Baya bi foto inceledim video izledim kafayı yicem artıkın
Ne olursa olsun hayırlı evlat olsun
Cnm senin kiza cok benzio nubu vs.. Ama 12.jaftalarda cok yanilma oluyomus
Kizlar dr dan geliyorum butun karnim kirmizi benek benek oldu dr da anlamadi ulturasyona gonder di yarin rdv icin yer bulmam lazim cok kasiniyor ilac da faydasini gostermedi daha cok kotu bu kasintii
Senin 12 haftadamı bakılmıştı ?
Açıkcası 14 haftada yüzde yüz denilmesi benim tuhafıma gitti çünkü o haftalarda bile bazen değişebiliyor görüyoruz etrafta
Merhaba arkadaşlar,
Bugün sabah amniyosentez testi yaptirdim. Önce ultrasonda bebegi inceledi. Ense kalınlığı yine çok yuksek. Bebegin kalbinde ve beyninde sıvı birikimi olmuş. Böyle bebekler trizomi 13 grubuymus. . Hemen karar veremezsiniz deyince amniyosentez testi yapildi. Karnımi delik delik etti doktor. Yapamayinca başka doktoru cagirdi o yapti. Hem ignelerin agrisindan hemde psikolojik olarak cok yiprandik
Masrafli olmasina rağmen hızlı test istedik.
Yarın hayırlısıyla test sonucu belli olacak.
Inşallah sonuc temiz cikar inşallah bebegim sağlıklı haberini alirim inşallah.
Dualarınıza ihtiyacım var.
Hepinize cok cok tesekkurler.
Iyi akşamlar herkese
Kizlar dr dan geliyorum butun karnim kirmizi benek benek oldu dr da anlamadi ulturasyona gonder di yarin rdv icin yer bulmam lazim cok kasiniyor ilac da faydasini gostermedi daha cok kotu bu kasintii
Stresten olabilir dedi hic de stresim de yok gunluk isler ilac kullanmaya devam edicem artikGeçmiş olsun canım.
Nasıl anlamıyorlar ya ;(
Alerji felan olamazmıymış
kan tahlili verdi iste birde ulturasyon yarin yapilcak hepsi cok kasintii berbat biseymiskaraciger degerlerine bakildi mi ast alt
Yok canim hep aynki sadece ben cok tuzsuz yerdim biraz fazla tuketiyorum soyledim dr ondan degildir dediGecmis olsun cnm alerji falandir bencede degisik bisi yedinmi
kan tahlili verdi iste birde ulturasyon yarin yapilcak hepsi cok kasintii berbat biseymis
Insallahh 2 gebelikte yirtilmayan vucudum bu gebelik te yirttim ki bide canim cok yaniyorrAllah yardimcin olsun cok zor bise kasinti su an yazdiklarini okurken bile kasinmaya basladim.umarim ciddi bi durum yoktur
Merhaba arkadaşlar,
Bugün sabah amniyosentez testi yaptirdim. Önce ultrasonda bebegi inceledi. Ense kalınlığı yine çok yuksek. Bebegin kalbinde ve beyninde sıvı birikimi olmuş. Böyle bebekler trizomi 13 grubuymus. . Hemen karar veremezsiniz deyince amniyosentez testi yapildi. Karnımi delik delik etti doktor. Yapamayinca başka doktoru cagirdi o yapti. Hem ignelerin agrisindan hemde psikolojik olarak cok yiprandik
Masrafli olmasina rağmen hızlı test istedik.
Yarın hayırlısıyla test sonucu belli olacak.
Inşallah sonuc temiz cikar inşallah bebegim sağlıklı haberini alirim inşallah.
Dualarınıza ihtiyacım var.
Hepinize cok cok tesekkurler.
Iyi akşamlar herkese
Günaydın...Günaydın anneler ve bebişleri
Çatlaklar için ne kullanıyorsunuz? Dr bana NATALIS Çatlak Kremi tavsiye etti. Fiyatı 112 tl imiş. Ben ise Bio Oil ve bebe yağı kullanmayı düşünüyorum. Eczacıya sordum o da Pregnacore diye bi krem tavsiye etti, o da çok giden ürünmüş fiyatı da 50-55 tl civarı bir alana 1 bedava. Bio Oil de 50 tl civarı. Offf kafam çok karıştı.
Tavsiyeniz neler?
Çok geçmiş olsun...Yok canim hep aynki sadece ben cok tuzsuz yerdim biraz fazla tuketiyorum soyledim dr ondan degildir dedi
13+1 de öğrendim ben. İyi bir ultrason ise öğrenirsin.Slm kızlar acaba benimle aynı haftada olup cinsiyeti öğrenen var mı hafaya perşembe ye randevum var ama ben çok merak ediyorum :)
Tatlı badem yağı tüylenme yapar dikkat et. Acı badem yağı kullanmalısın.Kızlar geçmişi okumaktan çıkamadım başım döndü yahu:)))
Eşimle kızları alıp yüzmeye gittik
Allahım nefes nefese çook yoruldum, çok üşüdüm,yorganın altına girdim elimde papatya çayı puffff
Karnım çook büyük kaşınmaya başladı iki gündür , çatlamasın diye badem yağı sürüyorum umarım faydası olur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?