patlattilar. Serum bile vermediler. Damardaki tıkanıklık için. Sadece günde birdefa kan sulandırıcı iğne. Başka birşey yok. Üstelik hastane doktorlarından azar isittim bunun icin acili gelip bizi niye mesgul ediyorsunuz dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…