benim de hayalim fazlasını vermek ay inşallah :)Ben 66 ile kaldım 68 im canım... İlk hamileliğimde 22 civarı alıp 27 kg geri verdiğim için şimdilik sorun etmiyorum
72 kg ile basladım gecen hafta tartıldım almamıştım henuz aynıyım 17. Haftam15 haftam 67 basladim 71 kiloyum dr cildirdiin
Kıyamam yaa ben de oyle tam duzeldı dıyorum o aksam kusuyorumm3 gündür ne güzel iyiyim kusmuyorum dedim,az önce allah ne verdiyse çıkardım. Çok kötü oldum yine,halsizlik birde iş yerindeyim. İşlerde beni bekliyor.
Çok kötü oldum yaa,ne zaman biticek bu kusmalar, allahım kendimi tutmasam her yediğimi kusucam.Kıyamam yaa ben de oyle tam duzeldı dıyorum o aksam kusuyorumm
Gözün aydınaçılın pipililer bir kızçe daha geliyor :)
Aynen yaa gece bır uyanıyorumm daha uyuyabılene askolsunnnGünaydın geçmiş olsun hemencik toparlarsiniz inşaAllah.
Gece bende uyuyamadim. Bazen çok uykum olsa da gece uyuyamiyorum malesef
Bir de ateşler basmaya başladı bakalım son aylar napacagiz :)))
AMİNNNNNN Hayırla ve sağlıcakla inşallahCinsiyet öğrenen annisler hayırlı uğurlu olsun hepinize Allah tamamına erdirsin inşallah darısı bana ve tüm öğrenemeyenlere
Asırı rahatsız etmıyorda tut baska seye odaklan gecer inşşÇok kötü oldum yaa,ne zaman biticek bu kusmalar, allahım kendimi tutmasam her yediğimi kusucam.
Benim canım tuz yalamak istiyo dünden beri tuzlukları kaçırıyolar benden çok mağdurum keçilerin yerinde olmak istiyorumEki Görüntüle 1774634
Benim canım tuz yalamak istiyo dünden beri tuzlukları kaçırıyolar benden çok mağdurum keçilerin yerinde olmak istiyorumEki Görüntüle 1774634
Su kilo isi beni de çok geriyor72 kg ile basladım gecen hafta tartıldım almamıştım henuz aynıyım 17. Haftam
7 kg fazlayla basladıgım için dengeleyerek gıttım
Valla benden kaçırıyolar ben dün akşam çok kötü oldum bidonu kaçırmayı düşündüm kv den planlar yaptım tutmadı
Ben şuan turşu kavonozu ile aynı durumdayımResmen aşk yaşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?