Üzülme arkadasım başka bir doktorla daha görüş rabbim yardımcın olsunArkadaşlar az önce doktor aradi
Bebekte down sedromu 21 problemi varmış. Ne yapıcam bilmiyorum. Çok berbat durumdayım
Arkadaşlar az önce doktor aradi
Bebekte down sedromu 21 problemi varmış. Ne yapıcam bilmiyorum. Çok berbat durumdayım
Arkadaşlar tsh degeri yuksek cikip ilac kullanan var mi
benim yaşım 37 :)
30 olsam 4 ü 5 i de düşünürdüm hani :))
@bebisimgel arkadaşım Allah yardım etsin inşallah yanılıyorlardır.
Z Zeynepozkul123 evet ben sürekli kullanıyorum bir önceki gebeliğimde de kullandım
ilaçlarını düzenli alırsan problem olmayacaktır. geçmiş olsun
Merhaba annler bugün kontrolumuz vardı önden goremedi ama arkadan kız dedi yüzde kaç diye sorduğumda %51 kız dedi..sonradan degisirmi sonuç acaba ?
Basindan berimi kullaniyosun benim 10 hafta testte cikti 50 mg basladim bu haftaya kadar bebegi etkilemistir diye korkuyorum biraz acikcasiBen kullaniyorum cnm 75 mg. Ayda bir gidip kan testi yaptiriyorum degerime bakilmasi icin
Benim 10 haftada yaptirdigim tesste cikti basindan beri vardi belki bebegi etkilemistir diye enduseleniyorum iki dr biri etkilememistr biri bilemeyiz ikili ve 4 tesste belli olur dedi@bebisimgel arkadaşım Allah yardım etsin inşallah yanılıyorlardır.
Z Zeynepozkul123 evet ben sürekli kullanıyorum bir önceki gebeliğimde de kullandım
ilaçlarını düzenli alırsan problem olmayacaktır. geçmiş olsun
Benimde oluyordu aşırı gazdan uyuyamiyordum. Ama benim süt urunlerinden olduğunu kesfettim onlardan kaynakli olabilir seninde. Laktossuz süt ve probiyotik yoğurda dönünce geçti gaz problemimKızlar aksamları muthıs derecede gazım oluyor ama cok fazla nıye acaba aynı sorunu yasayan var mı
çok güzel olmuş anneannenin eline sağlıkMerhaba arkadaşlar internette baby nest diye bir şey görmüştüm sonra dedim benim anam bunu yapar. Anneme söyledim bir heves yaptı. Aşağıya da fotoğrafını ekledim. Nasıl olmuş ev yapımı. Ayrıca bir tane de emzirme önlüğü dikti annem sağolsun. Emzirme önlüğü de çok pahalı bir şey değil ama 5 tl lik kumaşla çok kolay bir şekilde yapılabiliyor.
Eki Görüntüle 1776641
Insallahh 2 gebelikte yirtilmayan vucudum bu gebelik te yirttim ki bide canim cok yaniyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?