2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar nasılsınız?
Cinsiyet öğrenenleri tebrik ediyorum darısı yakında başımıza inşallah.Size bir şey danışmak istiyordum.Benim üc aydır inanılmaz sivilce çıktı mor mor,kırmızı kırmızıAlnımda,iki yanağında,cenemde yanı kapatici bir ürün sürmeden dısariya çıkmak çok kötü hissettiriyor.Sivilce ilacı da süremiyorum,kapatici her ürünü de kullanmak istemiyorum.Bildiğiniz, kullandığınız parabensiz bir kapatici,BB krem ya da pudra var mı?Fondoten de ağır oluyor daha çok artıyor iyice cikmazdayim.Çalıştığım için herr gün dışarıdayım ve moralim çok bozuluyor.

Yok beyefendi 5 ay bitene kadar demicekmiş ..15 haftayı doldurmayı bekliyorum..cinsiyet için başka bir kliniğe gidicem yoksa daha çokkkkk beklerim
Ya aslında bence tam emin olmadan sölememesi daha ii e şimdi ben elimi bişeye atamıyırum:)))) diyorki yanılabilirim bi yerden pipi çıkabilir ama kwmiği kıza benzito hobbaaa:)))

Kizlar iyi aksamlar, havalarin ısinmasiyla bende alerjik oksuruk basladi. Az oncede oksururken karnima keskin bir aci girdi sonra gecti. Korktum biraz sizinde basiniza geliyor mu hapsırırken oksürürken felan?

Kapatıcı olarak bilemem canım hiç bir fikrim yok ama iyikeştirme amacıyla yasunlu ve killi sabun kullanabilirsin. Doğal sabun satan yerlerde aktarlarsa var. Muslu Medine diye bir marka da var sivilce ve akne sabunu diye satılıtor. Ben yeni evlendiğimde rokutan bile kullandım o kadar ciddi problemim varsı sivilceyle. Sonra bu sabunu aldım ve on günde bitti gitti. Bir yıl düzenli jer bamyoda kullandım ve artık hiç çıkmıyor. Nerdeyse dört yıl oldu. Neticede sabun hamilelikte de kullanılır sanırım.

Kizlar iyi aksamlar, havalarin ısinmasiyla bende alerjik oksuruk basladi. Az oncede oksururken karnima keskin bir aci girdi sonra gecti. Korktum biraz sizinde basiniza geliyor mu hapsırırken oksürürken felan?
Hapşırıkta bana da olyor. Kendimi biraz öne eğip karnımı sıkıca tutuyırum. Öyle hapşuruyorum. Hemen geçiyor zaten

Ben de evlenmeden önce reacutan kullandım birkaç yıl çıkmadı pek ama bir yıldır çıkıyordu baya ve üc aydır yüzünden hiç eksilmedi.Hamileligin de etkisiyle hormonlar tavan tabi.Kaldığım yerde bulamayabilirim,kücük bir yer ama arastirsacagim canım çok sağol.Sivilceleri gitmesi tabi ki daha memnun eder.Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.

Can'ım sivilce tedavisi için kahve telvesine limon sıkarak cildine sürüp bekledikten sonra yıkayıp her gece yatmadan Gül suyu ile temizleyebilirsin tonik gibi tedavi etmeden üzerine fondötenle kapatman iyileştirmeyi durdurur

Canım evet bi çözüm bulsam çok iyi olacak artık başa çıkamıyorum çünkü,tüm hamileliğim de böyle geçerse diye üzülüyorum.Allah başka dert vermesin tabi ama anlıyorsunuz beni di mi Limon sürdüm arada iyi geliyor gibiydi iki güne yeniden çıktılar.Şimdi de yumurta akı+ pudra maskesi sürdüm bi umut. Bir de kahveyi deneyeyim.Cildiyeciye gitsem hamilelerde için uygun ilaç var mıdır acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…