Eki Görüntüle 1777496 Kızlar şimdi size bir foto ekliyorum ve cınsıyet tahminlerinizi alıyorum merakla bekliyorummm
hayalimsin1 Banada herkes erkek diyo mide bulantısı kusma tiksinme hiç bir sorun yaşamadım çok şükür normalde hep hasta grip olurdum maşaallah hiç grip flan yok bu sene bünyeye göre değişiyo tabi ama ben kız hissediyorum rüyamda da kız bebek getirdi hemşire kucağıma pembiş pembiş bakalım ne cıkıcak
Yok canım benim daha ilk bebiş. DR. söylediğini benim doktorumda söylemişti tabikide bünyeye göre değişiyo durumlar. Amiiiiin inşallahCanım genelde annenin hisleri doğru çıkar.
Umarım gönlünden geçen olur.
Senin ilki oğlanmıydı?
Ben 3 gebeliğimle yaptığım tecrübeye dayanarak bulantıların cinsiyetle bir alakası olmadığını söylüyorum çünkü üç kızımdada Herseferinde çok farklıydı , hersefrindede değişik şeyler aşerdim . İlk kız bulantı sıfır , son kız suyu bile içemiyor kusuyordum. Böyle şeylere takılmayın bence aşermekte bulantıda bana göre bünyeye bağlı , vücutta hangi vitamin eksikse o vitamini içeren yiyecekleri çekermiş Can'ımız bunuda bana bi yaşlı Dk lı kadın söylemişti nekadar doğru bilemem .
İnşallah yarın gönlündeki haberi alıp gelirsin :))
3lü test her zaman güvenilir değil canım.Korkma inşallah birşeyi çıkmaz kuzucuğun.Harmony testi varmıs sadece kanla yapılan,onu deneyebilirsin mesela.Evet 2 lıde kesınlıkle bır rısk yok demıstı doktor olcumlerde ıyı aslında dunde ulcıme gırdık problem yok ama 3 lu testımız skıntılı ne yazıklı
Eki Görüntüle 1777571
Al benimkiyle aynı bu kız işte
Vala bılemedım hayırlısını verdın allahımmmEki Görüntüle 1777571
Al benimkiyle aynı bu kız işte
Yok canım benim daha ilk bebiş. DR. söylediğini benim doktorumda söylemişti tabikide bünyeye göre değişiyo durumlar. Amiiiiin inşallah
yarın değil ya bugün 5 te çok heycanlıyım :)
Kimin neyi vardı kafam karışıyor kız yaşlılık işte
Hadi hayırlısı artık bende merak ettin şimdi yarın çıkar çıkmaz yaz bize
Yakin arkadaşımın da aynı senin durumdaydi. 2Li temiz 3lude down sendromu yüksek çıktı. 9 ay boyunca stres uzuntuyle geçti hamileliği. 3 ay önce doğum yapti masallah hiçbirşeyi yok şişko bi çocuk. Bol bol oku dua et. Bebeğini de stres yapma Rabbimin izniyle birşeyi olmadan doğacak inşallahCinsiyetle ugrasırken basıma gelen gercek yıkımı yaptı heralde 2 li tarama gayet iyi cıkmıslen 3 lıyude yaptrmak ıstemedıgm halde yaptrdm ve down sendromu yuksek oranda cıktı hemen ultrasona gırdık bebek gayet saglıklı ense burun olcumlerı gayet normal ama içimde ates var elım ayagım dolanıyor ne yapacagmı neyımı sunacagmı bılmıyorum amniyosrntez ıstemıyorm ya bebegm saglıklıysa zarar verrsm diye delırmek uzereyım.carezsm dua dan baska allahtan baska sıgınacak yalvaracak medet umacak kımsemz yok nolur sükür edın kız erkek demeyın 2 gun once kız olacak yıkım yasamdık demısm sımdı dunyam yıkıldı.sakın isyan etmeyın
Kizlarrr ay komik seyler oldu siZle de paylasmak istedmm... Benm kayinvalide anneme demis ki iate bebek olunca kim ne aliyor adetiniz nasil falan.. Ayy ben sokkdugun mu yapiyorz ayol ne adeti bi de her seyi beraber alalm istiyoms hevesleniyoms falan.. Annem de gereken cevaplari verms yani kendileri bi baksn etsn gereken alinir ama oyle adeti olmaz bu isin.. Bi kere bana da acmisti konuyu da ben de dedm icinden gelen alir oyle sacma seymi olur ayrica valla bu mantikla ben hiccc bi sey istemiyom onlardan cok samimiyetsiZ geldi yaaa..
Aaaaa alemsiniz.
Tabiki öyle bişi var. Neyse ihtiyacın ne beğendiyse,ucu açık bir şekilde söyliceksin. Bebek çeyizi kız annesinden. Gerekli her ihtiyaç babaannesinden... Keşke seninki gibi düşünceli bir kaynanam olsaydı. Bizimkilerden bir iğne gelmez,ihtiyacınız var mı diye bile sormazlar.
eveeet
Ay ben isterim valla ama alan olur mu bilemem eşim bana Beş taş yüzük aldı şimdilik çocuğuna da al ben taşırım üstümde dedim ben alırım çocugum büyüğünce diyoKizlarrr ay komik seyler oldu siZle de paylasmak istedmm... Benm kayinvalide anneme demis ki iate bebek olunca kim ne aliyor adetiniz nasil falan.. Ayy ben sokkdugun mu yapiyorz ayol ne adeti bi de her seyi beraber alalm istiyoms hevesleniyoms falan.. Annem de gereken cevaplari verms yani kendileri bi baksn etsn gereken alinir ama oyle adeti olmaz bu isin.. Bi kere bana da acmisti konuyu da ben de dedm icinden gelen alir oyle sacma seymi olur ayrica valla bu mantikla ben hiccc bi sey istemiyom onlardan cok samimiyetsiZ geldi yaaa..
Ay ben isterim valla ama alan olur mu bilemem eşim bana Beş taş yüzük aldı şimdilik çocuğuna da al ben taşırım üstümde dedim ben alırım çocugum büyüğünce diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?