2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Günaydın kızlar ben halla aynı hastanedeyim bebek nasıl bilmiyorum daha bakmadila bile benden kan alıp duruyorlar

Günaydın kızlar ben halla aynı hastanedeyim bebek nasıl bilmiyorum daha bakmadila bile benden kan alıp duruyorlar

Canım anlamadım, 2 gündür nasıl anlamazlar ne olduğuna bakmazlar,çok şaşırtıcı bir durum. Ya acil birşey varsa, neden kadın doğumu çağırıpta bir bebeğe bakmıyorlar ki,töbe töbe düşür diye mi bekliyorlar. ay çok gıcık oldum. Bunu uygun bir dille söyleme şansınız yok mu? Türkiyede biliyorsunuz,doktorlardan daha çok şey biliyoruz biz işlerine falan çok pis karışıyoruz. Türk genini kullansana

Günaydınn , ya ben akşam çok yoğurt yedim sanırım balgam yaptı suan midemi bulandırıyor ve çıkmıyor sizce ne yapmalıyım

Ben sadece ilk muayene alttan olmustm o da cok kicuk oldugundan alttan bile gorunmedi gerek de yokms yani.. 5 hafta bittikten sonra hic alttan olmadm kendi dr um hem karindan bakti her seyi de saglikli olarak gordk cok sukurr

Benim dr 12 haftadan sonra karından bakıcak mış

günaydınlar ben dünkü mesajımdan sonra muayene için gittim. Kan tahlilleri ve ilk muayene kalp atışını dinleme heyecanı hepsini bir arada çıkardım. Doktordan karından bakmasını rica ettim. keseyi gördüm ve kalp atışlarını duyduk. Şimdilik bulantılar dışında bir sorunumuz yok.Dün 7+0 göründü sanırım 3 gün doğum tarihini geriye ötelemem gerekiyor . Kasımdaki son adetim ilk 3 gün leke şeklinde devam etmişti. Leke başlangıcını düşünmek gerekiyordu galiba.

Cnm dedim bebeği görmek istiyorum iyi mi diye yanımda kk kız da istiyo ultrasonu eve giderken yapacaklarmis kan aliyorlar orda görüyorlar herhalde inan domuz gibiler birsey sormuyor sun zaten

canlar ben de dün hastaneye gittim. 6+0 dık ultrasında 6+1 çıktık. kese boyutumuz 1.13 cm çıktı. bebek nokta kadardı :) doktorum agustos sonuna doğacağını söyledi inşallah o günleri görürüz :) herşey normal. ilişki yasak 3 ay dolana kadar. kalp atışı için 10 15 gün sonra birdaha gel dedi. dikiş yerime baktı gayet güzel dedi. onun doğurttuğu oglum da yanımızdaydı çok güzel bir duygu bu :) şimdilik sadece folik yeter dedi. kalbini duyunca test yapıcam önce canlansın dedi. bizden böyle bu da fotografımız :)

Eklentiler

• FB_IMG_1452187629925.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 60
yok canım sürekli devam eden biraz adet sancısı gibi
Bende de Aynen adet sancısı gibi ve bıçak saplanır gibi bir sancı. Hep devam etmiyor ama gün içinde mutlaka oluyor. Ve karnımda çok şişlik var. Hani adet ya da gaz şişliği gibi. Zaten iştahsızlık, yorgunluk, bulantı da var. 9.30 da uyandım, henüz kahvaltı yapmadım. Hala iştah yok

Kızlar elevit kullanan var mı?
Benim çok bulantılarım var. O hap da berbat kokuyor. Çok zor içiyorum. Siz nasıl kullanıyorsunuz
Ben de kullanıyorum bu berbat vitamini. Çok kötü kokuyor. Benim de midem bulanıyor içerken. Nefes almadan yuruveriyorum. Kuzenlere koklattım cips gibi kokuyor dediler

bu arada black_hayit bir de biri daha sormuştu sanırım Levent Hoca nın muayenesi 75 tl olmuş

Benimde 3 te randevum var 6+1 bugün. Senin ultrason foton fikir verdi bana bende bebeğimi görürüm inş. Çok heyecanlıyım..kap atışını da görürmüyüz acaba

gece_34 canım alttan baksak görürüz ama ben bakmak istemiyorum dedi :) ben baksamıydık falan dedim delimisin ne gerek var dedi

benim bebek beyaz noktaydı minicikti ben yaklaştırmasını isteyince böyle keseye yapışık gibi virgülümsü bişey gördüm :) doktor yolk sac falan da grdü gösterdi ama ben göremedim

Hayırlı olsun tatlım.

Cnm dedim bebeği görmek istiyorum iyi mi diye yanımda kk kız da istiyo ultrasonu eve giderken yapacaklarmis kan aliyorlar orda görüyorlar herhalde inan domuz gibiler birsey sormuyor sun zaten

Anladım canım,çok kolay gelsin.

Çok sevindim, hadi inş kalp atışlarını da görürseniz tamamdır.

Kahvaltı et mutlaka,yoksa midemde ne varsa çıkartıyorum ben.

Ben de kullanıyorum bu berbat vitamini. Çok kötü kokuyor. Benim de midem bulanıyor içerken. Nefes almadan yuruveriyorum. Kuzenlere koklattım cips gibi kokuyor dediler

Premesisi kullanıyorum şuanda o çok ideal geldi,ve tüm değerlerim güzel çıktı.

Benimde 3 te randevum var 6+1 bugün. Senin ultrason foton fikir verdi bana bende bebeğimi görürüm inş. Çok heyecanlıyım..kap atışını da görürmüyüz acaba
İnş sende görürsün bugün,satınla tam orantılı gittiyse,vajinal kalp atışı kesin görünür. Hadi güzel haberlerini bekliyoruz.

bak bu iki foto yanyana. biri uzaktan biri yakından. bak sağdakinde nokta gibi soldakinde virgül yaklaştırınca

Eklentiler

• 20160108_112322.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…