2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
kızlar tahlil sonucunu aldım.
ALT 42
serbest T3 4.87
yani normalin biraz üstü çıktı.
acilen dr mı gideyim? yoksa bir hafta sonraki randevuyu mu beklesem?

Cok yuksek degilse bence de oncelikle sakin ol ve dr u arayarak ulasabiliyorsan o sekilde ulasip danismani oneririm.. Yani kafana takmams olursn bos yere

Arkadaşlar az önce doktor aradi
Bebekte down sedromu 21 problemi varmış. Ne yapıcam bilmiyorum. Çok berbat durumdayım

Canım çok üzüldüm, bir doktora daha görününün bence de bir başka görüş daha iyi olur belki

Zor bir karar, Allah yardımcınız olsun, gönlünüzdeki hakkınızda hayırlı, hakkınızda hayırlı olanı gönlünüze yakın kılsın inşallah

Evet eğer bir müdahaleyi kesinlikle düşünmüyorsa insan kafa bulandırmaya gerek yok bence de

Allah hepimizinkini korusun, kimseyi evladıyla sınamasın inşallah

ThankfulNovember
Canım yüzde yüz denilen bir cinsiyet Nasıl değişebiliyor anlamadım ben ?
Usg cihazımı eskiydi ? Doktormu iyi değil ? Nasıl oluyor ?
Bende şüphelenmeye başladım kendimden
Başka doktor yüzde yüz erkek derken başkası da kıza benziyor demesi tuhaf demi :)
Hayırlısı neyse o olsun canlarım

@bebisimgel ne kadar uzuldugunu anlayabiliyorum benim oglumada kafasi küçük demislerdi ama sapasaglam dogdu cok şükür gayette normal bi kafası var. Ama o zaman ne yaşadığımı ben bilirim. Ust komsumun kizinada down sendromu riski var demisler. Simdi dört yasinda oyle tatli ki hic bi sorunu da yok. Anlayacagin bu testlere guvenip bi yavruya kiyilir mi? Diyelim hasta bir yavru, bir melek olacak o, yasamaya hakki yok mu arkadaslar?

Cok yuksek degilse bence de oncelikle sakin ol ve dr u arayarak ulasabiliyorsan o sekilde ulasip danismani oneririm.. Yani kafana takmams olursn bos yere
dayanamadım aradım canım. telaş etmene gerek yok, normal dedi. haftaya gideceğim inşallah cinsiyeti öğrenmeye :)

Yanlış anlamayında bu tür yorumlarla kimsenin kalbini kırmayın bu karar anne ve babanın verebilecegi kararlar.Eger çalışmak zorundaysa anne böyle özel bir çocujla ilgilenecek birini bulmak çok çok maliyetli ve risklidir.Kendisi bajacaksa da özel işgi ve extra sabır gerekir.Ayrıca uzun ömür versin ama anne hayatta olmadıgı durumda o yavrucak bir cehennemin ortasında yalnız bir melek olacak.@bebisimgel Allah sabır versin kardesim

Selam canim, ben ilk oglumu tam 35 yasinda dogurdum, simdi ikinci oglum yolda, o da 37 yasimda gelicek kismetse :) Yalniz degilsin . Bence cok ta gec bir yas degil, 40 tan sonrasi zor.

35 gec degil canim ya, nerden cikardin ? Benim de kizi bulmam zor gibi. 35 te oglan oldu, simdi 37 de bi tane pipili daha geliyor, kizi bulana kadar yasim kac olur kimbilir Saka bir yana, artik denemeye cesaretim olur mu bilmiyorum. Ama senin yasin musaot. Bir atis daha yapabilirsin :)

Kalp kirici bi msj yazdigimi düşünmüyorum, gayet olumlu bi msj.. dünyaya farklı pencerelerden bakıyoruz...

Evet canim az da olsa bir uzuntu oliyor tabi saglikli oldunu duyunca bir teselli oluyor insan pzartesi ulturasyon verdiler bakalim sanmiyorum pek soyliceklerini cunku biz saglina daha ilgileniyoruz derler kesin de bende once saglik iyi dediler mi direk cinsiyet merak ediyorum iste

cok merak ettim sizi geceden beri dua ediyorum sonuctan haberdar edin olur mu
Cok saol canim kan verdim sonuc cumartesi gelir en erken pazarresiye ulturasyon verdiler bitane ilac verdi sabah aksam ama icince araba kullanmak yasak o yuzden aksam baslicam saten yogun kasinti aksam basliyor sabaha kdr suruyor kizarikliklar duriyor ayni ya bite ben mi cok takiyorum 16 haftalik olduk bebek kiynasmiyor 4 gun once bi sag tarafima yatinca rahatsiz oldu kiynasti tmm korkuyorum biraz da pazartesi bir gorsem rahatliycam

Arkadaşlar az önce doktor aradi
Bebekte down sedromu 21 problemi varmış. Ne yapıcam bilmiyorum. Çok berbat durumdayım
Canim cok iyi dusun sonucta sen yasiycaksin nasil bir karekterin var bilmiyorum cok sabirli olman lazim Allah yardimcin olsun bu da bir imtian senin icin insallah hayirli bir karar verirsin dusunme imkan ve zmn varsa iyice dusun derim

Valla bu gidişle sizlerden iyice cesaretlendim 4 numara için hepsi küçük olur, ya içinde oturur ağlar dururum
Yada Allah'ın Hakkı'yla içinden çıkarım bilmiyorum :))

Kızlar benim gibi hergün burnu kanayan varmı ??
Kanamasa bile hep tıkalı sol burnum , sabahları temizleyince hep kurumuş kan parçaları . Çoğu Zaman'da normal kanıyor diğer kızımdada oldu ama 2 ay sürmüştü bunda hala devam ediyor

Kalp kirici bi msj yazdigimi düşünmüyorum, gayet olumlu bi msj.. dünyaya farklı pencerelerden bakıyoruz...

Kıyılır mı diye yorum yazmışsınız onu söylüyorum.Annemin en yakın arkadaşının otistik çocugu var ve kadıncagız hergün aglıyor bana birsey olursa buna kimse bakmaz diye.Sonradan gelene elbette yapılacak bşrsey yok ama bildigi halde bu durumu kabul edip etmemek annenin babanın kararıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…