Bende de aynı. Hmen nefes nefese kalıyorum.canım o problem bende de var baya erken başladım ilerde napcam diye düşünmüyor değilim merdivenleri dinlene dinelene çıkıyorum nefes nefese kalıyorm hemen
Benim ki 2mm cinsiyeti erkek de dendi kız daBak çürüten biri henüz çıkmamış :) ensesi kalın ya da ensesi inceler oluyor olabilir mi diyorum. Seninki kaç? Haftası falan? Peki senin söylediğine göre 12+1 de ölçülen ense kalınlığı 13+1 de daha mı fazla çıkar? Ne kadar farkedebilir ki sonuçta....
Yok 2 kişi cevap verdi henüz çürümedi :) çürüten birileri çıkar ama bencedee hiç bişey için kesin böyle diyemeyiz Allah bilir. Ben meraktan sordum diğer arkadaşlarda yazarsa sevinirimTezin çürümüş kiz
Senin istediğin bir cinsiyet var sanırım inşallah gönlündeki olur canımYok 2 kişi cevap verdi henüz çürümedi :) çürüten birileri çıkar ama bencedee hiç bişey için kesin böyle diyemeyiz Allah bilir. Ben meraktan sordum diğer arkadaşlarda yazarsa sevinirim
Hee sen bunu diyosunn :)) 3 günde bu kadar farkedebiliyor demek. Doğrusu çürümesine pek sevindim :))Tezin çürümüş kiz
Canım 1 kızım var öylesine tahmin etmeye çalışıyorum şimdiki bebişi ama hiç bi yerden bişi çıkaramıyorum :) Ense kalınlığına dikkat kesilmiştim benimki 1.6 :) ilkinde pek bi meraksızdım bunda merak ediyorum. belli olur yakında Rabbimiz bizim için neyi hayırlı görmüş.Senin istediğin bir cinsiyet var sanırım inşallah gönlündeki olur canım
merhaba herkese
dikkatimi çeken bir soru soracağım ense kalınlığını bilenler yazarsa sevinirim.
ikili testte ense kalınlığı 1 - 1.1 - 1.2 olanların cinsiyeti ve de 1.8 ve biraz üstü gibi olanların cinsiyeti erkek gibi
ama 1.5-1.6-1.7 gibi arada olanlar kız gibi
belki alakasız olabilir ama dikkat ettim ense kalınlığı yazanlara bu şekildeydi sanki?
Herkese iyi akşamlar...
Bugün alev alev yanıyor midemm...
Arkadaşlar geçen perşembe günü kendi doktorum tam emin değilim ama kıza daha yakınım dedi, ben dayanamadım dün naşka bir doktora gittim kesin kız dedi ama bazen acaba mı diyorumm bişey alsam alamıcam gibi neden böyle hissediyorum acaba inanmalıyımm di mi doktorlara?
Canım 1 kızım var öylesine tahmin etmeye çalışıyorum şimdiki bebişi ama hiç bi yerden bişi çıkaramıyorum :) Ense kalınlığına dikkat kesilmiştim benimki 1.6 :) ilkinde pek bi meraksızdım bunda merak ediyorum. belli olur yakında Rabbimiz bizim için neyi hayırlı görmüş.
2 hafta önce doktoruma 1 ay sonra randevu demeyin dediğim halde 1 ay sonraya verdi bekliyorum napalım canım. Başka doktora da niye gideyim ki öğrenicez işte er ya da geç. Sabrediyorum. Seninde 1 kızcen var gönlüne göre olur inşallah. Biz anne babalar için farklı cinsiyet olması güzel geliyor, kardeşler içinde hemcins iyi oluyor bu bir gerçek. O yüzden tevekkelAllah :)Kuzum cinsiyeti ogrenemeyenler merak içinde .haftaya gideceğim bakalim.uçlu için cagirdi Dr .ama hic yaptirasim yok yani .yaptirmak istemiyorum desem...ikili yaptirdim.bi de isterse yine 4lu yaptiririm yani .her hafta test mi yaptiracagim .
Sende git öğren canim yaa seni de kendim kadar merak ediyorum inan.
Canım seninkide gönlüne göre hayırlıca bir sürpriz yapar inşallah.Cnm o bebegin iriligine bagli 2 olup kiz olan cok var
Evet yuzde yuz erkek dedi doktorum 16 haftalığım ama benmki geriden gidiyor biraz 15+3 gibi.Bugünde 15+5 cıktı ultrasonda kıza benziyor dedi
aldim cnm almaz olurmuyum
canım baska yerdeki doktor bi çıkıntı gösterdi bu pipi dedi.Bugün de başka doktor o çıkıntı pipi olmayabilir kıza benziyor dedi ben de anlayamadımNasil anlamadim senin simdi cinsiyet ne.ayni Dr mu dedi bunu .pipi yi görmeden mi %100 erkek demişti iki gün önce .
2 hafta önce doktoruma 1 ay sonra randevu demeyin dediğim halde 1 ay sonraya verdi bekliyorum napalım canım. Başka doktora da niye gideyim ki öğrenicez işte er ya da geç. Sabrediyorum. Seninde 1 kızcen var gönlüne göre olur inşallah. Biz anne babalar için farklı cinsiyet olması güzel geliyor, kardeşler içinde hemcins iyi oluyor bu bir gerçek. O yüzden tevekkelAllah :)
slm arkadaşlar ben ilk defa yazıyorum. hepiniz inşallah sağlıkla çocuklarınızı kucağınıza alırsınız. benim ikinci çocuğum olacak ilki altı yaşında erkek, bu sefer kız olsun istiyoruz ama hayırlısı artık. 14+2 günlükkken doktora gittim cinsiyetini öğrenemedik 2 li testi yaptırmıştım bi sorun yoktu benden önümüzdeki ay AFP denilen bir testi yaptırmamı istedi bana vitamin ve demir ilacını yeni başlattı bendeki son durum bu
canım baska yerdeki doktor bi çıkıntı gösterdi bu pipi dedi.Bugün de başka doktor o çıkıntı pipi olmayabilir kıza benziyor dedi ben de anlayamadım
Genelde söylüyorlar benim arkadaşlarım 12-13 haftalarında öğrendiler ben öğrenemiyorum hep acaba mı diyorum.Haftaya tekrar gideceğim bakalım kesinleşecek miCanim ne denir bilemedim.ben de 16.hafta dolunca gideceğim özellikle cinsiyet söyler diye .bu haftalarda net birşey diyemiyorlar mi.hani gostermrzse o ayri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?