2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Arkadaşlar az önce doktor aradi
Bebekte down sedromu 21 problemi varmış. Ne yapıcam bilmiyorum. Çok berbat durumdayım

Ne diyeceğimi bilemiyorum, yerinde olsam ne yapardım hiç bir şey söyleyemiyorum. Ama bir sorun var ve bir şekilde bir karar vermek gerekiyor. Eşin ve sen kendi hayatınızı düşünerek kendiniz için en doğru kararı vereceksiniz. Daha sonrasında daha büyük bir üzüntü ile karşılaşmak da ihtimal dahilinde. Eğer bebeğiniz gerçekten down sendromlu ise dünyaya geldiğinde onun için iki kere endişe edeceksiniz, iki kere korumaya muhtaç olacak. Tabi biz de şu an çocuklarımıza sağlıklı kavuşacak mıyız bilmiyoruz. İnsanın başına bin bir türlü şey geliyor sağlığından oluyor vs. umarım sizin için en hayırlısı olur çok üzgünüm

Kız anacugun bunun içine ne koydu elyaf mi yün mü pamuk mu:):):)

Dr geldim. Cok sukur bebis iyiymis... Cinsiyeti icinde 1 ay sonra kesinlesir dedi. Ama erkege benziyo dedi... Benim kiz umitlerim bitti 14 haftalik olmus

Bebekte down sedromu 21 problemi varmış. Ne yapıcam bilmiyorum. Çok berbat durumdayım
Çok üzüldüm,Allah yardımcınız olsun,hiçbirimizin garantisi yok gerci,rahmin içinde olanları Allah bilir.Hakkınızda hayırlısı olsun,inşallah sağlıklıdır,başka doktorlara da gittiniz mi?

@bebisimgel testin kesinliği nedir bilmiyorum ama hiçbirimizin garantisi yok canım. hepimiz ve karnımızdakiler Allah a emanet.
sağlıklı gebelik yaşayıp doğumda yaşanan aksaklıklarda anne bebek ciddi rahatsızlıklarla karşılaşabilir. bir menenjit ishal dahi geri dönüşü zor hasarlara sebep olabilir.
sonuçta her şey her karar imtihan bizler için. Rabbim doğru kararlar vermeyi nasip etsin. sonucu değiştirmek de O'nun elinde.
inşallah önce sana sonra bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar versin.

Böyle durumda insan ne diyeceğini bilemiyor. Ama çok üzüldüğümü belirtmek isterim. Ne yapacağın konusundaysa oturup ailenle güzelce herşeyi düşünerek konuşmanız gerekir. Çok çok zor bir süreç. Allah yardımcınız olsun.

@bebisimgel testin dogru olma olasiligi ile ilgili bi sey dedi mi dr? Baska dr lara da gosterseniz ha kesin diyebiliyorlarsa ona gore oturup onu konussaniz.. Yani bu testlerde boyle cikip saglikli olan da oluyor diye duyuyorz hep.. Allah yar ve yardimciniz olsn gercekten cok zor

kızlar tahlil sonucunu aldım.
ALT 42
serbest T3 4.87
yani normalin biraz üstü çıktı.
acilen dr mı gideyim? yoksa bir hafta sonraki randevuyu mu beklesem?

kızlar tahlil sonucunu aldım.
ALT 42
serbest T3 4.87
yani normalin biraz üstü çıktı.
acilen dr mı gideyim? yoksa bir hafta sonraki randevuyu mu beklesem?

Çok yüksek değil sanki , randevun 1 hafta sonraya ise bence beklenebilir

Çok yüksek değil sanki , randevun 1 hafta sonraya ise bence beklenebilir
artmaz inşallah.
artmaz di mi?
yediğime içtiğime dikkat etsem iyi olacak sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…