2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canım merhaba :)her bebek aynı olmuyor canını sıkma.Hem bazen geride gibi görünüp birden büyüyü veriyorlar da.Doktor normal dediyse üzülme boşuna.İnşallah sağlıkla büyür de uzar kuzucuk

Bence de kesin kız:)

Canım merhaba :)her bebek aynı olmuyor canını sıkma.Hem bazen geride gibi görünüp birden büyüyü veriyorlar da.Doktor normal dediyse üzülme boşuna.İnşallah sağlıkla büyür de uzar kuzucuk
İnşallah canım ya baş çevresi ölçümü tam haftasını veriyo doktor sorun yok dedi

İnşallah canım ya baş çevresi ölçümü tam haftasını veriyo doktor sorun yok dedi
Canım aynen bende katılıyorum bebişler arada öyle yapıyor benim de 1 hafta gerideydi gelisimi şuan tam haftasında ilerliyor ilk zamanlarda oluyormuş öyle şeyler takma hiç sağlıkla gelsinler hepsi inşallah

En guzelini yapmissinz canm kendi ailem de oyle yapar eminim ama kv biraz karismayi seviyor..ama izin vermicem kirmadan halledecem ben de insallah bu meseleyi.. Almak istiyorsaniz biz esimle bunu begendk dicem.. Yani boype basit seyler mesele olmamali kesinlikle, lafi da bu kadr edilmemeliii

Ama çok merak ediyorum oğlumda 6ayda öğrendiğim için bu defaki merakım bir başka oldu ama senin az kalmış ki öğrenmeye

Anladm canm haklisin sabirsizlaniyor insann... Insallah tabi gosterirseee

Gösterir gösterir bir daha ki gidişine bize haber vereceksin

Öööö bu çok süper bir krem. Yengem Almanya'dan hediye getirmişti el yüz için olanından. Çok beğenmiştim. Hiç yağlılık bırakmıyor. Teyzemin egzamasına bile iyi gelmiş. Çok sağol arkadaşım. Bepanthol ve kakao yağı kullanıyormuş bi arkadaşım da. Bepantholün bebekler için pişik kremi de var. Vücut losyonu olanından alıcam. Bir de bu rossmanın kremini alırım. Normalde vücut losyonu olarak nutrucina ve bebe yağı kullanıyordum. Ama Bebek olunca daha bi dikkat ediyo insan. Hmmm anne olmak işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…