2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ols
Olsun gülüm uzulme .yazdiklarindan etkilendim.tabi insanoğlu ister. İsteyin diyor Rabbim.Rabbim Verir. 4.yu düşünmüyor musun.yasin çok değil bence .artik ilkleri 30 larda doguruyoruz.

Ols

Olsun gülüm uzulme .yazdiklarindan etkilendim.tabi insanoğlu ister. İsteyin diyor Rabbim.Rabbim Verir. 4.yu düşünmüyor musun.yasin çok değil bence .artik ilkleri 30 larda doguruyoruz.

Canım , eşimle aramda 10 yaş var,
Hem onun yaşı geçiyor hemde 34-35 ten sonra doğurmak bana geç gibi geliyor ne bilim. Eşimin önceki evliliğinden 2 oğlu var zaten benimlede 3 kız. Gerçi eşim çok istiyor çok seviyor çocukları benim hesabı neden yapıyorsun 5 diye sen kendi hesabını yap diyor iki oğlum var ama yanımda büyümedikleri için inan bende o duygudan eksiğim diyor. Kendi istediğim gibi büyütemedim diyor.

4 lersin arkadaşım bişey olmaz daha yaşın genç bizde 3 kız 1 erkeğiz Çok uğraşmışlar babam hepimizi erkek sanmış Benim için farketmiyo ilk çocuk olduğu için ama eşimin tarafı için farkediyo farkederse farkını veririz bizde diyerekten erkeği bulana kadar doğururum herhalde

benim halam farkı vermek için kızı bulana kadar 9 erkek doğurdu . Dikkat et bence

Ya evet canım ne yazık ki ülkemizde hekim cinayeti diye bir kavram oluştu utanç verici ama
Evet ya kızı olmayan oğlan istiyor, oğlu olmayan kız istiyor. Ben de düşünüyorum şimdi ilki oğlan ikinci olacağı zaman kız olsun isterim insan kıyafetini fln hep heves ediyor onu da tatmak istiyor. Ama işte Allah yine hayırlısını versin. Eskiden beri hep kız isterdim. Kızı olup çok mutlu olan da var çok çeken de var. Oğlu olup yine çok sıkıntı yaşayan da var çok mutlu olan da Hayırlı evlatlar nasip olsun inşallah hepimizei kendi hayırlı, ömrü hayırlı evlatlar :).

Günaydın kızlar

Ankara'da ağır bi hava var bugün maalesef, dün akşam çok korktuk endişelendik, annemle babam zaman farkıyla geçmiş kurtulmuş, dün gece hiç uyuyamadım sinir bozukluğundan, Allah bi daha göstermesin böyle kötü günler inşallah

Yok 2 kişi cevap verdi henüz çürümedi :) çürüten birileri çıkar ama bencedee hiç bişey için kesin böyle diyemeyiz Allah bilir. Ben meraktan sordum diğer arkadaşlarda yazarsa sevinirim

ben 12'de gittiğimde 0,7 demişti kız diyo şimdi de tutturabildim mi senin teorini

Canım çok geçmiş olsun, bununla son olsun inşallah hayırlı haberlerle gelirsin bugün, dualarım seninle

ben uzunca bi süredir hindistan cevizi yağı kullanıyodum ama yeterli olmadı, belimin yanlarında çatlak oldu hemen

doktorum mustela önerdi, daha almadım şimdilik bepanthol'ün kuru ciltler için olan nemlendiricisini sürüyorum, fena değil, mustelayı deneyince yazarım

canım seni çok iyi anlıyorum, ben de aynısını yaşadım, nankörlük etmek gibi geliyodu bana aslında ama çok da insani bi duygu, Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu verir, buna inanmak lazım yoksa insan kendini hırpalıyo

hayırlı evlatlarımız olsun, sağlıkla uzun yıllar başlarında olalım mutluluklarını görelim inşallah

Aminnnnn Can'ım cümlemizinkini inşallah

eywallah canım :)

Bu dünya ya sürüklemek istemiyorum cümlenden doğru anlıyorum sanırım. O testi yaptırmada böyle bir düşünce varsa tamam o zaman gayet mantıklı oluyor da. Sonucuna birsey yapmayacak olan için çok çok zor bir dönem olacak o zaman anlam veremiyorum. Allah kimseye yasatmasin inşallah Allah göstermesin

Benim eşimin halası 42 yaşında 10 yaşında oğlu 1,5 yaşında kızı var eşiyle arasında 10 yaş var galiba yine hamileymiş aynı gidiyoruz 15 ağustos doğum tarihi vermiş cinsiyeti erkek bence bu işlerin yaşı yok eşinde birşey demiyorsa herşey sana kalmış

Erkek gibi

İşte füşün hayalimsin1 bunda bır taktırı ılahı yok mu kesın var benım de aklım pembe kıyafetletde tokalarda renklı ayakkabılarda ama herseye sükür

Kızlar aksamları muthıs derecede gazım oluyor ama cok fazla nıye acaba aynı sorunu yasayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…