2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Arkadaşlar az önce doktor aradi
Bebekte down sedromu 21 problemi varmış. Ne yapıcam bilmiyorum. Çok berbat durumdayım

Cnm benim en dogru karari sen verceksin... Cok zor bir durum allah yardimcin olsun

@bebisimgel arkadaşım Allah yardım etsin inşallah yanılıyorlardır.
Z Zeynepozkul123 evet ben sürekli kullanıyorum bir önceki gebeliğimde de kullandım
ilaçlarını düzenli alırsan problem olmayacaktır. geçmiş olsun

Bebekte down sedromu 21 problemi varmış. Ne yapıcam bilmiyorum. Çok berbat durumdayım

Ay Can'ım yaa, çok geçmiş olsun ,( Allah yar ve yardımcın olsun.
Allahtan umudunu kesme sakat deyip sağlıkla Doğan'larda çok .
Cinsiyeti belimi peki ?

Zor bir durum.. Allah yardımcınız olsun.. Umarım yanılıyorlardır. Bence de test sonuçlarınızı bir doktora daha gösterin.. Ama eğer sonuçlar doğruysa ailecek oturup karar verilmesi gerekilen bir konu... Allah yardımcınız olsun...

Merhaba arkadaşlar internette baby nest diye bir şey görmüştüm sonra dedim benim anam bunu yapar. Anneme söyledim bir heves yaptı. Aşağıya da fotoğrafını ekledim. Nasıl olmuş ev yapımı. Ayrıca bir tane de emzirme önlüğü dikti annem sağolsun. Emzirme önlüğü de çok pahalı bir şey değil ama 5 tl lik kumaşla çok kolay bir şekilde yapılabiliyor.

@bebisimgel canım ne diyeceğim ne demeliyim bilemiyorum. Allah size güç versin . belki yanılıyorlardır başka bir doktora daha göstersen sonuçlarını falan

Benim 10 haftada yaptirdigim tesste cikti basindan beri vardi belki bebegi etkilemistir diye enduseleniyorum iki dr biri etkilememistr biri bilemeyiz ikili ve 4 tesste belli olur dedi

Kızlar aksamları muthıs derecede gazım oluyor ama cok fazla nıye acaba aynı sorunu yasayan var mı
Benimde oluyordu aşırı gazdan uyuyamiyordum. Ama benim süt urunlerinden olduğunu kesfettim onlardan kaynakli olabilir seninde. Laktossuz süt ve probiyotik yoğurda dönünce geçti gaz problemim

@bebisimgel canım benim teyzemin kızına da down sendromu denildi ama şu an 4 yaşında sağlıklı bir oğlu var. tabiki karar senin ama iyi düşün derim

çok güzel olmuş anneannenin eline sağlık

Ah canım ne diyeyim bilemedim. Amniyosentez yapamamışlardı da,genetik test için işlemler yapmışlardı değil mi? Böyle oluncada bildiğim kadarıyla sonuçlar kesin oluyor. Allahım sabır versin,dirayet versin sana. Hangi kararı alırsanız her zaman yanındayız. Doktoruna güven,herşey allahtan. Doğurmak istersen de senin kararın. Yorum yapma hakkımız asla olamaz. Sen eşin ve Doktorun sizin için doğru kararı verirsiniz inş. Hakkınızda hayırlısı olsun her zaman.

arkadasim hic canini sikma bu sekilde soylenip saglam dogan bi suru ornek var hem bizim icin neyin hayirli oldugunu en iyi Rabbim bilir sapasaglam dogup sonradan bisey olmayacaginin ne garantisi var o yuzden Rabbimden gelene amenna de ve moralini yuksek tut.dualarim seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…