Seni cok iyi anliyorum canim cunku bende aynı dertten muzdabiribim cocuklugumdan beri en buyuk hayalim bi kizimin olmasiydi oyle hevesim varki kiz cocuklarlarina dedigin gibi pembis kiyafetlerine sac bantlarina ayakkabılarına oyle ozeniyorumki cok sukur dunya tatlisi bi oglum var bununda kiz olcagini hissetmistim yada oyle istiyodum ama doktorum 12+4 de yuzde seksen erkek dedi dedigin gibi cok sukur cok saglikli bebisim suan icin hersey yolunda ama ben ogrendigim gunden beri acaba diorum yanilma olurmu bununla ilgili okumadigim forum yorum kalmadi sanirim bi umut kizmidir acaba die sabirsizlikla randevu tarihimi bekliyorum ha erkek oldumu sevmiycemmi tabiki hayir canimdan bi parca o benim oglum benim herseyim suan..Allah ne verirse hayirlisini versin en buyuk duam bu dilerim seninde benimde gonlume gore verir..Allah ım affet. Önce akıl sağlığı beden ruh sağlığı diliyorum tabii ki. Ama benim bi kızım olmayacak mı yani diye düşünüp düşünüp üzülüyorum yalan değil. Bir oğlum var. Dünyalara değişmem. Tarifsiz sınırsız bir sevgi evlat sevgisi. Şimdi ki gebeliğimde çok iyi gidiyor çok şükür hiç bi sıkıntım yok bebeğim kıpır kıpır gelişimi ölçümleri çok iyi maşallah. Daha nr isteyeyim Rabbimden çok şükür bin şükür.
Ama o kız cicileri, tokalar ayakkabılar pembeli morlu yünler kumaşlar yok mu ahh... işte o zaman şuurumu kaybediyorum resmen. Utanmasam mağazalarda oturup ağlarım. Allah ım sen affet aciz kulunu. Nankör değilim elbet ama çok çok özeniyorum çok isterdim kızım olmasını kızım demeyi...
Biraz içimi dökmek istedim hanımlar...
Aslında dert edecek bişey yok ortada bende biliyorum da gönül bu laf dinlemiyor :/
BiZim ne hafdimize allahtan gelenın ısıne karısıyorz demi.ama insaniz ya işte illa huzurszlık yapıyprz rabbım vermıs yetınmıyorz ondanda olsn dıyorz. Ben de srnın gıbıyım ilk cocgum olmasna rağmen hep ve her zaman hayalımde erkek vardı hıc kız hayalı kurmamıstım.hep daha sevımlı gelmıstı erkekler muziplikleri vs. Benım de bır kızım olıyor.ama rabbım bızı bızfrn cok dussunuyor emınım.bızım hesap edemedıgmz bır seyler var dememkkı.ben yıkımımı hıc bır sekılde anlatamam duyunca ama isyan yerıne sukur lazım.Allah ım affet. Önce akıl sağlığı beden ruh sağlığı diliyorum tabii ki. Ama benim bi kızım olmayacak mı yani diye düşünüp düşünüp üzülüyorum yalan değil. Bir oğlum var. Dünyalara değişmem. Tarifsiz sınırsız bir sevgi evlat sevgisi. Şimdi ki gebeliğimde çok iyi gidiyor çok şükür hiç bi sıkıntım yok bebeğim kıpır kıpır gelişimi ölçümleri çok iyi maşallah. Daha nr isteyeyim Rabbimden çok şükür bin şükür.
Ama o kız cicileri, tokalar ayakkabılar pembeli morlu yünler kumaşlar yok mu ahh... işte o zaman şuurumu kaybediyorum resmen. Utanmasam mağazalarda oturup ağlarım. Allah ım sen affet aciz kulunu. Nankör değilim elbet ama çok çok özeniyorum çok isterdim kızım olmasını kızım demeyi...
Aslında dert edecek bişey yok ortada bende biliyorum da gönül bu laf dinlemiyor :/
Mart ortası gidicem canım. Bizim doktor ayda bir görmek istiyor.Yerim onun poposunu .Bir daha gitmedin mi canım ultrasona. Benim elimde çıktı yok karşılaştırabilsem iyi olurdu.usgdede gösterdiği yeri tam anlayamamıştım
Allah ım affet. Önce akıl sağlığı beden ruh sağlığı diliyorum tabii ki. Ama benim bi kızım olmayacak mı yani diye düşünüp düşünüp üzülüyorum yalan değil. Bir oğlum var. Dünyalara değişmem. Tarifsiz sınırsız bir sevgi evlat sevgisi. Şimdi ki gebeliğimde çok iyi gidiyor çok şükür hiç bi sıkıntım yok bebeğim kıpır kıpır gelişimi ölçümleri çok iyi maşallah. Daha nr isteyeyim Rabbimden çok şükür bin şükür.
İyide canım cim bu yüzde 50% vermeler biraz tuhaf değilmi. Bütün gebeliklerde zaten yüz eli eliki ??
Bizimkinin 1.4 erkek çıktımerhaba herkese
dikkatimi çeken bir soru soracağım ense kalınlığını bilenler yazarsa sevinirim.
ikili testte ense kalınlığı 1 - 1.1 - 1.2 olanların cinsiyeti ve de 1.8 ve biraz üstü gibi olanların cinsiyeti erkek gibi
ama 1.5-1.6-1.7 gibi arada olanlar kız gibi
belki alakasız olabilir ama dikkat ettim ense kalınlığı yazanlara bu şekildeydi sanki?
Amin inşallah . Cok sagol arkadaşımcanım inşallah güzel haberler alacaksın bugün. ve bebişini sağlıkla kucağına alacaksın inşallah dualarım seninle
Senı en derınden hıssedıyorum dusunduklerınde cok haklısın ınsan arzuluyor ıste ama sukurse bınlerce kez sukurAllah ım affet. Önce akıl sağlığı beden ruh sağlığı diliyorum tabii ki. Ama benim bi kızım olmayacak mı yani diye düşünüp düşünüp üzülüyorum yalan değil. Bir oğlum var. Dünyalara değişmem. Tarifsiz sınırsız bir sevgi evlat sevgisi. Şimdi ki gebeliğimde çok iyi gidiyor çok şükür hiç bi sıkıntım yok bebeğim kıpır kıpır gelişimi ölçümleri çok iyi maşallah. Daha nr isteyeyim Rabbimden çok şükür bin şükür.
Merhaba arkadaşlar,
Bugün sabah amniyosentez testi yaptirdim. Önce ultrasonda bebegi inceledi. Ense kalınlığı yine çok yuksek. Bebegin kalbinde ve beyninde sıvı birikimi olmuş. Böyle bebekler trizomi 13 grubuymus. . Hemen karar veremezsiniz deyince amniyosentez testi yapildi. Karnımi delik delik etti doktor. Yapamayinca başka doktoru cagirdi o yapti. Hem ignelerin agrisindan hemde psikolojik olarak cok yiprandik
Masrafli olmasina rağmen hızlı test istedik.
Yarın hayırlısıyla test sonucu belli olacak.
Inşallah sonuc temiz cikar inşallah bebegim sağlıklı haberini alirim inşallah.
Dualarınıza ihtiyacım var.
Hepinize cok cok tesekkurler.
Iyi akşamlar herkese
Canım benim öncelikle çok geçmiş olsun...Merhaba arkadaşlar,
Bugün sabah amniyosentez testi yaptirdim. Önce ultrasonda bebegi inceledi. Ense kalınlığı yine çok yuksek. Bebegin kalbinde ve beyninde sıvı birikimi olmuş. Böyle bebekler trizomi 13 grubuymus. . Hemen karar veremezsiniz deyince amniyosentez testi yapildi. Karnımi delik delik etti doktor. Yapamayinca başka doktoru cagirdi o yapti. Hem ignelerin agrisindan hemde psikolojik olarak cok yiprandik
Masrafli olmasina rağmen hızlı test istedik.
Yarın hayırlısıyla test sonucu belli olacak.
Inşallah sonuc temiz cikar inşallah bebegim sağlıklı haberini alirim inşallah.
Dualarınıza ihtiyacım var.
Hepinize cok cok tesekkurler.
Iyi akşamlar herkese
Herkese Günaydın.
Herkese sonsuz teşekkürler.
Sabaha kadar uyuyamadim. Hep kâbus hep düşünce mahvetti beni.
Inşallah Allah bizim ve sizlerin hayırlı dualarını kabul eder. Inşallah güzel haberler alırım inşallah
Herkese Günaydın.
Herkese sonsuz teşekkürler.
Sabaha kadar uyuyamadim. Hep kâbus hep düşünce mahvetti beni.
Inşallah Allah bizim ve sizlerin hayırlı dualarını kabul eder. Inşallah güzel haberler alırım inşallah
Daha küçük diye kesin bir şey söylemiyor doktor da napsın şimdi %90 dese gidip zıbınları toplamıştım. Bir de belki bazı tipler sen bize erkek demiştin kız çıktı veya tersi doktora diklenebilirler o yüzden net konuşmamış olabilir. İnsanların doktorlara saldırdığı bir ülkede yaşıyoruz ne yazık ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?