- 4 Ocak 2016
- 435
- 817
- 23
- 39
Süperrrrrrrrrrrrrrrrinşallah bizde memnun kalıcaz canım
Maşallah topiğimizin ikiz annesine
İlk bebiş hatta bebişlersanırım öle mi, ve biri erkek diğeri de kızdır inşallah
bi taşla iki kuş hesabı miss
Allah sağlıcakla kucağınıza almak nasip etsin
Yakınlarınızda varmıydı ikiz
benim kaynanamda ve babannemde olunca bizde başlarda acaba diye umutlanmıştık özellikle eşim tabi
doktora her gittiğimizde ikiz mi ikiz mi deyip durdu
Arkadaşlar 2 ki test sonucum geldi doktoruma ulaşmadı sonuçlar henüz mail atmışlar aksam bakar anlayanlar yorumlayabilir mi cok heyecanlandım lütfen yardımcı olun
Bunlarda benim nacizene aldıklarım
Canım çok küçük eklemişsin resimlerini göremedim ama hepsi hayırlı olsun güzel günlerde kullan inşallah.Bunlarda benim nacizene aldıklarım
Daha once erkekmi denmisti canim.bide kacinci haftadaCanım çok küçük eklemişsin resimlerini göremedim ama hepsi hayırlı olsun güzel günlerde kullan inşallah.
Kızlar şimdi hastaneden geliyorum başka bir doktordan bence kıza benziyor dedi al bir de burdan yak .
Alışverişe çıkamıyorum ya ayrıntılı ultrasonu beklicem artık
canım ben de buzda iki defa düştüm hem de öyle hafif falan değil baya kuvvetli düştüm bişey olmadı çok şükür, kolay kolay bi şey olmuyomuş zaten ama için rahat edecekse git bi doktoruna
12+6 daydım bu pazartesi %90 kız dediğin Can'ımGuzel cikmis cnm sonuclarin..
Senin cinsiyet belli miydi cmm dr ni tahmin yapmis miydi
Evet yuzde yuz erkek dedi doktorum 16 haftalığım ama benmki geriden gidiyor biraz 15+3 gibi.Bugünde 15+5 cıktı ultrasonda kıza benziyor dediDaha once erkekmi denmisti canim.bide kacinci haftada
O pompa iyi sanırım ben de onu düşünüyorum. Biraz ilerleyelim de :) daha cinsiyeti bile bilmiyorum. Herkes çok çabuk öğrendi :)Bunlarda benim nacizene aldıklarım
Ooooof ben bunalıma girdim ya herkesi kıskanıyorum yeter yaaa bir insanın üzerinede bu kadar gelinmez kiGidimde saçlarıma bişey yaptırım tribe girdim
Ooooof ben bunalıma girdim ya herkesi kıskanıyorum yeter yaaa bir insanın üzerinede bu kadar gelinmez kiGidimde saçlarıma bişey yaptırım tribe girdim
Ensesi kalınlar erkek diyosun :)merhaba herkese
dikkatimi çeken bir soru soracağım ense kalınlığını bilenler yazarsa sevinirim.
ikili testte ense kalınlığı 1 - 1.1 - 1.2 olanların cinsiyeti ve de 1.8 ve biraz üstü gibi olanların cinsiyeti erkek gibi
ama 1.5-1.6-1.7 gibi arada olanlar kız gibi
belki alakasız olabilir ama dikkat ettim ense kalınlığı yazanlara bu şekildeydi sanki?
Bak çürüten biri henüz çıkmamış :) ensesi kalın ya da ensesi inceler oluyor olabilir mi diyorum. Seninki kaç? Haftası falan? Peki senin söylediğine göre 12+1 de ölçülen ense kalınlığı 13+1 de daha mı fazla çıkar? Ne kadar farkedebilir ki sonuçta....Ensesi kalınlar erkek diyosun :)
Yeni bir akım patlatıcaksın şimdi.
Haftaya göre değişiyorr canım.Bu bulgu için herkes aynı hafta aynı gün falan yaptırması lazım
merhaba herkese
ikili testte ense kalınlığı 1 - 1.1 - 1.2 olanların cinsiyeti ve de 1.8 ve biraz üstü gibi olanların cinsiyeti erkek gibi
belki alakasız olabilir ama dikkat ettim ense kalınlığı yazanlara bu şekildeydi sanki?
Canim bn 12 de gittim 1.1 dedi kanamam oldu tekrar 12+4 te gitmistim 1.4 dedi dr bnm ki erkek ins allah izin verirsemerhaba herkese
Tezin çürümüş kizBak çürüten biri henüz çıkmamış :) ensesi kalın ya da ensesi inceler oluyor olabilir mi diyorum. Seninki kaç? Haftası falan? Peki senin söylediğine göre 12+1 de ölçülen ense kalınlığı 13+1 de daha mı fazla çıkar? Ne kadar farkedebilir ki sonuçta....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?