Gözün aydın arkadaşım saglıkla kucağına almak nasip olur inşallahBenim bebisim de kizmis :) dun net belli oldu, hayirla saglikla gelsin insallah bebislerimiz.
Öncelikle geçmiş olsun neden yasak hersey ,bu arada burda hava yaz bahar resmen çok guzelHersey yasak bana sadece yarim saat yuruyus verdi dr ama havalardan cikilmiyo ki cok soguk
kızlar bende kısmetse ağustos annesiyimdiğer konuyu takip ediyordum nasıl burayı kaçırdım bende anlamadım
hamilelik başlangıcından beri folik asit dışında başka bir takviye kullanan var mı? omega-demir ilacı-kalsiyum ilacı-elevit gibi multivitamin vb. ilaç kullanan yada kullanamaya başlayan var mı?
12. haftada demir ve d vitaminine başlatıyor canım doktorlar sen kaçıncı haftadasın şimdi seni de başlatır bi sonraki gidişinde eğer başlatmadıysakızlar bende kısmetse ağustos annesiyimdiğer konuyu takip ediyordum nasıl burayı kaçırdım bende anlamadım
hamilelik başlangıcından beri folik asit dışında başka bir takviye kullanan var mı? omega-demir ilacı-kalsiyum ilacı-elevit gibi multivitamin vb. ilaç kullanan yada kullanamaya başlayan var mı?
Aynen wc e yatak atıcam en sonundaEşim de benden kaçırıyor
Bilhassa tursuya oyle zaafım var kii.. bi tatsam devamını muhakkak yiyorum. Ama tansiyon sıkıntısı yasamayayim diye 1 gün yiyorsam ya 1 gün yada 2 gün yemiyorum. :)
Gece bir uyanıyorum, nasıl sıkışmışımdoğruuuu tuvalet :)
Bende kilo almadım henüz. Ama bulantılarim hala geçmedi. Sadece daha sık acikiyorum artık farkettim ki.
Aynen ben bile görüyorumBenim çevremde tüm hamile arkadaşlarım 13 hafta civarlarında öğrenmişlerdi görüyorlar ama söylemiyorlar bazı doktorlar
Hayırlı olsun arkadaşım kız bebekte ne istedi canın meselaBenim bebisim de kizmis :) dun net belli oldu, hayirla saglikla gelsin insallah bebislerimiz.
Hoşgeldin canım, sağlıcakla kucakla bebişini inşallahkızlar bende kısmetse ağustos annesiyimdiğer konuyu takip ediyordum nasıl burayı kaçırdım bende anlamadım
Gunaydinnnncanm gobus olayi kisiden kisiye gore cok degisiyor.. Bi arkadasm 5. Ayinda benmki kadr gobusu yok ama her sey yolunda.. Saglik gobisle hesaplanmiyor takma sakin
Esine gelince pek cogumz da yasiyorz donem donem ayni seyleri ama fazla takmamaya uzmemeye calis kendini lutfen.. Tamamen bebisine odaklan.. Kitap oku bi seyler yap cok ilgilenme onunla.. Bak ben son zamanlarda oyle yapiyorm sinirlendikce hatta erkekler marstan kadinlar venusten kitabi var super tavsiye edermerkeklerin aslnda bazi seyleri hic de istemeden yaptigini farkedebilirsn bu kitapla.. Tabi ki alinganliklarimz kirginliklarimiz hassas oldugmuz bu donemde gecmiyo bi turlu ama inan hafofletebilirz.. Ben sakin davrandikca gercekten etksini goruyorm esimde dun mesela bi dugune gittik sirf arkadas ortami boyle Allahm nasil iyi uzerime dusuyo falan cok hosuma gitti olcak olcak dedm icimden isin ozuuu kendine ve bebisine iyi bakk gerisini azck akisina birakk.. O sana gelirr...bunalima sokma kendini sakinn
Cok şükür yalnız değilmişim herkesin hareketi bana batıyor ve hep aglamak geliyor içimden bende bir an psikolojimin fena bozulduğunu dusunmeye başladım
Aynen öyle süsü püsü çokmuş doğumdan sonra eşinle yemeğe iniyomuşsun özel, süsler falan ordan , fotoğraf işleri , bide anne dinlensin diye taburcu olana kadar bebeği sadece emzirmek için getiriyolarmışbiz çocuğu görelim bi an önce diye can atıyoruz bunlar neyin peşinde
Arkadaşlar benim evde psikolojimi bozdular herkes erkek erkek diye tutturdu eşimin tarafı , yok soyları devam etsinmiş bilmem ne sanki 5. çocuğum eşim bu kadar sıkıntı yapmıyor sağlıklı hayırlı olsun diyoruz öncelikle sonuçta ilk çocuk cinsiyet fark etmiyor ama harbiden ağlamaklı oluyorum sinirim bozuluyor onların yüzünden diyorum ki allahım bir erkek verde kapatsınlar çenelerini sanki çok iyide soyları bide erkek istiyolarağlıcam bak şimdi yine duygusala bağladım
Kizlar bizde cumartesi gittik doktora. 12+2 idim. Ikili test yapildi, doktor sonuclar iyi dedi sukur. Kan sonucunu bekliyorum. Bu donemde olup arada benim gibi alt karnina sanci giren var mi acaba? Internette 4. aydan sonra olur diyor ama bilemedim. Boyle 2 sn lik karnimin alt tarafında hissettiğim bir sanci. Kasiklarda değil ama tam orta kısımda. Bugun 5-6 kez oldu. Gecen haftada bi ara olmuştu. Düzenli bir seyri yok yani ağrının.
İyi akşamlar güzeller. Haftaya Dr randevum varZ hayırlısıyla inşallah cinsiyet kesinleşecek. Erkek demişti ama kesin değildi..biz bi umutla kız bekliyoruz hala
Bir kaç gündür Can'ım çok saçma bir mevzuya sıkkın ve kafama baya bi taktım! Kızı olmayanın merhamet duygusu tam uyanmamıştır derler. Açıkcası ben bu söze çok çok katıldığım için biraz içerledim buna galibaRabbim hayırlısını versin inşallah
Günaydınnn bugün topiği ben açıyorum hiç uyuyamadımm desem yeridir... Gıccık bir öksürük yerleşti kaldı kaç gündür nasıl geçer napmalıyım hiç bilmiyorum
Günaydın hanimlar
Çok halsizim kalkıp birseyler yesem iyi olacak ama bir o kadar da İştahsizim ya da usengecCanim hiiic Birsey Yapmak İstemiyor
Bu arada 4lü testi niçin yaptırıyorsunuz??
Kızlar ilk 4 ay drum spor yapmamamı önermişti bundan önce ıkı kaybım var bılıyorsunuz ayrıca pıhtılasmadan dolayı iğne vuruluyorum ama plates taparsın sonra demiştı sızce platese yazılayım mı nasıl olurvar mı yapanınız?
Bende bir sure sonra özele gideceğim ama gitmeye değer biyer henüz bulamadımGünaydın canım devlet hastanesine bitane arkadaşım gidiyo 6. ayında hla görememişler çok morali bozuk hiç bişey almaya başlayamadığı için
süper olur vallaBende bir sure sonra özele gideceğim ama gitmeye değer biyer henüz bulamadımperşembe günü eșimin doğum günü acaba diyorum bi özele gidip şansımı denesem mi belki cinsiyeti öğrenir ona doğum gününde bu güzel haberi veririm :)
Benim bebisim de kizmis :) dun net belli oldu, hayirla saglikla gelsin insallah bebislerimiz.
Güzel annişler merhabaaa topiğimize bir kız daha geliyor 12+6 da yani dün %90 kız dedi doktorum erken söyledi bişeyler almak istiyorum değişmez sanırım.
58 kilo ile hamile kaldım hala 58 im
kızlar bende kısmetse ağustos annesiyimdiğer konuyu takip ediyordum nasıl burayı kaçırdım bende anlamadım
açılın pipililer bir kızçe daha geliyor :)
Gecmis olsun oksuruge balli cay cay ilik olsun icinede limon sık bire birGünaydınnn bugün topiği ben açıyorum hiç uyuyamadımm desem yeridir... Gıccık bir öksürük yerleşti kaldı kaç gündür nasıl geçer napmalıyım hiç bilmiyorum
Pipi göremedim demişti.Ama varmış meğersem.Ayy sana yazıyorum diye başkasına alıntı yapmışım canım hayırlı olsun inşallah oğluşun... Seninkini kıza benzetmemişmiydi doktor yanlış mı hatırlıyorum
Teşekkür ederim canım inşallah hepimizGözün aydın canım benim ,Allah hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsinThankfulNovember
merhaba kızlar...
Nasılsınız?? Bebişler nasılll?? biz oğlumla çok yemeye başladık artık..
dünnn oğluma emzik aldımm aventin ayıcıklı olanlarından birde akıllı küvet aldımmm çok mutluyummm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?