2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    391
Ayy ne güzel yaa. Ben de hamilelikten önce diyetteydim ama bünye kaldırmadı. Diyeti bıraktım ve sonraki ay hamiş olduğunu öğrendim

Evet evet bunlar hep ödem canım
 
Ben 66 ile kaldım 68 im canım... İlk hamileliğimde 22 civarı alıp 27 kg geri verdiğim için şimdilik sorun etmiyorum
Bebişlerimiz sağlıklı olsunlar da. Tabii ki bizim de sağlıklı olmamız için kilo önemli. Ama maaşallah ne güzel vermişsin.
 
Sağlıklıysanız sorun yok Can'ım. Ben çok iştahsızlık çektim. Salçalı yağlı yemekler yiyemedim. Yeni yeni iştahım düzeldi. Ama midem küçülmüş sanırım küçük porsiyonla doyuyorum. Yesem de isteksiz yiyordum. Bir de bu akşam yemeği 5 gibi yedim. Yarına kadar acıkmam. Yatana kadar meyve yerim süt içmeye çalışırım. Önceden olsa 5 de yedikten sonra yatana kadar gene acıkır ve yerdim. Durum bundan ibaret.
Haa bir de iştahım yerine geldi ve ben normalde yemeyi seven biri olduğum için sanırım artık kilo alırım ve 80 i bulurum doğumda
 
neye dayanarak böyle bişey söylemişler acaba?? eskiler ne tuhaf, herşeye bir kulp bulmuşlar resmen.. merhamet içten gelen birşeydir, çocuğunun cinsiyetiyle nasıl bir alakası var bilemedim ben..
 
Bebişlerimiz sağlıklı olsunlar da. Tabii ki bizim de sağlıklı olmamız için kilo önemli. Ama maaşallah ne güzel vermişsin.
Canımm ilk kez anne olacakları korkutmak istemem ama ben hem lohusa depresyonu yaşadığım için doğum sonrası nerdeyse sadece su içtim evdekileri kandırıyodum yedim yedim diye bir de uykusuzluk aldı kiloları götürdü
 
Ben 59 la hamile kaldım ve 2 ay içinde 5 kilo alıp 64 kilo oldum . Ama allahtan bu son 2 ayda daha almadım hala 64kiloyum , sizce çokmu kızlar ? Bu haftalara göre ???
 

Ayy canim puf yumuşak poğaça çekti .yarina yapayim .ilk haftalar hep hamur isi yedim .başka canim istemiyordu .durmadan acikiyirdum.hamur isi yemeden doymuyorum .şimdi de çok acikiyorum.doğumdan sonra veriliyor .emzirince .
 
Bizimde kizimiz geliyor kismetse teyzeleri

Gözün aydın canım,kısmetiyle bereketiyle gelsin inş.

Ayy canim puf yumuşak poğaça çekti .yarina yapayim .ilk haftalar hep hamur isi yedim .başka canim istemiyordu .durmadan acikiyirdum.hamur isi yemeden doymuyorum .şimdi de çok acikiyorum.doğumdan sonra veriliyor .emzirince .

Ayyyyy deme, çok güzel oluyo poğoçalar yaaaa. Benimde mide yanmasına en iyi hamur işi geliyor diye hep yiyorum.

Kızlar mideleriniz ne durumda, benim öğürme tam gaz, şimdilik kusmuyor gibiyim. Artık geçmesi lazım dimi.
 
Kızlar okadar az ilerliyorki topikte senide erkek haberiyle beklemiştim.
Hayırlı olsun Can'ım gözün aydın . Sağlıkla doğsun inşallah . Benimkide kız . Senin ilk çocukmu ??
Evet ilk yasayan bebegim kismetse ,bizdede herkezin icine erkek doguyordu ama kizimiz olucakmis kismetse ,seninde gozun aydin arkadasim hayirlisi ile kucagimiza almayi nasip etsin allahim hepimize
 
Icine dogmustu seninde ,tesekkurederiz teyzesi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…