2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Benim var ölüorm ağrıdan ne yapacağımı bilmiorm eşim viks sürüo sonra sıkı sıkı tülbentle bağlıorm hafiflio sabah sıfırdan başlıorm tekrar

günaydın canım bende sıkı sıkı sarınca rahatlıyorum çok şükür bugün yok biraz olsun rahatım

Benim 10 haftada yaptirdigim tesste cikti basindan beri vardi belki bebegi etkilemistir diye enduseleniyorum iki dr biri etkilememistr biri bilemeyiz ikili ve 4 tesste belli olur dedi

canım merak etme ben bu seferkinde hamile kalmadan önceden de kullanıyordum fakat öncekinde bende 10.hafta civarında öğrenmiştim. hemen etkilemiyor genel de de hamilelikle birlikte çıkıyor demişti dr. kalbini ferah tut Allahın izniyle hiç bişey olmaz

günaydınlar ben rüyalarımda hep kız bebek veya kız çocuk görüyorum ama doktorum 12.haftamda erkeğe benziyor demişti. Bu arada bu sene çevremdeki birçok kişi ikinci üçüncü bebeğini hep aynı cinsiyette doğuruyor. Çalışma arkadaşlarımın birinin iki kızı vardı erkek olur belki diye 3.yü yapmak istedi ikiz kızı daha oldu:))

Biley soracagım sıze dr a da danışcağım ztn nısanın son haftası almanyada iş toplantımız var o zamans 25 haftalık olurum ucakla yolculugun sakıncası olur mu sızce

Hiii ayyy yok ikiz kızmıı
Yok yok halime bin şükür 3 ü de aynı cinsiyet ama tek kız olarak doğuracam

aynı umut bende var ama çok küçük bir ihtimal. adam pipiyi öyle bir sergiledi ki gözümün önünden gitmiyor
ne diyim sağlık olsun...

Kordondur inss.. :) bizdeki pipi pipili isteyenlere gitsin :)))

günaydın kızlar sizde de ara ara karın ağrısı oluyor mu bazen fazla oluyor bazen az

Ayy cnm benim şimdi bende onu soracaktım benimde özellikle dünden beri ağrım var. Gerçi önceki gün azcık sıkı bi pantolon giymiştim sığarım sandım şuan ona yoruyorum nedenini.
Ama aradada ağrım oluo. Ani hareket yaparsam da kasılma gibi oluorum. Doktor ağrılar için yerleşme ağrıları onlar normal demişti ama insan yinede endişeleniyor tabi

kalb kalbe karşıymış işte bende çok endişeleniyorum düşük belirtisi falan mı acaba diyorum hemen. fazla ultrasona da girmek istemediğim için kontrole de gitmiyorum. Artık Allah a emanet

kalb kalbe karşıymış işte bende çok endişeleniyorum düşük belirtisi falan mı acaba diyorum hemen. fazla ultrasona da girmek istemediğim için kontrole de gitmiyorum. Artık Allah a emanet

Cnm benimde oluyo arada kasik agrisi ozellikle... Ama rahimin genislemesine yoruyorum ben allah korusun akliniza kotu seyler getirmeyin... Bide benim kutum agriyo bu ara cok etrafimdakiler acilmaya basladigindan diyo daha cok erken degilmi acilmaya baslamasi... Ilk gebeligimde hic yasamadim boyle seyler

Hiii ayyy yok ikiz kızmıı
Yok yok halime bin şükür 3 ü de aynı cinsiyet ama tek kız olarak doğuracam

Bende ruyamda ilk zamanlar hep erkek bebek gordum. Hatta ikiz diyodu dr biri kiz digeri erkek derken hop kiz olanda erkek oluyodu... Cok aglamistim ruyamda ben 4 erkekle napicam diye... Sonra tek oldugunu gorunce rahatlamistim :) ruyalar tersine cikar derler ama cikmadi :) bi gecenlerde kiz bebegim olmus gordum kutusuna bakiodum gercekteb kiz demi bana erkek dediler diye :)

Bende öyle bir acı olmadı cnm hiç sadece kasıklarım sıkıntılı. Belki iltihap falan gibi bişidir seninki. Ama rahmin açılıo denmesi bence biraz değişik bir yorum olmuş. Bu kdr erken olmaması lazım bnmde bildiğim kadarıyla. Organlarını sıkıştırıo normal yani kasık ağrıları demişti ondan rahatım biraz. Sadece sıkı şeyler giydiğimde daha çok ağrıdığını farkettim onadikkat edecem artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…