Arkadaşlar az önce doktor aradi
Bebekte down sedromu 21 problemi varmış. Ne yapıcam bilmiyorum. Çok berbat durumdayım
kızlar tahlil sonucunu aldım.
ALT 42
serbest T3 4.87
yani normalin biraz üstü çıktı.
acilen dr mı gideyim? yoksa bir hafta sonraki randevuyu mu beklesem?
Arkadaşlar az önce doktor aradi
Bebekte down sedromu 21 problemi varmış. Ne yapıcam bilmiyorum. Çok berbat durumdayım
Bu dünya ya sürüklemek istemiyorum cümlenden doğru anlıyorum sanırım. O testi yaptırmada böyle bir düşünce varsa tamam o zaman gayet mantıklı oluyor da. Sonucuna birsey yapmayacak olan için çok çok zor bir dönem olacak o zaman anlam veremiyorum. Allah kimseye yasatmasin inşallah Allah göstermesin
Başka doktor yüzde yüz erkek derken başkası da kıza benziyor demesi tuhaf demi :)ThankfulNovember
Canım yüzde yüz denilen bir cinsiyet Nasıl değişebiliyor anlamadım ben ?
Usg cihazımı eskiydi ? Doktormu iyi değil ? Nasıl oluyor ?
Bende şüphelenmeye başladım kendimden
Benim var ölüorm ağrıdan ne yapacağımı bilmiorm eşim viks sürüo sonra sıkı sıkı tülbentle bağlıorm hafiflio sabah sıfırdan başlıorm tekrarMerhabalar arkadaşlar,
geçmeyen başağrısı yaşayan var mı ?
dayanamadım aradım canım. telaş etmene gerek yok, normal dedi. haftaya gideceğim inşallah cinsiyeti öğrenmeye :)Cok yuksek degilse bence de oncelikle sakin ol ve dr u arayarak ulasabiliyorsan o sekilde ulasip danismani oneririm.. Yani kafana takmams olursn bos yere
@bebisimgel ne kadar uzuldugunu anlayabiliyorum benim oglumada kafasi küçük demislerdi ama sapasaglam dogdu cok şükür gayette normal bi kafası var. Ama o zaman ne yaşadığımı ben bilirim. Ust komsumun kizinada down sendromu riski var demisler. Simdi dört yasinda oyle tatli ki hic bi sorunu da yok. Anlayacagin bu testlere guvenip bi yavruya kiyilir mi? Diyelim hasta bir yavru, bir melek olacak o, yasamaya hakki yok mu arkadaslar?
Selam canim, ben ilk oglumu tam 35 yasinda dogurdum, simdi ikinci oglum yolda, o da 37 yasimda gelicek kismetse :) Yalniz degilsin . Bence cok ta gec bir yas degil, 40 tan sonrasi zor.Varım diyorsun yanikiki Allah sana kolaylık versin ozaman
Tr yi bilmem ama burda 35 ten sonra doğuran çok nadir . Bu yüzdenmi bilmiyorum bana geç gibi geliyor yaşım.
Bak benide düşündürmeye başlattınAllah seni ne etmesin yaaa
35 gec degil canim ya, nerden cikardin ? Benim de kizi bulmam zor gibi. 35 te oglan oldu, simdi 37 de bi tane pipili daha geliyor, kizi bulana kadar yasim kac olur kimbilirCanım , eşimle aramda 10 yaş var,
Hem onun yaşı geçiyor hemde 34-35 ten sonra doğurmak bana geç gibi geliyor ne bilim. Eşimin önceki evliliğinden 2 oğlu var zaten benimlede 3 kız. Gerçi eşim çok istiyor çok seviyor çocukları benim hesabı neden yapıyorsun 5 diye sen kendi hesabını yap diyoriki oğlum var ama yanımda büyümedikleri için inan bende o duygudan eksiğim diyor. Kendi istediğim gibi büyütemedim diyor.
Yanlış anlamayında bu tür yorumlarla kimsenin kalbini kırmayın bu karar anne ve babanın verebilecegi kararlar.Eger çalışmak zorundaysa anne böyle özel bir çocujla ilgilenecek birini bulmak çok çok maliyetli ve risklidir.Kendisi bajacaksa da özel işgi ve extra sabır gerekir.Ayrıca uzun ömür versin ama anne hayatta olmadıgı durumda o yavrucak bir cehennemin ortasında yalnız bir melek olacak.@bebisimgel Allah sabır versin kardesim
Evet canim az da olsa bir uzuntu oliyor tabi saglikli oldunu duyunca bir teselli oluyor insan pzartesi ulturasyon verdiler bakalim sanmiyorum pek soyliceklerini cunku biz saglina daha ilgileniyoruz derler kesin de bende once saglik iyi dediler mi direk cinsiyet merak ediyorum isteÇok geçmiş olsun...
Stres yapmadım diyosun belki ama cinsiyeti taktın kafana sende benim gibi sanırım. Senin üçüncü benim ikinci. Ben daha çocuk yapamam muhtemelen. Hem çalışıyorum hem de yaş oldu 34. İnsan farklı cinsiyet istiyor illaki. Allah biliyor içimizi. Dışa yansıtmak istemesekte...
Hayırlı evlat olsunlar sağlık olsun yeter aslında.
Çok uzattım da yani küçük bişeyde taksan kafana vücut hemen reaksiyon veriyor. Kaşıntı döküntü vs... inşallah tüm sonuçların temiz çıkar.
Cok saol canim kan verdim sonuc cumartesi gelir en erken pazarresiye ulturasyon verdiler bitane ilac verdi sabah aksam ama icince araba kullanmak yasak o yuzden aksam baslicam saten yogun kasinti aksam basliyor sabaha kdr suruyor kizarikliklar duriyor ayni ya bite ben mi cok takiyorum 16 haftalik olduk bebek kiynasmiyor 4 gun once bi sag tarafima yatinca rahatsiz oldu kiynasti tmm korkuyorum biraz da pazartesi bir gorsem rahatliycamcok merak ettim sizi geceden beri dua ediyorum sonuctan haberdar edin olur mu
Canim cok iyi dusun sonucta sen yasiycaksin nasil bir karekterin var bilmiyorum cok sabirli olman lazim Allah yardimcin olsun bu da bir imtian senin icin insallah hayirli bir karar verirsin dusunme imkan ve zmn varsa iyice dusun derimArkadaşlar az önce doktor aradi
35 gec degil canim ya, nerden cikardin ? Benim de kizi bulmam zor gibi. 35 te oglan oldu, simdi 37 de bi tane pipili daha geliyor, kizi bulana kadar yasim kac olur kimbilirSaka bir yana, artik denemeye cesaretim olur mu bilmiyorum. Ama senin yasin musaot. Bir atis daha yapabilirsin :)
Başka doktor yüzde yüz erkek derken başkası da kıza benziyor demesi tuhaf demi :)
Hayırlısı neyse o olsun canlarım
Kalp kirici bi msj yazdigimi düşünmüyorum, gayet olumlu bi msj.. dünyaya farklı pencerelerden bakıyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?