Kızlar torch paneli testinizi yaptırdınız mı?sağlık ocağı yapmadı.hastaneye gittim 313tl dedi bugün.
nymeria-burcu canım bakalım cinsiyeti önce sen öğreneceksin. uyuşacak mı bakalım ikisinin cinsiyetleri
Dur canım sakin ol.once kese görünür.bebek canlanacak görülecek bunun vakti vardır.en son da kalp atısı duyulur.son adet tarihin kaç canım?Kızlar moralim cok bozuk mahvoldum bugun kslp atısı için gıttım kese yolk hrpsi var bebek yok cok kotuyum alttan baktı hemde buna rağmen
Korkma lütfen. Doktor ne derdi peki?Kızlar moralim cok bozuk mahvoldum bugun kslp atısı için gıttım kese yolk hrpsi var bebek yok cok kotuyum alttan baktı hemde buna rağmen
günaydınlar ben dünkü mesajımdan sonra muayene için gittim. Kan tahlilleri ve ilk muayene kalp atışını dinleme heyecanı hepsini bir arada çıkardım. Doktordan karından bakmasını rica ettim. keseyi gördüm ve kalp atışlarını duyduk. Şimdilik bulantılar dışında bir sorunumuz yok.Dün 7+0 göründü sanırım 3 gün doğum tarihini geriye ötelemem gerekiyor . Kasımdaki son adetim ilk 3 gün leke şeklinde devam etmişti. Leke başlangıcını düşünmek gerekiyordu galiba.
Kızlar moralim cok bozuk mahvoldum bugun kslp atısı için gıttım kese yolk hrpsi var bebek yok cok kotuyum alttan baktı hemde buna rağmen
Sat 13 tu dıye biliyrm dusun normalde 8 olmalıydı vajinal ultrasyonda 5 bucuk haftalık gozukuyor 15 gun snra gel dedıDur canım sakin ol.once kese görünür.bebek canlanacak görülecek bunun vakti vardır.en son da kalp atısı duyulur.son adet tarihin kaç canım?
8 dgl 5 bucuk gozukuyor dedı 15 gun snra gel dedı bska dra mı gtsemPeki dr yorum yapmadi mi? Hayir zaten once kese gorunur bebek gorunmez belki gec dollenme var kese yeni olustu canm olumsuz dusunmek icin cok erken sakin ol lutfenn
15 gun snra gel gozukmezse bos gebelık defıKorkma lütfen. Doktor ne derdi peki?
Hadi bakalım, yanlız ben o kese şöyleydi,böyleydi şeylerine çok inanmıyorum. Çin takvimine baktım erkek görünüyor. Çok etkisinde kalmak istemedim tabi ama ben erkek hissediyorum. Bakalım ne göreceğiz. Aslında kız çocuğum olsun da isterim. Sağlıklı olsunda tabi,ama ben erkek hissediyorum. Hayırlısı bakalım.
Canım 6.haftadan önce bebek görülmüyor panik yapma.15gun sonra demesi hem bebegi görüp hem kalp atışlarını dinlemek içindir.8 dgl 5 bucuk gozukuyor dedı 15 gun snra gel dedı bska dra mı gtsem
Ya adetten hemen önceki hafta hamile kaldın üstüne gördün ya da adetten hemen sonra hamile kaldın erken döllenme oldu:))merhaba kızlar yazdıklarını en baştan okudum 3 günümü aldı =) ben de ağustos annesi olacağım galiba.. allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah :)
bir kaç sorum olucaktı benim sat 27 kasım, 31 aralıkta hamile olduğumu öğrendim 2 ocakta doktora gittim. keseyi görmemiz yeter dedi. alttan muayene yaptı o kese büyük satı 21 e alıcam 6 haftalık dedi. sizce neden böyle olmuştur?
Hep öyle derler bunlar.karsımdaki ne düşünür,yıkılır mı demezler.sakin ol canım.sabırlı ol.hayırlısını iste.geç döllenmedir satı tutmuyorsa gebeliğin.15 gun snra gel gozukmezse bos gebelık defı
Ben de kullanıyorum bu berbat vitamini. Çok kötü kokuyor.Benim de midem bulanıyor içerken. Nefes almadan yuruveriyorum. Kuzenlere koklattım cips gibi kokuyor dediler
canın 15 gün bekleymeye ceksin o yüzden başka bir doktora daha görün benimde doktorum gormedi biliyorsunuz bi gün sonra başka doktora gittim göründü moralini bozma lütfenKızlar moralim cok bozuk mahvoldum bugun kslp atısı için gıttım kese yolk hrpsi var bebek yok cok kotuyum alttan baktı hemde buna rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?