- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Gösterir gösterir bir daha ki gidişine bize haber vereceksin
Sivilce erkek bebeğe işaret aslında. Vücuttaki testesteron seviyesi arttığı için sivilce çok çıkarmış erkek bebek annelerinde. Cinsiyet öğrenmediysen küçük bi tahmin olsub bendenBen de evlenmeden önce reacutan kullandım birkaç yıl çıkmadı pek ama bir yıldır çıkıyordu baya ve üc aydır yüzünden hiç eksilmedi.Hamileligin de etkisiyle hormonlar tavan tabi.Kaldığım yerde bulamayabilirim,kücük bir yer ama arastirsacagim canım çok sağol.Sivilceleri gitmesi tabi ki daha memnun eder.Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.
:) evet canım kız:)) senin bebişde mi kız? Benim 3 numara süpriz yumurta:d kazandibi
Sivilce erkek bebeğe işaret aslında. Vücuttaki testesteron seviyesi arttığı için sivilce çok çıkarmış erkek bebek annelerinde. Cinsiyet öğrenmediysen küçük bi tahmin olsub benden
Valla ben de kesin bilmiyorum. Oğlumda özellikle vücudumda çok sivilcem vardı. Ama şimdi yok. Yine erkekYa ben tam tersi biliyodum...
Tesekkur ederim tatlim .. yolda hurma cikolata visne suyu ictim ve 24 yillik hayatimda ilkdefa cikolata bitirdim hic sevmem bi oynamaya basladi direk poposunu donmus acmis bide tavsiye ederimNicolitaa kizzz ben nasil gormemisim senin mesajiniiii aayyyy masallah fistigina hayirli ugurlu olsn canm cok sevindmmm.... Hadi bakalm sira bizde carsamba gun insallahhh
Tatlım salihalardan olsun bebişin inşallah, başlasın alışveriş o zamanTesekkur ederim arkadaslar hepinize .. ben ne istedigimi bilmiyodum ama kiz hissettim son zamanlarda ruyamda gordum enson bide portakal suyu tuzlu cekerdi canim hep bilginiz olsun hla kv diyo ki bence erkek doktor gormedi oysa doktor eminim kesin dedi ben bile gordum kara kuru bisey
Sabah biten ilaçlarımi yazdırmak için. Aslında cinsiyete bi baksın diye gittim gizli amacım buydu.YÜZDE 90 ERKEK dedi
Hayirli olsun bebisleriniz kizlar ,saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin Allah imAllah nasip ederse oğlumuz oluyormuşAllah hepimize sağlığıyla verir inşallah bebeklerimizi
Cnm Allah gönlüne gore versin insallahKızlar kızı olacaklaro kıskanıyorum ya:)) nasıl geçecek 10 gün tekrar doktora gitmem için o arada başka bi dr a mı gitsem acaba
bana da oluyor alerji var bende de istanbulda tozlu biz hava vardı hafta içi paso hapşırdım. Bir ara da grip olmuştum. Ay daha kontrol zamanım gelmedi bebişim iyidir inşallah :)Kizlar iyi aksamlar, havalarin ısinmasiyla bende alerjik oksuruk basladi. Az oncede oksururken karnima keskin bir aci girdi sonra gecti. Korktum birazsizinde basiniza geliyor mu hapsırırken oksürürken felan?
ya ben geçen günlerde baya hareket hissediyodum bi iki gün oldu. Şimdi pek bişe hissetmiyorum böyle günde bir iki belki 3 kez fln. Küçük olduğundan mı acaba yoksa gaz mıydı da ben bebek sandım bilmiyorum. İnşallah iyidir bebişim şu kontrol zamanı bir gelseydi.Ben bu akşam somon yedim ondan mıdır bilmem. Bayaa bi kıpırtı hissediyorum yaa. Oğlumda 18 . Haftada hissetmeye bailamıştım ama daha erken olmasına rağmen resmen horon tepiyo adam içerde. :-*
Sabah biten ilaçlarımi yazdırmak için. Aslında cinsiyete bi baksın diye gittim gizli amacım buydu.YÜZDE 90 ERKEK dedi
Allah nasip ederse oğlumuz oluyormuşAllah hepimize sağlığıyla verir inşallah bebeklerimizi
Kızlar kızı olacaklaro kıskanıyorum ya:)) nasıl geçecek 10 gün tekrar doktora gitmem için o arada başka bi dr a mı gitsem acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?