eczanelerde satılıyor. ama ben genelde internet üzerinden dermoeczanemden falan alıyorum daha uygun oluyor fiyatı güvenilir.Nerede satılıyor acaba
int sipariş verebilrsn ya da eczaneden sebamed mahvettı yuzumu cok sivilce cıkarttı sakın kullanmaNereden alabılırım
Sebamed kullanmıştım ama yuzu bembeyaz yapıyor sanki maskelisin ama bışey kullanmalı hastalanmamsk ıcın gunde 15/20 dk guneste duruyorum kalıcı leke olmasın dıye korkuyorum
İnş hayırlısını dılıyorum
Bence tutabılır ama kendınde kıyaslayarak gıdılen hafra da önemlymış mesela ilk gaftalarda bebış ultrason kagıfına bakınca soldayda erkek sagdaysa kız dıyorlar ılk bebegım soldaydı o dogru ama bu da soldaydı ama kız denıyor brllı olmuyor eglencesıne tahmın edıyoruz tabıkı insan içinden farklısını ıstıyor yada ilk bıle olsa arzuluyorsun ama saglıklı olması buyuk hedıye
Günaydın arkadaşlar. Dün ben eve giderken 10 dakikalık yolu yarım saatte gittim nefes nefese çok fenaydı çok üzüldüm kendime burnum flan tıkalı
Vaalla bende 6 katlı apartmanın 5inci katındayım asansör flan yok gerisini sen düşüncanım o problem bende de var baya erken başladım ilerde napcam diye düşünmüyor değilim merdivenleri dinlene dinelene çıkıyorum nefes nefese kalıyorm hemen
Bende de ayni dert var ama ben faxla kilodan saniyordum ,saka gibi meger cogumuzda ayni dert varmisVaalla bende 6 katlı apartmanın 5inci katındayım asansör flan yok gerisini sen düşünsandalye koyucam her kata
Hakan bey aynı canım, benim kendi doktorum mine hanımaynen bide o durumlar var, konuşuruz illaki, hakan beyde çok iyi, şuana kadar hastaneden bende memnunum. Hakan bey bize test yapmadığı için genel geçer şöle bi 10 dk baktı, bebişimde hareket halinde idi bacak arası filan gördük hep, kendi demedi de biz sorduk cinsiyet bellimi diye, gülerek cevapladı, yüzde 50 deyince bizde güldük tabi
hastanenin odaları merak ediyorum bendaha evel bi tadığın falan doğum yaptımı orda canım
Normal 1250 sezaryen 1750 fiyat vermişlerdiselamm :) Beylikdüzü kolan hastanesinde doğum ücretlerini bilen var mı kızlar?
Merhaba arkadaşlar
En son üç hafta önce yazmıştım buraya.
Ikili tarama testinde bebegimin ense kalınlığı fazla ve riskli çıkmıştı. Doktor bebek normal degil deyince amniyosentez testi icin randevu yapmıştik.
Yarın sabah hayırlısıyla amniyosentez testi
Yaptircam.
Güzel kalpli arkadaşlarımın güzel dualariniza ihtiyacimiz var.
Ben ve bebegim icin dua etmiş olan bütün
Arkadaşlara sonsuz saygilar ve sonsuz teşekkürler. ..
Inşallah test sonucu temiz çıkar ve bebegimin sağlıklı oldugu haberini alirim inşallah
4 lu testin ne icin yapıldığını biliyorum. Neden yaptiyorsunuz diye sordum. Allah korusun söylemek bile istemiyorum , Moral bozucu bir durumla karsilasirsaniz ne yapacaksınız ki %100 doğru sonuç garanti eden bir tahlil değil.
Neden yaptiriyorsunuz
Dün evde hafif düştüm.
Bu hafta da ikili test sonucum çıkacaktı, telefonla ögrenirim diyordum.
Karnım acıyor ama düşmekten değil kusmaktan diye tahmin ediyorum.
Karar veremedim doktora gideyim mi ne yapayım.
Riskin çok düşük çıkmış,çok şükür değerlerin normal benimde buna yakındı değerlerim.Arkadaşlar 2 ki test sonucum geldi doktoruma ulaşmadı sonuçlar henüz mail atmışlar aksam bakar anlayanlar yorumlayabilir mi cok heyecanlandım lütfen yardımcı olun
Arkadaşlar 2 ki test sonucum geldi doktoruma ulaşmadı sonuçlar henüz mail atmışlar aksam bakar anlayanlar yorumlayabilir mi cok heyecanlandım lütfen yardımcı olun
Evet oldu, teşekkür ederimMaşallah beli olmuş seninde. Gözün aydın hayırlı olsun kızçen inşallah
SüperrrrrrrrrrrrrrrrBen de ilk geçen sene haziranda bi tanıdığımız doğum yapmıştı onu ziyaret için gittim medipole odaları temiz ve güzeldi. O tanıdığımız normalde acıbadem de takip oluyormuş. Acıbademde normal doğum çok pahalı gelmiş o yüzden doktorunu medipole getirmiş. Sordum çok memnun kalmışlar her şeyinden. Onun dışında benim bir kuzenim 2 çocuğunu da medipolde doğurdu. İlki normal doğum ikincisi mecburen sezeryan oldu. O da çok memnundu. Hatta dedi ki normal doğumda ebeler o kadar çok ilgileniyorlarmış ki elini tutuyorlarmış başını okşuyorlarmış fln sanki yanında annen var gibi dedi. Bir de kuzenim ilk çocuğunda ramazan mış doktoru iftar zamanı çağırmışlar gelmiş doğumdan sonra orucunu açmış onun Leyla Altıntaş tı doktoru. İkincisinde de geceyarısı çağırmışlar yine gelmiş. Bir de medipolde kadın doğumcularının hepsi çok iyi kendi doktorum izinde bile olsa herhangi birine güvenebilirim Medipoldeki doktorlardan.
Eki Görüntüle 1775797
bebeklerimden birinin cinsiyeti kesinleşince dayanamadm ilk alışverişimi yaptım:))
Riskin çok düşük çıkmış,çok şükür değerlerin normal benimde buna yakındı değerlerim.
Doktorunda böyle söyler büyük ihtimal
Allah razı olsun arkadaşlar cok sağolun gecen gün doktora gittim bugünde kahverengi lekelenmem olunca panik yaptımAnldigim kadariyla sorun gorunmuyor canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?