Bizimkilerinde iki tarafında ilk torunu. Kayinvalidem besik bebek arabası flan bakıyormuş. Seninde dediğin gibi bana sormadan gidip alirlarsa diye korkuyorum. Almak istiyorsaniz gelin begenelim odeyin parasini hiç sıkıntı degil :))) kayinvalidem eşime soruyor buyuk ihtimal adet olan ne alınması lazım diye o guya caktirmadan soruyor bana :)() bende dedim ki kuzenime set takmıştı kayinbabasi:)))Kesinliklee katiliyorm canm bn de zaten bunu demek istiyorm dayatmayla karisarak olmadiktan sonra tabi ki alsnlar heveslerini onlar da ilk ke nenen olcekkama besikti arabasiydi yani bizim kullancagimz seyler onlarin hevesi kirilmasn diye benm mi icimde kalsn.. Cok sacma.. Sen de gayet guzel demissin anne bile karismamali ki sagolsn annemden hic duymadm bole bi sey.. Benmkiler de baska sehirde bu hafta yanimdaydi..diyo yani son aylar zaten gelirm kizim bakip begenms olursunz beraber de bakarz istersen ya da alirz falan bu yani sadece..
Canım benim de ilk bebeğim, sen yine nerde durduğunu anlayabiliyosun ben hiç bişey anlamıyorumNe kıpırdama ne nerde duruyo hiç bilemyiroum, hep bekliyorum kendimi dinliyorum ama yok, ne zaman gelecek bu his acaba?
Valla bende hiç bir şey hissetmiyorum henüz, ne zaman hissedeceğiz acaba?

Bizimkilerinde iki tarafında ilk torunu. Kayinvalidem besik bebek arabası flan bakıyormuş. Seninde dediğin gibi bana sormadan gidip alirlarsa diye korkuyorum. Almak istiyorsaniz gelin begenelim odeyin parasini hiç sıkıntı degil :))) kayinvalidem eşime soruyor buyuk ihtimal adet olan ne alınması lazım diye o guya caktirmadan soruyor bana :)() bende dedim ki kuzenime set takmıştı kayinbabasi:)))
Evet 2 lıde kesınlıkle bır rısk yok demıstı doktor olcumlerde ıyı aslında dunde ulcıme gırdık problem yok ama 3 lu testımız skıntılı ne yazıklı

Bizimkilerinde iki tarafında ilk torunu. Kayinvalidem besik bebek arabası flan bakıyormuş. Seninde dediğin gibi bana sormadan gidip alirlarsa diye korkuyorum. Almak istiyorsaniz gelin begenelim odeyin parasini hiç sıkıntı degil :))) kayinvalidem eşime soruyor buyuk ihtimal adet olan ne alınması lazım diye o guya caktirmadan soruyor bana :)() bende dedim ki kuzenime set takmıştı kayinbabasi:)))
Allah allahh ama ben kızım diye sevmeye bile başladım neyse diğer ay gösterir inş seninde gönlüne göre olsun arkadasım sen iyice arada kalmışsın:)yaptılar cnm kemik yapısına göre kız demişti ilk doktorumuz diğer doktorumuzda kemik yapısına bakıp erkek dedi. Yani kemik yapısı kesin sonuç vermiyor bence. yarın kontrolümüz var bakalım bu sefer ne diyecekler.
ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri kız hissediyrm doktor kız diyincede çok sevinmiştim ama sonra erkek olduğuna alıştırdım kendimi ama her iki doktorda kesin demedi olabilir dedi o yüzden yarın kesinleşince her durumda çok sevincem :)Allah allahh ama ben kızım diye sevmeye bile başladım neyse diğer ay gösterir inş seninde gönlüne göre olsun arkadasım sen iyice arada kalmışsın:)
Kiz sorms da kendi cikip almak istiyo hatunnbi de annemlere kiz tarafi alir diyemediginden oyle sorms yani ben ona gicik oldmmm... Biz kendi istedimizi almicaz da ne alcez ayolll delirtmesinler benii
Haklısın canım insan özellikle bu dönemde ilgi bekliyor arasinlar sorsunlar. Hele ki anneler varya Allah başımızdan eksik etmesin. Senin de ilk çocuk demi. Cinsiyeti bellimiydiAy ne güldüm size yaaaa. Yok bizimkilerde sorma yok valla,ben eşime diyorum ki;çıtlatsana o lazım bu lazım para yok diye. Halbuki yok ta değil,sırf ilgilensinler diye,ihtiyacınız var mı sorsunlar diye bekliyorum. Onların 3. cocuklarının ilk çocuğu olacak ve ailede kimsede erkek bebiş yok, artık setler mi,altın su yolu pırlantalar mı siz düşünün aklımdan neler geçiyor. Ama zırnık koklatmazlar. Evlenirkende hiç bişi yapmadılar sağolsun hiçbişi. Herşeyi eşim ben ve annem yaptık,yine aynıyız,annem koşturuyor,onu diktim bunu diktim. Oda lazım bak bunu yapıyorum diye. Ama ötekiler sağolsun arayıp iyi misin diye bile sormuyorlar. Ne zaman lazım olmazlar o zaman ayakbağı olmaya gelirler,baksat görünsünler işte. Boşverin yaaa. En azından ilgilenen biri olsun yani. Alması şart bile değil.
Haklısın canım insan özellikle bu dönemde ilgi bekliyor arasinlar sorsunlar. Hele ki anneler varya Allah başımızdan eksik etmesin. Senin de ilk çocuk demi. Cinsiyeti bellimiydi

Eki Görüntüle 1777496 Kızlar şimdi size bir foto ekliyorum ve cınsıyet tahminlerinizi alıyorum merakla bekliyorummm
Hayırlı akşamlar :)Günaydın Kaftankef.
Ney peki kremin adı bizimle de paylaşır mısın? Ben de bu kimyasal konularında çok endişeliyim
Maşallah maşallah:) sevmeye gelincede kimsye vermezlerEvet canım ilk çocuk,erkek bebişimiz geliyor ve eşimin tarafında ilk erkek torun,3 kız torunları var diğerlerinden. Ama ilgi alaka sıfır. Kuru bir çeyrek altın gelirse öpüp başıma koyucam.
Geldim geldim dedigim gibiii kiizmis
Teşekkür ederim hemen deneyeceğimBirtatli kaşigi kahveye yarim limon sikip biraz su ekleyip icin cok iyi geliyo
Ayni beni anlatiyosun ilki cok hatirlamiyorum 18 yasinday dim 2 ci cok fenaydi insallah canim pazartesi ulturasyon yapcaklar belki cinsiyet soylerler cok merakliyimK kucukmeleklerim
Küçücükmeleğim canım, boşuna stres yapıyorsun sen. Bişi çıkmicak , çıksada basit bir alerjidir o. İnş güzel haber gelir biran öncede rahatlarsın.
Bebişe gelince ben 4 gün önce 2 gün üst üste net hissetim ,bu son iki gündürde tık yok.
Onlar henüz küçük canım tekmeliyorlar ama çoğunu biz farkedemiyoruz , hem her gebelik aynı olucak diye bişey yok . O çocuğa bağlı . Benim ilk kızım pek oynamazdı günde inan 2 defa tık tık gerisi yok , doğdu ve hala hantal bir kız
İki numara bırak tekmeyi içerden sanki tırnaklıyordu çığlık atardım bazen çook ama çok hareketli durmuyordu. Sonuç itibariyle doğdu ve hala yerinde durmuyor .
Bu karnındaki belkide keyfine düşkün , yan gelip yatmayı seviyor yani diyeceğim lütfen takma , Heleki bu haftalarda
Canim senn kiz mi cook istiyodun gonlune gore olmuss masallahhKizlaaaaaaar kizim geliyyooooo semmammey semmammeeeey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?