2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Güzel annişler merhabaaa topiğimize bir kız daha geliyor 12+6 da yani dün %90 kız dedi doktorum erken söyledi bişeyler almak istiyorum değişmez sanırım.
58 kilo ile hamile kaldım hala 58 im
maşallah allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin Ama ben böyle duyunca sinirleniyorum bizimkini niye söylemiyo bu doktorlar

Offff kıskanıyorum,nasıl iştahınız var ya maşallah,bende istiyorum iştahım olsun canım çeke çeke isteye isteye yiyeyim.

hakkında bölümünde yazanları ekledim sadece. sileyim mi listeden?

Offff kıskanıyorum,nasıl iştahınız var ya maşallah,bende istiyorum iştahım olsun canım çeke çeke isteye isteye yiyeyim.
Bende siZin kilo almayışınıza resmen imreniyorum ,64 ile başladım 71 kilo olmuşum ,dr şok dr bunalım ,ayda 1 kilo diyen dr 3 haftada 1 e razı oldu o da tüm iyi niyetiyle ,100 ü bulurum gibi geliyor bu hızla

Bende siZin kilo almayışınıza resmen imreniyorum ,64 ile başladım 71 kilo olmuşum ,dr şok dr bunalım ,ayda 1 kilo diyen dr 3 haftada 1 e razı oldu o da tüm iyi niyetiyle ,100 ü bulurum gibi geliyor bu hızla
Yapma ya yazın hepimiz çok zorlanırız ben spora başlıyorum ekmek arasıyla giderim artık

Merhaba,evet biraz hantal bir araba ilk aylar için gayet kullanışlı fakat anakucağı çıkıp puseti takıldığında hantallaşıyor hele bebek büyüdüğünde sürülmesi daha da zorlaşıyor,fakat genel olarak kalitesi kumaşı güvenliği vs iyi. Eşim hep işte olduğu için belli bir süre sonra arabayı açıp katlamak aşağıya indirmek zor geldi ve mecburen hafif pusete geçtim.

58 kilo ile hamile kaldım şuan 53 kiloyum. Kusmaktan heder oldum. Benimde kilo alıcağım zamanlar gelicek umarım. Çatlamadan kilo almaya razıyım. Bende iştahla yemek yemek istiyorum. Ama malesef istediğim herşeyi yiyemiyorum. Bence yiyebilenler hiç şikayet etmeyin. Bide bizleri düşünün

Benim canım tuz yalamak istiyo dünden beri tuzlukları kaçırıyolar benden çok mağdurum keçilerin yerinde olmak istiyorum Eki Görüntüle 1774634
Eşim de benden kaçırıyor
Bilhassa tursuya oyle zaafım var kii.. bi tatsam devamını muhakkak yiyorum. Ama tansiyon sıkıntısı yasamayayim diye 1 gün yiyorsam ya 1 gün yada 2 gün yemiyorum. :)

Gece bir uyanıyorum, nasıl sıkışmışım doğruuuu tuvalet :)

Bende kilo almadım henüz. Ama bulantılarim hala geçmedi. Sadece daha sık acikiyorum artık farkettim ki.

ben de 3 kilo aldım da bence 3 kilo normal ya ilk üç buçuk ayı geçirdik. Zaten ilk üç ay normalde 3 kilo alınabiliyormuş. Moralimizi bozmayalım .

Ben bu sefer makarna pilavı kestim oyüzden bu tartıldığımda 500 gr almış çıktım diğer 2,5 kiloyu önceki muayene aldığımı öğrenmiştim 1 ayda 2,5 kilo alınca çok korktum valla hemen makarna pilavı kestim :)

maşallah allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin Ama ben böyle duyunca sinirleniyorum bizimkini niye söylemiyo bu doktorlar
Benim çevremde tüm hamile arkadaşlarım 13 hafta civarlarında öğrenmişlerdi görüyorlar ama söylemiyorlar bazı doktorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…