2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
İn
Nereden alabılırım
Sebamed kullanmıştım ama yuzu bembeyaz yapıyor sanki maskelisin ama bışey kullanmalı hastalanmamsk ıcın gunde 15/20 dk guneste duruyorum kalıcı leke olmasın dıye korkuyorum
int sipariş verebilrsn ya da eczaneden sebamed mahvettı yuzumu cok sivilce cıkarttı sakın kullanma

Tabiki de cnm saglikli olmasi en onemlisi... O tahminleri yaptrdim ben o konularda:) herseyin hayirlisi... Ins Allâh ım gönlümüze göre verir

Günaydın arkadaşlar. Dün ben eve giderken 10 dakikalık yolu yarım saatte gittim nefes nefese çok fenaydı çok üzüldüm kendime burnum flan tıkalı

canım o problem bende de var baya erken başladım ilerde napcam diye düşünmüyor değilim merdivenleri dinlene dinelene çıkıyorum nefes nefese kalıyorm hemen

canım o problem bende de var baya erken başladım ilerde napcam diye düşünmüyor değilim merdivenleri dinlene dinelene çıkıyorum nefes nefese kalıyorm hemen
Vaalla bende 6 katlı apartmanın 5inci katındayım asansör flan yok gerisini sen düşün sandalye koyucam her kata

Hamile olduğumuz için,kendi nefesimiz bize yetmiyor,hızlı yaptığımız hareketlerde hemen tıkanıyoruz. Bende 2 merdiven çıkayım,resmen kalbim çarpıyor nefes alamıyorum. Oysaki önceden öylemiydi. Koşarak çıkardım hiç bir nefessizlik yaşamazdım. Mümkün olduğunca yavaş hareket etmek lazım.

Ben de ilk geçen sene haziranda bi tanıdığımız doğum yapmıştı onu ziyaret için gittim medipole odaları temiz ve güzeldi. O tanıdığımız normalde acıbadem de takip oluyormuş. Acıbademde normal doğum çok pahalı gelmiş o yüzden doktorunu medipole getirmiş. Sordum çok memnun kalmışlar her şeyinden. Onun dışında benim bir kuzenim 2 çocuğunu da medipolde doğurdu. İlki normal doğum ikincisi mecburen sezeryan oldu. O da çok memnundu. Hatta dedi ki normal doğumda ebeler o kadar çok ilgileniyorlarmış ki elini tutuyorlarmış başını okşuyorlarmış fln sanki yanında annen var gibi dedi. Bir de kuzenim ilk çocuğunda ramazan mış doktoru iftar zamanı çağırmışlar gelmiş doğumdan sonra orucunu açmış onun Leyla Altıntaş tı doktoru. İkincisinde de geceyarısı çağırmışlar yine gelmiş. Bir de medipolde kadın doğumcularının hepsi çok iyi kendi doktorum izinde bile olsa herhangi birine güvenebilirim Medipoldeki doktorlardan.

Arkadaşlar 2 ki test sonucum geldi doktoruma ulaşmadı sonuçlar henüz mail atmışlar aksam bakar anlayanlar yorumlayabilir mi cok heyecanlandım lütfen yardımcı olun

Eklentiler

• image.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 258
  • image.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 229
Selam!

Çılgın yoğun bi iş gününden sesleniyorum, bitsin artık bu çileee!!

Rabbim güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin inşallah, dualarımız seninle

bilmek istiyorum çünkü, Allah korusun aksi bi durumda hazırlıklı olmak istiyorum, seçeneklerimi bilmek ve değerlendirmek istiyorum, evladımın zor bir durumda kalacağını bile bile onu bu dünyaya sürüklemek istemiyorum o nedenle yaptırıyorum

canım ben de buzda iki defa düştüm hem de öyle hafif falan değil baya kuvvetli düştüm bişey olmadı çok şükür, kolay kolay bi şey olmuyomuş zaten ama için rahat edecekse git bi doktoruna

Arkadaşlar 2 ki test sonucum geldi doktoruma ulaşmadı sonuçlar henüz mail atmışlar aksam bakar anlayanlar yorumlayabilir mi cok heyecanlandım lütfen yardımcı olun
Riskin çok düşük çıkmış,çok şükür değerlerin normal benimde buna yakındı değerlerim.
Doktorunda böyle söyler büyük ihtimal

Süperrrrrrrrrrrrrrrr inşallah bizde memnun kalıcaz canım
Eki Görüntüle 1775797

bebeklerimden birinin cinsiyeti kesinleşince dayanamadm ilk alışverişimi yaptım:))

Maşallah topiğimizin ikiz annesine
İlk bebiş hatta bebişler sanırım öle mi, ve biri erkek diğeri de kızdır inşallah
bi taşla iki kuş hesabı miss
Allah sağlıcakla kucağınıza almak nasip etsin
Yakınlarınızda varmıydı ikiz
benim kaynanamda ve babannemde olunca bizde başlarda acaba diye umutlanmıştık özellikle eşim tabi
doktora her gittiğimizde ikiz mi ikiz mi deyip durdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…