2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Herkese iyi akşamlar...
Bugün alev alev yanıyor midemm...
Arkadaşlar geçen perşembe günü kendi doktorum tam emin değilim ama kıza daha yakınım dedi, ben dayanamadım dün naşka bir doktora gittim kesin kız dedi ama bazen acaba mı diyorumm bişey alsam alamıcam gibi neden böyle hissediyorum acaba inanmalıyımm di mi doktorlara?

Benim ki 2mm cinsiyeti erkek de dendi kız da Daha belli değil canım 11-14 arası 3 mm geçmemeli .Değer farklılıkları cıkar bebek büyüdükçe

Yok 2 kişi cevap verdi henüz çürümedi :) çürüten birileri çıkar ama bencedee hiç bişey için kesin böyle diyemeyiz Allah bilir. Ben meraktan sordum diğer arkadaşlarda yazarsa sevinirim
Senin istediğin bir cinsiyet var sanırım inşallah gönlündeki olur canım

Senin istediğin bir cinsiyet var sanırım inşallah gönlündeki olur canım
Canım 1 kızım var öylesine tahmin etmeye çalışıyorum şimdiki bebişi ama hiç bi yerden bişi çıkaramıyorum :) Ense kalınlığına dikkat kesilmiştim benimki 1.6 :) ilkinde pek bi meraksızdım bunda merak ediyorum. belli olur yakında Rabbimiz bizim için neyi hayırlı görmüş.

Cnm o bebegin iriligine bagli 2 olup kiz olan cok var

Bayagi haftan var .bence inanabilirsin.prensesin hayirli olsun.seni tereddüt ettiren ne .içindeki his ne diyor.

Kuzum cinsiyeti ogrenemeyenler merak içinde .haftaya gideceğim bakalim.uçlu için cagirdi Dr .ama hic yaptirasim yok yani .yaptirmak istemiyorum desem...ikili yaptirdim.bi de isterse yine 4lu yaptiririm yani .her hafta test mi yaptiracagim .
Sende git öğren canim yaa seni de kendim kadar merak ediyorum inan.

2 hafta önce doktoruma 1 ay sonra randevu demeyin dediğim halde 1 ay sonraya verdi bekliyorum napalım canım. Başka doktora da niye gideyim ki öğrenicez işte er ya da geç. Sabrediyorum. Seninde 1 kızcen var gönlüne göre olur inşallah. Biz anne babalar için farklı cinsiyet olması güzel geliyor, kardeşler içinde hemcins iyi oluyor bu bir gerçek. O yüzden tevekkelAllah :)

slm arkadaşlar ben ilk defa yazıyorum. hepiniz inşallah sağlıkla çocuklarınızı kucağınıza alırsınız. benim ikinci çocuğum olacak ilki altı yaşında erkek, bu sefer kız olsun istiyoruz ama hayırlısı artık. 14+2 günlükkken doktora gittim cinsiyetini öğrenemedik 2 li testi yaptırmıştım bi sorun yoktu benden önümüzdeki ay AFP denilen bir testi yaptırmamı istedi bana vitamin ve demir ilacını yeni başlattı bendeki son durum bu

Nasil anlamadim senin simdi cinsiyet ne.ayni Dr mu dedi bunu .pipi yi görmeden mi %100 erkek demişti iki gün önce .
canım baska yerdeki doktor bi çıkıntı gösterdi bu pipi dedi.Bugün de başka doktor o çıkıntı pipi olmayabilir kıza benziyor dedi ben de anlayamadım

Öğrendikten sonra heyecan geçecek artik ne diye cinsiyet. Gobus nasil gidiyor .benim epey belli oluyor artik

Hoşgeldin canim.ben şuan hic bir şey kullanmiyorum 4.aydan sonra demir ilaci verir umarim.vitamin kizim.da da kullanmamistim.iyi besleniyorsan gerek var mi bilmiyorum .kilo yapıyor .ve emili zor ilaclarin.ne kadari kana karisiyor .en iyi bitkisel besinlerden etten almak vitaminleri .

canım baska yerdeki doktor bi çıkıntı gösterdi bu pipi dedi.Bugün de başka doktor o çıkıntı pipi olmayabilir kıza benziyor dedi ben de anlayamadım

Canim ne denir bilemedim.ben de 16.hafta dolunca gideceğim özellikle cinsiyet söyler diye .bu haftalarda net birşey diyemiyorlar mi.hani gostermrzse o ayri.

Canim ne denir bilemedim.ben de 16.hafta dolunca gideceğim özellikle cinsiyet söyler diye .bu haftalarda net birşey diyemiyorlar mi.hani gostermrzse o ayri.
Genelde söylüyorlar benim arkadaşlarım 12-13 haftalarında öğrendiler ben öğrenemiyorum hep acaba mı diyorum.Haftaya tekrar gideceğim bakalım kesinleşecek mi 4 farklı doktora gidiyorum.Alıştım artık cinsiyet meselesine

Merhaba arkadaşlar,
Bugün sabah amniyosentez testi yaptirdim. Önce ultrasonda bebegi inceledi. Ense kalınlığı yine çok yuksek. Bebegin kalbinde ve beyninde sıvı birikimi olmuş. Böyle bebekler trizomi 13 grubuymus. . Hemen karar veremezsiniz deyince amniyosentez testi yapildi. Karnımi delik delik etti doktor. Yapamayinca başka doktoru cagirdi o yapti. Hem ignelerin agrisindan hemde psikolojik olarak cok yiprandik
Masrafli olmasina rağmen hızlı test istedik.
Yarın hayırlısıyla test sonucu belli olacak.
Inşallah sonuc temiz cikar inşallah bebegim sağlıklı haberini alirim inşallah.
Dualarınıza ihtiyacım var.
Hepinize cok cok tesekkurler.
Iyi akşamlar herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…