2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Nicolitaa hadi bakalim cicegim bugun buyuk gun desene bekliyoruz guzel haberlerini
İnşallah canım bakalım valla bu seferde doktor söylemezse katliam çıkartıcam hastanede ultrason cihazınıda alıp kaçıcam yeter ya hiç bişey alamıyorum elim kolum bağlı

Cinsiyetle ugrasırken basıma gelen gercek yıkımı yaptı heralde 2 li tarama gayet iyi cıkmıslen 3 lıyude yaptrmak ıstemedıgm halde yaptrdm ve down sendromu yuksek oranda cıktı hemen ultrasona gırdık bebek gayet saglıklı ense burun olcumlerı gayet normal ama içimde ates var elım ayagım dolanıyor ne yapacagmı neyımı sunacagmı bılmıyorum amniyosrntez ıstemıyorm ya bebegm saglıklıysa zarar verrsm diye delırmek uzereyım.carezsm dua dan baska allahtan baska sıgınacak yalvaracak medet umacak kımsemz yok nolur sükür edın kız erkek demeyın 2 gun once kız olacak yıkım yasamdık demısm sımdı dunyam yıkıldı.sakın isyan etmeyın

Allah sabir versin arkadasim ,insallah yanilmislardir dualarimiz herkezin bebegi icin once saglikli olmalari insallah yanilmislar yanlis sonucmus diye yazmani bekliycem sabirsizlikla

2li tamamen normal mi çıkmıştı.2 li o kadar normalken 3 lü naısl çok yüksek çıkıyor

Tebrikler cnm daha önce bi tahmini olmusmuydu doktorunun acaba
O emin olamadı 12. Haftada pipi gormedı ama erkek mı acaba dedı 16. Haftada pipi gene yok ısrarla gostermeyınce buyuk ıhtımal kız ama emın değilim dedı hayırlısını versın allah

Canım yaaaa, geçmiş olsun,bence bu sonuç doğru değildir. İkili testin normal çıkarken bunun böyle çıkmasına anlam veremedim. Bence hiç sıkma kendini. Herşey normaldir inş. Duam seninle,benim güzel hissediyorum.

Dur sakin ol lütfen ıkılı normal çıkmış ayrıca ultrasonda ölçümler normal eger ultrasonda yuksek cıksaydı panıklerdık zaten testler olasılık hrdabı uzerınden net değil yanı yanılması cok normal eger ultrason doğrulasaydı tamam derdık şimdi hemen baska dr gıt o da ultrasona baksın ayrıca daha 4 lü var onu da yaptırırsın inş hiç biley yoktur bu cuma gunu hayrına
Ayrıca cınsıyet konustun dıye kendını suclu hıssetme ısyan etmedın kı sadece bu konuda içten gecenı payladtın herkes gıbı paylasmasan da içten gecenı tukardakı bılıyor buna engel olamazsın bınlerce sukur dıyoruz stres yok sakın baska dr teyıd et ve zor bılıyorum dua oku içini ferah tut lutfenn

Kizlar bizde dr ciktik cok sukur saglikli ense olcumu boyu posu guzel cikti ikili icin kan verdik hadtaya cikicak gozternedi kendini sipa ama kemik yapisindan kiz olabilir dedihamdolsun saglikli evlatlar olsun rabbim kimseyi sinamasin bu mübarek cuma gününde sorun yaşayan arkadaşlarında allah yardımcısı olsun en kısa zamanda derman bulsunlar

Birşey sormak istiyorum sevgili anneler,benim bebeğim dün hep aynı pozisyonda durdu öyle kıpır kıpır değildi,ilk anneligim olduğu için tecrübesizim normalmi bu?

Bence tecrubesizim ama dr gayet normal demisti bir sefer bizimki de pek oynamamisti..uyuyo normal dedi yarm saatte bi uyanirlar ama ona denk gelemedk dedi

Amannn ne de guzelll masallahhh ben de boyle arada sakin odada kalip dinlemeye basladm.. Kucucuk pit yapiyo gibi oluyo emin olamiyorm bi kac haftaya netlesir sanirm e benm deri kalin malumm

Ne çektik beee Hep bu kilolar bebişlerimiz kıpırdasın diye

Kesinlikle ayolll

İnşallah canım bakalım valla bu seferde doktor söylemezse katliam çıkartıcam hastanede ultrason cihazınıda alıp kaçıcam yeter ya hiç bişey alamıyorum elim kolum bağlı

Hahahaha ay bu sefer gostercek bence hadi bakalmm

Çok geçmiş olsun arkadaşım başka doktora gitmeni öneririm ben inanıyorum ki hiç bir şeyi yok minnoşun Bizim bir komşumuz vardı iki çocuğunada down sendromu yüksek dediler aldırdı sonra tekrar aynı şeyi söylediler diğerinide aldırdı bu 3. hamile kaldı bunuda öyle söylediler ama doğurdu hiç bişeyi yok maşallah şuan çok pişman diğerlerini aldırdığı için

Evet hep tersi oluyor.
Ben rüyamda busefer erkek gördüm kızım oluyor.
3 ü sü kazayla oldu hadi neyse belki erkek olur dedik yine aynı oldu:)
Doktor bana ikinci ve 3 cü Lerinde ilkiyle aynı olma olasılığı zaten yüzde %70=%80 kadar çıkıyor dedi.
Sağlık olsun artık yapacak bişey yok

Benim rüyam ters çıktı ama gülüm
Herkesin aynı olmuyor demeki

hayalimsin1 Banada herkes erkek diyo mide bulantısı kusma tiksinme hiç bir sorun yaşamadım çok şükür normalde hep hasta grip olurdum maşaallah hiç grip flan yok bu sene bünyeye göre değişiyo tabi ama ben kız hissediyorum rüyamda da kız bebek getirdi hemşire kucağıma pembiş pembiş bakalım ne cıkıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…