2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Burda öğrenemeyenler neyse yine daha 15 Li haftalarda. Yedinci ayını doldurup öğrenemeyen arkadaşım var

Kizlar cahillikten ne kdr gunaha girdiklerin farkinda degiller bu konuyla ilgili peygamber efendimiz zamaninda ayni soylentiler olmus SAV bir sozu var arastirin okuyun iciniz cok rahatliycak tam anlatamam simdi siz kendiniz okuyun hatta oyle soyleyenlere kizmaktan cok uzulceksiniz isledigi gunah o kdr buyuk ki farkinda degiller Nicolitaa

Benimde cok yogun bu aralar kizimin sinavi var 3 tane ona calisiyoruz kucuk kizimi bugun cok ihmal ettim baba si ilgilendi isten gelince burda bide okullar tatil kuran kursuna gidiyor kuzum butun gun yogunduk onla butun gun qyaktaydim yarim saat oldu uzanali hic halim kalmamis yatama bi gidebilsemm

Cinsiyeti kesinleşen arkadaşlar gözünüz aydın. Hayırlısıyla zamanlıca ve sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
oslem_dr merhamet muhakkak ki içten gelen bir şey. Bu sözü tam olarak neye dayanarak söylemişler bende bilmiyorum arkadaş toplantısında kayınvalidelerden konu açıldı. 4 arkadaşımın kv sinin kızı yok. Gelinlerine davranış şekilleri ve tutumları birbirine o kadar benzer ki. Empati kuramıyorlar sanki. Aynı şekilde kızı olanların da davranışları benzer. Gerçi kişilik özelliğiyle de bağlantılı bu durum ama..yinede dikkat çekiyor.
hayalimsin1 yine mi kız diyenlere 'ben çok mübarek bir insan olduğumdan,Rabbim beni çok sevdiği için bana 3 kız verdi! Bu şerefe ulaşamayanlar düşünsün' de! Kilolara gelince 4 ayda 5 kilo çok değil.
K kucukmeleklerim efendimizle ilgili bahsettiğin mevzu 'oğulları yaşamıyor. Soysuz(haşa!!) dedikleri olaydan mı bahsediyorsun? İnsanoğlu gerçekten unutuyor! Şükürsüzleşiyoruz! (Ben de dahil! ) daha çok teşekkür etmeliyiz! Daha çok sadaka vermeliyiz! Daha çok güler yüz gösterip daha çok güzel söz söylemeliyiz! Daha çok iyilik yapıp daha çok dürüst davranmalıyız! Anne olmak bunu gerektirir! Biz ne kadar naif zarif ve düzgün davranışlı olursak evlatlarımız da o yönde olur.
ErdeminE lohusalik mevzularına hiiiiiç girmeyelim! Kabuslu iğrençli berbatlı tiksinçli hatta çok kötü biri!

Aynen öyle canım benim :)

Bende ilk hamileligimde 7.ayda öğrendim cnm oyuzden aliskinim gostermiyor yine

Can'ım göstermeyenler genelde kız dır derler ama , benim maşallah son ikisi bacakları okadar açıktıki gözümüze gözümüze soktular :)))) ilk kızım da Tr de yaşıyordum Alanya'da oradaki doktor bana 7 aya kadar ,yüzde 90 % erkek demişti ve biz herşeyi mavi almıştık . Sonra küt yüzde 90 kız dedi . O gün o doktora okadar sinirlendimki aynı gün içinde 2 ayrı doktora daha gitmiştim kız dedi Avrupa'ya döndüm buradaki doktorda kız diye kesinleştirdi. Bakıyorumda şöyle genelde yanlış tahminler Tr de yaşanıyor gibi . yine seni allahtan çelişkide bırakmamışlar .

valla burayı erkekler bastı

Hadi gözün aydın canım öğrendin darısı ben gibi öğrenemeyenlere sağlıklı olsunlarda inşallah

Hadi yaaaaaa,bak sen sıpaya,gösterdi en azından bu sefer.

Gözünüz aydın kızlar . Allah sağlıkla kavuştursun inşallah

Cok sagolun kizlar. Saglikla kucagimiza aliriz insallah hepimiz

Günaydınnn bugün topiği ben açıyorum hiç uyuyamadımm desem yeridir... Gıccık bir öksürük yerleşti kaldı kaç gündür nasıl geçer napmalıyım hiç bilmiyorum

Günaydın geçmiş olsun hemencik toparlarsiniz inşaAllah.
Gece bende uyuyamadim. Bazen çok uykum olsa da gece uyuyamiyorum malesef
Bir de ateşler basmaya başladı bakalım son aylar napacagiz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…