2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Canım genelde annenin hisleri doğru çıkar.
Umarım gönlünden geçen olur.
Senin ilki oğlanmıydı?
Ben 3 gebeliğimle yaptığım tecrübeye dayanarak bulantıların cinsiyetle bir alakası olmadığını söylüyorum çünkü üç kızımdada Herseferinde çok farklıydı , hersefrindede değişik şeyler aşerdim . İlk kız bulantı sıfır , son kız suyu bile içemiyor kusuyordum. Böyle şeylere takılmayın bence aşermekte bulantıda bana göre bünyeye bağlı , vücutta hangi vitamin eksikse o vitamini içeren yiyecekleri çekermiş Can'ımız bunuda bana bi yaşlı Dk lı kadın söylemişti nekadar doğru bilemem .
İnşallah yarın gönlündeki haberi alıp gelirsin :))

Yok canım benim daha ilk bebiş. DR. söylediğini benim doktorumda söylemişti tabikide bünyeye göre değişiyo durumlar. Amiiiiin inşallah

Evet 2 lıde kesınlıkle bır rısk yok demıstı doktor olcumlerde ıyı aslında dunde ulcıme gırdık problem yok ama 3 lu testımız skıntılı ne yazıklı
3lü test her zaman güvenilir değil canım.Korkma inşallah birşeyi çıkmaz kuzucuğun.Harmony testi varmıs sadece kanla yapılan,onu deneyebilirsin mesela.
Eki Görüntüle 1777571
Al benimkiyle aynı bu kız işte

Maşallah kızçelereee

Yok canım benim daha ilk bebiş. DR. söylediğini benim doktorumda söylemişti tabikide bünyeye göre değişiyo durumlar. Amiiiiin inşallah

Kimin neyi vardı kafam karışıyor kız yaşlılık işte
Hadi hayırlısı artık bende merak ettin şimdi yarın çıkar çıkmaz yaz bize

kelebek.hill Napıyosun nasılsın senin hiç sesin çıkmıyo bi bugünm doğru düzgün gördüm burada

Iyiym canm cok sagol bakiyorm okuyorm genelde de bazen yazcak firsat olmuyo..bazen ne yazsam bilemiyorm ama bugn ofiste oturacam arada canm istedikce is yapacam diye kendime soz verdm ondandir sen nsilsn canmm.. Bizim insatcilar bi de cinsiyet gosterirse konularimz cogalir gene

Yakin arkadaşımın da aynı senin durumdaydi. 2Li temiz 3lude down sendromu yüksek çıktı. 9 ay boyunca stres uzuntuyle geçti hamileliği. 3 ay önce doğum yapti masallah hiçbirşeyi yok şişko bi çocuk. Bol bol oku dua et. Bebeğini de stres yapma Rabbimin izniyle birşeyi olmadan doğacak inşallah

Kizlarrr ay komik seyler oldu siZle de paylasmak istedmm... Benm kayinvalide anneme demis ki iate bebek olunca kim ne aliyor adetiniz nasil falan.. Ayy ben sokk dugun mu yapiyorz ayol ne adeti bi de her seyi beraber alalm istiyoms hevesleniyoms falan.. Annem de gereken cevaplari verms yani kendileri bi baksn etsn gereken alinir ama oyle adeti olmaz bu isin.. Bi kere bana da acmisti konuyu da ben de dedm icinden gelen alir oyle sacma seymi olur ayrica valla bu mantikla ben hiccc bi sey istemiyom onlardan cok samimiyetsiZ geldi yaaa..

birdirbir bence hayirlisiyla hoc soeun yok.. Dortlu de yaptir temiz cikacak insallah.. En risklisi ikili cunku o tamamen temiz cikinca digeri nasi oyle yuksek cikar.. Hem de ense falan normalken.. Tabi ki takilir insan kolay degil ama kalbini ferah tut bence canminsallah bebecigin gayet saglikli cikar hayirisiyla sen sadece bol dua et.. Allah yardimcinz olsn.. Onunla konus guzel seylerden bahset kotu sey anlatma melegine canm.

Kızlar yaaa kemik yapısı tahminine güvenmelimitim:))) kenik yapısına göre kız dedi de dr

Aaaaa alemsiniz.

Tabiki öyle bişi var. Neyse ihtiyacın ne beğendiyse,ucu açık bir şekilde söyliceksin. Bebek çeyizi kız annesinden. Gerekli her ihtiyaç babaannesinden... Keşke seninki gibi düşünceli bir kaynanam olsaydı. Bizimkilerden bir iğne gelmez,ihtiyacınız var mı diye bile sormazlar.

Canm sonradan ogrendm de antalyada ilk benegin butun ihtiyaclarininkiz annesi alirms heralde onu demeye calisti kayinvalidem.. Valla ben bebegimi oyle adetlere emanet etmem sevmedm hic bu dusunceyi.. Kim ne icinden gelirse alir.. Biz zaten aliriz ne gerekirse babanne anane de ne dilerse alsn oyle sey mi olurr..

Ay ben isterim valla ama alan olur mu bilemem eşim bana Beş taş yüzük aldı şimdilik çocuğuna da al ben taşırım üstümde dedim ben alırım çocugum büyüğünce diyo

Ay ben isterim valla ama alan olur mu bilemem eşim bana Beş taş yüzük aldı şimdilik çocuğuna da al ben taşırım üstümde dedim ben alırım çocugum büyüğünce diyo

Hahaha alemsin kizzz ay alirlarsa beendigimz seyleri tamam da boyle ne bilm anlasmayla olmasi hic hosuma gitmedi ya benmm.. Icinden gelmeli insanin hem belki ailemin durumu yok su an ne malum yanii.. Ayrica gevecen de diyo ki kayinvalidem surda bi bebek odasi gordk hemn alsak mi dedm faln sanki bizim esimle begenme hakkimz yok.. Her seye karismak istiyolar yaa sevmiyorm.. Tamam heveslisinz iki tarafin da ilk torunu.. Bi sey demiyoz da bizim de ilk cocugumz acik musaadee edin yavv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…