2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
günaydın kızlar sizde de ara ara karın ağrısı oluyor mu bazen fazla oluyor bazen az
Bende de iki gündür var. Hızlı büyüme döneminde şimdi bebişler. Normaldir yani
Kordondur inss.. :) bizdeki pipi pipili isteyenlere gitsin :)))
Aaaaamin
rüyada ne görürsen tersi olur diyorlar. gerçekten de ben de kız bebek emzirdiğimi görmüştüm oğlana benzetti bizimkini de
Ben de erkek gördüm yaaa. Bak şimdi yine umutlandım
Birşey sormak istiyorum sevgili anneler,benim bebeğim dün hep aynı pozisyonda durdu öyle kıpır kıpır değildi,ilk anneligim olduğu için tecrübesizim normalmi bu?
Normal canım benim oğlumda hiç kıpırdamazdı. Dr un çikolata yedirmişliği var bana bebek kıpırdasın diye
Eki Görüntüle 1777496 Kızlar şimdi size bir foto ekliyorum ve cınsıyet tahminlerinizi alıyorum merakla bekliyorummm
Bence de kesin kız ;-)
Eki Görüntüle 1777571
Al benimkiyle aynı bu kız işte
Yaa ben göremedim tutu falan sanki yumurta var iki tane :) erkek gibi yani

Oğlumda kayın pederiö sağolsun nakit 2000 verdi. Oda takımını ve park beşiği aldık. Küçük kaynıma şu araba koltuğunu büyük kaynıma şu mama sandalyesini kendi kardeşimede şu bebek arabasını stiyorum dedim onlarda aldı. Allah razı olsun. Ben bi halı biraz da kıyafet aldım o kaa. Sizde öyle yapın alın ama modelleri ben beğenicem deyin. Kıyafetleri de değişim kartlı alsınlar mesele kalmaz...
seyzen
Can'ım işte onlar yumurta değil
Kutucuğunun dudakları galiba
Bilemedim valla toş toşa daha çok benziyor sanki

Keşke toş toş olsa kızzz yanıldık felan deseler

Ama çok merak ediyorum oğlumda 6ayda öğrendiğim için bu defaki merakım bir başka oldu ama senin az kalmış ki öğrenmeye

Alırım bir dal tahmin

Eklentiler

• image.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 139
  • image.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 149
  • image.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 138
Canım ben bugün gittim göstermedi ama kemik yapısından kız olabilir dedi bişe dedimi senin dr
Yok beyefendi 5 ay bitene kadar demicekmiş ..15 haftayı doldurmayı bekliyorum..cinsiyet için başka bir kliniğe gidicem yoksa daha çokkkkk beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…