- 5 Eylül 2015
- 617
- 339
- 23
- 36
Arada bi geliyo canım dr kırmızı olmadıkça sorun degl dedi .
6+0 bugun zaten muayne eder etmez kalp atisi yok öldumu acaba dedi o soguk kelimeyi kullandi.zaten kendi doktorum deil yarinkendi doktoruma gitcem umarim sonuc degisir tskler ilgilendiginiz icin Rabbim hepimizin yardimcisi olsun ve bizi insafli insanlarla karsilastirsin
Yok canm bende koyuyorum kafayı yatıyorum valla napym aradabi kendime geliyorum kalkyrm isimi yapyrm yatyrmBaşka çocuk var mı ?
Yoksa koy kafayı yat valla
Yok canm bende koyuyorum kafayı yatıyorum valla napym aradabi kendime geliyorum kalkyrm isimi yapyrm yatyrmkeyifliymis ya bayaa
İyi geceler arkadaşlar 6+3 günlügüm migde bulantılarım başladı içtigim suyu bile çıkarıyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Ohoo calş annesi. Allah yardmcn olsun kardeşimYaaa ohhh miss... çıkar tadını. Benim vaktim olmuyor olsa da iş yapıyorum hemen. Oğlan uyusa da iş yapsam diyorum . Tombikkk tospağam benim... annelik bambaşka bir duygu... inan onun bir anne deyişi bütün yorgunluğu mu alıyor. Birde şimdi abi olacak onun heyecanı var... odasını ayırmam gerek.... beni çok iş bekliyor Çokkkkkkk.
Aynen. Ne zaman gecicek yaYorgun halsiz
Aynen. Ne zaman gecicek ya
Canım o yüzden özel sigorta yaptirdik ama kağıtları daha gelmemiş yılbaşı falan girdi araya uzun kalırsam hastane degistircem karnımda kramplar var agri kesici veriyor allahtan yanımda yatan kız tecrübeli de hap isteme serum taksinlar dedi şimdi serumu yedim daha iyiyim yarın bebeğe bakacaklar hayirlisiAy ben cok gıcık oldum avrupa hastanelerine. Geçen ay bacagimda damar tıkanıklığı olmuştu. Findik büyüklügünde tıkanıklık. Bacagim şişmişti baya yürüyemiyordum. Hastane aciline gitmiştim. Düzgün ilgilenmediler. Kan alırken damarimi patlattilar. Serum bile vermediler. Damardaki tıkanıklık için. Sadece günde birdefa kan sulandırıcı iğne. Başka birşey yok. Üstelik hastane doktorlarından azar isittim bunun icin acili gelip bizi niye mesgul ediyorsunuz dediler.
Sevindim caanim iyi olmaniza haberleri verirsin artikCanım o yüzden özel sigorta yaptirdik ama kağıtları daha gelmemiş yılbaşı falan girdi araya uzun kalırsam hastane degistircem karnımda kramplar var agri kesici veriyor allahtan yanımda yatan kız tecrübeli de hap isteme serum taksinlar dedi şimdi serumu yedim daha iyiyim yarın bebeğe bakacaklar hayirlisi
canım ben zencefil şekeri aldım her sabah işe gelirken bir tane yiyorum iyi geliyor istersen bi deneİyi geceler arkadaşlar 6+3 günlügüm migde bulantılarım başladı içtigim suyu bile çıkarıyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
benimkide aynı kardeş ikinci hamileliğim 8. haftamdayım inanılmaz bulantım var çalışıyorum da gözlerim karrarıyor resmen birşey yiyemiyorum çok zor hamilellik bnm için ilkide aynı idi ama kardeşssiz kalmasın diye dayandım Allah yardımcımız olsunHanımlar benim ikinci hamileliğim , ilk günler iyiydim ama şimdilerde çok fenayim. Mide bulantısı istifra
Allaha hamd olsun . Herşey yolunda olsun da buna da razıyım. Yarın kalp atışı için gideceğim inşaallah Sağlıkla duyarız . Yarın 7 haftamız dolacak. Sizlere arkadaş olmayı istiyorum ama yetişemiyorum. 2 yaşındaki oğlum çok düşkün bana.
Sizlerin hamileliği nasıl gidiyor
Cnm fazla kalırsam hastane degistircem özele gidicem burası büyük hastane ama kalabalık ya kimse bilgi vermiyor yurt dışı başka ne olur
Ben neyse yanımda ki Yugoslav kız şu gibi akiyor onada ne fitil ne iğne birsey yok verdikleri küçük bi hap ikimize benim biraz azaldı ama kramplar devam ediyor
Cnm ben hastanedeyim kanama başladı yatıyorum wc ve banyo harici kalmak yok
Kızlar hepinize merhabalar ben malesef düşük yaptım( ALLAH hepinizin bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim kısmet olmadı vardır elbet RABBİMİN bildiği tek tesellim kızım şuan ALLAHIM kızıma sağlıklı uzun hayırlı ömürler versin böyle dua ediyorum hep hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum ALLAHA emanet olun .
Nasıl agri cnm kramp şeklinde mikızlar çok fazla karnım ağrıyor ya korkuyorum bi problem olmasından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?