2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Hayırlısıyla saglıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alalımda bir şekilde veririz

Ben 59 la hamile kaldım ve 2 ay içinde 5 kilo alıp 64 kilo oldum . Ama allahtan bu son 2 ayda daha almadım hala 64kiloyum , sizce çokmu kızlar ? Bu haftalara göre ???
Sende benüm gibisin takma bosver saglıklı besleniyorsan çocuga faydası olacak şeyleri yiyorsan çokta umursama bende 6 kilo aldım

Günaydın hanımlar...
Cinsiyet öğrenenlerin gözü aydın.
Güzel bir hamilelik geçirir ve sonrasında da loğusalık dönemini sıkıntısız atlstırsınız inşallah.

B Began canım ben listeye eklenmek için hiç bir bilgimi vermediğim halde eksiksiz (ama yanlış) olarak tüm bilgikerim yazıyor listede. Nasıl oldu bu?

Günaydın hanimlar
Çok halsizim kalkıp birseyler yesem iyi olacak ama bir o kadar da İştahsizim ya da usengec Canim hiiic Birsey Yapmak İstemiyor

Bu arada 4lü testi niçin yaptırıyorsunuz??

İkili testte risk yüksek çıkmadıysa ve ensr kalınlığı ölçümü normalse üçlü dörtlü teste gerek yok diye biliyorum.

Günaydınn cinsiyet öğrenen anneler hayırlı olsun hepinize :) benim bi daha ki randevum 1martta. İnşallah o zaman öğreniriz bizde. Ama devlet hastanesine gittiğim için ultrasonu pek iyi göstermiyor. Yani cinsiyet ögrenemeyebilirim :))

Gözün aydın. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Maşallah size,çok sevindim kızçene,inş allahım kucağımıza almayı da nasip eder.

Çok teşekkür ederimmm. bir oğlum vardı birde sağlıklı sıhhatli kızımızı da kucağımıza alırız inşallah
boyumuzda 15 cm olmuş inşallah abisi gibi uzun boylu olur bana benzemez :) şimdilik herşey yolunda çok şükür

Günaydın canım devlet hastanesine bitane arkadaşım gidiyo 6. ayında hla görememişler çok morali bozuk hiç bişey almaya başlayamadığı için

Mrb bende casual cadillac travel sistem beğendim çok mu ağır sizce oğlumda pierre cardin in bi arabasını kullanmıştım ki çok uzun süre kullandım oğlum arabayı çok seviyordu bundada iyi bişey almak istiyorum kullanan birinin fikrini almak isterim

Sütün oluyor muydu peki

Ben 59 la hamile kaldım ve 2 ay içinde 5 kilo alıp 64 kilo oldum . Ama allahtan bu son 2 ayda daha almadım hala 64kiloyum , sizce çokmu kızlar ? Bu haftalara göre ???
Bence zayıf hamile kaldıgın için cok değil her ay bır kılo gıbı ama ndan sonra daha dıkkatlı olursun son aylarda oldukca alacagız zaten

Sanki faha ıyı gıbıyum bazen aksamları kusuyorum ama nadir gaz sancım cok oluyor sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…