- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Valla bu gidişle sizlerden iyice cesaretlendim 4 numara içinhepsi küçük olur, ya içinde oturur ağlar dururum
Yada Allah'ın Hakkı'yla içinden çıkarım bilmiyorum :))
Evet canim en erken 3 gun 6 ci gebeligim tecrube tavan ondan tuaf geliyo belkideyurtdisinda yasiyosun galiba burda tahlil versen 1 saat sonra cikio sonuc.hareketleri okadar takma bence daha cok kucuk cok hissedememen normal.guzel sonuclar alirsin insallah
Kız bi üçüncüyü dogurda sagselamet sonra dusunuruz dördüncüyu bende üçüncüyüKız ne olduu hihihi
İnanamadınmı çocukları 4 lüyorum burda benn
cinsiyetle ilgili duygularıma yazdığınız cevaplara teşekkür ederim hanımlar.
Allah hiç birimzi evlatlarımızla sınamasın... gerisi teferruat
Kız bi üçüncüyü dogurda sagselamet sonra dusunuruz dördüncüyu bende üçüncüyü
dayanamadım aradım canım. telaş etmene gerek yok, normal dedi. haftaya gideceğim inşallah cinsiyeti öğrenmeye :)
Benimkininde keyfi yerinde arada hissediyorum ama hergun değil uyusukmu olacak nedirK kucukmeleklerim
Küçücükmeleğim canım, boşuna stres yapıyorsun sen. Bişi çıkmicak , çıksada basit bir alerjidir o. İnş güzel haber gelir biran öncede rahatlarsın.
Bebişe gelince ben 4 gün önce 2 gün üst üste net hissetim ,bu son iki gündürde tık yok.
Onlar henüz küçük canım tekmeliyorlar ama çoğunu biz farkedemiyoruz , hem her gebelik aynı olucak diye bişey yok . O çocuğa bağlı . Benim ilk kızım pek oynamazdı günde inan 2 defa tık tık gerisi yok , doğdu ve hala hantal bir kız
İki numara bırak tekmeyi içerden sanki tırnaklıyordu çığlık atardım bazen çook ama çok hareketli durmuyordu. Sonuç itibariyle doğdu ve hala yerinde durmuyor .
Bu karnındaki belkide keyfine düşkün , yan gelip yatmayı seviyor yani diyeceğim lütfen takma , Heleki bu haftalarda
Katılıyorum canım.İnsan kendini alıştırıyor sonra bir afallıyor :)Ozaman görmeden emin olmadan yüzdelik vermesinler ya . En gıcık olduğum şey
Benim ilk kızımda Tr de tam 7 aylığa kadar yüzde 90% erkek dendi ya. İnsan farkında olmadan o cinsiyeti benimsiyor . Sonra güm o değil bu
Bugün doktor randevumuz vardı.tam istediğim pozisyonda goremedim ama bence %99.9 kız dedi.Bir tane oğlum var %1 ihtimal bile umutlanmama engel oluyor.Suanda her ikisindede mutlu olurum ama kız diye alistirip erkek miş derse üzülürüm. Sizce doktorun yanılma payı nedir ?
Evet canim en erken 3 gun 6 ci gebeligim tecrube tavan ondan tuaf geliyo belkide
Amin cnmHepimizin bebekleri inşaAllah sağlıklıdır. Allah korusun meleklerimizi...
Bende krem olarak biooil düşünüyordum ama içinde likit parafin olunca vazgeçtim. Eşim kimya mühendisi, onunla beraber seçtik kremimi, o okudu tüm içindekileri içimize sinince aldık.
Teşekkür ederim canım ☺Tebrik ederim canım, bencede yüzde yüz kız :)))
Kızçen sağlıkla gelsin inşallah .
İstemediği pozisyonda 99.9 diyorsa yani artık lafın bittiği yerde olurdum benistediği şekil olsa ne derdi aceba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?