2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canım benim, ne olur üzülme.... İnşallah iyi haberler gelir, eminim çok zor yaşadığın duygu ne yerdesin ne gökte
Ama biz ne yaparsak yapalım yazgımız kaderimiz yada hayatımızın akışı bizi dinlemiyor,,, sabır ve bol bol dua et gönlünü ruhunu neolur sıkma, tanımasamda seni düşünen bir ablan kardeşin dostun olduğunu unutma... Bol bol dua ediyorum sana için ferah olsun diye canım kardeşim benim.....

Aksamlari göbek önde genişçe duruyor .sağdan soldan .top gibi değil ama .daha kimse farketmiyor hamis olduğumu .aksama badilerle belli hamileyim diyorum ozaman .daha hissedemiyirum ben bebeğimi karnimda .sende kipirdiyor mu .
15 deyiz canım 16 dan sonra diyorlar hatta benim doktorum 18 itibariyle diyor. Eskiden hissettiğimi sanıyordum ama gazmış sanırım şuan bişi yok. Çok ayırdedemiyorum, kendimi pek dinleyecek vaktim de olmuyor. Bir an evvel hissetsek çok iyi olur iyi olduklarını biliriz içimiz rahat eder

Canım dualarımız seninle umarım hakkınzda hayırlısı olur.

Cnm o pipili olan resim varmi ultrason resmi... Tecrubeli dr larmi bunlari söyleyen artık haftan ne kdr olmus nasil anlayamiyolar yaaa nasil dr bunlar
Hepsi tecrübeli canım ama bu cinsiyet işi karışık gerçekten aslında.Yanılma payları her zaman var.Çok şahit oluyorum doğumdan birkaç ay önce cinsiyeti o değildi bu denilen.Özellikle erkek bebekler kızla çok karıştırılıyor çünkü vajen yapısı açık durduğunda çıkıntılı oluyor bu da pipiyi andırıyor.Ya da kordonu bacakların arasından geçmiş oluyor hemen pipi diyebiliyorlar.O yüzden çok takılmıyorum.
Ha takılmıyorum derken 12. haftadan beri soruyorum da daha netleşemedi :) 23.haftama ayrıntılı ultrason randevusu aldım en emin orda olacağım sanırım
pipili resmi olsa ekleyecektim ama kıpır kıpır bi durmadığı için alamadık görüntü

Slm kızlar acaba benimle aynı haftada olup cinsiyeti öğrenen var mı hafaya perşembe ye randevum var ama ben çok merak ediyorum :)

Arkadasım testlerde olumsuz sonuç çıkıp sapasağlam bebekler dünyaya getiren bir sürü anne var.bu ölçümler yüzde veriyor sadece %100 sorunlu olacak anlamı taşımaz riskin olabileceği demek.rabbim ne eylerse güzel eyler Allah yardımcınız olsun dualarımız seninle

Cnm bizim resmi ekledim bak istersen. 12. Haftada görünen pipi bizdeki, doktor kız ve erkeğinki çok benzer bu donemde ama buna %90 erkek diyebilirim dedi. Sen öyle deyince benimde kafam karıştı şimdi.

Eklentiler

• image.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 167

Ins gönlümüze gore olur cnm bendede yamilmalarini. Isterim ama tabiki en onemlisi saglikli. Olmasi

Cnm bizim resmi ekledim bak istersen. 12. Haftada görünen pipi bizdeki, doktor kız ve erkeğinki çok benzer bu donemde ama buna %90 erkek diyebilirim dedi. Sen öyle deyince benimde kafam karıştı şimdi.

Banada pipiye benzer bisi verdi ama. Dedigin gibi cok benziomus bu donemde yabanci sitelerde o kdr cok varki erkek denip kiz cikan.... Bide bana verdiği cok ince pipi gecenlerde sitede aynisini buldum kizmis ama o sasirdim. Cok... Bak ekleyim sizde bakin..
12 haftalik benim resim
Ilk ekledigim benim diğerleri bulduğum biri yakinlastirilmis hali...

Bende hala inanmiyorum bakalim. Yarın sanirm kesinlesir dr yorum yaparsa

Eklentiler

• IMG-20160202-WA0002.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 161
  • Screenshot_2016-02-16-21-31-13.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 145
  • Screenshot_2016-02-16-19-55-55.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 150

İyide canım cim bu yüzde 50% vermeler biraz tuhaf değilmi. Bütün gebeliklerde zaten yüz eli eliki ??

Yerim onun poposunu .Bir daha gitmedin mi canım ultrasona. Benim elimde çıktı yok karşılaştırabilsem iyi olurdu.usgdede gösterdiği yeri tam anlayamamıştım

Gerçekten de kız mıymış bana sorsalar erkek derim pipi gibi duruyo :)

Kızlar geçmişi okumaktan çıkamadım başım döndü yahu:)))
Eşimle kızları alıp yüzmeye gittik
Allahım nefes nefese çook yoruldum, çok üşüdüm,yorganın altına girdim elimde papatya çayı puffff
Karnım çook büyük kaşınmaya başladı iki gündür , çatlamasın diye badem yağı sürüyorum umarım faydası olur .

Bunların arasındaki fark ne ben anlamıyorum çok bunlarda benim en son 14+4 te çekildi kız denildi

Eklentiler

• image.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 147
  • image.webp
    30 KB · Görüntüleme: 148
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…