bende ileride 3.yü düşünüyorum neyseki sülalede hiç ikiz olmadı şu ana kadar o ihtimal çok düşük.
Hiiiayyy yok ikiz kızmıı
Yok yok halime bin şükür 3 ü de aynı cinsiyet ama tek kız olarak doğuracam
rüyada ne görürsen tersi olur diyorlar. gerçekten de ben de kız bebek emzirdiğimi görmüştüm oğlana benzetti bizimkini degünaydınlar ben rüyalarımda hep kız bebek veya kız çocuk görüyorum ama doktorum 12.haftamda erkeğe benziyor demişti. Bu arada bu sene çevremdeki birçok kişi ikinci üçüncü bebeğini hep aynı cinsiyette doğuruyor. Çalışma arkadaşlarımın birinin iki kızı vardı erkek olur belki diye 3.yü yapmak istedi ikiz kızı daha oldu:))
hiç bilmiyorum ki. benim de bazen hafif ağrıyor. bence de rahim büyüdüğü için ağrılarımız oluyordur inşallahCnm benimde oluyo arada kasik agrisi ozellikle... Ama rahimin genislemesine yoruyorum ben allah korusun akliniza kotu seyler getirmeyin... Bide benim kutum agriyo bu ara cok etrafimdakiler acilmaya basladigindan diyo daha cok erken degilmi acilmaya baslamasi... Ilk gebeligimde hic yasamadim boyle seyler
Biley soracagım sıze dr a da danışcağım ztn nısanın son haftası almanyada iş toplantımız var o zamans 25 haftalık olurum ucakla yolculugun sakıncası olur mu sızce
Günaydınnnn Hayırlı Cumalar .. Bugün akşam doktora gidicem cinsiyet öğrenmeye çok heycanlıyıminşallah gösterir hurma flan aldım onları yicem gitmeme yakın
Birşey sormak istiyorum sevgili anneler,benim bebeğim dün hep aynı pozisyonda durdu öyle kıpır kıpır değildi,ilk anneligim olduğu için tecrübesizim normalmi bu?
Şimdiden bu duruş için essek sıpası guzel teyzelerınden özür diliyorEki Görüntüle 1777496 Kızlar şimdi size bir foto ekliyorum ve cınsıyet tahminlerinizi alıyorum merakla bekliyorummm
valla ben ne istediğimi bilmiyorum bakalım ne çıkıcakkız isteyenin oğlu oğlu isteyenin kızı oluyor. Napalım arkadaşlar bizim çocuklar ilerde büyüyüp evlendiğinde olmayan kızımız oğlumuz olur. Gelin, damat da evladımız olcak nasılsa onunla avunuruz :).
Ne çektik beeeBu konuyu ben de merak ediyorm.. Mayis ortasinda abimin nikahi olacak dugunumz ekimde gitmem belki sart degil ama gitmek istiyorm dr izin verirse.. Teyzem son ayina kadr istanbula gelirdi magazasina toptan alisveris yapmak icn valla cok da saglikli masallah bebisiAllah izin verir de ins hic bi seycik olmaz..
Ayy hadi artk gostersn fazla yaramaz cikti bunlarrrbak benmki cikolatalari hic sallamadi.. En sonkinde bi visne suyu actm eller havaya kafa salliyodu ama bacaklar tabi acmadi gene o ayri mesele ama sonkinde kisa sure bakti dr bi sorun var mi diye telaslandigim icn sık gidince hemen baktı sorun yok bitti muayene.. Haftaya belki biraz durursak gene visne suyu icecem
Eki Görüntüle 1777496 Kızlar şimdi size bir foto ekliyorum ve cınsıyet tahminlerinizi alıyorum merakla bekliyorummm
Ay popişkosunu dönmüş yaaaŞimdiden bu duruş için essek sıpası guzel teyzelerınden özür diliyor
BİSMİLLAH noluyo dedim yaaaAy bilemedim erkek mi ama bacak arası çok yukarda orda pipi görnmüyo bu kordonda olabilir. kafam karıştı. bana şöyle resimler lazım anlamam için
Canımın içi oyle fotolar olsa tahmine ne hacet nasıl bır goruntu netliğidir öyle %1 milyon emin olursunAy bilemedim erkek mi ama bacak arası çok yukarda orda pipi görnmüyo bu kordonda olabilir. kafam karıştı. bana şöyle resimler lazım anlamam için
Dr da %100 eminim KIZ dedı ama kendı dr um değilAy popişkosunu dönmüş yaaabana kız gibi geldi
Eki Görüntüle 1777496 Kızlar şimdi size bir foto ekliyorum ve cınsıyet tahminlerinizi alıyorum merakla bekliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?