Hayırlısıyla saglıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alalımda bir şekilde veririzSağlıklıysanız sorun yok Can'ım. Ben çok iştahsızlık çektim. Salçalı yağlı yemekler yiyemedim. Yeni yeni iştahım düzeldi. Ama midem küçülmüş sanırım küçük porsiyonla doyuyorum. Yesem de isteksiz yiyordum. Bir de bu akşam yemeği 5 gibi yedim. Yarına kadar acıkmam. Yatana kadar meyve yerim süt içmeye çalışırım. Önceden olsa 5 de yedikten sonra yatana kadar gene acıkır ve yerdim. Durum bundan ibaret.
Haa bir de iştahım yerine geldi ve ben normalde yemeyi seven biri olduğum için sanırım artık kilo alırım ve 80 i bulurum doğumda
Sende benüm gibisin takma bosver saglıklı besleniyorsan çocuga faydası olacak şeyleri yiyorsan çokta umursama bende 6 kilo aldımBen 59 la hamile kaldım ve 2 ay içinde 5 kilo alıp 64 kilo oldum . Ama allahtan bu son 2 ayda daha almadım hala 64kiloyum , sizce çokmu kızlar ? Bu haftalara göre ???
Bende 2 hafta sonra yaptıracagımda merak ettim nasıl birsey diye.Bilgi içinçok tesekkkürlerBen devlet hastahanesinde yaptirdim.Kan verilerek yapılıyor. Ücretsiz
Günaydın güxel bebiş anneleriGünaydın hanimlar
Çok halsizim kalkıp birseyler yesem iyi olacak ama bir o kadar da İştahsizim ya da usengecCanim hiiic Birsey Yapmak İstemiyor
Bu arada 4lü testi niçin yaptırıyorsunuz??
Gözün aydın. Sağlıkla kucağına alırsın inşallahaçılın pipililer bir kızçe daha geliyor :)
açılın pipililer bir kızçe daha geliyor :)
Gözün aydın. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Maşallah size,çok sevindim kızçene,inş allahım kucağımıza almayı da nasip eder.
Günaydın canım devlet hastanesine bitane arkadaşım gidiyo 6. ayında hla görememişler çok morali bozuk hiç bişey almaya başlayamadığı içinGünaydınn cinsiyet öğrenen anneler hayırlı olsun hepinize :) benim bi daha ki randevum 1martta. İnşallah o zaman öğreniriz bizde. Ama devlet hastanesine gittiğim için ultrasonu pek iyi göstermiyor. Yani cinsiyet ögrenemeyebilirim :))
Mrb bende casual cadillac travel sistem beğendim çok mu ağır sizce oğlumda pierre cardin in bi arabasını kullanmıştım ki çok uzun süre kullandım oğlum arabayı çok seviyordu bundada iyi bişey almak istiyorum kullanan birinin fikrini almak isterimKızımda casual cadillac kullanmıştık fakat 6 aydan sonra chicco lite way aldık,sana tavsiyem 6 aya kadar uygun fiyata al çünkü belirli aylardan sonra yine de hafif pusete geçiyorsun. Chicco lite way plus var bide ona bi bak derim.
Sütün oluyor muydu pekiCanımm ilk kez anne olacakları korkutmak istemem ama ben hem lohusa depresyonu yaşadığım için doğum sonrası nerdeyse sadece su içtim evdekileri kandırıyodum yedim yedim diye bir de uykusuzluk aldı kiloları götürdü
Bence zayıf hamile kaldıgın için cok değil her ay bır kılo gıbı ama ndan sonra daha dıkkatlı olursun son aylarda oldukca alacagız zatenBen 59 la hamile kaldım ve 2 ay içinde 5 kilo alıp 64 kilo oldum . Ama allahtan bu son 2 ayda daha almadım hala 64kiloyum , sizce çokmu kızlar ? Bu haftalara göre ???
Sanki faha ıyı gıbıyum bazen aksamları kusuyorum ama nadir gaz sancım cok oluyor sadeceGözün aydın canım,kısmetiyle bereketiyle gelsin inş.
Ayyyyy deme, çok güzel oluyo poğoçalar yaaaa. Benimde mide yanmasına en iyi hamur işi geliyor diye hep yiyorum.
Kızlar mideleriniz ne durumda, benim öğürme tam gaz, şimdilik kusmuyor gibiyim. Artık geçmesi lazım dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?