2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
ThankfulNovember
Canım yüzde yüz denilen bir cinsiyet Nasıl değişebiliyor anlamadım ben ?
Usg cihazımı eskiydi ? Doktormu iyi değil ? Nasıl oluyor ?
Bende şüphelenmeye başladım kendimden

Kizlar dr dan geliyorum butun karnim kirmizi benek benek oldu dr da anlamadi ulturasyona gonder di yarin rdv icin yer bulmam lazim cok kasiniyor ilac da faydasini gostermedi daha cok kotu bu kasintii

Kizlar dr dan geliyorum butun karnim kirmizi benek benek oldu dr da anlamadi ulturasyona gonder di yarin rdv icin yer bulmam lazim cok kasiniyor ilac da faydasini gostermedi daha cok kotu bu kasintii

Geçmiş olsun canım.
Nasıl anlamıyorlar ya ;(
Alerji felan olamazmıymış

Senin 12 haftadamı bakılmıştı ?
Açıkcası 14 haftada yüzde yüz denilmesi benim tuhafıma gitti çünkü o haftalarda bile bazen değişebiliyor görüyoruz etrafta

Eevt cnm ikili testte... Allah seninde gonlune gore versin ins cnmm

Gecmis olsun cnm alerji falandir bencede degisik bisi yedinmi

canım inşallah güzel haberler alacaksın bugün. ve bebişini sağlıkla kucağına alacaksın inşallah dualarım seninle

Günaydın anneler ve bebişleri

Çatlaklar için ne kullanıyorsunuz? Dr bana NATALIS Çatlak Kremi tavsiye etti. Fiyatı 112 tl imiş. Ben ise Bio Oil ve bebe yağı kullanmayı düşünüyorum. Eczacıya sordum o da Pregnacore diye bi krem tavsiye etti, o da çok giden ürünmüş fiyatı da 50-55 tl civarı bir alana 1 bedava. Bio Oil de 50 tl civarı. Offf kafam çok karıştı.
Tavsiyeniz neler?

Günaydın...
Çatlak kremleri çok pahalı ve kesin işe yarr mı belli değil. Biraz da genetik deniyor çatlama işine. Anneniz halanız teyzeniz de durum ne öğrenmek lazım.
Ben ilk gebeliğimde MUSLU MEDİNE ÇATLAK GİDERİCİ YAĞ kullandım. Tavsiye de ederim. Bir çok bitkisel yağın karışımı. Aktarlarda da var. İnternette de... 15-20 tl olması lazım. İlk gebeliğimde öğrendiğim an kullanmaya başladım. Göğüslerime karnıma baldırlarıma dizime kadar sürdüm. Yağı bol buldum hesabı. Hiç çatlağım kıllanmam vs. Olmadı.
Tatlı badem yağı kullanan varsa diklat edin hanımlar tüylenme yapıyor. Karındaki tüylri koyulaştırıyormuş. Bilginize...

Yok canim hep aynki sadece ben cok tuzsuz yerdim biraz fazla tuketiyorum soyledim dr ondan degildir dedi
Çok geçmiş olsun...
Stres yapmadım diyosun belki ama cinsiyeti taktın kafana sende benim gibi sanırım. Senin üçüncü benim ikinci. Ben daha çocuk yapamam muhtemelen. Hem çalışıyorum hem de yaş oldu 34. İnsan farklı cinsiyet istiyor illaki. Allah biliyor içimizi. Dışa yansıtmak istemesekte...
Hayırlı evlat olsunlar sağlık olsun yeter aslında.
Çok uzattım da yani küçük bişeyde taksan kafana vücut hemen reaksiyon veriyor. Kaşıntı döküntü vs... inşallah tüm sonuçların temiz çıkar.

Slm kızlar acaba benimle aynı haftada olup cinsiyeti öğrenen var mı hafaya perşembe ye randevum var ama ben çok merak ediyorum :)
13+1 de öğrendim ben. İyi bir ultrason ise öğrenirsin.
Tatlı badem yağı tüylenme yapar dikkat et. Acı badem yağı kullanmalısın.

Allah ım affet. Önce akıl sağlığı beden ruh sağlığı diliyorum tabii ki. Ama benim bi kızım olmayacak mı yani diye düşünüp düşünüp üzülüyorum yalan değil. Bir oğlum var. Dünyalara değişmem. Tarifsiz sınırsız bir sevgi evlat sevgisi. Şimdi ki gebeliğimde çok iyi gidiyor çok şükür hiç bi sıkıntım yok bebeğim kıpır kıpır gelişimi ölçümleri çok iyi maşallah. Daha nr isteyeyim Rabbimden çok şükür bin şükür.
Ama o kız cicileri, tokalar ayakkabılar pembeli morlu yünler kumaşlar yok mu ahh... işte o zaman şuurumu kaybediyorum resmen. Utanmasam mağazalarda oturup ağlarım. Allah ım sen affet aciz kulunu. Nankör değilim elbet ama çok çok özeniyorum çok isterdim kızım olmasını kızım demeyi...
Biraz içimi dökmek istedim hanımlar...
Aslında dert edecek bişey yok ortada bende biliyorum da gönül bu laf dinlemiyor :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…