Kizlarrr ay komik seyler oldu siZle de paylasmak istedmm... Benm kayinvalide anneme demis ki iate bebek olunca kim ne aliyor adetiniz nasil falan.. Ayy ben sokkdugun mu yapiyorz ayol ne adeti bi de her seyi beraber alalm istiyoms hevesleniyoms falan.. Annem de gereken cevaplari verms yani kendileri bi baksn etsn gereken alinir ama oyle adeti olmaz bu isin.. Bi kere bana da acmisti konuyu da ben de dedm icinden gelen alir oyle sacma seymi olur ayrica valla bu mantikla ben hiccc bi sey istemiyom onlardan cok samimiyetsiZ geldi yaaa..
Ayy bebişim boşver alsınlar istediklerini. Benim kayınvalidede 3 yıldır torunda torun diodu. Olsun ben ona dünyaları alıcam diodu. Aha yaptık sonunda. Şimdi yok erkek olursa bişi almam, tam fındık öncesine denk gelio falan başladı kıvırmaya şimdiden.
O yüzden eğer hevesliyse hiç kırma derim. Boşver onlarında torunu yapsınlar elbette bişiler. Sevmeye gelince en başı çekecekler ama iş toruna 2 bişi almaya gelince yok.
Tabi ki sana söylemeden almaları lazım içlerinde varsa zaten alırlar biraz hava yapmak istemiş kendinceHahaha alemsin kizzzay alirlarsa beendigimz seyleri tamam da boyle ne bilm anlasmayla olmasi hic hosuma gitmedi ya benmm.. Icinden gelmeli insanin hem belki ailemin durumu yok su an ne malum yanii.. Ayrica gevecen de diyo ki kayinvalidem surda bi bebek odasi gordk hemn alsak mi dedm faln sanki bizim esimle begenme hakkimz yok.. Her seye karismak istiyolar yaa sevmiyorm.. Tamam heveslisinz iki tarafin da ilk torunu.. Bi sey demiyoz da bizim de ilk cocugumz acik musaadee edin yavv
Birşey sormak istiyorum sevgili anneler,benim bebeğim dün hep aynı pozisyonda durdu öyle kıpır kıpır değildi,ilk anneligim olduğu için tecrübesizim normalmi bu?
Cinsiyetle ugrasırken basıma gelen gercek yıkımı yaptı heralde 2 li tarama gayet iyi cıkmıslen 3 lıyude yaptrmak ıstemedıgm halde yaptrdm ve down sendromu yuksek oranda cıktı hemen ultrasona gırdık bebek gayet saglıklı ense burun olcumlerı gayet normal ama içimde ates var elım ayagım dolanıyor ne yapacagmı neyımı sunacagmı bılmıyorum amniyosrntez ıstemıyorm ya bebegm saglıklıysa zarar verrsm diye delırmek uzereyım.carezsm dua dan baska allahtan baska sıgınacak yalvaracak medet umacak kımsemz yok nolur sükür edın kız erkek demeyın 2 gun once kız olacak yıkım yasamdık demısm sımdı dunyam yıkıldı.sakın isyan etmeyın
Kizlarrr ay komik seyler oldu siZle de paylasmak istedmm... Benm kayinvalide anneme demis ki iate bebek olunca kim ne aliyor adetiniz nasil falan.. Ayy ben sokkdugun mu yapiyorz ayol ne adeti bi de her seyi beraber alalm istiyoms hevesleniyoms falan.. Annem de gereken cevaplari verms yani kendileri bi baksn etsn gereken alinir ama oyle adeti olmaz bu isin.. Bi kere bana da acmisti konuyu da ben de dedm icinden gelen alir oyle sacma seymi olur ayrica valla bu mantikla ben hiccc bi sey istemiyom onlardan cok samimiyetsiZ geldi yaaa..
Canım ona güvenme derim .. Çook yanılmaya açık bir şey.Ya kızlar bişe sölernisiniz sizinde dr lar kemik yapısına göre tahmin yaptılar mııı
Tabi ki sana söylemeden almaları lazım içlerinde varsa zaten alırlar biraz hava yapmak istemiş kendinceSiz yandınız o zaman ilk torunsa durumlar vahim takma sen onları git kendin beğen ya beni sinir etmesinler kalkar gelirim valla
Selam Kızlar!
Ben sıcaktan yanıyorum bildiğiniz, Allah'ım şimdi böyleyse yaz ayları nasıl geçecek?Ayakkabı giymek eziyet gibi geliyo keşke yalın ayak gezebilsem
Canım benim de ilk bebeğim, sen yine nerde durduğunu anlayabiliyosun ben hiç bişey anlamıyorumNe kıpırdama ne nerde duruyo hiç bilemyiroum, hep bekliyorum kendimi dinliyorum ama yok, ne zaman gelecek bu his acaba?
Canım mutlaka ikinci bir doktora daha gidin, başka bir yerde daha test yaptırın, ölçümler değişebiliyor
Bildiğim kadarıyla ikili testin sonuçları daha kesin oluyo, ki temiz çıktı diyosun
Hem de ultrason ölçümleri de temiz gelmiş, bence ikinci bir görüş mutlaka alın
Maddi durumunuz nasıl bilmiyorum ama buradaki arkadaşlardan biri anne kanından bakılan harmony testinden yaptırmıştı, sen de bunu bi düşünebilirsin
İnşallah hayırlı haberler alırsın, Allah yardımcınız olsun
Seninki yine iyiymiş sormuş en azındanhiç oralı olmayanları da var yaniiiii siz de bakar ne isteğiniz varsa söylersiniz hem, gönlünüze göre olmuş olur
en iyisi çok üzerinde durmadan kendi istediklerini bi liste halinde iletmek, madem sormuşlar
Hih aynı benim kaynanada öyle çocuğa alınan kıyafet gunahmis israfmisbenim kayınvalidem de çok konuşur da iş icraate gelince yok borcum var yok bebeklere alınanlar günah çok kullanmıyolar zaten falan. bana aldığıma ettiğime karışmasın da ben alırım kuzucuklarıma
Ya kızlar bişe sölernisiniz sizinde dr lar kemik yapısına göre tahmin yaptılar mııı
benim kayınvalidem de çok konuşur da iş icraate gelince yok borcum var yok bebeklere alınanlar günah çok kullanmıyolar zaten falan. bana aldığıma ettiğime karışmasın da ben alırım kuzucuklarıma
3 hafta sonra net bir şekilde hissetmeye başlarsın minik tekmeleriniCanım benim de ilk bebeğim, sen yine nerde durduğunu anlayabiliyosun ben hiç bişey anlamıyorumNe kıpırdama ne nerde duruyo hiç bilemyiroum, hep bekliyorum kendimi dinliyorum ama yok, ne zaman gelecek bu his acaba?
Valla bende hiç bir şey hissetmiyorum henüz, ne zaman hissedeceğiz acaba?
Slm kızlar nasılsınız bebişler Nasılvar mı benim gibi olan acaba doktora gidiyorum hiç bir şeyim yok doktordan geliyorum akşamı rahatsızlığım oluyor bünyem benimle dalga mı geçiyor anlamıyorum ki dünden beri ara ara sol kasık tarafımın üstünde ağrı sızı var..çok mu yordum kendimi bilmiyorum ki birde halen çılgınlar gibi cinsiyeti merak ediyorum
Canım ben bugün gittim göstermedi ama kemik yapısından kız olabilir dedi bişe dedimi senin drSlm kızlar nasılsınız bebişler Nasılvar mı benim gibi olan acaba doktora gidiyorum hiç bir şeyim yok doktordan geliyorum akşamı rahatsızlığım oluyor bünyem benimle dalga mı geçiyor anlamıyorum ki dünden beri ara ara sol kasık tarafımın üstünde ağrı sızı var..çok mu yordum kendimi bilmiyorum ki birde halen çılgınlar gibi cinsiyeti merak ediyorum
Benim kv rahmetli alışveriş yapmayı çok severdi. Hayatta olsa kesin şimdiden bi dünya şey yığmıştı. Annemin de ilk torunu acayip hevesli. Her gün yeni bir şey yapıyor. Yok bugün yelek ördüm, bugün alt açma bezi yaptım, yeni bi patik ördüm vs. Bana da diyor hastane çıkışları var burda çok güzel alsam mı bilemedim. Dedim dur hastane çıkışını ben seçmek istiyorum ilk giyeceği kıyafet sonuçta sen yine heves ettiğin zıbın mıbın alırsın dedim. İlla onların olduğu şehire çağırıyor çok güzel bebek mağazaları varmış oradan alışveriş yapmalıymışız. Sanki burası yokluk yeri, istanbulda da her şey var sonuçta :).
Kıyafet mıfayet tmm da bir kere alınacak şeylerde (beşik gibi) seçim anne babanın olmalı o kadar da karışmamalı öz annem de olsa :). Ama kıyafet seçsinler, heveslerini alsınlar, beğenmesem bile onlar sevinsin diye bi giydirir gösteririm.
Valla bende mutlu oldum :) Kısmete bak ki nerdeyse günlerimizde aynı :) Bu sefer kız bekliyoruz nasipse.. Umarım bu yolculukta bir önceki gibi sıkıntısız rahat geçer ikimiz içinde :)evet tekrar aynı grupta anne olacağız kısmetse memnun oldum seni gördüğüme :)
yaptılar cnm kemik yapısına göre kız demişti ilk doktorumuz diğer doktorumuzda kemik yapısına bakıp erkek dedi. Yani kemik yapısı kesin sonuç vermiyor bence. yarın kontrolümüz var bakalım bu sefer ne diyecekler.Ya kızlar bişe sölernisiniz sizinde dr lar kemik yapısına göre tahmin yaptılar mııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?