2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

evet canım ilk bebişler genetik bir problemden dolayı iki bebeğimi kaybettim 8 ve 9. haftalarda bunlar tüp bebek ve genetik tarama sonucu bana bahşedilen hediyelerim:) Rabbim sağlıklı versinde gönülden geçen tabi 1 kız 1 erkek ama hayırlısı neyse onu göstersin Allah hepimize.. Amin canım bütün güzel dileklerin için

Bunlarda benim nacizene aldıklarım

Eklentiler

• lGENSTYKCNT0022GRI_1.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 221
  • xBAE-20029_1.webp
    434 bayt · Görüntüleme: 229
  • xBAE-20030_1.webp
    420 bayt · Görüntüleme: 240
  • xBAE-20034_1.webp
    306 bayt · Görüntüleme: 240
  • xBAE-20042_1.webp
    428 bayt · Görüntüleme: 224
  • xCHI-7769000000_1.webp
    614 bayt · Görüntüleme: 216
  • xGENSTYKCNT1528SYH_1.webp
    420 bayt · Görüntüleme: 232
  • xPAV-9430128_1.webp
    268 bayt · Görüntüleme: 214
  • 08220287937083492377.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 251
Arkadaşlar 2 ki test sonucum geldi doktoruma ulaşmadı sonuçlar henüz mail atmışlar aksam bakar anlayanlar yorumlayabilir mi cok heyecanlandım lütfen yardımcı olun

Guzel cikmis cnm sonuclarin..
Senin cinsiyet belli miydi cmm dr ni tahmin yapmis miydi

zinedila çok teşekkür ederim cnm :) Bnm ilk bebişi daha o yüzden baya bi hevesliyim hemen herşeyi alayım en iyisini güzelini ama indirimlisini alayım derdindeyim

Hem birde zaten 2.de kullanırım die iyi almaya çalışıyorum herşeyi

Bunlarda benim nacizene aldıklarım
Canım çok küçük eklemişsin resimlerini göremedim ama hepsi hayırlı olsun güzel günlerde kullan inşallah.

Kızlar şimdi hastaneden geliyorum başka bir doktordan bence kıza benziyor dedi al bir de burdan yak .
Alışverişe çıkamıyorum ya ayrıntılı ultrasonu beklicem artık

Daha once erkekmi denmisti canim.bide kacinci haftada

canım ben de buzda iki defa düştüm hem de öyle hafif falan değil baya kuvvetli düştüm bişey olmadı çok şükür, kolay kolay bi şey olmuyomuş zaten ama için rahat edecekse git bi doktoruna

Demek ki düşmeyle kolay kolay bir şey olmuyor.
Gitmedim ya, fazla evhamlılık gibi geldi.
Gerçi sırf bunun için gitmeyecektim, ikili test sonucunu da alacaktım da telefonla alırım onu.

Ooooof ben bunalıma girdim ya herkesi kıskanıyorum yeter yaaa bir insanın üzerinede bu kadar gelinmez ki Gidimde saçlarıma bişey yaptırım tribe girdim

Ooooof ben bunalıma girdim ya herkesi kıskanıyorum yeter yaaa bir insanın üzerinede bu kadar gelinmez ki Gidimde saçlarıma bişey yaptırım tribe girdim

Ay çok hoşsunnnn,

Noldu naptılar hayırdır.

Git tabi saçlarını uçlarından aldır,biraz iyi gelir :):):)

merhaba herkese

dikkatimi çeken bir soru soracağım ense kalınlığını bilenler yazarsa sevinirim.

ikili testte ense kalınlığı 1 - 1.1 - 1.2 olanların cinsiyeti ve de 1.8 ve biraz üstü gibi olanların cinsiyeti erkek gibi

ama 1.5-1.6-1.7 gibi arada olanlar kız gibi

belki alakasız olabilir ama dikkat ettim ense kalınlığı yazanlara bu şekildeydi sanki?

Son düzenleme:
Ensesi kalınlar erkek diyosun :)
Yeni bir akım patlatıcaksın şimdi.
Haftaya göre değişiyorr canım.Bu bulgu için herkes aynı hafta aynı gün falan yaptırması lazım

Ensesi kalınlar erkek diyosun :)
Yeni bir akım patlatıcaksın şimdi.
Haftaya göre değişiyorr canım.Bu bulgu için herkes aynı hafta aynı gün falan yaptırması lazım
Bak çürüten biri henüz çıkmamış :) ensesi kalın ya da ensesi inceler oluyor olabilir mi diyorum. Seninki kaç? Haftası falan? Peki senin söylediğine göre 12+1 de ölçülen ense kalınlığı 13+1 de daha mı fazla çıkar? Ne kadar farkedebilir ki sonuçta....

Benimki 12+1 da 1,20 mm ense,75 hcg bebeğimiz erkek dedi doktorlar.

Canim bn 12 de gittim 1.1 dedi kanamam oldu tekrar 12+4 te gitmistim 1.4 dedi dr bnm ki erkek ins allah izin verirse

Tezin çürümüş kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…