2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Hiii ayyy yok ikiz kızmıı
Yok yok halime bin şükür 3 ü de aynı cinsiyet ama tek kız olarak doğuracam
bende ileride 3.yü düşünüyorum neyseki sülalede hiç ikiz olmadı şu ana kadar o ihtimal çok düşük.
İlk evlendiğim zamanlarda hiç unutmuyorum bir arkadaşımla sohbet ediyordum o da yeni evliydi. O bana bir oğlum olmasını istiyorum demişti bende kızım olsa keşke demiştim. Sonra arkadaşıma bunu söyledik ya kesin tersi olur dedim. Gerçekten de öyle oldu. Benim oğlum onun da bir kızı oldu:))

rüyada ne görürsen tersi olur diyorlar. gerçekten de ben de kız bebek emzirdiğimi görmüştüm oğlana benzetti bizimkini de

hiç bilmiyorum ki. benim de bazen hafif ağrıyor. bence de rahim büyüdüğü için ağrılarımız oluyordur inşallah

Biley soracagım sıze dr a da danışcağım ztn nısanın son haftası almanyada iş toplantımız var o zamans 25 haftalık olurum ucakla yolculugun sakıncası olur mu sızce

Bu konuyu ben de merak ediyorm.. Mayis ortasinda abimin nikahi olacak dugunumz ekimde gitmem belki sart degil ama gitmek istiyorm dr izin verirse.. Teyzem son ayina kadr istanbula gelirdi magazasina toptan alisveris yapmak icn valla cok da saglikli masallah bebisi Allah izin verir de ins hic bi seycik olmaz..

Günaydınnnn Hayırlı Cumalar .. Bugün akşam doktora gidicem cinsiyet öğrenmeye çok heycanlıyım inşallah gösterir hurma flan aldım onları yicem gitmeme yakın

Ayy hadi artk gostersn fazla yaramaz cikti bunlarrr bak benmki cikolatalari hic sallamadi.. En sonkinde bi visne suyu actm eller havaya kafa salliyodu ama bacaklar tabi acmadi gene o ayri mesele ama sonkinde kisa sure bakti dr bi sorun var mi diye telaslandigim icn sık gidince hemen baktı sorun yok bitti muayene.. Haftaya belki biraz durursak gene visne suyu icecem

Birşey sormak istiyorum sevgili anneler,benim bebeğim dün hep aynı pozisyonda durdu öyle kıpır kıpır değildi,ilk anneligim olduğu için tecrübesizim normalmi bu?

Birşey sormak istiyorum sevgili anneler,benim bebeğim dün hep aynı pozisyonda durdu öyle kıpır kıpır değildi,ilk anneligim olduğu için tecrübesizim normalmi bu?

canım benim ikiz.. muayene de biri taklalar atarken biri uyuyodu:) doktor üstteki çok yaramaz olcak şimdiden belli dedi. onu kafana takma belki de uyuyordur ya da çok sakin bir bebek olacaktır.

günaydın canlarr.. nasılsınız??
biz iyiyiz çok şükür.. artık hareketlerini hissediyorum.. Geçen akşam elimi koydum ilk kez elime tekmesi geldi.. Gözlerim doldu hemen.. nasıl bir hisse dayanamıyor insan.. Babası da hissetti.. o da inanamadı.. Ben zayıf olduğum için erken hissettim sanırım..

Birde tam bir hafta sonra cuma günü 4 lü tarama testimiz olacakmış.. Çok heyecanlıyım.. Ondan 15 gün sonra da detaylı ultrasona gireceğiz.. Kızlar kucağımıza almak nasip olur mu bilmiyorum ama Rabbimmm nasip etsinnn inşallah

Ne çektik beee Hep bu kilolar bebişlerimiz kıpırdasın diye

Eki Görüntüle 1777496 Kızlar şimdi size bir foto ekliyorum ve cınsıyet tahminlerinizi alıyorum merakla bekliyorummm

Ay bilemedim erkek mi ama bacak arası çok yukarda orda pipi görnmüyo bu kordonda olabilir. kafam karıştı. bana şöyle resimler lazım anlamam için

Eklentiler

• 15-Haftalik-erkek-bebek-ultrason1.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 3.761
  • p013_1_10.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 406
Bu da ilk hamileliğimde oğlumun fotosu kıyaslayalım bakalım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…