2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

ah ah...dü gece ilk kez kaldır yatır denedim...fiyasko maalesef..oğlum normalde 5-6 saat kesintisiz uyuyan çocuk saat bası kaldır yatır yaptı bana.. sersem gibiyim...
sanırım uyku egitiminde de ataklar gibi beklenen doğum tarihine göre hareket edilmeli..bi 15 gün daha gecsin belki tekrar denerim..
aslında uykusunan sıkıntım yok ama memede uyuyakalıyo hep..onu değiştirebilmem lazım ilerisi için.ben işe baslayınca gündüz napar nasıl uyur..offf valla ..

ilk zamanlar zorlanır ama uyur. uykusuzluğa direnemez.

hal mal kalmıyor canım evet gece cok uzun emiyo. Bir de uyumayip birkac kez boyle tekrarladığı oluyo düşün emmemek de kötü ama zorlama zaten anca acikir öyle düşün acikinca emiyo mu peki?

Bizimki şu ana kadar 2-3 defa 10da gece uykusuna yattı.
Tabii ben yatana kadar 1 oluyor.
Sabah 6da uykusunu tam almış bi şekilde uyanınca senin neyine erken uyumak dedim.
Zaten benim uğraşmamla uyumuyor beyefendi, kendi de hoşlanmasa gerek erken uyumadı bir daha.

Ama bu ara ne yazık ki uykuyu 1-1.30a çekti.
Bugün 10.30a kadar uyudu biraz mızıldana mızıldana da olsa.
Yani bu çocuğun gece uykusu 8-9 saat diye kabullendim ben ama saatini tekrar 12 yapmak istiyorum.

Kendimi ve kafamı bi toparlasam uykunun üzerine düşücem ama enerjim yok ona kadar resmen.
Neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum.

Bu konuyu da bi yere bağlayacaktım ama nereye :)
Neyse yaparsın inşallah.

Canım gece max 2 kere uyanan sıpam son 1 haftadır gecede en az 4-5 defa uyanıyor, emiyor emiyor tam uyuyor çığlık çığlığa uyanıyor uykularımız fena, ne oldu anlamıyorum. Denizle Nevanın beklenen doğum tarihleri aynıydı ataktalar mı acaba?

Herkes uyku sorunundan bahsetmis.soyle birsey okudum ne kadar dogru bilemem.gece uyanmalari ve cigliklari bilincli yapiyolar artk.yanlarinda bizi goremedkleri icin.geceleri 4saat araliklarla emzirin diyolar hatta.bizi hissetmk icn emmek istiyolarms.yaplmasi gerekn hemen uyutmaya gecmekmis.yoksa ileride gece aciktim diyen yda yataginizin ortasina yatan cocuga donuseblr

hal mal kalmıyor canım evet gece cok uzun emiyo. Bir de uyumayip birkac kez boyle tekrarladığı oluyo düşün emmemek de kötü ama zorlama zaten anca acikir öyle düşün acikinca emiyo mu peki?
Emiyor acıkınca ama beslenmenin çoğu gece. Öyle olunca da kaka yapıyor sabah ama yapana kadar da zorlanıyor.
Olabilir canım. Baya uzun görünüyor çünkü 17. Hafta atağı. Ama ben bittim yani. Esniyorum tüm gün.

Ayy herkes aynı durumda dün akşam 11de zor uyuttum 2.30 a kadar 7 defa uyandı sonrasında geçici şuur kaybı yaşadığım için sayamadım :) bi ara oturup ağlasam mı dedim aptala döndüm iyice 3-4 gündür. ben de özledim kesintisiz 2 saat uykuyu bilmiyorum nolcak tüm gün uykusuzluktan başım çatlıyor. Yarın istanbula gidicez yerini yadırgayan bir tip benim kız inşallah daha kötü olmaz. Bir de bu aralar gece memeyi almıyor ağlıyor çığlık çığlığa diğer göğsü veriyorum alıyor anlamadım. Sabah ikisini de almadı biberonla sakinleştirip verdim öyle aldı. Bu gece ne olacak bakalım umarım hepimizin kuzuları güzel güzel uyur anneler dinlenir

Kızlarrr bebeğim kızım hasta oldu kan tahlili felen temiz ama hapşırık kuru ölsürük ateş burun tıkalı ateş için calpol kullanıyorum ama öksürük için ne yapmalıyım tecrübeli olanınız bana yardım etsin lütfen son aşımızı 2 aralıkta yaptırdık

Ara sıra başım dönüyor, ne yapacağımı unutuyorum yorgunluktan canım.

Ah be canım 5 6 saat uyuyosa daha ne istiyorsun. Benimki de memede uyuyor ama bu ara hep saat başı kalkıyor saat başı kalkmasa pek önemsemiyorum memede uyumasını.

Bir de şunu yazayım dedim bakıcı kimse gelsin bi uyutsun bakalım bizimki mesela annemde birkaç defa kucağında pışpışla uyudu ondan meme istemiyor tabi. Bakıcısı da geçen gün ayağında salladı uyuttu bir şekilde uyutacaklar yani ben de çok takıyordum kafama da artık bunu takmıyorum gece sık uyanması zombi etti beni sadece

Cok gecmks olsun bi tecrubem yok ama buhar iyi gelir diye dusunuyorum

Gece 12 de uyumasi da biraz gec degil mi canm? Tabi sen bilirsin de bebeklerin en gec 9 a yatmis olmasi gerekiyor ki 10 da buyume hormonlari tavan yapiyor.

Ben de cokkk kafa yoruyordm bensiz napacak ama aynen bi sekilde uyuyorlar. Arkadasim ise basladiginda bebegi daha 2 aylikti, sallaya sallaya bi sekilde uyudu. Bi de gecen kayinvalideme biraktm ben de bikac saat, biz arada muzikle dansla uyuruzanlatmistm oyle uyutmus begumu. Ha 20 dk uyumus o ayri ama demekki uyuyacak bi sekilde diye rahatladm ben de takmayacagim.

Canım çok geç de uyumuyor.
Bu saat oldu uyutmaya uğraşıyorum hâla ama o neye gülsem diye bakıyor.
Oy oy.

Canım çok geç de uyumuyor.
Bu saat oldu uyutmaya uğraşıyorum hâla ama o neye gülsem diye bakıyor.
Oy oy.

Anladin canm. Gerci bebisler yonetiyo bizi zaten nasil isterlerse oyle oluyor :) bizim de degalarca uyandi gece. Bi de misafirlige gitmistik azcik uyku saatini gecirdik yani yarim saat bile degil ama hemen dengesi sasti. Mecbur ben 8:30 evde olmak zorundayim bi yere gitsem de :/ cunku 9 da uyuyoruz en gec biz, gunduz uyumuyoruz gece cok uyaniyoruz bari uyudugu saatleri kacirmayim yoksa o da kayiyo 10-11.

Azcık sabır tatlım şimdi yeni bi düzene alıştırmaya çalışıyorsun sakın pes etme ki sil baştan başlamak zorunda kalmayasın. Böyle böyle kısa sürede alışacak Neva kuzusu annesi de rahat edicek kendisini de mışıl mışıl uykularıyla dinlenecek inşallah

Oh oh oh güzel bi haber bu canım hem farklı bi yerde yaşama böylesine içine sinen bi evde daha rahat uyum sağlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…