2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Kesinlikle zaten cok erken o haftalarda sadece kese gorunur..sen kendi dr una git ve guzel haberlerle gel insallah canm Allah hepimizin bebisini korusun

İyi geceler arkadaşlar 6+3 günlügüm migde bulantılarım başladı içtigim suyu bile çıkarıyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Yok canm bende koyuyorum kafayı yatıyorum valla napym aradabi kendime geliyorum kalkyrm isimi yapyrm yatyrm keyifliymis ya bayaa

Yaaa ohhh miss... çıkar tadını. Benim vaktim olmuyor olsa da iş yapıyorum hemen. Oğlan uyusa da iş yapsam diyorum . Tombikkk tospağam benim... annelik bambaşka bir duygu... inan onun bir anne deyişi bütün yorgunluğu mu alıyor. Birde şimdi abi olacak onun heyecanı var... odasını ayırmam gerek.... beni çok iş bekliyor Çokkkkkkk.

İyi geceler arkadaşlar 6+3 günlügüm migde bulantılarım başladı içtigim suyu bile çıkarıyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

İnşaallah 12 haftada geçer... benim ilkinde 15 haftaya kadar sürdü. Bakalım bunda ne zaman geçecek. Allahu teâlâ emeklerimizi zayi etmesin , sağ salim kıcağımıza almayı nasip etsin... Hayırlısyla ....

Ohoo calş annesi. Allah yardmcn olsun kardeşim

Canım o yüzden özel sigorta yaptirdik ama kağıtları daha gelmemiş yılbaşı falan girdi araya uzun kalırsam hastane degistircem karnımda kramplar var agri kesici veriyor allahtan yanımda yatan kız tecrübeli de hap isteme serum taksinlar dedi şimdi serumu yedim daha iyiyim yarın bebeğe bakacaklar hayirlisi

Sevindim caanim iyi olmaniza haberleri verirsin artik

benimkide aynı kardeş ikinci hamileliğim 8. haftamdayım inanılmaz bulantım var çalışıyorum da gözlerim karrarıyor resmen birşey yiyemiyorum çok zor hamilellik bnm için ilkide aynı idi ama kardeşssiz kalmasın diye dayandım Allah yardımcımız olsun

Herkese günaydınn...
Kaç gündür okuyorum ama halsizlik ve bulantıdan yazamıyorum...
C candy1907 geçmiş olsun canım hayırlısıyla atlatırsınız inşallah...
Düşük yapan kardeşim de üzülmesinn Rabbim yerini doldursunn herşeyin hayırlısı...
Ben sabahları iyi oluyorum en azından bişeyler yiyebiliorum ama akşam 6 dan sonra fenayım yanma, bulantı, şişkinlik... Biran önce hamileliğin zevkli kısmına geçelim inşaAllah

Ayyyy çok üzüldüm senin adına ya. Kendine çok dikkat et inş herşey düzelir . Yorma kendini
Çook geçmiş olsun.dualarım seninle

kızlar çok fazla karnım ağrıyor ya korkuyorum bi problem olmasından

Çok geçmiş olsun ((((
Allah yerini tez Zaman'da doldursun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…