2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
cinsiyetle ilgili duygularıma yazdığınız cevaplara teşekkür ederim hanımlar.
Allah hiç birimzi evlatlarımızla sınamasın... gerisi teferruat

Amin cnm seninde 2.oglan yolda sanirim benim gibi... Tam. Kesin demediler ama degismeyecegini biliyorum keske mucize olsa ama nasip... Bende bir kizim. Olsun onu susleyim giydireyim bicir bicir olsun cok istedim ama olmadi nasibimizde yokmus napalim... Bazen diyorumki o erkek denilip kiz cikmalar yanilmalar keske bendede olsa ama.... Saglikli olsunlar ins baska denicek bisi yok

K kucukmeleklerim
Küçücükmeleğim canım, boşuna stres yapıyorsun sen. Bişi çıkmicak , çıksada basit bir alerjidir o. İnş güzel haber gelir biran öncede rahatlarsın.
Bebişe gelince ben 4 gün önce 2 gün üst üste net hissetim ,bu son iki gündürde tık yok.
Onlar henüz küçük canım tekmeliyorlar ama çoğunu biz farkedemiyoruz , hem her gebelik aynı olucak diye bişey yok . O çocuğa bağlı . Benim ilk kızım pek oynamazdı günde inan 2 defa tık tık gerisi yok , doğdu ve hala hantal bir kız
İki numara bırak tekmeyi içerden sanki tırnaklıyordu çığlık atardım bazen çook ama çok hareketli durmuyordu. Sonuç itibariyle doğdu ve hala yerinde durmuyor .
Bu karnındaki belkide keyfine düşkün , yan gelip yatmayı seviyor yani diyeceğim lütfen takma , Heleki bu haftalarda

dayanamadım aradım canım. telaş etmene gerek yok, normal dedi. haftaya gideceğim inşallah cinsiyeti öğrenmeye :)

Sevindm canm en guzelini yapmissin.. Ben test sonuclarnda falan hemen ariyorm Ayy hadi bakalm ben de haftaya gidecem gosterirlerse artk memnun oluruz

Benimkininde keyfi yerinde arada hissediyorum ama hergun değil uyusukmu olacak nedir

Bugün doktor randevumuz vardı.tam istediğim pozisyonda goremedim ama bence %99.9 kız dedi.Bir tane oğlum var %1 ihtimal bile umutlanmama engel oluyor.Suanda her ikisindede mutlu olurum ama kız diye alistirip erkek miş derse üzülürüm. Sizce doktorun yanılma payı nedir ?

Katılıyorum canım.İnsan kendini alıştırıyor sonra bir afallıyor :)

Tebrik ederim canım, bencede yüzde yüz kız :)))
Kızçen sağlıkla gelsin inşallah .
İstemediği pozisyonda 99.9 diyorsa yani artık lafın bittiği yerde olurdum ben istediği şekil olsa ne derdi aceba

Hepimizin bebekleri inşaAllah sağlıklıdır. Allah korusun meleklerimizi...

Bende krem olarak biooil düşünüyordum ama içinde likit parafin olunca vazgeçtim. Eşim kimya mühendisi, onunla beraber seçtik kremimi, o okudu tüm içindekileri içimize sinince aldık.

Amin cnm

Tebrik ederim canım, bencede yüzde yüz kız :)))
Kızçen sağlıkla gelsin inşallah .
İstemediği pozisyonda 99.9 diyorsa yani artık lafın bittiği yerde olurdum ben istediği şekil olsa ne derdi aceba
Teşekkür ederim canım ☺
Uyuyordu çok zorladı uyansin hareket etsin diye sonra öyle söyledi.Herkes %99.9 iyi bir tahmin o kadar umutlandirmaz anlamasa diyorlar ama garantici bir tip olduğum için yinede umutlanamiyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…