maşallah allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsinGüzel annişler merhabaaa topiğimize bir kız daha geliyor 12+6 da yani dün %90 kız dedi doktorum erken söyledi bişeyler almak istiyorum değişmez sanırım.
58 kilo ile hamile kaldım hala 58 im
hakkında bölümünde yazanları ekledim sadece. sileyim mi listeden?Günaydın hanımlar...
Cinsiyet öğrenenlerin gözü aydın.
Güzel bir hamilelik geçirir ve sonrasında da loğusalık dönemini sıkıntısız atlstırsınız inşallah.
B Began canım ben listeye eklenmek için hiç bir bilgimi vermediğim halde eksiksiz (ama yanlış) olarak tüm bilgikerim yazıyor listede. Nasıl oldu bu?
Benim canım tuz yalamak istiyo dünden beri tuzlukları kaçırıyolar benden çok mağdurum keçilerin yerinde olmak istiyorumEki Görüntüle 1774634
Bende siZin kilo almayışınıza resmen imreniyorum ,64 ile başladım 71 kilo olmuşum ,dr şok dr bunalım ,ayda 1 kilo diyen dr 3 haftada 1 e razı oldu o da tüm iyi niyetiyle ,100 ü bulurum gibi geliyor bu hızlaOffff kıskanıyorum,nasıl iştahınız var ya maşallah,bende istiyorum iştahım olsun canım çeke çeke isteye isteye yiyeyim.
Yapma yaBende siZin kilo almayışınıza resmen imreniyorum ,64 ile başladım 71 kilo olmuşum ,dr şok dr bunalım ,ayda 1 kilo diyen dr 3 haftada 1 e razı oldu o da tüm iyi niyetiyle ,100 ü bulurum gibi geliyor bu hızla
İnşallah iştahın açılır senindeOffff kıskanıyorum,nasıl iştahınız var ya maşallah,bende istiyorum iştahım olsun canım çeke çeke isteye isteye yiyeyim.
Merhaba,evet biraz hantal bir araba ilk aylar için gayet kullanışlı fakat anakucağı çıkıp puseti takıldığında hantallaşıyor hele bebek büyüdüğünde sürülmesi daha da zorlaşıyor,fakat genel olarak kalitesi kumaşı güvenliği vs iyi. Eşim hep işte olduğu için belli bir süre sonra arabayı açıp katlamak aşağıya indirmek zor geldi ve mecburen hafif pusete geçtim.Mrb bende casual cadillac travel sistem beğendim çok mu ağır sizce oğlumda pierre cardin in bi arabasını kullanmıştım ki çok uzun süre kullandım oğlum arabayı çok seviyordu bundada iyi bişey almak istiyorum kullanan birinin fikrini almak isterim
Bende başlıyorum bugün yürüyüş ile başlamaya karar verdim ,diğer atraksiyonlar acıktırabilir beniYapma yayazın hepimiz çok zorlanırız ben spora başlıyorum ekmek arasıyla giderim artık
Ooo uyku problemi 1 hadtadir bende de var canim 1 de 4 de 6 da uyaniyorum sanki saatliAynen yaa gece bır uyanıyorumm daha uyuyabılene askolsunnn
Hersey yasak bana sadece yarim saat yuruyus verdi dr ama havalardan cikilmiyo ki cok sogukBende başlıyorum bugün yürüyüş ile başlamaya karar verdim ,diğer atraksiyonlar acıktırabilir beni
ben de 3 kilo aldım da bence 3 kilo normal ya ilk üç buçuk ayı geçirdik. Zaten ilk üç ay normalde 3 kilo alınabiliyormuş. Moralimizi bozmayalımbende 55 ile hamile kalmıştım şimdi 58im tırsıyorummmmm
Eşim de benden kaçırıyorBenim canım tuz yalamak istiyo dünden beri tuzlukları kaçırıyolar benden çok mağdurum keçilerin yerinde olmak istiyorumEki Görüntüle 1774634
ben de 3 kilo aldım da bence 3 kilo normal ya ilk üç buçuk ayı geçirdik. Zaten ilk üç ay normalde 3 kilo alınabiliyormuş. Moralimizi bozmayalım.
Benim çevremde tüm hamile arkadaşlarım 13 hafta civarlarında öğrenmişlerdi görüyorlar ama söylemiyorlar bazı doktorlarmaşallah allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsinAma ben böyle duyunca sinirleniyorum bizimkini niye söylemiyo bu doktorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?