2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ben güvendiğim bir aktardan kayısı yağı, badem yağı, kako yağı ve kayısı yağı karışımı yaptırdım onu kullanıyorum şuan. (Hepsi soğuk sıkım)
İlk başta bebe yağı almıştım bende aşırı dercede kızarıklık ve kaşıntı yaptı hemen bıraktım bende.
Biooil kullanmayı düşündüm ama. Küçücük şişe bana 1 hafta anca yeter Zaten o kadar para vermek de işime gelmedi açıkcası
İbrahim Saraçoğlunun da tek önerdiği şey badem yağı zaten.
Gerçi genetik olarak da çatlamaya müsait bir yapısı varsa insanın dünyaca ünlü kozmetikler bile bi işe yaramıyo nasılsa.

Seni cok iyi anliyorum canim cunku bende aynı dertten muzdabiribim cocuklugumdan beri en buyuk hayalim bi kizimin olmasiydi oyle hevesim varki kiz cocuklarlarina dedigin gibi pembis kiyafetlerine sac bantlarina ayakkabılarına oyle ozeniyorumki cok sukur dunya tatlisi bi oglum var bununda kiz olcagini hissetmistim yada oyle istiyodum ama doktorum 12+4 de yuzde seksen erkek dedi dedigin gibi cok sukur cok saglikli bebisim suan icin hersey yolunda ama ben ogrendigim gunden beri acaba diorum yanilma olurmu bununla ilgili okumadigim forum yorum kalmadi sanirim bi umut kizmidir acaba die sabirsizlikla randevu tarihimi bekliyorum ha erkek oldumu sevmiycemmi tabiki hayir canimdan bi parca o benim oglum benim herseyim suan..Allah ne verirse hayirlisini versin en buyuk duam bu dilerim seninde benimde gonlume gore verir..

Sonunda oldu sanirim cevabim bi beceremedim

BiZim ne hafdimize allahtan gelenın ısıne karısıyorz demi.ama insaniz ya işte illa huzurszlık yapıyprz rabbım vermıs yetınmıyorz ondanda olsn dıyorz. Ben de srnın gıbıyım ilk cocgum olmasna rağmen hep ve her zaman hayalımde erkek vardı hıc kız hayalı kurmamıstım.hep daha sevımlı gelmıstı erkekler muziplikleri vs. Benım de bır kızım olıyor.ama rabbım bızı bızfrn cok dussunuyor emınım.bızım hesap edemedıgmz bır seyler var dememkkı.ben yıkımımı hıc bır sekılde anlatamam duyunca ama isyan yerıne sukur lazım.

İlk günden beri bende oğlum olacağını hissediyorum ama ne zaman bir çocuk mağazasına girsem hep kız kiyafetlerine kayıyo gözüm. 2 hafta önce doktor erkek büyük ihtimal dedi. Çok sevindim evet ama sonrasında sanki üzülüyorum bazen.
Geçen haftada eşimle aynı akşam kızımızın olacağını görmüşüz rüyamızda şimdi diorum bir ihtimal olabilir mi diye. Ve eşimde deli gibi kızı olsun istio.
Yani diyeceğim o ki canım benim yalnız değilsin bu düşüncelerinde. Benim doktorda oturup ağlayan arkadaşım bile oldu erkek dediği için. Her kadın bir kız çocuğu olsun ister mutlaka.
En azından çok şükür ki bebişlerimiz sağlıklı

İyide canım cim bu yüzde 50% vermeler biraz tuhaf değilmi. Bütün gebeliklerde zaten yüz eli eliki ??

Daha küçük diye kesin bir şey söylemiyor doktor da napsın şimdi %90 dese gidip zıbınları toplamıştım . Bir de belki bazı tipler sen bize erkek demiştin kız çıktı veya tersi doktora diklenebilirler o yüzden net konuşmamış olabilir. İnsanların doktorlara saldırdığı bir ülkede yaşıyoruz ne yazık ki.

Bizimkinin 1.4 erkek çıktı

Senı en derınden hıssedıyorum dusunduklerınde cok haklısın ınsan arzuluyor ıste ama sukurse bınlerce kez sukur

Allah yardımcın olsun canım ya.. sabır ve dua elden gelen..

Canım benim öncelikle çok geçmiş olsun...
İnşallah ciddi bi durum yoktur
Rabbim hakkınızda hayırlı olanı versin inşallah...
Yüreğinize inşirah versin, sağlıcakla bebeğini kucaklıcaksın inşallah
Moralini yüksek tut annesi bebişinde üzülmesin

Insallah canm insallh En hayirlisi icin dua etmek lzm Allaha.. Gercekten cok zor bi donem yasiyorsun.. Ama insallah feraha cikacaksn canm.. Allah yardimciniz olsn

Inşallah canım güzel haberlerini bekliyorum

Doktora saldırmakmıı
Ne tuhaf orda öyle şeylerde oluyor demek.
Ayyy ben bi gideyim şu Danimarkalı doktoru bi güzel döveyim yaaüstüne basa basa kız olucak oğlun olmayacak dediği için
Ay şaka bi yanada forumda kız isteyenleri okuyunca üzüldüm ya . Hey kurban olduğum RABBİM bende3 oldu bitenecik erkek isterken. Onlarda bir tanecik kız derdindeler ((
Benimde gözüm hep maviş maviş kıyafetlere kayıyor yaa, gıravatlı gömlekler , cowboy pantolon ve ceketler yaş 34 ,,bende artık hiç oğlum olmayacak diye üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…