Grill rüyamda oğlun olacağını yazıyordun burayaadayanamadım aradım canım. telaş etmene gerek yok, normal dedi. haftaya gideceğim inşallah cinsiyeti öğrenmeye :)
Yok canım 3d ultrason devlet hastanesinde ne arasın :)Tuhaf tabiki . Acaba usg cihazımı eskiydi ?? 3 d değilmi ?
maşallah halana. bende benim halam şampiyon sanıyordum. 41 inde doğurduBenim eşimin halası 42 yaşında 10 yaşında oğlu 1,5 yaşında kızı var eşiyle arasında 10 yaş var galiba yine hamileymiş aynı gidiyoruz 15 ağustos doğum tarihi vermiş cinsiyeti erkekbence bu işlerin yaşı yok eşinde birşey demiyorsa herşey sana kalmış
benim kanıyor ama akar şeklinde değil. temizlediğimde hep kanlı geliyor. ilk gebeliğimdede oldu. ne zaman geçti hatırlamıyrum. benim aadet dönemlerimde de olur her ayKızlar benim gibi hergün burnu kanayan varmı ??
Kanamasa bile hep tıkalı sol burnum , sabahları temizleyince hep kurumuş kan parçaları . Çoğu Zaman'da normal kanıyordiğer kızımdada oldu ama 2 ay sürmüştü bunda hala devam ediyor
Kizlar bu konu hakkında daha fazla yorum yapmazsan iz iyi olur bebisimgel arkadaşımı bu bebeği seneler sonra tup bebekle buldu tüp bebek topigi nden arkadaşım bnm de tüp bebek bnde seneler sonra buldum çünkü bu böyle olunca daha hassas oluyo .tanıdığınız kisi hergün agliyo diyerek sende olumsuz etkiliyosun canım . bebisimgel bunlara yorum yazmasa bile okudukça daha çok uzuluyodur eminim arkadaşım seneler sonra tup bebekle bu bebeğe hamile kaldı rabbim derdine deva versin inşallah hepimiz ayrı şekilde sinaniyoruz. Canim sana karşılık söylemiyorum sende haklısın söylediklerinde ama bu durumlarda insan ne yapsa olmuyo allahım sabır ve sifa versin demek dusuyo bize sadeceKıyılır mı diye yorum yazmışsınız onu söylüyorum.Annemin en yakın arkadaşının otistik çocugu var ve kadıncagız hergün aglıyor bana birsey olursa buna kimse bakmaz diye.Sonradan gelene elbette yapılacak bşrsey yok ama bildigi halde bu durumu kabul edip etmemek annenin babanın kararıdır
canımm, ne kadar üzüldüm anlatamam.. Allah yardımcın olsun, çok zor bir durum bu.. ne karar verirsen ver her zaman yanındayız unutma sakınArkadaşlar az önce doktor aradi
Bebekte down sedromu 21 problemi varmış. Ne yapıcam bilmiyorum. Çok berbat durumdayım
Merhaba arkadaşlar internette baby nest diye bir şey görmüştüm sonra dedim benim anam bunu yapar. Anneme söyledim bir heves yaptı. Aşağıya da fotoğrafını ekledim. Nasıl olmuş ev yapımı. Ayrıca bir tane de emzirme önlüğü dikti annem sağolsun. Emzirme önlüğü de çok pahalı bir şey değil ama 5 tl lik kumaşla çok kolay bir şekilde yapılabiliyor.
Eki Görüntüle 1776641
ya tüh.Grill rüyamda oğlun olacağını yazıyordun burayaa
Grill rüyamda oğlun olacağını yazıyordun burayaa
Yok canım 3d ultrason devlet hastanesinde ne arasın :)
Özeldeki kıza benzetti ama popo kısmına 3 d bakmadı.Haftaya bugün yine çağırdı kesinleşir diye umuyorum.
gönül kızdan yana ondan.Ben ona zaten başından beri oğlun olucak yine diyorumAma işte kızıyo susuyorum
Bende varim son 2 haftadir ara ara geliyor ama beynim cikcak yerindenBenim var ölüorm ağrıdan ne yapacağımı bilmiorm eşim viks sürüo sonra sıkı sıkı tülbentle bağlıorm hafiflio sabah sıfırdan başlıorm tekrar
Canım yaşayan sensin bu acıyı şuan... Ne yazsam ne desem zor,... Ben kendim için yaşasaydım; bazı arkadaşların dediği gibi, sonlandırmayı tercih ederdim .....
Ay madem öyle niye yüzde yüz diyorki canım alah alahh
Cok saol canim kan verdim sonuc cumartesi gelir en erken pazarresiye ulturasyon verdiler bitane ilac verdi sabah aksam ama icince araba kullanmak yasak o yuzden aksam baslicam saten yogun kasinti aksam basliyor sabaha kdr suruyor kizarikliklar duriyor ayni ya bite ben mi cok takiyorum 16 haftalik olduk bebek kiynasmiyor 4 gun once bi sag tarafima yatinca rahatsiz oldu kiynasti tmm korkuyorum biraz da pazartesi bir gorsem rahatliycam
maşallah halana. bende benim halam şampiyon sanıyordum. 41 inde doğurdu
Benim rahmetli anam beni 45 inde doğurdu naberrrbende oturmuş 34 geç oldu diye korkuyorum
benim kanıyor ama akar şeklinde değil. temizlediğimde hep kanlı geliyor. ilk gebeliğimdede oldu. ne zaman geçti hatırlamıyrum. benim aadet dönemlerimde de olur her ay
Canım ama çoğu doktor 2 boyutlu ultrasonda görüyor ki.İnternet videolarında falan hep 2 boyutlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?