- 15 Aralık 2015
- 447
- 682
- 33
- 33
Bende öyle hissettim :)Cok belli degil ama erkek gibi geldi bana
Hosgeldin cnmSlm kızlar ben de ağustos annesiyim beni de aranıza alın:)) ayrıca kendim de ağustos çocuğuyum... Bugün dr daydım cinsiyet söylemedi ama ben erkeğe benzettimm doktor erken dedibi de daha 7 cm miş çok küçük ya...
Benim bebis de böyleydi ya kapatmıştı bacaklarını tam acacakken de eliyle kapatmıştı bide emin olmamakla birlikte kız diyorum canım:)Kızlar önce sağlıklı olsun bebişlerimiz diyor ve usg yolluyorum..cinsiyet tahminlerini alayım mı
Canım merhaba :)her bebek aynı olmuyor canını sıkma.Hem bazen geride gibi görünüp birden büyüyü veriyorlar da.Doktor normal dediyse üzülme boşuna.İnşallah sağlıkla büyür de uzar kuzucukSlm kızlar ben de ağustos annesiyim beni de aranıza alın:)) ayrıca kendim de ağustos çocuğuyum... Bugün dr daydım cinsiyet söylemedi ama ben erkeğe benzettimm doktor erken dedibi de daha 7 cm miş çok küçük ya...
Tşk ederim:))Hosgeldin cnm
Bence de kesin kız:)Bende de iki gündür var. Hızlı büyüme döneminde şimdi bebişler. Normaldir yani
Aaaaamin
Ben de erkek gördüm yaaa. Bak şimdi yine umutlandım
Normal canım benim oğlumda hiç kıpırdamazdı. Dr un çikolata yedirmişliği var bana bebek kıpırdasın diye
Bence de kesin kız ;-)
Yaa ben göremedim tutu falan sanki yumurta var iki tane :) erkek gibi yani
İnşallah canım yaCanım merhaba :)her bebek aynı olmuyor canını sıkma.Hem bazen geride gibi görünüp birden büyüyü veriyorlar da.Doktor normal dediyse üzülme boşuna.İnşallah sağlıkla büyür de uzar kuzucuk
Canım aynen bende katılıyorum bebişler arada öyle yapıyor benim de 1 hafta gerideydi gelisimi şuan tam haftasında ilerliyor ilk zamanlarda oluyormuş öyle şeyler takma hiç sağlıkla gelsinler hepsi inşallahİnşallah canım yabaş çevresi ölçümü tam haftasını veriyo doktor sorun yok dedi
Maalesef söylemedi kısmet olursa 15 inci gidecez cinsiyet içinSenin belli oldu mu cinsiyet, yakın tarihleriz :)
Ya aslında bence tam emin olmadan sölememesi daha ii e şimdi ben elimi bişeye atamıyırum:)))) diyorki yanılabilirim bi yerden pipi çıkabilir ama kwmiği kıza benzito hobbaaa:)))
Öylede işte insan kendine söz geçiremiyor ki..kıyafet görüyorum elim gidiyor o yetmiyor bir de içim gidiyor
Oğlumda kayın pederiö sağolsun nakit 2000 verdi. Oda takımını ve park beşiği aldık. Küçük kaynıma şu araba koltuğunu büyük kaynıma şu mama sandalyesini kendi kardeşimede şu bebek arabasını stiyorum dedim onlarda aldı. Allah razı olsun. Ben bi halı biraz da kıyafet aldım o kaa. Sizde öyle yapın alın ama modelleri ben beğenicem deyin. Kıyafetleri de değişim kartlı alsınlar mesele kalmaz...
Bilemedim valla toş toşa daha çok benziyor sanki
Ama çok merak ediyorum oğlumda 6ayda öğrendiğim için bu defaki merakım bir başka olduama senin az kalmış ki öğrenmeye
Kizlaaaaaaar kizim geliyyooooo semmammey semmammeeeey
:)) senin bebişde mi kız? Benim 3 numara süpriz yumurta:d kazandibiBenim bebis de böyleydi ya kapatmıştı bacaklarını tam acacakken de eliyle kapatmıştı bide emin olmamakla birlikte kız diyorum canım:)
hoşgeldin canımSlm kızlar ben de ağustos annesiyim beni de aranıza alın:)) ayrıca kendim de ağustos çocuğuyum... Bugün dr daydım cinsiyet söylemedi ama ben erkeğe benzettimm doktor erken dedibi de daha 7 cm miş çok küçük ya...
Gösterir gösterir bir daha ki gidişine bize haber vereceksinEn guzelini yapmissinz canm kendi ailem de oyle yapar eminim ama kv biraz karismayi seviyor..ama izin vermicem kirmadan halledecem ben de insallah bu meseleyi..Almak istiyorsaniz biz esimle bunu begendk dicem.. Yani boype basit seyler mesele olmamali kesinlikle, lafi da bu kadr edilmemeliii
Anladm canm haklisin sabirsizlaniyor insann...Insallah tabi gosterirseee
Öööö bu çok süper bir krem. Yengem Almanya'dan hediye getirmişti el yüz için olanından. Çok beğenmiştim. Hiç yağlılık bırakmıyor. Teyzemin egzamasına bile iyi gelmiş. Çok sağol arkadaşım. Bepanthol ve kakao yağı kullanıyormuş bi arkadaşım da. Bepantholün bebekler için pişik kremi de var. Vücut losyonu olanından alıcam. Bir de bu rossmanın kremini alırım. Normalde vücut losyonu olarak nutrucina ve bebe yağı kullanıyordum. Ama Bebek olunca daha bi dikkat ediyo insan. Hmmm anne olmak işte.Hayırlı akşamlar :)
Tabiki, Rossman'dan almıştım, eşim içini okuyup içeriğinin iyi olduğunu söyledi. Aktardan yağ alacaktım ama araştırma yaptım, farklı yan etkiler görünce tercihimi yine kremden yana kullandım. Bu diğer kremlere göre daha iyi ve kıvamı bile daha farklı. Bebe yağında da likit parafin var diye biliyorum ayrıca.
Resim ekliyim, umarım faydam olur.
Hadi binşallah hayırlısıyla kucağına da almak nasip etsin. Kız candır caannnnKizlaaaaaaar kizim geliyyooooo semmammey semmammeeeey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?