- 25 Aralık 2015
- 1.508
- 1.812
- 48
Kizlaaaaaaar kizim geliyyooooo semmammey semmammeeeey
Praol ya da minosetin zararı yok canım korkmaAsiri bas agrisi cekiyorum kizlar artik dayanamayip agri kesici aldim aslinda hic ilacla aram yoktur
vardı ara ara yine varoluyor parol içiyorum abartmadanMerhabalar arkadaşlar,
geçmeyen başağrısı yaşayan var mı ?
Bende de iki gündür var. Hızlı büyüme döneminde şimdi bebişler. Normaldir yanigünaydın kızlar sizde de ara ara karın ağrısı oluyor mu bazen fazla oluyor bazen az
AaaaaminKordondur inss.. :) bizdeki pipi pipili isteyenlere gitsin :)))
Ben de erkek gördüm yaaa. Bak şimdi yine umutlandımrüyada ne görürsen tersi olur diyorlar. gerçekten de ben de kız bebek emzirdiğimi görmüştüm oğlana benzetti bizimkini de
Normal canım benim oğlumda hiç kıpırdamazdı. Dr un çikolata yedirmişliği var bana bebek kıpırdasın diyeBirşey sormak istiyorum sevgili anneler,benim bebeğim dün hep aynı pozisyonda durdu öyle kıpır kıpır değildi,ilk anneligim olduğu için tecrübesizim normalmi bu?
Bence de kesin kız ;-)Eki Görüntüle 1777496 Kızlar şimdi size bir foto ekliyorum ve cınsıyet tahminlerinizi alıyorum merakla bekliyorummm
Yaa ben göremedim tutu falan sanki yumurta var iki tane :) erkek gibi yaniEki Görüntüle 1777571
Al benimkiyle aynı bu kız işte
Bende ayniyim canim agri kesici ictim simdi yine basladi ben ilk defe bu gebeligimde yasiyorum cok zormusvardı ara ara yine varoluyor parol içiyorum abartmadan
Kızlar önce sağlıklı olsun bebişlerimiz diyor ve usg yolluyorum..cinsiyet tahminlerini alayım mı
Evet, bir iki usg daha var yollasam mı acabaCan'ım bu kapatmış Oray'ı ama
Evet, bir iki usg daha var yollasam mı acaba
Oğlumda kayın pederiö sağolsun nakit 2000 verdi. Oda takımını ve park beşiği aldık. Küçük kaynıma şu araba koltuğunu büyük kaynıma şu mama sandalyesini kendi kardeşimede şu bebek arabasını stiyorum dedim onlarda aldı. Allah razı olsun. Ben bi halı biraz da kıyafet aldım o kaa. Sizde öyle yapın alın ama modelleri ben beğenicem deyin. Kıyafetleri de değişim kartlı alsınlar mesele kalmaz...Hahaha alemsin kizzzay alirlarsa beendigimz seyleri tamam da boyle ne bilm anlasmayla olmasi hic hosuma gitmedi ya benmm.. Icinden gelmeli insanin hem belki ailemin durumu yok su an ne malum yanii.. Ayrica gevecen de diyo ki kayinvalidem surda bi bebek odasi gordk hemn alsak mi dedm faln sanki bizim esimle begenme hakkimz yok.. Her seye karismak istiyolar yaa sevmiyorm.. Tamam heveslisinz iki tarafin da ilk torunu.. Bi sey demiyoz da bizim de ilk cocugumz acik musaadee edin yavv
Bilemedim valla toş toşa daha çok benziyor sanki
Oğlumda kayın pederiö sağolsun nakit 2000 verdi. Oda takımını ve park beşiği aldık. Küçük kaynıma şu araba koltuğunu büyük kaynıma şu mama sandalyesini kendi kardeşimede şu bebek arabasını stiyorum dedim onlarda aldı. Allah razı olsun. Ben bi halı biraz da kıyafet aldım o kaa. Sizde öyle yapın alın ama modelleri ben beğenicem deyin. Kıyafetleri de değişim kartlı alsınlar mesele kalmaz...
Bilemedim valla toş toşa daha çok benziyor sanki
Ama çok merak ediyorum oğlumda 6ayda öğrendiğim için bu defaki merakım bir başka olduBu hafatalardan sonra gecmeye baslar canm bence.. Bende de bir donem oldu baya psikolojik de olabilr ama vucut da yorunluk da yuksek duzeyde bir de telas yapiyorz tecrubesiz olunca falan filan.. Ben bazen kendimi bayilacak gibi hissediyordm boyle hic halim yok tansiyondan mi falan diye olcturmeye gidiyodk ki yolda zaten duzeldm
Ayrica cinsiyeti biz bile ogrenemedkk siz siranizi bekleyinn
Yok beyefendi 5 ay bitene kadar demicekmiş ..15 haftayı doldurmayı bekliyorum..cinsiyet için başka bir kliniğe gidicem yoksa daha çokkkkk beklerimCanım ben bugün gittim göstermedi ama kemik yapısından kız olabilir dedi bişe dedimi senin dr
Alırım bir dal tahmin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?