- 22 Mayıs 2015
- 298
- 550
- 33
- 44
İnşallah canım bakalım valla bu seferde doktor söylemezse katliam çıkartıcam hastanede ultrason cihazınıda alıp kaçıcam
BİSMİLLAH noluyo dedim yaaa
Canımın içi oyle fotolar olsa tahmine ne hacet nasıl bır goruntu netliğidir öyle %1 milyon emin olursun
Tebrikler cnm daha önce bi tahmini olmusmuydu doktorunun acabaDr da %100 eminim KIZ dedı ama kendı dr um değil
Allah sabir versin arkadasim ,insallah yanilmislardir dualarimiz herkezin bebegi icin once saglikli olmalari insallah yanilmislar yanlis sonucmus diye yazmani bekliycem sabirsizliklaCinsiyetle ugrasırken basıma gelen gercek yıkımı yaptı heralde 2 li tarama gayet iyi cıkmıslen 3 lıyude yaptrmak ıstemedıgm halde yaptrdm ve down sendromu yuksek oranda cıktı hemen ultrasona gırdık bebek gayet saglıklı ense burun olcumlerı gayet normal ama içimde ates var elım ayagım dolanıyor ne yapacagmı neyımı sunacagmı bılmıyorum amniyosrntez ıstemıyorm ya bebegm saglıklıysa zarar verrsm diye delırmek uzereyım.carezsm dua dan baska allahtan baska sıgınacak yalvaracak medet umacak kımsemz yok nolur sükür edın kız erkek demeyın 2 gun once kız olacak yıkım yasamdık demısm sımdı dunyam yıkıldı.sakın isyan etmeyın
2li tamamen normal mi çıkmıştı.2 li o kadar normalken 3 lü naısl çok yüksek çıkıyorCinsiyetle ugrasırken basıma gelen gercek yıkımı yaptı heralde 2 li tarama gayet iyi cıkmıslen 3 lıyude yaptrmak ıstemedıgm halde yaptrdm ve down sendromu yuksek oranda cıktı hemen ultrasona gırdık bebek gayet saglıklı ense burun olcumlerı gayet normal ama içimde ates var elım ayagım dolanıyor ne yapacagmı neyımı sunacagmı bılmıyorum amniyosrntez ıstemıyorm ya bebegm saglıklıysa zarar verrsm diye delırmek uzereyım.carezsm dua dan baska allahtan baska sıgınacak yalvaracak medet umacak kımsemz yok nolur sükür edın kız erkek demeyın 2 gun once kız olacak yıkım yasamdık demısm sımdı dunyam yıkıldı.sakın isyan etmeyın
O emin olamadı 12. Haftada pipi gormedı ama erkek mı acaba dedı 16. Haftada pipi gene yok ısrarla gostermeyınce buyuk ıhtımal kız ama emın değilim dedı hayırlısını versın allahTebrikler cnm daha önce bi tahmini olmusmuydu doktorunun acaba
Cinsiyetle ugrasırken basıma gelen gercek yıkımı yaptı heralde 2 li tarama gayet iyi cıkmıslen 3 lıyude yaptrmak ıstemedıgm halde yaptrdm ve down sendromu yuksek oranda cıktı hemen ultrasona gırdık bebek gayet saglıklı ense burun olcumlerı gayet normal ama içimde ates var elım ayagım dolanıyor ne yapacagmı neyımı sunacagmı bılmıyorum amniyosrntez ıstemıyorm ya bebegm saglıklıysa zarar verrsm diye delırmek uzereyım.carezsm dua dan baska allahtan baska sıgınacak yalvaracak medet umacak kımsemz yok nolur sükür edın kız erkek demeyın 2 gun once kız olacak yıkım yasamdık demısm sımdı dunyam yıkıldı.sakın isyan etmeyın
Dur sakin ol lütfen ıkılı normal çıkmış ayrıca ultrasonda ölçümler normal eger ultrasonda yuksek cıksaydı panıklerdık zaten testler olasılık hrdabı uzerınden net değil yanı yanılması cok normal eger ultrason doğrulasaydı tamam derdık şimdi hemen baska dr gıt o da ultrasona baksın ayrıca daha 4 lü var onu da yaptırırsın inş hiç biley yoktur bu cuma gunu hayrınaCinsiyetle ugrasırken basıma gelen gercek yıkımı yaptı heralde 2 li tarama gayet iyi cıkmıslen 3 lıyude yaptrmak ıstemedıgm halde yaptrdm ve down sendromu yuksek oranda cıktı hemen ultrasona gırdık bebek gayet saglıklı ense burun olcumlerı gayet normal ama içimde ates var elım ayagım dolanıyor ne yapacagmı neyımı sunacagmı bılmıyorum amniyosrntez ıstemıyorm ya bebegm saglıklıysa zarar verrsm diye delırmek uzereyım.carezsm dua dan baska allahtan baska sıgınacak yalvaracak medet umacak kımsemz yok nolur sükür edın kız erkek demeyın 2 gun once kız olacak yıkım yasamdık demısm sımdı dunyam yıkıldı.sakın isyan etmeyın
Birşey sormak istiyorum sevgili anneler,benim bebeğim dün hep aynı pozisyonda durdu öyle kıpır kıpır değildi,ilk anneligim olduğu için tecrübesizim normalmi bu?
günaydın canlarr.. nasılsınız??
biz iyiyiz çok şükür.. artık hareketlerini hissediyorum.. Geçen akşam elimi koydum ilk kez elime tekmesi geldi.. Gözlerim doldu hemen.. nasıl bir hisse dayanamıyor insan.. Babası da hissetti.. o da inanamadı.. Ben zayıf olduğum için erken hissettim sanırım..
Birde tam bir hafta sonra cuma günü 4 lü tarama testimiz olacakmış.. Çok heyecanlıyım.. Ondan 15 gün sonra da detaylı ultrasona gireceğiz.. Kızlar kucağımıza almak nasip olur mu bilmiyorum ama Rabbimmm nasip etsinnn inşallah
Ne çektik beeeHep bu kilolar bebişlerimiz kıpırdasın diye
İnşallah canım bakalım valla bu seferde doktor söylemezse katliam çıkartıcam hastanede ultrason cihazınıda alıp kaçıcamyeter ya hiç bişey alamıyorum elim kolum bağlı
Kız dimi cnm ben kıza benzettimEki Görüntüle 1777496 Kızlar şimdi size bir foto ekliyorum ve cınsıyet tahminlerinizi alıyorum merakla bekliyorummm
Çok geçmiş olsun arkadaşım başka doktora gitmeni öneririm ben inanıyorum ki hiç bir şeyi yok minnoşun Bizim bir komşumuz vardı iki çocuğunada down sendromu yüksek dediler aldırdı sonra tekrar aynı şeyi söylediler diğerinide aldırdı bu 3. hamile kaldı bunuda öyle söylediler ama doğurdu hiç bişeyi yok maşallah şuan çok pişman diğerlerini aldırdığı içinCinsiyetle ugrasırken basıma gelen gercek yıkımı yaptı heralde 2 li tarama gayet iyi cıkmıslen 3 lıyude yaptrmak ıstemedıgm halde yaptrdm ve down sendromu yuksek oranda cıktı hemen ultrasona gırdık bebek gayet saglıklı ense burun olcumlerı gayet normal ama içimde ates var elım ayagım dolanıyor ne yapacagmı neyımı sunacagmı bılmıyorum amniyosrntez ıstemıyorm ya bebegm saglıklıysa zarar verrsm diye delırmek uzereyım.carezsm dua dan baska allahtan baska sıgınacak yalvaracak medet umacak kımsemz yok nolur sükür edın kız erkek demeyın 2 gun once kız olacak yıkım yasamdık demısm sımdı dunyam yıkıldı.sakın isyan etmeyın
Kız :)Eki Görüntüle 1777496 Kızlar şimdi size bir foto ekliyorum ve cınsıyet tahminlerinizi alıyorum merakla bekliyorummm
bende ileride 3.yü düşünüyorum neyseki sülalede hiç ikiz olmadı şu ana kadar o ihtimal çok düşük.
İlk evlendiğim zamanlarda hiç unutmuyorum bir arkadaşımla sohbet ediyordum o da yeni evliydi. O bana bir oğlum olmasını istiyorum demişti bende kızım olsa keşke demiştim. Sonra arkadaşıma bunu söyledik ya kesin tersi olur dedim. Gerçekten de öyle oldu. Benim oğlum onun da bir kızı oldu:))
Bende ruyamda ilk zamanlar hep erkek bebek gordum. Hatta ikiz diyodu dr biri kiz digeri erkek derken hop kiz olanda erkek oluyodu... Cok aglamistim ruyamda ben 4 erkekle napicam diye... Sonra tek oldugunu gorunce rahatlamistim :) ruyalar tersine cikar derler ama cikmadi :) bi gecenlerde kiz bebegim olmus gordum kutusuna bakiodum gercekteb kiz demi bana erkek dediler diye :)
Evet 2 lıde kesınlıkle bır rısk yok demıstı doktor olcumlerde ıyı aslında dunde ulcıme gırdık problem yok ama 3 lu testımız skıntılı ne yazıklı2li tamamen normal mi çıkmıştı.2 li o kadar normalken 3 lü naısl çok yüksek çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?