Benim var ölüorm ağrıdan ne yapacağımı bilmiorm eşim viks sürüo sonra sıkı sıkı tülbentle bağlıorm hafiflio sabah sıfırdan başlıorm tekrar
Merhaba hot_ice sen 2012 Kasım annelerinden din diymi ? yanlışmı hatırlıyorum ?
Benim 10 haftada yaptirdigim tesste cikti basindan beri vardi belki bebegi etkilemistir diye enduseleniyorum iki dr biri etkilememistr biri bilemeyiz ikili ve 4 tesste belli olur dedi
günaydınlar ben rüyalarımda hep kız bebek veya kız çocuk görüyorum ama doktorum 12.haftamda erkeğe benziyor demişti. Bu arada bu sene çevremdeki birçok kişi ikinci üçüncü bebeğini hep aynı cinsiyette doğuruyor. Çalışma arkadaşlarımın birinin iki kızı vardı erkek olur belki diye 3.yü yapmak istedi ikiz kızı daha oldu:))
aynı umut bende var ama çok küçük bir ihtimal. adam pipiyi öyle bir sergiledi ki gözümün önünden gitmiyor
ne diyim sağlık olsun...
günaydın kızlar sizde de ara ara karın ağrısı oluyor mu bazen fazla oluyor bazen az
kalb kalbe karşıymış işteAyy cnm benim şimdi bende onu soracaktımbenimde özellikle dünden beri ağrım var. Gerçi önceki gün azcık sıkı bi pantolon giymiştim sığarım sandım şuan ona yoruyorum nedenini.
Ama aradada ağrım oluo. Ani hareket yaparsam da kasılma gibi oluorum. Doktor ağrılar için yerleşme ağrıları onlar normal demişti ama insan yinede endişeleniyor tabi
kalb kalbe karşıymış iştebende çok endişeleniyorum düşük belirtisi falan mı acaba diyorum hemen. fazla ultrasona da girmek istemediğim için kontrole de gitmiyorum. Artık Allah a emanet
Hiiiayyy yok ikiz kızmıı
Yok yok halime bin şükür 3 ü de aynı cinsiyet ama tek kız olarak doğuracam
Meyvasuyu iç arkadasım ayrıcaGünaydınnnn Hayırlı Cumalar .. Bugün akşam doktora gidicem cinsiyet öğrenmeye çok heycanlıyıminşallah gösterir hurma flan aldım onları yicem gitmeme yakın
Duydunmu erkek niyetle ikiz kızlar masallah
Hiiiayyy yok ikiz kızmıı
Yok yok halime bin şükür 3 ü de aynı cinsiyet ama tek kız olarak doğuracam
Cnm benimde oluyo arada kasik agrisi ozellikle... Ama rahimin genislemesine yoruyorum ben allah korusun akliniza kotu seyler getirmeyin... Bide benim kutum agriyo bu ara cok etrafimdakiler acilmaya basladigindan diyo daha cok erken degilmi acilmaya baslamasi... Ilk gebeligimde hic yasamadim boyle seyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?