2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar torch paneli testinizi yaptırdınız mı?sağlık ocağı yapmadı.hastaneye gittim 313tl dedi bugün.

nymeria-burcu canım bakalım cinsiyeti önce sen öğreneceksin. uyuşacak mı bakalım ikisinin cinsiyetleri

Kızlar torch paneli testinizi yaptırdınız mı?sağlık ocağı yapmadı.hastaneye gittim 313tl dedi bugün.

Yok canım o testi ben yapmadım,nedir hiç bilmiyorum.

nymeria-burcu canım bakalım cinsiyeti önce sen öğreneceksin. uyuşacak mı bakalım ikisinin cinsiyetleri

Hadi bakalım, yanlız ben o kese şöyleydi,böyleydi şeylerine çok inanmıyorum. Çin takvimine baktım erkek görünüyor. Çok etkisinde kalmak istemedim tabi ama ben erkek hissediyorum. Bakalım ne göreceğiz. Aslında kız çocuğum olsun da isterim. Sağlıklı olsunda tabi,ama ben erkek hissediyorum. Hayırlısı bakalım.

Kızlar moralim cok bozuk mahvoldum bugun kslp atısı için gıttım kese yolk hrpsi var bebek yok cok kotuyum alttan baktı hemde buna rağmen

Kızlar moralim cok bozuk mahvoldum bugun kslp atısı için gıttım kese yolk hrpsi var bebek yok cok kotuyum alttan baktı hemde buna rağmen
Dur canım sakin ol.once kese görünür.bebek canlanacak görülecek bunun vakti vardır.en son da kalp atısı duyulur.son adet tarihin kaç canım?

Ay ne guzel haberlerr sevindm adina.. Kalp atisi da duyulms oh miss..

Peki dr yorum yapmadi mi? Hayir zaten once kese gorunur bebek gorunmez belki gec dollenme var kese yeni olustu canm olumsuz dusunmek icin cok erken sakin ol lutfenn

Dur canım sakin ol.once kese görünür.bebek canlanacak görülecek bunun vakti vardır.en son da kalp atısı duyulur.son adet tarihin kaç canım?
Sat 13 tu dıye biliyrm dusun normalde 8 olmalıydı vajinal ultrasyonda 5 bucuk haftalık gozukuyor 15 gun snra gel dedı

bana da çin takviminde kız diyor benim içime de kız gibi doğuyor ama bilemiyorum tabi belki çok istediğimdendir :)

merhaba kızlar yazdıklarını en baştan okudum 3 günümü aldı =) ben de ağustos annesi olacağım galiba.. allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah :)
bir kaç sorum olucaktı benim sat 27 kasım, 31 aralıkta hamile olduğumu öğrendim 2 ocakta doktora gittim. keseyi görmemiz yeter dedi. alttan muayene yaptı o kese büyük satı 21 e alıcam 6 haftalık dedi. sizce neden böyle olmuştur?

Ya adetten hemen önceki hafta hamile kaldın üstüne gördün ya da adetten hemen sonra hamile kaldın erken döllenme oldu:))

canın 15 gün bekleymeye ceksin o yüzden başka bir doktora daha görün benimde doktorum gormedi biliyorsunuz bi gün sonra başka doktora gittim göründü moralini bozma lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…