- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
tmm gelecem Anladim gerisini
Teşekkür ederim canım ☺
Uyuyordu çok zorladı uyansin hareket etsin diye sonra öyle söyledi.Herkes %99.9 iyi bir tahmin o kadar umutlandirmaz anlamasa diyorlar ama garantici bir tip olduğum için yinede umutlanamiyorum valla
Kız hanı oglan nerde bende ilki kız şimdiki de gostermiyor içime doğan buda kizOlmadı yine kız olursa alır senin oğlana veririz olur biter , Ada'na burmalarından takarsın artık Hihihi
Kız keşke banada 99,9 deseydi o 1% ihtimaliyle uyur kalkardım herhalde Hihihi
Bana yüzde yüz dedi bide mınış resmi verdi
Kız hanı oglan nerde bende ilki kız şimdiki de gostermiyor içime doğan buda kiz
2018 de olur oğluşun[/QUO
Tmm 2018 olsun bakalım ne çıkarsa bahtina2018 de olur oğluşun
Hepimizin bebekleri inşaAllah sağlıklıdır. Allah korusun meleklerimizi...
Bende krem olarak biooil düşünüyordum ama içinde likit parafin olunca vazgeçtim. Eşim kimya mühendisi, onunla beraber seçtik kremimi, o okudu tüm içindekileri içimize sinince aldık.
Günaydın Kaftankef.Hepimizin bebekleri inşaAllah sağlıklıdır. Allah korusun meleklerimizi...
Bende krem olarak biooil düşünüyordum ama içinde likit parafin olunca vazgeçtim. Eşim kimya mühendisi, onunla beraber seçtik kremimi, o okudu tüm içindekileri içimize sinince aldık.
Amin cnm seninde 2.oglan yolda sanirim benim gibi... Tam. Kesin demediler ama degismeyecegini biliyorum keske mucize olsa ama nasip... Bende bir kizim. Olsun onu susleyim giydireyim bicir bicir olsun cok istedim ama olmadi nasibimizde yokmus napalim... Bazen diyorumki o erkek denilip kiz cikmalar yanilmalar keske bendede olsa ama.... Saglikli olsunlar ins baska denicek bisi yok
aynı umut bende var ama çok küçük bir ihtimal. adam pipiyi öyle bir sergiledi ki gözümün önünden gitmiyor
ne diyim sağlık olsun...
Birtatli kaşigi kahveye yarim limon sikip biraz su ekleyip icin cok iyi geliyoBenim var ölüorm ağrıdan ne yapacağımı bilmiorm eşim viks sürüo sonra sıkı sıkı tülbentle bağlıorm hafiflio sabah sıfırdan başlıorm tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?