- 22 Mayıs 2015
- 298
- 550
- 33
- 44
Ay benimde öyle şişiyorum nasıl yarılıcak karnım her gece yediklerime de dikkat ediyorum aslında yürüyorum da yok geçmiyo doktor dedi ki bebek çok hareketli olursa ondanda olurKızlar aksamları muthıs derecede gazım oluyor ama cok fazla nıye acaba aynı sorunu yasayan var mı
Herkese Günaydın.
Herkese sonsuz teşekkürler.
Sabaha kadar uyuyamadim. Hep kâbus hep düşünce mahvetti beni.
Inşallah Allah bizim ve sizlerin hayırlı dualarını kabul eder. Inşallah güzel haberler alırım inşallah
Teşekkürler. Teyzemlerde ve annemde var diye biliyorum. Ki zaten bende de çok çatlak var. Sadece daha çok çatlamaktan korkuyorum. İlk çocuğum olmasına rağmen bende bekarlığımdan beri (8-10 yıldır) var çatlaklarGünaydın...
Çatlak kremleri çok pahalı ve kesin işe yarr mı belli değil. Biraz da genetik deniyor çatlama işine. Anneniz halanız teyzeniz de durum ne öğrenmek lazım.
Ben ilk gebeliğimde MUSLU MEDİNE ÇATLAK GİDERİCİ YAĞ kullandım. Tavsiye de ederim. Bir çok bitkisel yağın karışımı. Aktarlarda da var. İnternette de... 15-20 tl olması lazım. İlk gebeliğimde öğrendiğim an kullanmaya başladım. Göğüslerime karnıma baldırlarıma dizime kadar sürdüm. Yağı bol buldum hesabı. Hiç çatlağım kıllanmam vs. Olmadı.
Tatlı badem yağı kullanan varsa diklat edin hanımlar tüylenme yapıyor. Karındaki tüylri koyulaştırıyormuş. Bilginize...
Hep iyi düşün Can'ım. Dualarım seninle. Güzel haberlerini alacağız inşallahMerhaba arkadaşlar,
Bugün sabah amniyosentez testi yaptirdim. Önce ultrasonda bebegi inceledi. Ense kalınlığı yine çok yuksek. Bebegin kalbinde ve beyninde sıvı birikimi olmuş. Böyle bebekler trizomi 13 grubuymus. . Hemen karar veremezsiniz deyince amniyosentez testi yapildi. Karnımi delik delik etti doktor. Yapamayinca başka doktoru cagirdi o yapti. Hem ignelerin agrisindan hemde psikolojik olarak cok yiprandik
Masrafli olmasina rağmen hızlı test istedik.
Yarın hayırlısıyla test sonucu belli olacak.
Inşallah sonuc temiz cikar inşallah bebegim sağlıklı haberini alirim inşallah.
Dualarınıza ihtiyacım var.
Hepinize cok cok tesekkurler.
Iyi akşamlar herkese
Günaydın kızlar
Ankara'da ağır bi hava var bugün maalesef, dün akşam çok korktuk endişelendik, annemle babam zaman farkıyla geçmiş kurtulmuş, dün gece hiç uyuyamadım sinir bozukluğundan, Allah bi daha göstermesin böyle kötü günler inşallah
ben 12'de gittiğimde 0,7 demişti kız diyo şimdi de tutturabildim mi senin teorini
Canım çok geçmiş olsun, bununla son olsun inşallah hayırlı haberlerle gelirsin bugün, dualarım seninle
ben uzunca bi süredir hindistan cevizi yağı kullanıyodum ama yeterli olmadı, belimin yanlarında çatlak oldu hemen
doktorum mustela önerdi, daha almadım şimdilik bepanthol'ün kuru ciltler için olan nemlendiricisini sürüyorum, fena değil, mustelayı deneyince yazarım
canım seni çok iyi anlıyorum, ben de aynısını yaşadım, nankörlük etmek gibi geliyodu bana aslında ama çok da insani bi duygu, Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu verir, buna inanmak lazım yoksa insan kendini hırpalıyo
hayırlı evlatlarımız olsun, sağlıkla uzun yıllar başlarında olalım mutluluklarını görelim inşallah
Bence çok kolay hiç gerek yok para vermeye zamanında varsa ben netten bakarak malzemelerimi flanda hazırlayıp yapmıştım pinterest sitesinde daha detaylı ve çok daha güzel şeyler var şişe bile boyadım bunları ben yaptımkızlar aranızda hiç keçe işiyle uğraşan varmı?? kolay öğrenilebilir bişey bu keçeden kapı süsü falan yapmak. rüzgarda durumumuz daha iyiydi çok güzel şeyler yaptırmıştım ama şimdi okadar masraf yapamacağım için kendim yapmak istiyorum. ya öğrenebilirmiyimki??
Bence çok kolay hiç gerek yok para vermeye zamanında varsa ben netten bakarak malzemelerimi flanda hazırlayıp yapmıştım pinterest sitesinde daha detaylı ve çok daha güzel şeyler var şişe bile boyadım bunları ben yaptımEki Görüntüle 1776564 Eki Görüntüle 1776566
benim yaşım 37 :)Varım diyorsun yanikiki Allah sana kolaylık versin ozaman
Tr yi bilmem ama burda 35 ten sonra doğuran çok nadir . Bu yüzdenmi bilmiyorum bana geç gibi geliyor yaşım.
Bak benide düşündürmeye başlattınAllah seni ne etmesin yaaa
Bebişin hareketlerını bıle tam hıssedemıyorum ne kadar dıkkat etsem de oluyor cok rahatsız edıcı tuvalete kosuyorum buyuk tuvaletım gelmıştır dıye ama yok o da degıl rezene ıctım bana mısın demedı hergun baska bışey tam kusmam azaldı bu basladı buna da sukur napalımmmAy benimde öyle şişiyorum nasıl yarılıcak karnım her gece yediklerime de dikkat ediyorum aslında yürüyorum da yok geçmiyo doktor dedi ki bebek çok hareketli olursa ondanda olur
Arkadaşlar az önce doktor aradi
Bebekte down sedromu 21 problemi varmış. Ne yapıcam bilmiyorum. Çok berbat durumdayım
Canm ne diyeceğimi bilmiyorum bu tarama testlerinin tabiki kesin kesin sonucu öyle çıkacak diye birşey yok ama yine de iyi düşünüp karar verilmesi gereken bir süreç sen annesin her türlü evladına bakarsın ne olursa olsun ama bi de işin diğer kısmı var ya birgün yanında sen olamazsan?Arkadaşlar az önce doktor aradi
Bebekte down sedromu 21 problemi varmış. Ne yapıcam bilmiyorum. Çok berbat durumdayım
Canım benim en doğru karar senin kararın olacaktır ,Allahtan sabır diliyorum senin için sözün kelimenin bittiği yerdeyim ne desem ne yazsam boş tekrar başka bir acı çekmemen dileğiyleArkadaşlar az önce doktor aradi
Arkadaşlar az önce doktor aradi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?