2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Bayagi haftan var .bence inanabilirsin.prensesin hayirli olsun.seni tereddüt ettiren ne .içindeki his ne diyor.
En baştan kız hissediyordum canım zaten ama sanırım buraları fazlaca okuyup farklı hikayeler görmek beni tereddüt ettiren

Allah sabir versin ,hayirli haberlerini bekliyoruz

Canım acaba senin belli oluyor dediğin ölçü ne ki? Benimki normal halinden biraz fazla sabahki halini söylüyorum. Dışardan kıyafetle farkedilmiyor. Yani bana göre az bişi çıktı gibi

Cnm allah sabır versin. Rabbim güzel haberler almayi nasip etsin inşallah.

Allah yarın yüzünüzü güldüren sonuca erdirsin inşallah. öyle tatlı efendi bir bebişiniz olsun ki bugünleri unuttursun size.

Canım acaba senin belli oluyor dediğin ölçü ne ki? Benimki normal halinden biraz fazla sabahki halini söylüyorum. Dışardan kıyafetle farkedilmiyor. Yani bana göre az bişi çıktı gibi

Aksamlari göbek önde genişçe duruyor .sağdan soldan .top gibi değil ama .daha kimse farketmiyor hamis olduğumu .aksama badilerle belli hamileyim diyorum ozaman .daha hissedemiyirum ben bebeğimi karnimda .sende kipirdiyor mu .

inşallah bu kadarla gelmiş geçmiş olsun, yarına mutlu haberlerini alacağız kısmetse..

M melekler-engelchen cnm inşallah yarın güzel haberler aldığında bu sıkıntıları Unutursun

İnşallah hayırlı haberler alırsınız Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

inşallah en hayırlı şekilde sonuçlanır. sabırlar diliyorum

Ahh canım bnm çok geçmiş olsun rabbim yarın güzel haberler almayi nasip eder insallah da bu yaşadıklarını unutursun zor bi sınavdan geçiyoruz allah yardimcin olsun

canım baska yerdeki doktor bi çıkıntı gösterdi bu pipi dedi.Bugün de başka doktor o çıkıntı pipi olmayabilir kıza benziyor dedi ben de anlayamadım

Cnm o pipili olan resim varmi ultrason resmi... Tecrubeli dr larmi bunlari söyleyen artık haftan ne kdr olmus nasil anlayamiyolar yaaa nasil dr bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…