2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
kızlar bende kısmetse ağustos annesiyim diğer konuyu takip ediyordum nasıl burayı kaçırdım bende anlamadım
hamilelik başlangıcından beri folik asit dışında başka bir takviye kullanan var mı? omega-demir ilacı-kalsiyum ilacı-elevit gibi multivitamin vb. ilaç kullanan yada kullanamaya başlayan var mı?

merhaba kızlar yuksek tansıyon hastası varmı benım gıbı ılac kullanan

Hoşgeldin canım Ben magnezyum ve multivitamın ilacları kullanıyorum. Folik asidi keserek yerine multivitamin verdi doktorum.
Maalesef yanında birde progestan kullanmaya da devam ediyorum

12. haftada demir ve d vitaminine başlatıyor canım doktorlar sen kaçıncı haftadasın şimdi seni de başlatır bi sonraki gidişinde eğer başlatmadıysa

Aynen wc e yatak atıcam en sonunda

Hoşgeldin canım, sağlıcakla kucakla bebişini inşallah
bende folik kullanıyordum bıraktık, decavit multivitamin ve oroferon demir ilacı başladık

Günaydın kızlaaar!

Bu sabah güneşin de etkisiyle biraz daha iyi bi ruh halinden yazıyorum, hepiniz daha iyisinizdir umarım

Canım, yazdıkların için çok teşekkür ederim, gerçekten kendimi çok daha iyi hissettim sayende bebeğime odaklanmaya karar verdim, önemli olan o dediğin gibi

Cok şükür yalnız değilmişim herkesin hareketi bana batıyor ve hep aglamak geliyor içimden bende bir an psikolojimin fena bozulduğunu dusunmeye başladım

Çok iyi anlıyorum seni canım, ama dün farkettim ki kendinden başka kimse sana yardım edemiyo aslında, insanları umursamayınca hayat daha kolay oluyo, valla cadı tarafım azıcık ortaya çıkacak gibi artık çünkü kimsenin benim ve bebeğimin huzurunu kaçırmaya hakkı olmadığına karar verdim

sen de kendini üzme, önemli olan biziz bunu unutmamak lazım

benim de bi arkadaşım bi kaç sene önce Acıbadem de yaptı doğumunu, aman Allahım ne şatafat ne şatafat, oda baştan aşağı süsleniyo, doğumdan sonra kuaförün geliyo saçlarını yapıyo, fotoğraflar çekiliyo, özel iki kişilik yemek geliyo falan

ve genelde sezaryen yapıyolar daha kolay mı artık neyse

Ay boşver Allah aşkına, doğunca nasılsa ayıla bayıla sevecekler sen de azıcık naza çekersin ödeşmiş olursunuz

Bende de oluyo arada sırada, içimden birisi ufak ufak tırmalıyomuş gibi sanki, özellikle kasıklarıma doğru ama kasıklarımda değil, rahim genişliyo diye düşünüyorum ben gerçi sormadım da doktora

Canım hiç öyle sözlere kulak asma sen, merhamet insanın içinde hiç çocuğu olmayıp da merhametli olan insan yok mu? Kıza erkeğe bakmaz bence, sen kendini biliyosun sonuçta, hiç önemseme öyle sözleri

Günaydınnn bugün topiği ben açıyorum hiç uyuyamadımm desem yeridir... Gıccık bir öksürük yerleşti kaldı kaç gündür nasıl geçer napmalıyım hiç bilmiyorum

geçmiş olsun, ballı ıhlamur iyi geliyo genelde öksürüğe

bir de reflüden de öksürük olabiliyo, mümkün olduğu kadar aç girmek lazım yatağa

Günaydın hanimlar
Çok halsizim kalkıp birseyler yesem iyi olacak ama bir o kadar da İştahsizim ya da usengec Canim hiiic Birsey Yapmak İstemiyor

Bu arada 4lü testi niçin yaptırıyorsunuz??

Down sendromu için yine canım, benim ikili sonucum iyi gelmişti ama doktor sıradan ne test varsa yaptırıyo, ben de itiraz etmedim, hayırlısıyla perşembeyi bekliyoruz sonuçlar için

bana hastaneden bi broşür verdiler yoga ve pilates için, orada eğer önceden pilates yapmadıysanız hamilelikte başlamayın yazıyodu ama yoga yapılabiliyomuş

Günaydın canım devlet hastanesine bitane arkadaşım gidiyo 6. ayında hla görememişler çok morali bozuk hiç bişey almaya başlayamadığı için
Bende bir sure sonra özele gideceğim ama gitmeye değer biyer henüz bulamadım perşembe günü eșimin doğum günü acaba diyorum bi özele gidip şansımı denesem mi belki cinsiyeti öğrenir ona doğum gününde bu güzel haberi veririm :)

süper olur valla

Benim bebisim de kizmis :) dun net belli oldu, hayirla saglikla gelsin insallah bebislerimiz.
Güzel annişler merhabaaa topiğimize bir kız daha geliyor 12+6 da yani dün %90 kız dedi doktorum erken söyledi bişeyler almak istiyorum değişmez sanırım.
58 kilo ile hamile kaldım hala 58 im

Gözünüz aydın kızlar . Allah sağlıkla kucağınıza Almayıda nasip etsin , inşallah

decavit kullanıyorum multivitamin bide balıktan tiksindiğim için balık yağı hapı içmeye başladım..

merhaba kızlar...

Nasılsınız?? Bebişler nasılll?? biz oğlumla çok yemeye başladık artık..

dünnn oğluma emzik aldımm aventin ayıcıklı olanlarından birde akıllı küvet aldımmm çok mutluyummm :)

Günaydınnn bugün topiği ben açıyorum hiç uyuyamadımm desem yeridir... Gıccık bir öksürük yerleşti kaldı kaç gündür nasıl geçer napmalıyım hiç bilmiyorum
Gecmis olsun oksuruge balli cay cay ilik olsun icinede limon sık bire bir

Ayy sana yazıyorum diye başkasına alıntı yapmışım canım hayırlı olsun inşallah oğluşun... Seninkini kıza benzetmemişmiydi doktor yanlış mı hatırlıyorum
Pipi göremedim demişti.Ama varmış meğersem.

Gözün aydın canım benim ,Allah hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin ThankfulNovember
Teşekkür ederim canım inşallah hepimiz

B Began canım benimkisi erkekmiş adı da yusuf olacak.

akıllı küvet nasıl bişey canım? ben de almadım daha, tavsiye ediyo musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…