Kizlar cahillikten ne kdr gunaha girdiklerin farkinda degiller bu konuyla ilgili peygamber efendimiz zamaninda ayni soylentiler olmus SAV bir sozu var arastirin okuyun iciniz cok rahatliycak tam anlatamam simdi siz kendiniz okuyun hatta oyle soyleyenlere kizmaktan cok uzulceksiniz isledigi gunah o kdr buyuk ki farkinda degillerMerhaba Can'ım , benimde etrafımda birkaç dengesiz Can'ımı çok sıktı , ayyyyy yinemii kızz tühhhhh ,3 tane kızda çoookk yaaa, vah vah neyse bidahakine gibi laflar ,sinirim zıp zıp zıpladı kaç gün. Allahtan eşim o konuda çok iyi ve bana en büyük destek ,değilse dibe vururdum inan.
Allah ıslah etsin öylelerini
15 haftam 67 basladim 71 kiloyum dr cildirdiinKızlar kaç kg ile hamile kaldınız? Şimdikaç kilosunuz ve kaçıncı haftanız?
Ben 13+2 69 ile hamiş kaldım. 66 kg yim. Bakalım sonumuz ne olcek?
Canim 4 lu test için kan verdim bugün ben sonucu cuma ogrenecegim cinsiyeti hala ogrenemedikKızlar Günaydın bugünde ikili test için şişli etfale gidicem inşallah yapabilirler artık çok sıkıldım bu konudan yaa
Canım ben ikili testimden sonra öğrendim cinsiyetCanim 4 lu test için kan verdim bugün ben sonucu cuma ogrenecegim cinsiyeti hala ogrenemedik
Adanur hamilieliğinde kilo almadıysan erkektir bebeğin
Bende ilk hamileligimde 7.ayda öğrendim cnm oyuzden aliskinim gostermiyor yineBurda öğrenemeyenler neyse yine daha 15 Li haftalarda. Yedinci ayını doldurup öğrenemeyen arkadaşım var
Cinsiyeti kesinleşen arkadaşlar gözünüz aydın. Hayırlısıyla zamanlıca ve sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
oslem_dr merhamet muhakkak ki içten gelen bir şey. Bu sözü tam olarak neye dayanarak söylemişler bende bilmiyorum arkadaş toplantısında kayınvalidelerden konu açıldı. 4 arkadaşımın kv sinin kızı yok. Gelinlerine davranış şekilleri ve tutumları birbirine o kadar benzer ki. Empati kuramıyorlar sanki. Aynı şekilde kızı olanların da davranışları benzer. Gerçi kişilik özelliğiyle de bağlantılı bu durum ama..yinede dikkat çekiyor.
hayalimsin1 yine mi kız diyenlere 'ben çok mübarek bir insan olduğumdan,Rabbim beni çok sevdiği için bana 3 kız verdi! Bu şerefe ulaşamayanlar düşünsün' de! Kilolara gelince 4 ayda 5 kilo çok değil.
K kucukmeleklerim efendimizle ilgili bahsettiğin mevzu 'oğulları yaşamıyor. Soysuz(haşa!!) dedikleri olaydan mı bahsediyorsun? İnsanoğlu gerçekten unutuyor! Şükürsüzleşiyoruz! (Ben de dahil! ) daha çok teşekkür etmeliyiz! Daha çok sadaka vermeliyiz! Daha çok güler yüz gösterip daha çok güzel söz söylemeliyiz! Daha çok iyilik yapıp daha çok dürüst davranmalıyız! Anne olmak bunu gerektirir! Biz ne kadar naif zarif ve düzgün davranışlı olursak evlatlarımız da o yönde olur.
ErdeminE lohusalik mevzularına hiiiiiç girmeyelim! Kabuslu iğrençli berbatlı tiksinçli hatta çok kötü biri!
Bende ilk hamileligimde 7.ayda öğrendim cnm oyuzden aliskinim gostermiyor yine
Ben devlet hastahanesinde yaptirdim.Kan verilerek yapılıyor. ÜcretsizAranızda 4'lü test yaptıran varmı?Kan tahliliyle mi yapılıyor?Nasıl oluyor bir de ücretleri nedir?
Bilgi verebilecek birileri var mı?
valla burayı erkekler bastı
Hadi gözün aydın canım öğrendindarısı ben gibi öğrenemeyenlere sağlıklı olsunlarda inşallah
Hadi yaaaaaa,bak sen sıpaya,gösterdi en azından bu sefer.
Gözünüz aydın kızlar . Allah sağlıkla kavuştursun inşallah
Ayy sana yazıyorum diye başkasına alıntı yapmışım canım hayırlı olsun inşallah oğluşun... Seninkini kıza benzetmemişmiydi doktor yanlış mı hatırlıyorumCok sagolun kizlar. Saglikla kucagimiza aliriz insallah hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?