- 30 Aralık 2014
- 570
- 942
- 103
Ayy ne güzel yaa. Ben de hamilelikten önce diyetteydim ama bünye kaldırmadı. Diyeti bıraktım ve sonraki ay hamiş olduğunu öğrendimHatunlar bende hamilelik öncesinde 12 kg vermiştim
62,5 ile başladım hamişliğe şuanda 63,5 kg
ama bu 1 kilo, kilo değil bence, regl öncesinde de tartıda yaklaşık 1 kg fazla çıkardım
ödem bunlar ödem
Bebişlerimiz sağlıklı olsunlar da. Tabii ki bizim de sağlıklı olmamız için kilo önemli. Ama maaşallah ne güzel vermişsin.Ben 66 ile kaldım 68 im canım... İlk hamileliğimde 22 civarı alıp 27 kg geri verdiğim için şimdilik sorun etmiyorum
Sağlıklıysanız sorun yok Can'ım. Ben çok iştahsızlık çektim. Salçalı yağlı yemekler yiyemedim. Yeni yeni iştahım düzeldi. Ama midem küçülmüş sanırım küçük porsiyonla doyuyorum. Yesem de isteksiz yiyordum. Bir de bu akşam yemeği 5 gibi yedim. Yarına kadar acıkmam. Yatana kadar meyve yerim süt içmeye çalışırım. Önceden olsa 5 de yedikten sonra yatana kadar gene acıkır ve yerdim. Durum bundan ibaret.Eyvah kilo konusu olmayaydı eyiydi ben 55 ile hamile kaldım su an 60 kiloyum gidişat iyi degil herhalde 80 ile dogururum ogluma hamileykende 52 kilo ile hamile kalıp 74 ile 7,5 aylık dogurdum.Ben hep çok kilo alıyorum nasıl başarıyorsunuz kilo almamayı?
neye dayanarak böyle bişey söylemişler acaba?? eskiler ne tuhaf, herşeye bir kulp bulmuşlar resmen.. merhamet içten gelen birşeydir, çocuğunun cinsiyetiyle nasıl bir alakası var bilemedim ben..İyi akşamlar güzeller. Haftaya Dr randevum varZ hayırlısıyla inşallah cinsiyet kesinleşecek. Erkek demişti ama kesin değildi..biz bi umutla kız bekliyoruz hala
Bir kaç gündür Can'ım çok saçma bir mevzuya sıkkın ve kafama baya bi taktım! Kızı olmayanın merhamet duygusu tam uyanmamıştır derler. Açıkcası ben bu söze çok çok katıldığım için biraz içerledim buna galibaRabbim hayırlısını versin inşallah
Amin canım inşallah,hakkımızda hayırlısı neyse o olsun yeterki sağlıklı vicdanlı evlat olsunlar canımız onlar bizim.
Erkekmis bizim sipacik
Ağustos annesi olarak kısmetse benimde kızım olucak. Çok güzel bir duygu allahım isteyen herkese nasip etsin
Canımm ilk kez anne olacakları korkutmak istemem ama ben hem lohusa depresyonu yaşadığım için doğum sonrası nerdeyse sadece su içtim evdekileri kandırıyodum yedim yedim diye bir de uykusuzluk aldı kiloları götürdüBebişlerimiz sağlıklı olsunlar da. Tabii ki bizim de sağlıklı olmamız için kilo önemli. Ama maaşallah ne güzel vermişsin.
Bizimde kizimiz geliyor kismetse teyzeleri
Kepekli makarnalar var onlardan al bari, pilav istiyorsa canında bulgur pilavı ye bari. Tost için bende çavdar ekmeği yada tam buğday ekmeği yapıyorum artık. Ama sabahları şu pof poğoçaları hala bırakamıyorum.
Bende 57 ile gebe kaldım,şuan 59 um,(son 2 hafta yiyorum diye oldu buda).
Bizimde kizimiz geliyor kismetse teyzeleri
Ayy canim puf yumuşak poğaça çekti .yarina yapayim .ilk haftalar hep hamur isi yedim .başka canim istemiyordu .durmadan acikiyirdum.hamur isi yemeden doymuyorum .şimdi de çok acikiyorum.doğumdan sonra veriliyor .emzirince .
Ay hayirli ugurlu olsun prensesinBizimde kizimiz geliyor kismetse teyzeleri
Evet ilk yasayan bebegim kismetse ,bizdede herkezin icine erkek doguyordu ama kizimiz olucakmis kismetse ,seninde gozun aydin arkadasim hayirlisi ile kucagimiza almayi nasip etsin allahim hepimizeKızlar okadar az ilerliyorki topikte senide erkek haberiyle beklemiştim.
Hayırlı olsun Can'ım gözün aydın . Sağlıkla doğsun inşallah . Benimkide kız . Senin ilk çocukmu ??
Sagolasin teyzesi ,en kisa zamanda seninde ogrenmen dilegi ileAy hayirli ugurlu olsun prensesin
Icine dogmustu seninde ,tesekkurederiz teyzesiGözün aydın canım,kısmetiyle bereketiyle gelsin inş.
Ayyyyy deme, çok güzel oluyo poğoçalar yaaaa. Benimde mide yanmasına en iyi hamur işi geliyor diye hep yiyorum.
Kızlar mideleriniz ne durumda, benim öğürme tam gaz, şimdilik kusmuyor gibiyim. Artık geçmesi lazım dimi.
Evet ilk yasayan bebegim kismetse ,bizdede herkezin icine erkek doguyordu ama kizimiz olucakmis kismetse ,seninde gozun aydin arkadasim hayirlisi ile kucagimiza almayi nasip etsin allahim hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?