- 12 Nisan 2008
- 558
- 1.375
- 113
Canım benim, ne olur üzülme.... İnşallah iyi haberler gelir, eminim çok zor yaşadığın duygu ne yerdesin ne gökteMerhaba arkadaşlar,
Bugün sabah amniyosentez testi yaptirdim. Önce ultrasonda bebegi inceledi. Ense kalınlığı yine çok yuksek. Bebegin kalbinde ve beyninde sıvı birikimi olmuş. Böyle bebekler trizomi 13 grubuymus. . Hemen karar veremezsiniz deyince amniyosentez testi yapildi. Karnımi delik delik etti doktor. Yapamayinca başka doktoru cagirdi o yapti. Hem ignelerin agrisindan hemde psikolojik olarak cok yiprandik
Masrafli olmasina rağmen hızlı test istedik.
Yarın hayırlısıyla test sonucu belli olacak.
Inşallah sonuc temiz cikar inşallah bebegim sağlıklı haberini alirim inşallah.
Dualarınıza ihtiyacım var.
Hepinize cok cok tesekkurler.
Iyi akşamlar herkese
15 deyiz canım 16 dan sonra diyorlar hatta benim doktorum 18 itibariyle diyor. Eskiden hissettiğimi sanıyordum ama gazmış sanırım şuan bişi yok. Çok ayırdedemiyorum, kendimi pek dinleyecek vaktim de olmuyor. Bir an evvel hissetsek çok iyi olur iyi olduklarını biliriz içimiz rahat ederAksamlari göbek önde genişçe duruyor .sağdan soldan .top gibi değil ama .daha kimse farketmiyor hamis olduğumu .aksama badilerle belli hamileyim diyorum ozaman .daha hissedemiyirum ben bebeğimi karnimda .sende kipirdiyor mu .
Merhaba arkadaşlar,
Bugün sabah amniyosentez testi yaptirdim. Önce ultrasonda bebegi inceledi. Ense kalınlığı yine çok yuksek. Bebegin kalbinde ve beyninde sıvı birikimi olmuş. Böyle bebekler trizomi 13 grubuymus. . Hemen karar veremezsiniz deyince amniyosentez testi yapildi. Karnımi delik delik etti doktor. Yapamayinca başka doktoru cagirdi o yapti. Hem ignelerin agrisindan hemde psikolojik olarak cok yiprandik
Iyi akşamlar herkese
Hepsi tecrübeli canım ama bu cinsiyet işi karışık gerçekten aslında.Yanılma payları her zaman var.Çok şahit oluyorum doğumdan birkaç ay önce cinsiyeti o değildi bu denilen.Özellikle erkek bebekler kızla çok karıştırılıyor çünkü vajen yapısı açık durduğunda çıkıntılı oluyor bu da pipiyi andırıyor.Ya da kordonu bacakların arasından geçmiş oluyor hemen pipi diyebiliyorlar.O yüzden çok takılmıyorum.Cnm o pipili olan resim varmi ultrason resmi... Tecrubeli dr larmi bunlari söyleyen artık haftan ne kdr olmus nasil anlayamiyolar yaaa nasil dr bunlar
Arkadasım testlerde olumsuz sonuç çıkıp sapasağlam bebekler dünyaya getiren bir sürü anne var.bu ölçümler yüzde veriyor sadece %100 sorunlu olacak anlamı taşımaz riskin olabileceği demek.rabbim ne eylerse güzel eyler Allah yardımcınız olsun dualarımız seninleMerhaba arkadaşlar,
Iyi akşamlar herkese
Ben 12+6 da öğrendim sende öğrenebilirsin:)Slm kızlar acaba benimle aynı haftada olup cinsiyeti öğrenen var mı hafaya perşembe ye randevum var ama ben çok merak ediyorum :)
Hepsi tecrübeli canım ama bu cinsiyet işi karışık gerçekten aslında.Yanılma payları her zaman var.Çok şahit oluyorum doğumdan birkaç ay önce cinsiyeti o değildi bu denilen.Özellikle erkek bebekler kızla çok karıştırılıyor çünkü vajen yapısı açık durduğunda çıkıntılı oluyor bu da pipiyi andırıyor.Ya da kordonu bacakların arasından geçmiş oluyor hemen pipi diyebiliyorlar.O yüzden çok takılmıyorum.
Ha takılmıyorum derken 12. haftadan beri soruyorum da daha netleşemedi :) 23.haftama ayrıntılı ultrason randevusu aldım en emin orda olacağım sanırım
pipili resmi olsa ekleyecektim ama kıpır kıpır bi durmadığı için alamadık görüntü
Hepsi tecrübeli canım ama bu cinsiyet işi karışık gerçekten aslında.Yanılma payları her zaman var.Çok şahit oluyorum doğumdan birkaç ay önce cinsiyeti o değildi bu denilen.Özellikle erkek bebekler kızla çok karıştırılıyor çünkü vajen yapısı açık durduğunda çıkıntılı oluyor bu da pipiyi andırıyor.Ya da kordonu bacakların arasından geçmiş oluyor hemen pipi diyebiliyorlar.O yüzden çok takılmıyorum.
Ha takılmıyorum derken 12. haftadan beri soruyorum da daha netleşemedi :) 23.haftama ayrıntılı ultrason randevusu aldım en emin orda olacağım sanırım
pipili resmi olsa ekleyecektim ama kıpır kıpır bi durmadığı için alamadık görüntü
Cnm bizim resmi ekledim bak istersen. 12. Haftada görünen pipi bizdeki, doktor kız ve erkeğinki çok benzer bu donemde ama buna %90 erkek diyebilirim dedi. Sen öyle deyince benimde kafam karıştı şimdi.
ben miyim acaba :). Normalde medipolde Perihan Özdene gidiyorum ama ikili test için Hakan Apaydın a gittim. Bana da %50 erkek dedi. Sonra Perihan hanımın yanına gittim ilaçlarım için o dedi ki Hakan bey ne diyorsa ben birkaç hafta sonra aynısını görüyorum dedi :). Tahminleri doğru çıkıyormuş yani. Ben yine de alışverişe başlamadım. Haftaya kontrolüm var Perihan hanım da bir baksın öyle başlıcam
Yerim onun poposunu .Bir daha gitmedin mi canım ultrasona. Benim elimde çıktı yok karşılaştırabilsem iyi olurdu.usgdede gösterdiği yeri tam anlayamamıştımCnm bizim resmi ekledim bak istersen. 12. Haftada görünen pipi bizdeki, doktor kız ve erkeğinki çok benzer bu donemde ama buna %90 erkek diyebilirim dedi. Sen öyle deyince benimde kafam karıştı şimdi.
Gerçekten de kız mıymış bana sorsalar erkek derim pipi gibi duruyo :)Banada pipiye benzer bisi verdi ama. Dedigin gibi cok benziomus bu donemde yabanci sitelerde o kdr cok varki erkek denip kiz cikan.... Bide bana verdiği cok ince pipi gecenlerde sitede aynisini buldum kizmis ama o sasirdim. Cok... Bak ekleyim sizde bakin..
12 haftalik benim resim
Ilk ekledigim benim diğerleri bulduğum biri yakinlastirilmis hali...
Bende hala inanmiyorum bakalim. Yarın sanirm kesinlesir dr yorum yaparsa
Banada pipiye benzer bisi verdi ama. Dedigin gibi cok benziomus bu donemde yabanci sitelerde o kdr cok varki erkek denip kiz cikan.... Bide bana verdiği cok ince pipi gecenlerde sitede aynisini buldum kizmis ama o sasirdim. Cok... Bak ekleyim sizde bakin..
12 haftalik benim resim
Ilk ekledigim benim diğerleri bulduğum biri yakinlastirilmis hali...
Bende hala inanmiyorum bakalim. Yarın sanirm kesinlesir dr yorum yaparsa
Gerçekten de kız mıymış bana sorsalar erkek derim pipi gibi duruyo :)
Bunların arasındaki fark ne ben anlamıyorum çok bunlarda benim en son 14+4 te çekildi kız denildi
Baya bi foto inceledim video izledim kafayı yicem artıkınEvet cnm öyleymiş yorumuda var ustte kadinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?