2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Nicolitaa kizzz ben nasil gormemisim senin mesajiniiii aayyyy masallah fistigina hayirli ugurlu olsn canm cok sevindmmm.... Hadi bakalm sira bizde carsamba gun insallahhh

Sivilce erkek bebeğe işaret aslında. Vücuttaki testesteron seviyesi arttığı için sivilce çok çıkarmış erkek bebek annelerinde. Cinsiyet öğrenmediysen küçük bi tahmin olsub benden

Sivilce erkek bebeğe işaret aslında. Vücuttaki testesteron seviyesi arttığı için sivilce çok çıkarmış erkek bebek annelerinde. Cinsiyet öğrenmediysen küçük bi tahmin olsub benden

Ya ben tam tersi biliyodum...

Nicolitaa kizzz ben nasil gormemisim senin mesajiniiii aayyyy masallah fistigina hayirli ugurlu olsn canm cok sevindmmm.... Hadi bakalm sira bizde carsamba gun insallahhh
Tesekkur ederim tatlim .. yolda hurma cikolata visne suyu ictim ve 24 yillik hayatimda ilkdefa cikolata bitirdim hic sevmem bi oynamaya basladi direk poposunu donmus acmis bide tavsiye ederim

Arkadaşlar lohusa terliği ve tacı yapıyorum kargo ücreti size ait 25 tl ye almak isteyenler bu fiyatabaşka yerde yok. Kiz anneleri bebek icin sac bandi istenirse fiyat 30tl istediğiniz renkte yapabilirim

Tatlım salihalardan olsun bebişin inşallah, başlasın alışveriş o zaman
Bende de durumlar aynı bakalım %50 oranımız %100 olacak mı
kv yorum yapmıyorum.... sen doğurunca da diyebilir sonradan pipi çıkıcak falan

Kizlar iyi aksamlar, havalarin ısinmasiyla bende alerjik oksuruk basladi. Az oncede oksururken karnima keskin bir aci girdi sonra gecti. Korktum biraz sizinde basiniza geliyor mu hapsırırken oksürürken felan?
bana da oluyor alerji var bende de istanbulda tozlu biz hava vardı hafta içi paso hapşırdım. Bir ara da grip olmuştum. Ay daha kontrol zamanım gelmedi bebişim iyidir inşallah :)

Ben bu akşam somon yedim ondan mıdır bilmem. Bayaa bi kıpırtı hissediyorum yaa. Oğlumda 18 . Haftada hissetmeye bailamıştım ama daha erken olmasına rağmen resmen horon tepiyo adam içerde. :-*
ya ben geçen günlerde baya hareket hissediyodum bi iki gün oldu. Şimdi pek bişe hissetmiyorum böyle günde bir iki belki 3 kez fln. Küçük olduğundan mı acaba yoksa gaz mıydı da ben bebek sandım bilmiyorum. İnşallah iyidir bebişim şu kontrol zamanı bir gelseydi.

Kızlar merhaba,ekmek olarak ne alacağım konusunda hep tereddüt ediyorum fırında çavdar ekmeği ve kepek ekmek vardı kepek ekmek aldım. Bana farketmez hepsini severim. Hangisinden almamı önerirsiniz. Buarada ne yeyip ne iciyorsunuz gün içinde özellikle tükettiğiniz şeyler var mı ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…