Arkadaşlar az önce doktor aradi
Bebekte down sedromu 21 problemi varmış. Ne yapıcam bilmiyorum. Çok berbat durumdayım
Kız anacugun bunun içine ne koydu elyaf mi yün mü pamuk mu:):):)Merhaba arkadaşlar internette baby nest diye bir şey görmüştüm sonra dedim benim anam bunu yapar. Anneme söyledim bir heves yaptı. Aşağıya da fotoğrafını ekledim. Nasıl olmuş ev yapımı. Ayrıca bir tane de emzirme önlüğü dikti annem sağolsun. Emzirme önlüğü de çok pahalı bir şey değil ama 5 tl lik kumaşla çok kolay bir şekilde yapılabiliyor.
Eki Görüntüle 1776641
Kız anacugun bunun içine ne koydu elyaf mi yün mü pamuk mu:):):)
Çok üzüldüm canımArkadaşlar az önce doktor aradi
Bebekte down sedromu 21 problemi varmış. Ne yapıcam bilmiyorum. Çok berbat durumdayım
Bende 25 mg ile bAşladım 10. Haftada ilacı 50 mg a cikartti dr test sonucuna goreArkadaşlar tsh degeri yuksek cikip ilac kullanan var mi
Basindan berimi kullaniyosun benim 10 hafta testte cikti 50 mg basladim bu haftaya kadar bebegi etkilemistir diye korkuyorum biraz acikcasi
Çok üzüldüm,Allah yardımcınız olsun,hiçbirimizin garantisi yok gerci,rahmin içinde olanları Allah bilir.Hakkınızda hayırlısı olsun,inşallah sağlıklıdır,başka doktorlara da gittiniz mi?Arkadaşlar az önce doktor aradi
artık kısmet :)Hadi ya beni iyice hevese getirdiniz ya siz :)))
Bidahamı yapsamki ? Araya kaç yaş koysamki
Ayy yok ya ya yine kız olursa
Böyle durumda insan ne diyeceğini bilemiyor. Ama çok üzüldüğümü belirtmek isterim. Ne yapacağın konusundaysa oturup ailenle güzelce herşeyi düşünerek konuşmanız gerekir. Çok çok zor bir süreç. Allah yardımcınız olsun.Arkadaşlar az önce doktor aradi
kızlar tahlil sonucunu aldım.
ALT 42
serbest T3 4.87
yani normalin biraz üstü çıktı.
acilen dr mı gideyim? yoksa bir hafta sonraki randevuyu mu beklesem?
artmaz inşallah.Çok yüksek değil sanki , randevun 1 hafta sonraya ise bence beklenebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?