2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
maşallah halana. bende benim halam şampiyon sanıyordum. 41 inde doğurdu
benim kanıyor ama akar şeklinde değil. temizlediğimde hep kanlı geliyor. ilk gebeliğimdede oldu. ne zaman geçti hatırlamıyrum. benim aadet dönemlerimde de olur her ay

Kizlar bu konu hakkında daha fazla yorum yapmazsan iz iyi olur bebisimgel arkadaşımı bu bebeği seneler sonra tup bebekle buldu tüp bebek topigi nden arkadaşım bnm de tüp bebek bnde seneler sonra buldum çünkü bu böyle olunca daha hassas oluyo .tanıdığınız kisi hergün agliyo diyerek sende olumsuz etkiliyosun canım . bebisimgel bunlara yorum yazmasa bile okudukça daha çok uzuluyodur eminim arkadaşım seneler sonra tup bebekle bu bebeğe hamile kaldı rabbim derdine deva versin inşallah hepimiz ayrı şekilde sinaniyoruz. Canim sana karşılık söylemiyorum sende haklısın söylediklerinde ama bu durumlarda insan ne yapsa olmuyo allahım sabır ve sifa versin demek dusuyo bize sadece

@
Arkadaşlar az önce doktor aradi
Bebekte down sedromu 21 problemi varmış. Ne yapıcam bilmiyorum. Çok berbat durumdayım
canımm, ne kadar üzüldüm anlatamam.. Allah yardımcın olsun, çok zor bir durum bu.. ne karar verirsen ver her zaman yanındayız unutma sakın

Merhaba arkadaslar. Ben araniza yeni katildim. Benimde 12+4 gunluk bebegim. 23 yasindayim ve ilk bebegimiz. Bugun test yaptirdik ense kalinligi gayet iyi dedi kipir kipirdi. Rabbim herkesin hayirla saglikla evlatlarini kucagina almayi nasip etsin

Gercekten cok guzel olmus. Bende diktirdim bi ablama. Cok heveslendim yapan birini bulmasaydim oturup kendim yapacaktim valla ( hic anlamama ramen denicektim :) )

Canım yaşayan sensin bu acıyı şuan... Ne yazsam ne desem zor,... Ben kendim için yaşasaydım; bazı arkadaşların dediği gibi, sonlandırmayı tercih ederdim .....
Sen tabii ki bakarsın ama ya sana bir şey olursa ne yapacak tek başına? iyi düşün kuzum çok çok çok zor, ben senin için bol bol dua edeceğim. Allah yar ve yardımcınız olsun......

yurtdisinda yasiyosun galiba burda tahlil versen 1 saat sonra cikio sonuc.hareketleri okadar takma bence daha cok kucuk cok hissedememen normal.guzel sonuclar alirsin insallah

İşte benimde aynen o şekil oluyo canım. Bazen akar şekilde oluyo oda temizlerken zorladığımda yani poffff rahat nefes almak istiriiimm

Canım ama çoğu doktor 2 boyutlu ultrasonda görüyor ki.İnternet videolarında falan hep 2 boyutlu.

Ozaman görmeden emin olmadan yüzdelik vermesinler ya . En gıcık olduğum şey
Benim ilk kızımda Tr de tam 7 aylığa kadar yüzde 90% erkek dendi ya. İnsan farkında olmadan o cinsiyeti benimsiyor . Sonra güm o değil bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…